• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılma sebebi başka birinden hoşlanması mıydı acaba?

tamam sedefcim bundan sonra bana abla de küçüğümm ;)

jelibon iyi sayılırım canım uyku düzenim çok fena oldu ya gelince eve 5-6 saat uyuyorum bi türlü uyanamıyorum sonra da gece yatamıyorum sabah da geç kalıyorum hep kalkamıyorum
üstelik ders çalışmam lazım saat 10da uyandım akşam :S
şimdi derse oturcam artık uykum geldiği yere kadar çalışcam mecburen

bu arada benim prens için dediklerin doğru herkes çok iyi bi insan olarak bilir sever sayar. çevresi çok geniştir aslında ama çok yakın olduğu çok az kişi vardır ki böylesi daha iyi. iyi niyetini kullanmak isteyen insanlar olabiliyor çünkü eğer o insanlar yakını değilse karşı duruyor çok rahat ama yakın bi arkadaşı ise bu sefer ona karşı duramıyor ters bişi söylememek için. bu devrede ben giriyorum biraz işin içine. öyle bi arkadaşını uzaklaştırmıştım daha yeni çıkmaya başladığımızda. 2 senedir öyle bi asalak yok çok şükür kendi de öyle insanları uzak tutuyor kendinden artık
canım biz arada ayrıldığımız zaman diye konuştuğumuzda fln çok garip geliyor zaten her gün görüştük nerdeyse telefonda konuştuk fln sonrasında barıştığımız gün "biz hiç ayrılmadık ki zaten" demişti bana da şuan hiç ayrılmışız gibi gelmiyor ilişkimizin üstüne bi kara bulut fln da bırakmadı bu, en çok sevindiğim nokta buydu çünkü sonrasında sorunların devam edip tekrar bitme noktasına gelmekten korkuyordum. korktuğum olmadı çok şükür.
ayrıca o dönemde baya bi depresyonda olduğunu farkediyorum şuan. kendimde hata olarak da onu bu depresyondan kurtarmak için çabalamamış olmamı görüyorum. iş ortamından çok stresliydi çok yoruluyordu, üstüne hep azar yiyordu üstlerinden, ders de çalışamıyordu bir de kavgalarımız tuzu biberi oluyordu tabi. biliyorum ki aynı kavgalarımız şimdi olsa aynı etkiyi yapmazdı.
tabi herşeyin olcağı varmış diyorum
canım bu ara pilates fln hiiiiiç alakam kalmadı artık sporla
izmir de buz gibi bu ara yürümüyorum da hiç bi yere
habire yiyorum :) bakalım nolcak halim
dikkat et beline canım yüklenme bel sakat bi yer ilerde çok çektirir ufak bişi bile.

kızlar bugün ne olduu... bi tane çok gıcık bi kız vardı sınıf arkadaşı baya bi şey bi kız anlayın işte kimle takıldığını umursamaz ağzından çıkana dikkat etmez orda burda sürter fln baya da bi yavşak. erkek gibi biraz ama yine de böyle eli kolu durmaz.
bi keresinde uyuz olmuştum ben bu kıza eskiden baya bi tartışmıştık sevgilimle sonra sadece yüzeyel bi arkadaşlığı kalmasını istemiştim hani meraba meraba fln
ama o kavgamız esnasında kız uzaktaydı ama bizi izliyordu sanırım anladı ondan olduğunu çok dikkatli izliyordu çünkü ben de farketmiştim kaçar mı hiç benden;)
bugün de sevgilim beni bekliyordu nöbetim vardı çantam eşyalarım fln sevgilimdeydi dışarı sigara içmeye çıkmıştı bi baktım yanında o kız bi de sevgilimin bi erkek arkadaşı konuşuyorlar dışarda kız da sigara içiyordu.
yanlarına gittimm dedim sinir olmıcam.
işte gittim ama meraba fln demedim kıza baya bi soğuk davranıyorum
sonra tus muhabbeti fln açıldı. kız giderken elini koydu böyle omzuna sevgilimin yaparız ya merak etme inanıyorum ben sana fln yaptı böyle cilveli cilveli
hem de benim yanımda ya. sevgilim bi tepki vermedi evet yaparız fln dedi.
o kadar uyuz oldum ki kıza münasebetsiz ya resmen delirdim bi yandan da sevgilime belli etmemeye çalışıyorum uyuz olduğumu tahmin etti kesin noldu fln diye sordu arada ama yok bişey dedim yorgunum fln. yani çok sinir olduğumu anlamadı ama resmen üstüme negatif bi yük yüklendi.
bütün gün de atamadım bu yükü ya.. abartıyor muyum sizce?
artık o salak kız yüzünden sevgilimle tartışmak istemiyorum eskide bırakmak istiyorum ama arada karşılaştığımızda böyle davranışlarını görünce acaba ben yokken neler yapıyor bu kız fln diye düşünmeden edemiyorumm!

