• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılma sebebi başka birinden hoşlanması mıydı acaba?

Docccccc dovecem ama seni bak ahhh yeter bebegim ne kurcaliyosunya hoslansa birisinden niye tekrar seninle beraber olsun ablacim ya birak yipratma iliskini bu gibi seylerle bircok insanin kafadina takilir boyle seyler acaba biri varmi biridinden hoslaniyormu simdi sorsam aranizda guven problemi olucaki bu oyle baska seye benzenez canim bu konuyla alakali yuz goz olursan isin yaş zaten biri falan olsaydi anlardinki diger konuda sordum sana hayir eminim kimse yok dedin niye iliskini riske atiyosun canim birseyinde suphelendigin zaman sor neblim davranisi degisiyir seni girmezden gelir aranaz sormaz simdi iyiyiz diyosun ama kurcalamadanda durmuyosun onun icin ne gozyasi doktun negeceler uykuduz kaldin emin olmadiin sey icin hirpalama kendini pisman olursun bak

Allah'ım inşallah kütüphanede prensesime yer vardır da prensiyle tatlı tatlı çalışırlar :Saruboceq:

Docccccc dovecem ama seni bak ahhh yeter bebegim ne kurcaliyosunya hoslansa birisinden niye tekrar seninle beraber olsun ablacim ya birak yipratma iliskini bu gibi seylerle bircok insanin kafadina takilir boyle seyler acaba biri varmi biridinden hoslaniyormu simdi sorsam aranizda guven problemi olucaki bu oyle baska seye benzenez canim bu konuyla alakali yuz goz olursan isin yaş zaten biri falan olsaydi anlardinki diger konuda sordum sana hayir eminim kimse yok dedin niye iliskini riske atiyosun canim birseyinde suphelendigin zaman sor neblim davranisi degisiyir seni girmezden gelir aranaz sormaz simdi iyiyiz diyosun ama kurcalamadanda durmuyosun onun icin ne gozyasi doktun negeceler uykuduz kaldin emin olmadiin sey icin hirpalama kendini pisman olursun bak

haklısın haklısın canım tamam ya kızma :)
bak vazgeçtim öyle düşünmekten zaten :p
kızma ablacım ya öyle işte arada olur ya böyle o moddaydım bi an geçti amaa :)
canım o anda da emindim şimdi de eminim ne biliyim öyle bi işte sitede kızları okuya okuya paranoyak oluyorum geceleri :D

kızlar bugün birlikte çalıştık sevgilimleee çok iyi oldu hem görüştük hem çalıştııık :)
nası özlemişizz ikimiz de herşey çok çok güzeel :nazar:
korkuyordum eski halimize dönemeyiz diye eski halimizden bile daha iyiyiz şuan :kedi:
aşk çiçek böcek lalala opuyorumnanaktan

bu arada sedef ve Dou_You_Wanna saolun meleklerim tuttu dilekleriniz a.s.

Dou_You_Wanna bak bizim kalbimiz temiz kaydirigubbakcemile5
çooookk sevindimmmm prenses maşallah diyeyim de nazar değmesin mutluluğunuza :nazar:

Dou_You_Wanna bak bizim kalbimiz temiz kaydirigubbakcemile5
çooookk sevindimmmm prenses maşallah diyeyim de nazar değmesin mutluluğunuza :nazar:

canım benim çok saol ya
aşk biter diyenlere inanmıyorum artık
hiç değişmeden daha da artarak daha da mutlu devam eder mi bi ilişki
inş hep böyle gider bi ömürlük aşkı kanıtlarız
allah hepinizi en az benim kadar mutlu ve aşık etsin inş
herkes hayatında yaşamalı bu hissi inan ki dünya kadar pula değişmem

insalah vallah sen bulmusun bide paranoyak oluyosun bak bizde oda yok ayy bende asik olmak istiyorum ya nerde Benim bu kismetim niye cikmiyo ortaya nazli biraz heralde
Canim ins hep boyle mutlu olursun canim Benim

hiç değişmeden daha da mutlu olarak devam eder bence bir ilişki :asigim: ben bitaneciğime ilk günkünden daha da aşığım opuyorumnanaktan bana hep ilk yıl cicim ayları bi de sonraki yıllara gel neler görceksin dediler hiç de öyle olmadı :olmaz: aksine ilk yıllardakinden daha da güzel zaman geçiriyoruz, birbirimizi hala keşfetmeye devam ediyoruz, gün geçtikçe birbirimiz için daha da vazgeçilmez oluyoruz ama tabii ki bu günler için çok emek verdik, zaman geldi bir sürü dikenli yollardan geçtik, ama hiç bırakmadık ellerimizi, birbirimizin şansı olduk :asigim: inşallah herkes bu kadar şanslı olurda doğru kişiyi bulur boshayallersmile
Lapinu sen de hiç üzülme canım en uygun zamanda karşına en uygun kişi çıkar rahat ol yerimseniben aşk hiç anlamadığın bi zamanda gelip çarpıyo, ben eskiden hep evlenmicem ben diyodum şimdi okul bitse de aşkıma doysam diyorum kaydirigubbakcemile3

