Ailem başka bir şehirde yaşıyor ve ben istedim annemin kalmasını çünkü ben kendimi burada inanılmaz yalnız hissediyorum sanmayın ana kuzusu olduğumdan.. her tartışmada eşim beni umursamadan hayatına devam ediyordu adeta ev arkadaşı gibi konuşmadan küs kalarak en basit şeylerde bile hep gönül alanın ben olmamı istiyordu ben de adım atmayınca günlerce sessiz kaldığımız oluyordu bunu çok konuştum aşamadım hep sen beni bu hale getirdin der dururdu.. buraya üye olduğum ilk gün aramızdaki ilişkiyi güçlendirebilmek adına neler yapabilirim diye başlık açmıştım evet erkekleri tanımıyordum vs düzeltebilirim belki diyerek kendimi geliştirmeye çalışıyordum talihe bakın ki o gün öyle bir şey yaşadık ki eşim bana nefretini kustu resmen ve 6gün boyunca yine konuşmadan hayatına devam edip umursamazsılığını görünce 1.5yıldır düzelmeyen şimdi mi düzelecek dedim ailelere yansıttım yani ben bir karar verdim de öyle yansıttım anneme de ihtiyacım var destek olsun diye yanımda kalmasını ben istiyorumAileleri araya katmaniz kötü olmuş.
Ne olursa olsun şiddet tehdit yoksa kendiniz cözmeniz gerekiyordu.
Şimdi istesenizde artik zor bir araya gelisiniz .
Ikinizinde yüzü düşdü ,hertürlü seviyesiz konuşmalar olmuş .
Artik ailelerden utanildiği icin sirf inat olsun ben kendimi ailemin karşisinda ezdirmem diye ayrilirsiniz .
Birde sizin anneniz niye beraber kaliyor?
Belki anneniz olmasa biraz yumşama olabilirdi .
Bu konuda bazi kadinlara şaşiyorum ,ister kendi kizi olsun ister gelini ,hemen gidip bir kavgayi anlatiyorlar.
Istemiyorsa madem o evden gitmeli. Yok oyle dunya. Hep istemiyorum deyip hem de evden sen git olmaz.Eşim benimle evlendiğine pişman olduğunu söyledi yenilir yutulur laflar değil içime sinmiyorsun dedi neler neler iyi niyetli iyi bir insan değilmişim bana saygısı yokmuş bu lafları söylemesine neden olarak yaptığımı söylediği şey geçen yıl erkek kardeşi ve eşini bizimle yaşaması için getirmek istediğinde kabul etmemiş olmam...
Evet aklıma o an gelmedi bahane etmemesi için bunu da söyleseydim keşkeBaba ecmvine donmek istemiyorsa kendine baska bir ev de kiralayabilir. Esyali ev tutsun 1+1.
İi de orası ikinizin de evi. Elbette o çıksa daha hoş olur ama adam çıkmıyorsa da zorla çıkaramazsınız. Haa illa zorla çıkarmak istiyorsanızda mahkemeye başvurmanız lazım ama bence boşanmayı isteyen o olduğuna göre mahkeme işini o halletsinGüncel durum 5.sayfada
Arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde de konu açmıştım eşimle bana söyledikleri üzerine tekrar konuştuk iki gün evvel hatta iş ailelerimize de sıçradı.. Hep birlikte oturuldu konuşuldu, aileler varken de hararetli bi şekilde tartıştık ve benim ailem bana söylediği sözlerden ötürü beni, onun ailesi ona bunları neden söylettiğimi sorgulayarak onu haklı buldu.. öyle bir duruma geldik ki aramızda özel gizli saklı hiçbir şey kalmadı herşeyi anlattı(k) ben de öfkeme engel olamadım şimdi düşündükçe asla kendime yakıştıramıyorum öyle seviyesizce konuşmuş olmayı, çirkinleşmeyi.. velhasıl kelam eşim sözlerinin arkasında duruyor ben de düşündüm uzunca ve ilişkimizde bir toparlanma yaşayacağımızı öngöremedim hele de ailelerin önünde o seviyeye geldikten sonra.. Aramızda hiç dialog yoktu iki gündür annesinde kalıyordu bugün eve geldi (ikimiz de aynı okulda öğretmeniz) öğlen eve geldiğinde aramızda şöyle bir konuşma geçti:
Kapı çaldı açtım her zamanki tartışmalarımızı yapmışız gibi suratı asıkca içeri girdi konuşmadan geçti mutfağa su içti geri döndü odaya gitti bu sırada ben de ne o surat asmaya mi geldin konuşalım biraz dedim oturdu karşıma normal tartışmalar gibi surat aşık günlerce sessiz kalmak için mi geldin ayrılıyoruz oturup konuşmamız gerekmez mi aynı fikirdeyiz değil mi dedim gayet sakince ve başladım konuşmaya inan dedim böyle bir seviyeye geleceğimizi hayal dahi etmezdim ama oldu özellikle ailemin yanında söylediklerin beni istememen boşanmak istemen bunlardan sonra geri dönüşü imkansız diyemem ama imkansıza yakın dedim yok yok imkansız dedi tamam dedim zaten ayrılmayı isteyen içime sinmiyorsun diyen sendin ben açıkçası davayı açarsın açmışsındır diye düşünüyordum dedim bana sana o gün de dedim git aç davanı dedi isteyen sensin senin açman gerekmez mi dedim sonuç olarak önemli değil ben de açarım ama ben aynı evde kalmaya devam etmek istemiyorum bu şekilde dedim yani burda bir evim yok çekip gideyim ama senin var ailenin yanında kal bir süre dedim (hatta en azından birbirimize biraz zaman vermek için bile git biraz ailende kal diyecektim demedim) hayır dedi ben evimde kalıcam burası benim evim sen git dedi şaşırdım bu konuda da mi çirkinleşicez dedim yani gerek yok dedim en azından üç dört ay okul tatile girene kadar burası benim memleketim de değil haziranda tayin isteyeceğim zaten ben mi çıkayım evden dedim hem mahkemeye başvursam bile bana da sana da bazı haklar verilecek zaten zerre bir şey istemiyorum dedim (ev de kira bu arada) hayır ben evime gelicem ücretsiz izin al sen git dedi ben de öyle şey mi olur dedim ev tut istediğin eşyayı al çık git dedi bu sırada annem de mutfağa geldi ve dahil oldu Belkis mi ev tutsun yani iki ay için dedi istemeyen sensin dedim polis mi çıkarsın seni evden dedim benim işim var özel ders öğrencilerim var dedi paraya ihtiyacım var dedi ben aynı evde yaşayamayız artık dedim hemfikiriz dimi bunda dedim ben gitmem sana da git demem ben işime gücüme bakarım okuluma giderim gider içeride yatarım istediğimi yaparım gider yatağımda da yatarım sen de kalacaksan git küçük odadaki yatakta yat dedi ben de benim söylemek istediğim ilişkimizin hatrına olsun bana bu kadarcık imtiyaz göstermendi dedim gerçekten ayrılık durumunda zerre kadar bişeyde gözüm yok (düğünden takılan her şey ailesinin borcu için bozduruldu ev kira ortak aldık tüm eşyaları ve hiçbirini istemem yuvam yıkılmış benim o mu gözümde olacak) sen git ev tut demesi çok zoruma gitti böyle sinirlice ben asla gitmiyorum hafta sonu da ister çokta gider başka yerde kalırım ister dönerim benim keyfim bilir deyip çıktı gitti annemle biz şaşırdık eşyadan mi vazgeçemiyor benden vazgeçen adam? şimdi dersi bitti eve geldi tek kelime ne annemle ne benimle konuşmadı mutfağa girdi özel ders öğrencisi geldi ve şuan derste... Arkadaşlar ben öyle şaşkınım ki ne diyeceğimi bilemiyorum karşıma alıp konuşsam mi ben mi çıkayım gerçekten erkek olarak bunu istiyorsun mu desem ne desem ben öyle evi otel gibi kullanmasına tahammül edemem küs kalmaya vs tahammül edebilen biri değilim ve beni istemediğinin de arkasında.. Bana lütfen destek verin..
Ben sizi hatırlıyorum. Evliliği güzelleştirmek, heyecan katmak için tavsiye istediğiniz konunuzu da. Ne kadar masumcaydı ve inceydi. Buna karşılık o akşam yaşadıklarınız ?!
Eşiniz o kadar bencil ki. Terbiyesiz herif. Evden çık git ne demek?!
Ama ben gitmeyin vs demeyeceğim. Önemli olan sizin ruh sağlığınız. O evde o şekilde kalamam diyorsunuz. Kalmayın.
Öğretmenevi vs var mı? Ya da 2 aylık eşyalı kiralayabileceğiniz yer? Çıkın. İyi olun. Davanızı da açın. Gerekirse anlaşmalı açın ( bir an önce kurtulmak istiyorsanız eğer) . Ama kurtulun gitsin. Belli ki sizin ince ruhunuzdan anlayamayacak kadar hödükmüş eşiniz.
Bu arada bence bir daha asla kesiniz dimi, boşanıyoruz dimi, öyle mi yapacağız vs gibi sorularla muhattap olmayın. Ay adam resmen peşinde koşuyorsunuz sanıyor benceKaldırmayın bi taraflarını onun.