hiç de abartmıyosun ablacım a.s
yaa ne biçim kızlar bunları gördükçe duydukça kendi cinsimden soğuyorum.Zaten biliyo sizin birbirinizi ne kadar sevdiğinizi ne gerek var böyle elini sevgilinin omzuna koymasına falan..Nasıl da zevk almıştır seni sinir etmekten, zaten amacı da bu!
Abla bence sen sevgiline '' SAKİNCE :) '' o kızın yaptığı hareketten rahatsız olduğu söyle çünkü söylemezsen kız iyice yılışçak sinir olan tek kişi sen olcaksın o kızı da sevindirmiş olcaksın. Erkekler de malesef böyle konularda rahatsız olduğumuzu düşünemezler; bazen çok saf oluyolar yani :oklava: neyse, eniştem senin rahatsız olduğunu bilirse bir daha böyle bi haraket karşısında o kıza tavrını koyar, kız da kapak olur zemuszemus

canım zaten benim o kızı sevmediğimi biliyor işte
sorun orda. yani iyilikten kırılcak artık
kimseyle kötü olmamalı ya ters bi tepki vermiyor hiç bi zaman
kendi hareketlerine dikkat ediyor ama karşısındakinin bişey yapmasına engel koycak bişi yapmıyor
yani bana yapmıyor gibi geliyor yine de günahını almak istemiyorum
işte bu kızın özellikle yaptığını bildiğim için bunu ilişkime yansıtıp da boşu boşuna bi tatsızlık çıkarmak istemiyorum
amacına ulaşmış olcak böylece
ama şu var ki bi daha bu tarz bişi olursa nasıl tepki veririm bilmiyorum
yani suçlayıcı olmadan konuşmam lazım onunla ama yapamıyorum çünkü sevgilimde de suç buluyorum
biraz da olsa ne biliyim
içim rahat değil. zorlarsam içime atıp kapatabilirim bu konuyu artık o konuda geliştirdim biraz kendimi farkındayım
ama enişten gibi dolup da sonra patlamak istemiyorum
bi yandan da o da bin tane arkadaşımdan kıskanıyor beni ama bişey söylemiyor onu düşünüyorum
gerçi ben gezerim tozarım ama çok da dikkat ederim ilişkilerimde samimiyetin dozu arttı mı müdahale ederim
belki de ben kendim fazla sadakat timsaliyim bilemiyorum yanlış olan benim belki ben daha rahat olabilmeliyim arkadaşlarıma
işte karar veremiyorum buna
konuşmak istiyorum aslında bu konuda ama "sakince" olayını nası beceririm bilmiyorum
hep çata çat giriyorum ben konuya sonra suçlu oyken öyle kelimeler kullanıyorum ki suçlu ben çıkıveriyorum
bana örnek bi konuşma metni yazıverseniz kızlar ne güzel olur :)

valla bi insanin kafasinda 40 tilki dolasir be tatlim. yani bunu ogrenmen imkansiz hatta. ogrensen sana ne faydasi olcak peki?
baskasinda hoslanmis olsa bu yuzden ayrilmis ve yapamayip yeniden sana donmus olsa ne degiscek?
gercekten sevgini hissetmedigi icin ayrilsa ve yapamayip sana donmus olsa ne degiscek?

