♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Evet ya bu sefer grur yaptm kazene de yazmadim

3.5 ayda 20 kilo vercem dedikten hemen sonra vücudumun cevabı çok manidar
Canm ilk yazdgn da hevesini kırmamak için söylemek istemedim ama sonrada bile bile karşımdakini uyarmayınca söylemeyince içim rahat etmiyor ben söyliyeyimde yine karar senin olsun tabiki kuzucum ama doktorlar sağlıklı ve yağdan kilo vermek için 1haftada maksimum verilebilecek olan 1 kilodur diyorlar ve bu senin için 14 haftada 14kilo eder ki bu maksimim rakam ve 14hafta boyunca hiç duraksama yaşamadan verebileceğin rakam ama sen bunun 6kilo fazlasını isyltiyorsun o 6kilo kastan gitmiycek mi ? Bunun ile birlikte sarkma deformasyon hızlı çatlama olmıycak mi? Bu kadar kısa sürede Karaciğre ve böbreklere çok fazla yük binmiycekmi ? Hadi 20 kiloyu verdin sağlk problemin olmadı diyelim vucut 20kiloyu o kisa surede atti ama deri okadar kisa surede okadar büyük degisime ayak uyduramaz gevşek kalır bunlardan korkmuyor benim en büyük kork bunlar olduğu için hiç bir zaman hızlı kilo verme isteğim olmadı kas kaybı demek gevşek ve sarkık vucut demek yağ kaybı +kas artrp korumak demek sıkı ,diri ve olduğundan daha ince ve şekilli vücut demek canm bunları bir düşün ve istersen bu konuları bir araştır derim baştan bilgin olsun sonra karar yine tabiki de senin

Kuzum benim yapım bu şekilde. Daha önce defalarca kilo aldım verdim. Çok hızlı alıyorum ve aynı şekilde de çok hızlı veriyorum. Hamileliğime kadar olan kısımda ne bir çatlağım ne de sarkmam hiç olmadı. Doğumdan sonra çok fazla kilo aldım ilk defa kollarım çatladı. Ama yine şanslıyım süt beyazı tenim var ve çatlaklarım kendini göstermiyor. İlk defa karnım aşağı sarkmış durumda ama verdiğim bu 11 kiloda bile oldukça toplandı eski haline göre. Çatlaktan, sarkmaktan ya da hızlı kilo vermekten korkmuyorum. Göbeğimin bile toplanacağına inancım tam. Ha diyelim ki istediğim gibi olmadı, sorun değil benim kabulümm. Yine diyelim ki bu sürede ı kadar kilo veremedim, bu da sorun değil o da kabulüm.

Ara verildiği dönem topluyor işte dediğim gibi süreye ihtiyacı oluyor o ara vermelerin sayesinde kendini topliycak zmanı olmuş oldu ama dediğim gibi senin vücudun senin kararın canm ben sadece uyarmak istedim sen doğru nasl geliyorsa öyle yaparsın yoksa ister 3ay da verirsin ister 5ay da tercih tabiki senin

Kizlar neler yapiyorsunuz bakalim
Elimde çayım topik kurcalıyorum. insanlar aldatıldıklarını nasıl öğreniyorlarrr, şaşırıyorum gerçekten. Farklı yumuşatıcı kokusu ya da sırtta sıkılan sivilce vs duymuştum ama şimdi denk geldim, kadın bundan 10 yıl önce okuduğu bir topikten öğrenmiş

S
Sirtta sıkılan sivilce mi gercekten cok ilgincmis hangi konu o topikten ögrenen bende okuyum

Hangi konu

Maydonoz kaynatıp içtim böbreğim rahatsız ediyor bugün sen ne yaptın
Gecmis olsun kuzum
Alya bugun baba baba diye cok agladi bende arkadaslari cagirdim cocuklariyla oynar kafasi dagilir diye onlar gitti yine basladi aglamaya, ic ceke ceke uyudu uzuntuden uykum gitti kös kös oturuyorum

Gecmis olsun kuzum
Alya bugun baba baba diye cok agladi bende arkadaslari cagirdim cocuklariyla oynar kafasi dagilir diye onlar gitti yine basladi aglamaya, ic ceke ceke uyudu uzuntuden uykum gitti kös kös oturuyorum
Oyy kıyamam ya özlemiş babasını görüntülü arasaydın belki susardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…