• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılma şeklimiz midemi bulandırıyor

Aradım, telefonumu açmadı. Temizlik yapıyorum dedi. Geri dönmedi. Neden geri dönmüyorsun dedim. Duşa girdim dedi. Sonra aradı dedi ki misafirim var neden arayıp duruyorsun. Misafirin olduğunu bilsem rahatsız etmezdim misafirin kim dedim. Söylemek istemiyorum dedi

Baska kadin.

Ama evdeki misafir erkekmiş öyle yazmış,kadınların ahı tutar inşallah bu kalp kırıklığına sebep olana🙏

Siz su ana kadar 'erkek misafiri' icin can hiras ev temizleyen baska bir erkek gordunuz mu? 😂 Bize gel batak atalim diye davet ettiginde evi temizleyen bir erkek hic duymadim ben 🙈

Tamam iste ayrilma sebebiniz evdeki 'misafiri'. Erkekler maymunlar gibi genelde bir dali tutmadan digerini birakmazlar.
Ama evdeki misafir erkekmiş öyle yazmış,kadınların ahı tutar inşallah bu kalp kırıklığına sebep olana
Siz su ana kadar 'erkek misafiri' icin can hiras ev temizleyen baska bir erkek gordunuz mu? 😂 Bize gel batak atalim diye davet ettiginde evi temizleyen bir erkek hic duymadim ben 🙈
Bu erkekler tek ayak üstünde kırk yalan söylüyorlar ya😁

Misafir erkekse dahi (ki hiç sanmıyorum) adam sizi istemiyor bence bu çok net. Böyle karşısındakine bir hiçmiş gibi davranan(en kibar böyle söyleyebildim) bir erkeğin de pişman olcağını hiç sanmıyorum.

Aldatılmışsınız üzgünüm. Zor ama karaktersizliğini düşünüp soğumaya çalışın.

aldatınca pişmanlık yaşayıp gül göndermiş gibi geldi. sonra tabi baktı sen ondan gitmiyorsun cebe attı kendi kendine değersizleştirdi ilişkiyi. hiç takmamış gibi yap kudurt mutlu mesut yaşantına devam ediyomuş gibi yap görsün. götüm götüm gelir ama kabul etme.

Seni boşta kalmamak için kullanmış sadece.

Güzel başlayan, ilgili , birbirimize bakınca bile mutluluk topu olduğumuz bir ilişkimiz vardı,
Mutluluk yumağına duymuslugum var ama mutluluk topu ; iii ihhh 🤷
Hepsi olmasa bile çoğu böyledir erkeklerin.
Sen aşık olduk dersin,o isin dalgasindadir.
Senin pişmanlık olarak nitelediğin ; onun nezninde boşa düştüğü zamana denk gelir.
Yani geriye çark edip seni ararsa bilki orada görüştüğü yahut görüşmeye yeltendigi kişi buna tekmeyi basmıştır.
Uzak mesafe ilişki de tanım olarak şu anlattigina tekabül etmiyor sanki 🤷
Bu nedenle etrafındakilereulasilabilir olanlara,yeni adaylara bakacaksın.

Boşver kurtuldum gözüyle bak bence ve bana hayatında başkası varmış gibi geldi açıkcası

Back
X