lapinu tatlım çok saol.. inanıyorum sen kadar temiz kalpli çıkıcak biri karşına meleğimi de çok sevicek:)
sen takma kafana kendini kaderin ellerine bırak güzelim elbet bi yakışıklı lapinumu rahat bırakmak istemicek :)
sedefcim maşşallah canım mutluluğunuz daim olsun herşey güzel olsun canım inş
sizin baya uzun zamandır devam ediyor sanırım? var mı evlilik niyetleri fln :)

Canım benim bildiğim erkekler kendinden emin olmadan ayrılmazlar,yani sadece hoşlanmayla ilişkilerinden çekip gitmezler ancak aşık olurlarsa artık yapamaz ve bitti derler. Zaten baksana sevgini hissetmiyorum diyerek niyetini baştan belli etmiş.Ayrıldı çünkü sevginden emin olmak hissetmek istedi. Mücadeleni görmek istedi.Çünkü bazen erkekler bizleri ayrılıkla sınıyorlar bunun örnekleri çevremde çok var emin ol.
Boşuna kuruntu yapma inan bu kuruntular farkında olmadan onları bizden uzaklaştırıyor çünkü bilinçsizce yansıtıyoruz bu beynimizdeki karmaşayı,anlatmasakta.Rahat ol umarım ilişkin mükemmel şekilde güzelleşir :)

prensesim sağol iyi dileklerin için opuyorumnanaktan evet baya oldu bizim bi de biz birbirimizin ilk aşkıyız :asigim: aslında lise 1 de çıkmaya başlamıştık sonra bazı sebeplerden dolayı ayrılmıştık :gitme: 2 yıl sonra tesadüfen yolda karşılaştık ve birbirimizi unutamadığımızı anladık karşılaşmadan 1 hafta sonra tekrar çıkmaya başladık bu geçen 2 yılda da zaten kimseyle çıkmamıştık neyse uzattım galiba :D lise1den beri seviyoruz birbirimizi ama asıl 2007 den beri çıkıyoruz inşallah bir ömür sürer boshayallersmile ikimizde 19 yaşında olduğumuz için evliliğe daha var canım bir de geçen yıl össye girdik ben kazandım o kazanamadı tekrar hazırlanıyo yani baya bi beklicez evliliği kaydirigubbakcemile3 ama olsun sevgili olmanın da tadı ayrı diye düşünüyoruz biz her dönemin güzellikleri var bence belki beraber sarılarak uyuyamıyoruz ve sabah kalktığımızda ilk birbirimizi göremiyoruz ama olsun yine de biz hayallerimizde onları yaşıyoruz ve o hayalleri hiçbir şeye değişmem :asigim:

prensesim sağol iyi dileklerin için opuyorumnanaktan evet baya oldu bizim bi de biz birbirimizin ilk aşkıyız :asigim: aslında lise 1 de çıkmaya başlamıştık sonra bazı sebeplerden dolayı ayrılmıştık :gitme: 2 yıl sonra tesadüfen yolda karşılaştık ve birbirimizi unutamadığımızı anladık karşılaşmadan 1 hafta sonra tekrar çıkmaya başladık bu geçen 2 yılda da zaten kimseyle çıkmamıştık neyse uzattım galiba :D lise1den beri seviyoruz birbirimizi ama asıl 2007 den beri çıkıyoruz inşallah bir ömür sürer boshayallersmile ikimizde 19 yaşında olduğumuz için evliliğe daha var canım bir de geçen yıl össye girdik ben kazandım o kazanamadı tekrar hazırlanıyo yani baya bi beklicez evliliği kaydirigubbakcemile3 ama olsun sevgili olmanın da tadı ayrı diye düşünüyoruz biz her dönemin güzellikleri var bence belki beraber sarılarak uyuyamıyoruz ve sabah kalktığımızda ilk birbirimizi göremiyoruz ama olsun yine de biz hayallerimizde onları yaşıyoruz ve o hayalleri hiçbir şeye değişmem :asigim:

ah canıım ne güzel çok masumca :) hep güzel sürsün inş. o da kazansın üniversitesini bi de üniversitenin tadını çıkarın
tatlım sen küçükmüşsün ya ben nedense benden büyük sandıydım seni ondan dedim evlilik fln
yoksa kimse kaçmıyor ya herşeyin bi keyfi var dediğin gibi
özlemek de güzel hatta en güzeli bence sevginin en saf hali opuyorumnanaktan

