Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranız iyiyse hiç kurcalama. boşu boşuna huzur kaçırmış olacaksın. böyle birşey olmuş olabilir de, olmayabilir de... önemli olan şu an...
yanlız erkeklerin "sevgini hissedemiyorum, acaba alışkanlık mı oldu" türünde yaptıkları laf salatalarından da hiç hoşlanmıyorum ha.. ne diyeceksen açık de bilelim değil mi?
etrafta o dediğin tilkilerden hep olacak. arkadaşın kendini bilen biriyse hiç endişelenme derim yerimseniben
valla bi insanin kafasinda 40 tilki dolasir be tatlim. yani bunu ogrenmen imkansiz hatta. ogrensen sana ne faydasi olcak peki?
baskasinda hoslanmis olsa bu yuzden ayrilmis ve yapamayip yeniden sana donmus olsa ne degiscek?
gercekten sevgini hissetmedigi icin ayrilsa ve yapamayip sana donmus olsa ne degiscek?
bazen gercekler insani cok uzer, bana kalirsa elde etmek istedigin bilginin sana ne getirecegini dusun derim.
sahsi yorumum: bence kimse de olmamistir. birisi olmus olsaydi sana donmezdi yeniden..
şimdi şöyle bişey değişcek ben beni hep çok sevdiğini düşünerek çabalamıştım o ayrılık döneminde
yani hoşlanmış olsa bile onla birlikte olmak için ayrılmadığına eminim
ama bu hoşlantının acaba beni o kadar da çok sevmediğini anlamasını sağladığını bu yüzden ayrıldığı konusunda şüphem var
hı şöyle diyeyim etrafında bu hoşlantıyı yakıştırcağım biri yok yani bana bunu düşündürtcek somut bişey yok
öyle bi acaba? uyandı beynimde
ve eğer gerçekten böyle olduysa dayanamam üzülsem de ayrılırım
çünkü başka birinden hoşlanabilir olması benim için çok büyük bişi demek
sevgılı doc..
bence bunu kafanda kumamalısın derım..
kurdukca olayı kendı ıstedıgın farklı boyuta cekersın..
soruyuda sen sorar sen cevap verırsın..
ve ılıskıyı yıpratırsın gecmıse takılı kalmamalısın mutlulugunu kacırma derım..
eger baskasdından hoşlanmıs ıse yapar eder onla bırlıkde olurdu..
ve gerı donmezdı bazen ılıskılerde mola ılıskıyı guclendırır..
bende mutlu olmaya bakmalısın..dılerımde olursun sevgılerl..
yine gecmis bisey icin iliskini feda ediceksin yani.
ben sana bisey diyim mi senin sevgini hissedememesi baskasindan hoslanmasindan cok daha buyuk bi olay bence ama sen su an bunu goremiyorsun..
gecmisi geride birakmaya calis yeni bi baslangic yaomaya calis..
Bak sende diyosun güvensizlik ortaya cıkar vs. diye...
Bence hiç konuşma aklındanda gecirmemeye calış olumunekankayizsmile
İlişkine bak boşver gecmişi senle mi? senle olumunekankayizsmile
bak işde canım sende dedın rahatlık bakıyoıllahı sorun yaratmak ıcın sebep neden nıcın lazım..evet kafamda kurmamalıyım ama içime bişeyde şüphe düşünce atamıyorum içimden
ve biraz fazla herşeyin farkında bi kızım aptal konumuna düşmekten nefret ederim
o yüzden herşeye bi puzzle muamelesi yaparım acaba altında bişi var mı diye
ama bu huyumu değiştiremiyorum belki de sorun bendedir
erkek arkadaşım başka kızlar konusunda hep çok mükemmel davrandı bana
hiç şüphe ettircek bişi yapmadı
ama ben hep erkeklerin huyudur diye düşünmekten gözlerim 4 açık şeklindeyim
hani bu kadar mükemmel olması kuşku uyandırıyor bende
tabiri caizse rahatlık batıyor sanki
etrafımda böyle erkek hiç yok hatta tüm hayatımdaki arkadaşlarımda dahi bu kadar sadık birini görmedim
bundan çok mutluyum ama işte kuşku uyandırıyor
toplumdaki erkeklerin suçunu ona çektiriyorum bi nevi
sizin etrafınızda bu kadar dürüst erkekler var mı?