bazen gercekler insani cok uzer, bana kalirsa elde etmek istedigin bilginin sana ne getirecegini dusun derim.
sahsi yorumum: bence kimse de olmamistir. birisi olmus olsaydi sana donmezdi yeniden..

pamuk prensesimmm,bak ben de ayynenn arkadaşım gibi düşünüorum tatlımm..
bazı şeyleri öğrenmek insanı herzaman mutlu etmeyebilir..üstelik sadece kuruntulardan ibaretse merak edilen,hiç ellenmese daha hayırlıdır bile..
bu riske girmene de değmez edineceğin bilgi,çünkü ilişkinizi bi adım öne taşıyacak değil ya,senden kopamadığı için sana dönmüş olması.. zaten bilinen bu dimi.(ki bence doğru olanı da bu).
ama olur da seni kemiren o soru işretinin yanıtı, olmasını istemediğimiz sebepse,bu senin çok güzel olan ilişkini,belki de geri dönüşümsüz olarak olumsuz etkilicektir..(insanoğlu kusursuz değildir,hatalar da insanlar içindir.. merak edilmiş ve vazgeçilmiş de olabilir başka kişi)
değer mi..
seninle ve seviyo ve seninnle.. başkasıyla değil ki...
bazen ajanlık yapmak insanı mutsuz eder,bazen daha aptal olmak mutlu eder..bazen elindeki kadar bilgi,senin için en iyisidir,fazlası değil vs vs..
sen anlıyosun beni:)

ablacım bence sen en doğru şekilde davranıyosun yani arkadaşlarına yaklaşım açısından.Sen bunu sırf sevgilin yanlış anlamasın, üzülmesin, kıskançlık krizlerine girmesin diye yapıyosun. O da senin gibi olsa hani ne biliim suçlamak da istemiyorum eniştemi ama orda o kıza birazcık da olsa tepkisini gösterse kız en azından yüz bulmayacak.Tepkisini göstermesi kötü bişey değil ki, o rahatsız olmuyo mu o sırnaşığın davranışlarından:uhm:
Aslında sen de onun yaptığı gibi yapsan... mesela arkadaşlarınla daha rahat ve samimi olsan, o da seninle aynı durumda olmuş olacak. O zaman belki seni anlar ve senin rahatsız olucağın şekilde o kıza yaklaşmaz. Ama belki de senin arkadaşlarınla rahat olduğunu görünce (şu an senin olduğun gibi) içi içini yiyebilir, sinir olabilir.Kendisinin o kıza tepki vermemesinden dolayı bunu yaptığın aklına bile gelmeyebilir.Sana rahatsız olduğunu söyler de, sen de ona o kız yüzünden rahatsız olduğunu söylersin.Kendini savunmaya geçer kesin, herkesle iyi olmak istiyorum falan der.Bu kez de aranızda yeni bi tartışma doğabilir. :1no2: Ama işe yarama ihtimali de var; çünkü kendisi senin konumunda olucak a.s kendisine yapılmasını istemediği davranışları o da karşısındakine yapmasın :dilcikar:
Abla peki ya senin de arkadaşlarınla öyle rahat olmandan rahatsız olmazsa :uhm: ama her erkek olur herhalde, seven kıskanır sonuçta :1closedeyes:

küçüğüm sedefim :)
aslında dediğin çok mantıklı ki ben de öyle yaparım misilleme yani bi nevi :)
ama ne zaman sen şöyle yapıyorsun ya ben de böyle yapsaydım nası hissederdin dediğimde kızardı hep
inadına bişi yapma diye
yok evet ayrılık geçti başımızdan ama ben bu yüzden kendi değerlerimden vazgeçmicem
bu ayrılıktan öğrendiğim tavrımı değiştirmem gerek olmasıydı
yarın ikimizin olduğu bi vakit bulabilirsem açıcam bu konuyu sakince.
bugün de kütüphanede çalışıyordum kız suratıma suratıma baktı ters ters ne zaman yerimden kalksam fln
sanki inadına yapıyor üstelik düştüğüm konuma bak elin kızı yüzünden kavga etmek istemiyorum
ama elin kızı benle dalga geçebilceğini düşünüyor yok bu konuda kesinlikle haklıyım ben
sadece kelimelerimi nası seçicem bilemiyorum şimdi asabi konuşursam gerilcez.