Canım benim bildiğim erkekler kendinden emin olmadan ayrılmazlar,yani sadece hoşlanmayla ilişkilerinden çekip gitmezler ancak aşık olurlarsa artık yapamaz ve bitti derler. Zaten baksana sevgini hissetmiyorum diyerek niyetini baştan belli etmiş.Ayrıldı çünkü sevginden emin olmak hissetmek istedi. Mücadeleni görmek istedi.Çünkü bazen erkekler bizleri ayrılıkla sınıyorlar bunun örnekleri çevremde çok var emin ol.
Boşuna kuruntu yapma inan bu kuruntular farkında olmadan onları bizden uzaklaştırıyor çünkü bilinçsizce yansıtıyoruz bu beynimizdeki karmaşayı,anlatmasakta.Rahat ol umarım ilişkin mükemmel şekilde güzelleşir :)

tatlım evet ben de öyle düşünüyorum en azından içten içe gerçekten sevdiğimden emin olmak istedi
olunca da devam etti
hatta uğraşmasam da bi şekilde geri barışcağımza eminim şuan
çünkü ondaki sevgim azalmadı hiç bi zaman hep hissettirdi bunu ayrıyken bile
herşey bi ders ama artık hayattan daha çok keyif alıyorum
etrafımdaki insanların yaptıklarına daha az sinirleniyorum
ters giden şeylere daha az üzülüyorum
bu açıdan yaşanması gereken bişeymiş diye görüyorum şuan

ayy ben daha küçücüğüm kaydirigubbakcemile3 niye büyük sandın fisfisfis

ayy şımardım :dance: :teytey: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 canım ablammm olumunekankayizsmile

enaaam abla lafını ilk kez duyuyorum bi duygulandım :) şımar küçücüüm :ecrin_bebek: şımarmak çok zevklidir :D

bu şımarma duygusunu maşallah sevgilim baya bi yaşatıyo Allah ondan razı olsun kaydirigubbakcemile3
o zaman eğer sen de istersen sana abla diyebilirim boshayallersmile (ayy türk filmlerindeki size baba diyebilir miyim gibi oldu kaydirigubbakcemile3 )

canım evet teorikte olabilir diye düşünüp ben de ondan bu düşüncelere saplandım
ama mantıklı düşününce ne kadar asılsız ve pratikte yanlış bi uygulama olduğunu farkettim
o ayrılık dönemini kafamdan siliyorum artık o zamandan kalma bi sorun olmıcak kafamda artık
bi daha da düşünmicem geçmişi
şuanda bi sorunum olduğu zaman ona bakarım ama geçmişee takılıp da kafamdan senaryo yazmıcam :olmaz:
dediğin gibi yapıyorumm cicim şu anı yaşıyorum :)
öpüyoruuumm nanaklardan :)

bu arada naber doc:) iyi misin canım ben iyi sayılırım.Sana dedim pilates yap yap benim belim fena ağrıyor şuan:) sakatladım mı naptım:P ben de öpüyorum seni:)

tatlım evet ben de öyle düşünüyorum en azından içten içe gerçekten sevdiğimden emin olmak istedi
olunca da devam etti
hatta uğraşmasam da bi şekilde geri barışcağımza eminim şuan
çünkü ondaki sevgim azalmadı hiç bi zaman hep hissettirdi bunu ayrıyken bile
herşey bi ders ama artık hayattan daha çok keyif alıyorum
etrafımdaki insanların yaptıklarına daha az sinirleniyorum
ters giden şeylere daha az üzülüyorum
bu açıdan yaşanması gereken bişeymiş diye görüyorum şuan

Bence en güzeli empati yapmak.Bir taraf sürekli verici olursa diğer taraf sıkılabilir.Kendimi koyduğum zaman bu geliyor aklıma.Bazı insam hemen pes eder bazı insan da uzun sğre sabreder öyle çeker gider.Ama tabiki gerçekten seven gitmez:( senin çocuk gitmemiş.Bir de anladığım kadarıyla iyi bir insan çocuk bu da çok hoş.Vicdanlı çocuk seni kırmak istememesinden belli.Bencil bir insan olsaydı böyle olmazdı.

Back
X