Haklısınız zaten evden sen çık derken ben dönemin bitmesine üç ay kaldı bu aralıkta evi ben kullanayım zerre bir şey istemem aramızdaki yaşananların hatrına ben sadece bunu istiyorum dedimİi de orası ikinizin de evi. Elbette o çıksa daha hoş olur ama adam çıkmıyorsa da zorla çıkaramazsınız. Haa illa zorla çıkarmak istiyorsanızda mahkemeye başvurmanız lazım ama bence boşanmayı isteyen o olduğuna göre mahkeme işini o halletsin
Yok gerçekten ne yapıcam ben o günleri hatırlatacak altını eşyayı zaten babasının işi için bozdurdular ben hiç bir zaman parada pulda gözü olan biri olmadım benim huzurum bana yeter gerçekten nasıl bir insanmış hayretler içindeyimBu kadar olaydan sonra ben direkt dava açardım. Erkeklerle konuşulmaz, açacaksınız davayı o zaman olayın ciddiyetini görürler ki çoğu zaman da iş işten geçer. Siz de çok pasifsiniz yalnız. Düğünde takılan altın videolarını saklayın muhakkak diye yazanlar olmuş, istemiyorum ondan bir şey deyip gurur yapıyorsunuz, adam sanki çok gururlu. Evden de gitmeyin, muhatap olmadan devam edin hayatınıza boşanma gerçekleşene kadar. Hatta bayağı mutlu mutlu takılın, telefonda arkadaşlarınızla gülerek konuşun"ay sorma vallahi rahatladım" deyin, neden olduğunu anlamasın. Arkadaşlarınız ile dışarı çıkın, saç renginizi değiştirin havalı havalı gezin ortalıkta. Merak edip, çatlasın kocanız olacak adam.
Hepsini okudum adam barismak gibi bir niyette değil sakın oyle düşünmeyin .Anneniz babanız gelmis olay ailelere yansımış o esnada genelde erkekler devam.etmek isterse kuzuya döner ve barisma olur.Bu saatten sonra sana tavsiyem anneni bindir gönder bi an önce annenin senle ikinizle o evde kalması saçma şu an.Ailem başka bir şehirde yaşıyor ve ben istedim annemin kalmasını çünkü ben kendimi burada inanılmaz yalnız hissediyorum sanmayın ana kuzusu olduğumdan.. her tartışmada eşim beni umursamadan hayatına devam ediyordu adeta ev arkadaşı gibi konuşmadan küs kalarak en basit şeylerde bile hep gönül alanın ben olmamı istiyordu ben de adım atmayınca günlerce sessiz kaldığımız oluyordu bunu çok konuştum aşamadım hep sen beni bu hale getirdin der dururdu.. buraya üye olduğum ilk gün aramızdaki ilişkiyi güçlendirebilmek adına neler yapabilirim diye başlık açmıştım evet erkekleri tanımıyordum vs düzeltebilirim belki diyerek kendimi geliştirmeye çalışıyordum talihe bakın ki o gün öyle bir şey yaşadık ki eşim bana nefretini kustu resmen ve 6gün boyunca yine konuşmadan hayatına devam edip umursamazsılığını görünce 1.5yıldır düzelmeyen şimdi mi düzelecek dedim ailelere yansıttım yani ben bir karar verdim de öyle yansıttım anneme de ihtiyacım var destek olsun diye yanımda kalmasını ben istiyorum
Ben bi kaç ay daha aynı evde kalmak istemiyorum gerçekten bunu ben yapamam evde umursamaz takılamam benim sevgim bitmiş olsa böyle umursamazca yapabilirdim belki ama üç beş gün sonra ben üzüntümü yaşarken onun eve gece yarısı gelmesini kaldıramam yapamamHepsini okudum adam barismak gibi bir niyette değil sakın oyle düşünmeyin .Anneniz babanız gelmis olay ailelere yansımış o esnada genelde erkekler devam.etmek isterse kuzuya döner ve barisma olur.Bu saatten sonra sana tavsiyem anneni bindir gönder bi an önce annenin senle ikinizle o evde kalması saçma şu an.
Ara tatil 9 gün zaten rapor al git.Kalan 3aylik süre ayni evde gecmek zorundaevden çıkma onu da cikaramazsin.Ozgurce evde yaşa istedigin saatte gir çık vb..Tayin ister gidersin karşındaki adam eşin diyemiyorum belli ki vicdanli degil ve kinci.Seninle de büyük ihtimal çift maaş olayı için evlenmiş ,cocuk da yok ohh tertemiz bir hayata başla bu acı tecrübeden ders al.
Rahatını bozmak istemiyor bence gayet bencil ayrılmak istemese özür dilerHala bir geri dönüş olur umuduyla gitmiyor bence anneniz olmasa belki bir adım atardı ama sizde yanlız kalmak istemiyorsunuz bu konuda çok haklısınız gerçekten ayrılmakta net olsaydı sizinle aynı evde yaşamamak için bi ev bulur çıkardı çok mu zor yani bu bir erkek için bence siz çıkın ayrı eve evet zorlanacaksınız ama şöyle düşünün önümüz ramazan yemekti çamaşırdı kendinizi daha da kullanılmış hissedeceksiniz ayırma ayıramazsınız aman insanlık bende kalsın hesabı yada direk tayininizi isteyin başka bir şehrehiç vakit kaybetmeyin oda ne hali varsa görsünsayın bulunmaz hint kumaşı böyleleri sonradan öyle güzel layığını buluyor ki hiç de merak etmeyin
Bu saatten sonra dileyemez zaten herkes herşeye çok dahil olmuş bir barışma adımı gelirse bu adamdan oda ancak "bak sana son bir şans veriyorum bunu iyi değerlendir "şeklinde olur öyle narsist öyle egoist pişmanda olsa asla bunu belli edecek bir adım atmaz hissettirmezRahatını bozmak istemiyor bence gayet bencil ayrılmak istemese özür diler
Sen küçük odada yat diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?