pamuk prensesimmm,bak ben de ayynenn arkadaşım gibi düşünüorum tatlımm..
bazı şeyleri öğrenmek insanı herzaman mutlu etmeyebilir..üstelik sadece kuruntulardan ibaretse merak edilen,hiç ellenmese daha hayırlıdır bile..
bu riske girmene de değmez edineceğin bilgi,çünkü ilişkinizi bi adım öne taşıyacak değil ya,senden kopamadığı için sana dönmüş olması.. zaten bilinen bu dimi.(ki bence doğru olanı da bu).
ama olur da seni kemiren o soru işretinin yanıtı, olmasını istemediğimiz sebepse,bu senin çok güzel olan ilişkini,belki de geri dönüşümsüz olarak olumsuz etkilicektir..(insanoğlu kusursuz değildir,hatalar da insanlar içindir.. merak edilmiş ve vazgeçilmiş de olabilir başka kişi)
değer mi..
seninle ve seviyo ve seninnle.. başkasıyla değil ki...
bazen ajanlık yapmak insanı mutsuz eder,bazen daha aptal olmak mutlu eder..bazen elindeki kadar bilgi,senin için en iyisidir,fazlası değil vs vs..
sen anlıyosun beni:)

meg tatlım yaa sen en başa baktın sanırım sadece :)
o piskopatlığımdan kurtuldum sonunda yani en azından asılsız şeylerden kurtuldum
ama şu son mesajlarıma bakarsan bi tane uyuz kız başımı ağrıtıyorr
2 gündür içime atmaya çalışıyorum ama unutamıyorum
sanırım konuşsam en iyisi olcak sen ne dersin?

meg tatlım yaa sen en başa baktın sanırım sadece :)
o piskopatlığımdan kurtuldum sonunda yani en azından asılsız şeylerden kurtuldum
ama şu son mesajlarıma bakarsan bi tane uyuz kız başımı ağrıtıyorr
2 gündür içime atmaya çalışıyorum ama unutamıyorum
sanırım konuşsam en iyisi olcak sen ne dersin?

izmirlimm:)
okumuştum son mesajları da ben..
ona rağmen öyle diyorum sana..
yani diyorum ki,bi tane mıçı kırık kız için,ağzının tadını bozma:)))
adamın bişey yapmıyo ki zaten,başı önünde bi çocuk o.. aklına getirme boşuna,başka gözle bakmasın etrafına..
asil ruhlu bir prens,asil ruhlu prensesiyle beraber:) gerisi hava civaaaa;)
rahat ol,salla gitsin,gözlemede kal sadecea.s

izmirlimm:)
okumuştum son mesajları da ben..
ona rağmen öyle diyorum sana..
yani diyorum ki,bi tane mıçı kırık kız için,ağzının tadını bozma:)))
adamın bişey yapmıyo ki zaten,başı önünde bi çocuk o.. aklına getirme boşuna,başka gözle bakmasın etrafına..
asil ruhlu bir prens,asil ruhlu prensesiyle beraber:) gerisi hava civaaaa;)
rahat ol,salla gitsin,gözlemede kal sadecea.s

