Ayrılma konusunda hemfikiriz

Anladim .Maalesef coğu erkek sorunlari cözmek konuşmak yerine susmayi seciyor.
Bu ne kadar sinir bozucu ve öfkeliyeci davraniş olduğunu biliyorum benim eşimde öyledir .Önceleri bende duramazdim hep arkasina koşar çok üzülürdüm artik bende ona aynisini yapiyorum.
Ama çözülen birşey olmuyor lakin belkide şimdi siz doğrusunu yaptiniz .

Konunuzu okudum. Ben evde kal iki ay sabret diyemiyorum çünkü yerinde olsam ben 1+1 eve direk çıkar terkeder giderdim. O ortamda sen git ben git muhabbetlerine kırılmak üzülmek yerine muhteşem eviyle başbaşa bırakır giderdim. Neden kendini üzesin ki daha fazla? Bu konuda hemfikiriz deyipte durma boşver belli adam gözden çıkarmış karı/kocadan ev arkadaşı olmaz zaten gördükçe öldüresim gelir benim.Sorgulamak yerine aç bir çekişmeli dava altınlarını iste gözünün önünde olmaz en azından Olanları sindirmen biraz zaman alır ama aşarsın. İnsanlar neler aşıyor :) şahsen ben..

Burada malesef 1+1 ev yok hatta kiralık ev sıkıntısı var büyükçe bi kasaba gibi bi yer burası ve burada doğu görevi yapıyorum bu yıl son yılım üç dört ay için bu yılki tayin hakkımı yakmak istemiyorum.. mutlu olmaya çalışıyorum gerçekten sizin de inşallah üzüleceğiniz şeyler geçip gitmiştir hayatınızdan:)

Ama o biricik eviyle onu baş başa bırakıcam gerekirse yakın bir ilçeden ev tutup ayrılıcam buradan o kadar üzücü ki şu yaşadığım haksızlıkla üzüntümü bile yaşayamıyorum

Şansa bak :/ biraz mesafeli yer bile olsa illaki bulursun. Hayır her gün bu şekilde aynı evde çok zor senin için zor. Allah yardımcın olsun

Şansa bak :/ biraz mesafeli yer bile olsa illaki bulursun. Hayır her gün bu şekilde aynı evde çok zor senin için zor. Allah yardımcın olsun
Amin teşekkür ederim bi şekilde halledilir tabi ki ama kendi ailesi yarım saatlik mesafede istese gidebilir oraya ya da ne bileyim aynı okulda çalışmayalım diye görevlendirme isteyebilir ilişkimizin hatrı varsa dedim ben hiçbir şey istemiycem 3ay idare edeyim dedim

O zaman çekişmeli siz açın davayı, altınlarınızı da isteyin, düğün videolarınızı, takılarla fotolarınızı delil sunun. Üstüne tazminat isteyin. Bakalım o zaman ne yapacak.

Amin teşekkür ederim bi şekilde halledilir tabi ki ama kendi ailesi yarım saatlik mesafede istese gidebilir oraya ya da ne bileyim aynı okulda çalışmayalım diye görevlendirme isteyebilir
Yapmıyorlar arkadaşım yapmıyorlar.Evliliği bitiren ve karakteri tam oturmamış erkek asla kendinden başka birşey düşünmüyor karısını ortada bırakabiliyor. Bak ben eşimin evine bir şekilde destek oldum ev sahibi oldu.Dişimi sıktım birikim yaptık aldı hepsini gitti annesinin üstüne araba aldı 2 yıl biriktirdik ev kredisini ödüyorduk. Birde üzerime araba için kredi borcu vardı 14 15 civarı. Şimdi ben mal gibi ortada kaldım borçlarla oda arabayla fink fink geziyor.Ölüyordu bu hanzo bana bir zamanlar. Ben çıldırmayayım kimler çıldırsın. Birde benim işim yok şuan. Şimdi yalvarıyor ama nafile boşanıyorm borçları bile göze aldm.Yani gitmez o sen git boşver kendini sıktığına değmez. Oda allahtan bulsun boşver

Yaa çok üzüldüm bu kadar çirkinleşmek zorunda değildik

Ama o biricik eviyle onu baş başa bırakıcam gerekirse yakın bir ilçeden ev tutup ayrılıcam buradan o kadar üzücü ki şu yaşadığım haksızlıkla üzüntümü bile yaşayamıyorum
Bak evi sen terk edersen kusurlu durima dusuyorsun. Evden kovulduguna dair sahitin var mi? Evi terk etmek demek evlilik birlikteligini temrlden sarsmak demek. Evi terk eden kusurlu olur. Kusurlu olan da karsi taraf talep ederse ona tazminat oder. Bu oyuna gelme.

Ayrica onun dava acmasini neden bekledigini anlamiyorum. Bir avukata gittin mi? Eger cekismeli bosanacaksaniz ve davayi o acarsa o kendi talepleriyle bosanmak isteyecektir. Sen de kendi haklarini almak icin karsi bosanma davasi acmalisin. Bir avukata git bence. Evi de asla terk etme. Kusurrlu duruma dusuyorsun.

Yaa çok üzüldüm bu kadar çirkinleşmek zorunda değildik

Çirkinleşiyorsun illaki ne kadar haklı olarak medeni olalım desek bunlara para ağır basıyor. Ben çekişmeli dava açamıyorum ne altın ne arabadan hak talep edebiliyorum çünkü sigorta çıkışını yaptırabiliyor üzerine birşey almadı kurnaz benimki :) Birde yaşadıklarımdan yıldım kendide uzak olsun derdide dedim geçtim.Ama sen hakkını alabilirsin anlaşmalıya yanaşırsa isteklerini söyle istemezse aç davanı nasıl olsa vaktin çok

Söz ver al altinlarini altının paranın anısı olmaz o senin hakkın alın terin annenin babanın hakki
Evet erkekler hesabını yapıyorlar kafalarında bitirince onlar bizim gibi duygusal değil çünkü

Tamam dava açmadan gitmiycem

Söz ver al altinlarini altının paranın anısı olmaz o senin hakkın alın terin annenin babanın hakki

Evet erkekler hesabını yapıyorlar kafalarında bitirince onlar bizim gibi duygusal değil çünkü
Ya cidden bunu mu hesaplıyordur çok kötü bir şey bu

Çok teşekkür ederim bu yorumlarınız için..

Ya cidden bunu mu hesaplıyordur çok kötü bir şey bu
İçini bilemeyiz ama yüksek ihtimal le dışarıdan öyle görünüyor gurursuzca annenin olduğu eve gelip paraya ihtiyacım var diyip yatak odasına kurulup seni cekyata gönderip yatağından vazgeçemiyor kadın başına seni dışarı gönderiyor gözünü aç cnm bnm dikkatli ol duygusal olma

İki dakika önce geldi ve annemle salonda oturuyoruz geçti gitti odaya bir iyi akşamlar deme inceliğinde bulunmadan böyle bir insan olur mu sahiden böyle biriyle aynı evde kalınır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…