varsa paylaşın lütfen sevgiliniz, akrabanız vs
tek olması çok ütopik geliyor bana..
bak işde canım sende dedın rahatlık bakıyoıllahı sorun yaratmak ıcın sebep neden nıcın lazım..
ama gecen gunlere yazık degılmı ..
cevremde oyle mukemmel 2 erkek var ınan bende dusundum bu kadarda olmaz dıye ama gercek..nasılkı kadınlar ıcınde dortdortluk hatun var ıse erkeklerdede oluyo bırısı alı adında arkadasım.8 senedır canım resmen..dısardan herkes sevgılım sanar ama kımsede umrumda degıl dunyanın en mukemmel ınsanı benım ıcın bızım yanımızda calısyo ve olsemde onsan vaz gecemem heralde durust mukemmel helekı kıbarlıg bı bayanın ayaklarını yerden kesıyo resmen okadar sevıyomkı onu emınım oda coks veıyo ısyerınde karsımda olmasına ragmen mesajlasıyoz telden kaydirigubbakcemile3benım dunya tatlım kıymetlım ay asıkmı oldum ne acıldım halıme bak kaydirigubbakcemile3
tabı dunya ahıret abımdır ama ..yanı bazen guvenılır kısıler denk geldımmı bıze bunu yasayalım ..boşver dert sebep nıcın demek ıcın sor cok var ama uc gunluk dunyada aklımızı bunlarla mesgul etmemek daha saglıklı olur..
ınan sen sevıyenı saygınlıgını korudugun muddet onun sevgısı bıtmez..haklısın canım zaten boşuna kıskançlık yapmam da onu çok üzerdi eskiden
ama işte etrafta neler oluyor
sanırım kaybetmekten korkuyorum ya sevgisinin bitmesinden ya da başka birinin aramıza girmesinden
bunun için hiç bi sebep yok sadece çok az görüşüyoruz yani farklı ülkelerde yaşayanlar bile bizim kadar az görüşmüyordur heralde o çok yoğun ders çalışıyor çünkü
canım ya bak sen benim derdime hayırlı bi vesile mi çıktı yoksa opuyorumnanaktan
böyle erkeklerin kıymetini bilmek lazım hakkaten ama benim aptal kafa hep tiilkiler bırakmıyor iştee
Bence altını kazıma doc, önceki konunu takip etmiştim azminede hayran kalmıştım belki şu an fazla görüşemediğiniz için bu tür bir fikir gelmiş olabilir aklına kurmuş olabilirsin yani...
üstelik diyelim ki söyledin böyle bir konu tartışmaya yol açar bu da size en azından bir akşama mal olur madem bu kadar vaktiniz yok , yoğun çalışmaktan da stresli oılabilirsiniz durduk yere sinirin bozulur
üstelik öyle birşey varsa bile söyleyeceğini sanmam
eğer yaptıysa er ya da geç ortaya çıkar merak etme ilahi adalet işliyor
Canım sakın gidipte mutlu giden beraberliğini böyle bir soruyla alt üst etme sakın!!! Ben çok yaptım bu hatayı. Bedelinide çok ödedim. Ne geçti elime? Sevgilimin tamamen bana ait olduğunu öğrendim aklında da benden başkası yoktu ama beni bırakmasına neden oldu bu durum.
bence hiç kurcalamamakta fayda var,başka biri olsa davranışlarından anlarsınız önemli olan şu anda yanınızda olması..
zaten kısıtlı görüşüyomuşsunuz bence bu değerli vaktinizi de bu kuruntularla heba etmeyin