canım rahat olamıyorum ama ya
yani artık dikkat ediyorum eskiden erkekler kızlara yavşardı
şimdi kızlar erkeklere yavşıyor
başka bi kız da, nişanlı bi erkeğin saçlarını fln karıştırdı bugün ikisi de sevgilimin arkadaşı
çocuk bişey diyemedi kızardı kaldı
yani artık ben hemcinslerimden korkuyorum izmirlim ya
istiyorum ki kendini korusun böyle yavşak kızlara set çekebilmesini öğrensin
aman bu kız nası olsa zararsız diye düşünmesin
yoksa onun bi karşılık vermiceğine eminim ama karşısındakinin davranışlarına da ket koysun yani
izmirlim yaa senin kocişe böyle yapsa bi kız delirmez misin ama Çok üzgünüm çoook

ablacım sen şimdi ne kadar sakin konuşursan konuş bence eniştem ona güvenmediğini falan düşünücek :çok üzgünüm:
bence şöyle yapabilirsin:
enişteme belli etmeden kızı sinir edicek hareketler Çok üzgünüm çoook o zaten sana sinir olduğu için o gıcık hareketleri yapıyo ama prensin sonsuza dek senin opuyorumnanaktan avucunu yalar o :oklava: neyse mesela kız elini seninkinin omzuna mı koydu? sen de o sırada beline sarıl, :jeyyar: o anda sana yönelicektir a.s mesela baktın kızla muhabbet ediyolar, koşarak, gülümseyerek yanlarına git aşkıııımmm sana bi süprizim var de kap çocuğu, o yılışık da orda kalakalsın :dilcikar: (süprizi anında yapamayabilirsin, bunun için her zaman yanında bi çikolata bulundurman yeterli kaydirigubbakcemile3)

canım rahat olamıyorum ama ya
yani artık dikkat ediyorum eskiden erkekler kızlara yavşardı
şimdi kızlar erkeklere yavşıyor
başka bi kız da, nişanlı bi erkeğin saçlarını fln karıştırdı bugün ikisi de sevgilimin arkadaşı
çocuk bişey diyemedi kızardı kaldı
yani artık ben hemcinslerimden korkuyorum izmirlim ya
istiyorum ki kendini korusun böyle yavşak kızlara set çekebilmesini öğrensin
aman bu kız nası olsa zararsız diye düşünmesin
yoksa onun bi karşılık vermiceğine eminim ama karşısındakinin davranışlarına da ket koysun yani
izmirlim yaa senin kocişe böyle yapsa bi kız delirmez misin ama Çok üzgünüm çoook

deliririm tabii..
ona çaktırmadan çaktırmadan,sanki bi çocuğa öğretiyomuşum sabrıyla,etraftan örnekler vererek bunun çok sinir bozucu bişey olduğunu,yakışıksız hareketler olduğunu,birazcık yüz buldukları takdirde daha da ileri gidebileceklerini anlattım uzunca bi zaman..
sora o kendiliğinden,dikkat etmeye başladı bu durumlara..
biraz yaş da ilerleyince,daha kararlı ve katı olabiliyolar.. ilerleyen zamanlarda,onlar istemedikçe yanaşamaz olucak kimseler.. iş ki,onlar istemesin..:Saruboceq:

deliririm tabii..
ona çaktırmadan çaktırmadan,sanki bi çocuğa öğretiyomuşum sabrıyla,etraftan örnekler vererek bunun çok sinir bozucu bişey olduğunu,yakışıksız hareketler olduğunu,birazcık yüz buldukları takdirde daha da ileri gidebileceklerini anlattım uzunca bi zaman..
sora o kendiliğinden,dikkat etmeye başladı bu durumlara..
biraz yaş da ilerleyince,daha kararlı ve katı olabiliyolar.. ilerleyen zamanlarda,onlar istemedikçe yanaşamaz olucak kimseler.. iş ki,onlar istemesin..:Saruboceq:

