Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Docccccc dovecem ama seni bak ahhh yeter bebegim ne kurcaliyosunya hoslansa birisinden niye tekrar seninle beraber olsun ablacim ya birak yipratma iliskini bu gibi seylerle bircok insanin kafadina takilir boyle seyler acaba biri varmi biridinden hoslaniyormu simdi sorsam aranizda guven problemi olucaki bu oyle baska seye benzenez canim bu konuyla alakali yuz goz olursan isin yaş zaten biri falan olsaydi anlardinki diger konuda sordum sana hayir eminim kimse yok dedin niye iliskini riske atiyosun canim birseyinde suphelendigin zaman sor neblim davranisi degisiyir seni girmezden gelir aranaz sormaz simdi iyiyiz diyosun ama kurcalamadanda durmuyosun onun icin ne gozyasi doktun negeceler uykuduz kaldin emin olmadiin sey icin hirpalama kendini pisman olursun bak
Dou_You_Wanna bak bizim kalbimiz temiz kaydirigubbakcemile5
çooookk sevindimmmm prenses maşallah diyeyim de nazar değmesin mutluluğunuza![]()
prensesim sağol iyi dileklerin için opuyorumnanaktan evet baya oldu bizim bi de biz birbirimizin ilk aşkıyız :asigim: aslında lise 1 de çıkmaya başlamıştık sonra bazı sebeplerden dolayı ayrılmıştık :gitme: 2 yıl sonra tesadüfen yolda karşılaştık ve birbirimizi unutamadığımızı anladık karşılaşmadan 1 hafta sonra tekrar çıkmaya başladık bu geçen 2 yılda da zaten kimseyle çıkmamıştık neyse uzattım galibalise1den beri seviyoruz birbirimizi ama asıl 2007 den beri çıkıyoruz inşallah bir ömür sürer boshayallersmile ikimizde 19 yaşında olduğumuz için evliliğe daha var canım bir de geçen yıl össye girdik ben kazandım o kazanamadı tekrar hazırlanıyo yani baya bi beklicez evliliği kaydirigubbakcemile3 ama olsun sevgili olmanın da tadı ayrı diye düşünüyoruz biz her dönemin güzellikleri var bence belki beraber sarılarak uyuyamıyoruz ve sabah kalktığımızda ilk birbirimizi göremiyoruz ama olsun yine de biz hayallerimizde onları yaşıyoruz ve o hayalleri hiçbir şeye değişmem :asigim:
Canım benim bildiğim erkekler kendinden emin olmadan ayrılmazlar,yani sadece hoşlanmayla ilişkilerinden çekip gitmezler ancak aşık olurlarsa artık yapamaz ve bitti derler. Zaten baksana sevgini hissetmiyorum diyerek niyetini baştan belli etmiş.Ayrıldı çünkü sevginden emin olmak hissetmek istedi. Mücadeleni görmek istedi.Çünkü bazen erkekler bizleri ayrılıkla sınıyorlar bunun örnekleri çevremde çok var emin ol.
Boşuna kuruntu yapma inan bu kuruntular farkında olmadan onları bizden uzaklaştırıyor çünkü bilinçsizce yansıtıyoruz bu beynimizdeki karmaşayı,anlatmasakta.Rahat ol umarım ilişkin mükemmel şekilde güzelleşir :)
canım evet teorikte olabilir diye düşünüp ben de ondan bu düşüncelere saplandım
ama mantıklı düşününce ne kadar asılsız ve pratikte yanlış bi uygulama olduğunu farkettim
o ayrılık dönemini kafamdan siliyorum artık o zamandan kalma bi sorun olmıcak kafamda artık
bi daha da düşünmicem geçmişi
şuanda bi sorunum olduğu zaman ona bakarım ama geçmişee takılıp da kafamdan senaryo yazmıcamlmaz:
dediğin gibi yapıyorumm cicim şu anı yaşıyorum :)
öpüyoruuumm nanaklardan :)
tatlım evet ben de öyle düşünüyorum en azından içten içe gerçekten sevdiğimden emin olmak istedi
olunca da devam etti
hatta uğraşmasam da bi şekilde geri barışcağımza eminim şuan
çünkü ondaki sevgim azalmadı hiç bi zaman hep hissettirdi bunu ayrıyken bile
herşey bi ders ama artık hayattan daha çok keyif alıyorum
etrafımdaki insanların yaptıklarına daha az sinirleniyorum
ters giden şeylere daha az üzülüyorum
bu açıdan yaşanması gereken bişeymiş diye görüyorum şuan