canım ben de aynı şekilde etraftan örnekler fln vererek aynı şekilde davrandım
o da bana hak verdi dışardan birileri olunca daha rahat tepki verebiliyor
ama normal bi arkadaşına kötü olmamak için ters bi tepki vermiyor işte benim anladığım kadarıyla
evet kendini çekiyor ters bişi yapan o değil ama yine de daha fazlası lazım
tabi ki önemli olan onların istememesi ama ben kırıldım yani bu duruma
daha fazla içimde tutmak istemiyorum
yarın konuşucam ben bu kadar kafamda tuta tuta ona karşı soğuyorum çünkü bu sefer de
kin haline dönüşmeye başlıyor içimde bugün her yaptığı battı mesela halbuki normal haliydi ama
o sinirim geçmediği sürece en ufak şeyler bile batmaya başladı

canım ben de aynı şekilde etraftan örnekler fln vererek aynı şekilde davrandım
o da bana hak verdi dışardan birileri olunca daha rahat tepki verebiliyor
ama normal bi arkadaşına kötü olmamak için ters bi tepki vermiyor işte benim anladığım kadarıyla
evet kendini çekiyor ters bişi yapan o değil ama yine de daha fazlası lazım
tabi ki önemli olan onların istememesi ama ben kırıldım yani bu duruma
daha fazla içimde tutmak istemiyorum
yarın konuşucam ben bu kadar kafamda tuta tuta ona karşı soğuyorum çünkü bu sefer de
kin haline dönüşmeye başlıyor içimde bugün her yaptığı battı mesela halbuki normal haliydi ama
o sinirim geçmediği sürece en ufak şeyler bile batmaya başladı

konuşman,hayırlı olandır inşallah piyensesim..

kızlar ya beni bi çoğunuz biliyordur erkek arkadaşımla yılbaşından önce ayrılmıştık
benim onu sevdiğimi hissedemediğini söylüyordu alışkanlık mı olduk fln diyordu
şimdi başka bi konudan içime kurt düştü resmen
biliyorum hiç öyle bi düşüncem yoktu en başında hala da yok
gerçek anlamda biri olduğunu da düşünmüyorum
ama ufak da olsa acaba birinden hoşlanmış da o sebepten bizim aramızdaki ilişkiden şüphe edip ayrılmış olabilir mi?
hani başkasından hoşlanabiliyorsam bi sorun var diyerekten yoksa o kızla birlikte olmak için değil
barıştık şimdi ama içime kurt düştü şimdi bunu sormadan öğrenmeden rahat edemicem

nası sorabilirim nası öğrenebilirim ki.. bu aralar sırf telefonda görüşüyoruz
çok kısıtlı zamanda görüşüyoruz ayak üstü de böyle muhabbetlere nası giricem bilmiyorum
ayrıca şuan çok iyiyiz hani eğer böyle bişey yoksa gerçekte boşu boşuna bozmak istemiyorum aramızı
çünkü bana güvenmiyorsuna çıkıcak sonuç ki ona aslında güveniyorum
ama acaba bana bazı şeyleri eksik mi söyledi demeden de duramıyorum şuan
1 ay olucak nerdeyse gerçekleri öğrenebilir miyim bilmiyorum
ayrıca gerçekten birinden hoşlandıysa içten içe de olsa ne yaparım bilemiyorum
öyle bişey yoksa da herşeyi mahvetmek istemiyorum sırf kıskançlığım yüzünden

sizce öyle bişey var mıdır? yardım edin bana kafam tilkilerle doldu :oklava:
erkek arkadaşıma sormadan bi beyin fırtınasıyla var mı yok mu çözmek istiyorum yardımınızla a.s.
istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana

Tatlım mesajını ancak gördüm gec olmuş olabilir neyse konuya gireyim
demişsin ki baska biri olabilir mi falan tecrübelerime dayanarak konusuyorum: bu aralar sıkca görüsemiyorsunuz sadece telde konusabildiginizi söylemişsin işte kadınlar genelde böyle zamanlarda bu tarz düşünceler içerisine düşerler buna bende dahilim ama bu soruyu bi şekilde erkek arkadasına yöneltirsen aranız bozulacak eski halinize döneceksiniz eger öyle bişey olduysa da er gec senin haberin olur sadece sabretmen gerekli sorma sakın bu senin asaletine aykırı bi durum oluşturur sakın yapma unut gitsin bu düşünceyi belli bi süre sonra zati bu düşünce gücünü kaybedecektir bak erkek arkadasını anlattıgın kadarıyla cok acık sözlü biri olarak biliyorum böyle bişey olsaydı zaten derdi diye düşünüyorum o nedenle içini ferah tut durduk yere sorun cıkarma prensesD::D:D

limor canım konunun başındaki kıskançlığımı atlattım sormadım zaten bana da çok saçma geldi böyle bişey olsa geri dönmezdi zaten bana diye düşünüyorum
çünkü beni kandırmasındansa direk söylemesini tercih ederim bunu biliyor
son olayları kastetmiştim ben :)

neyse ben bugün dayanamadım konuştum :)
başta kütüphaneye çıkcaktım ben o da kliniğe gidiyordu öğlen. dedim çıkışta senle bişi konuşcam
alışkın değil benim böyle bi cümle kurmama. panik oldu direk noldu noldu diyip durdu
dedim şimdi 1 dakkada konuşulcak şey değil fln neyse çok ısrar etti
ben de anlattım böyle böyle diye. o da ben kendim zaten arama mesafe koydum onla ama daha ne yapabilirim fln dedi.
ben de son bikaç gündür bana ters ters bakıyor "hehe sinir ediyorum" gibisinden, uyuz uyuz dedim,
bu ne cesaret. o cesareti kırması gereken sensin, ben kalkıp saçını başını mı yolucam fln dedim :)
bi de "bana da böyle yaklaşanlar oluyor ben farkediyorum ama bi set koyuyorum böylece ortaya bişi çıkmıyor
sen farkında değilsin ama ben onları sana anlatcak farkettircek kıvama gelmeden engelliyorum" dedim.
babannesi de hasta hastanede babası ilgilenmiyor diye trip atmış biraz gergindi zaten "ya niye herkes üstüme geliyor benim" fln diye sesini yükseltti biraz ilk defa ama önemsemedim hatta içine atmadığı için daha memnun oldum galiba. tabi bu ses yükseltme saygısızlık şeklinde değildi öyle olsa düşünürdüm.
sonra söz verdi daha dikkatli olucağına. zaten herşeye dikkat ettiğini ama bazı şeyleri nası becericeğini bilmediğini (kızlara ket koymasını fln kastediyor) daha dikkatli olcağını söyledi.
ben de ona olan güvenimde bi problem olmadığının üstünde durdum çünkü bi an onu suçluyorum sanmıştı ki gerçekten güvenim tam ona
beni sevdiğini yalnızca, başka birini gözünün görmediğini fln söyledi :asigim:
bi de ben arabadayken bi an elini bırakmıştım hep elimi tutar da :)
bi daha sakın bırakma elimi nolursa olsun dedii
o an duygulandım ben de bi an gözlerim yaşardı sarıldık ettik
bi an tartışır gibi olduk yani ama sonunda tatlıya bağlandık baya o yüzden çok huzurluyum şuan
kaç gündür deliriyordum sinirden artık üstümden bi yük kalktı
bazen böle ufak tefek kavgalarla daha çok bağlanıyormuşuz gibi hissediyorum gerekli olan tartışmalarla tabii..
yalnız şimdi böyle yavşak kızlarla araya nası ket koycağını pek bilmiyor gibi acaba becerebilir mi bilemiyorum
bu konuda emin olamıyorum ondan ister istemez alttan alta kontrol ediyor olacağım onu
bi daha bu tarz bişi olursa kendimi kontrol edememekten aşırı tepki vermekten korkuyorum çok hassaslaştım bu konuda çünkü
ona alttan alta acaba çaktırmadan nası böyle tiplerden uzaklaşılır onu mu öğretsem napsam CADIARZU

ayyyy canımmmmm ne hoşş :asigim::asigim:
ablacım hani ona ''seninle bi şey konuşucam'' demişsin ya onu bırakmandan korkmuş gibi geldi bana. hem sonra hani ''elimi hiç bırakma demiş'' ya kıyamammm yaa
çok da güzel açıklamışsın bak, üstelik gergin haline denk gelmiş ama bak yine de ne kadar güzel yaklaşmış sana.Tabii ki bunda senin tatlı dille ve anlayışla yaklaşmanın büyük katkısı var a.s
bence hiç ona bir şey öğretme şimdilik.. bi bak bakalım, kız ona yılışırsa nasıl tepki vericek. Sözünü dinlemezse başlarsın ''böyle tiplerden nasıl uzaklaşılır?'' dersi vermeye kaydirigubbakcemile3
bu arada ''böyle ufak tefek kavgalarda birbirimize sanki daha çok bağlanıyoruz gibi''demişsin ya ben de böyle düşünüyorum. Biz bitaneciğimle çok ufak bi şeyden bile tartışsak benim içim içimi yer, kafamda senin gibi 40 tane şey kurarım kaydirigubbakcemile3 sonra keçisin sen inatsın derim o da bana sıpamsın der öyle barışırız. opuyorumnanaktan O an sanki üstümden bi yük kalkıyo, rahatlıyorum, O'na bi kez daha aşık oluyorum :asigim:

hmm evet canım biraz beklemem en iyisi olucak..
kendi de ben senle ilgili herşeye dikkat ediyorum bana güven tarzı bi konuşma yapmıştı zaten
böyle bi konuşmadan sonra hele, daha da dikkat etceğine eminim
belki de deneye yanıla onun işe yarayan yöntemi bulması daha iyi olucaktır
bu arada bişey konuşucam diyince ayrılık konuşması fln yapıcağımı düşünmesi benim de dikkatimi çekti
hem üzüldüm çünkü hala ayrılığın etkileri var biraz üstümüzde, sevindim çünkü beni elinde keklik görmüyor demek ki korktuğum şeylerden biri de egosunun kalkıp benim kul köle olcağımı fln düşünmesiydi.. ama benim kişilikli aşkım tabi ki öyle taktiklere gerek kalcak şekilde bi erkek değil nası davransam da ondaki yerim değişmiyormuş onu anladım :kedi:
küçüğüm aynı senin dediğin gibi barışınca ben de bi kez daha aşık oluyorum prensime :asigim:
allahım onun kadar saygılı, anlayışlı ve sevgi dolu birine sahip olduğum için şükrediyorum.. :nazar:
kk yı okuya okuya artık erkeklerden nefret etmeye başlamıştım, aldatanlar, dayak atanlar vs
şansım o benim :nazar:
bu arada ben sevgililer gününü kutlamayız fln diyordum
bugün bi arkadaşım sorunca ağzından kaçırdı çok beğendiğimiz bi restoranda yer ayırtmaya çalışmış ama 1 ay önceden doluyor heralde yer kalmamışmış.. burdan da bi planları olduğunu düşünüyorum, ilk defa bu sefer ona bırakıcam herşeyi hep çok programlıyım diye süprizlerine izin vermiyordum böylece.. bakalım napıcak..
ama ben hediye almadım daha ona tabi bu da büyük bi sorun! kutlamıcaz diye o kadar odaklanmışım ki.. ne alıcam hiç bi fikrim yok ya uff
ve sadece ctesi günü hediye için vaktim var

hayret bişe ya nefret ediyorum bu ne oldugu malum kızlardan...:oklava:
canım bak güzel olmuş böyle konustugunuz ben son mesajlarıan bakamamıştım sabah iyi yapmışsın konuşmakla araya set koyması lazım tabii hatta hiç muhattap olmamalı aynı konusmayı benim yaptıgım gün geldi aklımaD::D neyse ki bizim ki bu set koyma konusunda ebnden uzman tekrar konuşmaya lüzum kalmadı o ne oldugu malum kızlardan bi tane bırakmadık cevredeD::D:D bu küçük tartışmalarla tabi ki daha cok bağlanacaksınız hayat bunlarla güzel yaaa:D:DD: ahh ask!:dance:

Back
X