- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
3.5 ayda 20 kilo vercem dedikten hemen sonra vücudumun cevabıNazar diyoruz biz buna
Ödem tutarsın canımAy ben bu hafta az kilo verdim. Niye acabagündüz 3 hapım var 2si antibiyotik etkiler mi acaba? Bu ümide tutunuyorum
Evet ya bu sefer grur yaptm kazene de yazmadimmutlu zaman geçirince aslında kilo olarak dönmüyor..
5lere ne kaldı
pek sanmıyorum 69,10 bir ütopya olur benim için
düşünürsen hiç yapamazsın yapacam deyip başlaman en doğrusu ama biraz ertelemen gerek yeni detoks yaaptın.
eve patates bile almıyorum düşün o derecede tiksindim
bende msj atacaktım nerdesin diye
sanki bir ara yine unutmuştun
Detoks yapmaman lazm demek ki canmAy ben bu hafta az kilo verdim. Niye acabagündüz 3 hapım var 2si antibiyotik etkiler mi acaba? Bu ümide tutunuyorum
Canm ilk yazdgn da hevesini kırmamak için söylemek istemedim ama sonrada bile bile karşımdakini uyarmayınca söylemeyince içim rahat etmiyor ben söyliyeyimde yine karar senin olsun tabiki kuzucum ama doktorlar sağlıklı ve yağdan kilo vermek için 1haftada maksimum verilebilecek olan 1 kilodur diyorlar ve bu senin için 14 haftada 14kilo eder ki bu maksimim rakam ve 14hafta boyunca hiç duraksama yaşamadan verebileceğin rakam ama sen bunun 6kilo fazlasını isyltiyorsun o 6kilo kastan gitmiycek mi ? Bunun ile birlikte sarkma deformasyon hızlı çatlama olmıycak mi? Bu kadar kısa sürede Karaciğre ve böbreklere çok fazla yük binmiycekmi ? Hadi 20 kiloyu verdin sağlk problemin olmadı diyelim vucut 20kiloyu o kisa surede atti ama deri okadar kisa surede okadar büyük degisime ayak uyduramaz gevşek kalır bunlardan korkmuyor benim en büyük kork bunlar olduğu için hiç bir zaman hızlı kilo verme isteğim olmadı kas kaybı demek gevşek ve sarkık vucut demek yağ kaybı +kas artrp korumak demek sıkı ,diri ve olduğundan daha ince ve şekilli vücut demek canm bunları bir düşün ve istersen bu konuları bir araştır derim baştan bilgin olsun sonra karar yine tabiki de senin3.5 ayda 20 kilo vercem dedikten hemen sonra vücudumun cevabıçok manidar
Evet ya bu sefer grur yaptm kazene de yazmadim
Kuzum benim yapım bu şekilde. Daha önce defalarca kilo aldım verdim. Çok hızlı alıyorum ve aynı şekilde de çok hızlı veriyorum. Hamileliğime kadar olan kısımda ne bir çatlağım ne de sarkmam hiç olmadı. Doğumdan sonra çok fazla kilo aldım ilk defa kollarım çatladı. Ama yine şanslıyım süt beyazı tenim var ve çatlaklarım kendini göstermiyor. İlk defa karnım aşağı sarkmış durumda ama verdiğim bu 11 kiloda bile oldukça toplandı eski haline göre. Çatlaktan, sarkmaktan ya da hızlı kilo vermekten korkmuyorum. Göbeğimin bile toplanacağına inancım tam. Ha diyelim ki istediğim gibi olmadı, sorun değil benim kabulümm. Yine diyelim ki bu sürede ı kadar kilo veremedim, bu da sorun değil o da kabulüm.Canm ilk yazdgn da hevesini kırmamak için söylemek istemedim ama sonrada bile bile karşımdakini uyarmayınca söylemeyince içim rahat etmiyor ben söyliyeyimde yine karar senin olsun tabiki kuzucum ama doktorlar sağlıklı ve yağdan kilo vermek için 1haftada maksimum verilebilecek olan 1 kilodur diyorlar ve bu senin için 14 haftada 14kilo eder ki bu maksimim rakam ve 14hafta boyunca hiç duraksama yaşamadan verebileceğin rakam ama sen bunun 6kilo fazlasını isyltiyorsun o 6kilo kastan gitmiycek mi ? Bunun ile birlikte sarkma deformasyon hızlı çatlama olmıycak mi? Bu kadar kısa sürede Karaciğre ve böbreklere çok fazla yük binmiycekmi ? Hadi 20 kiloyu verdin sağlk problemin olmadı diyelim vucut 20kiloyu o kisa surede atti ama deri okadar kisa surede okadar büyük degisime ayak uyduramaz gevşek kalır bunlardan korkmuyor benim en büyük kork bunlar olduğu için hiç bir zaman hızlı kilo verme isteğim olmadı kas kaybı demek gevşek ve sarkık vucut demek yağ kaybı +kas artrp korumak demek sıkı ,diri ve olduğundan daha ince ve şekilli vücut demek canm bunları bir düşün ve istersen bu konuları bir araştır derim baştan bilgin olsun sonra karar yine tabiki de senin
Ara verildiği dönem topluyor işte dediğim gibi süreye ihtiyacı oluyor o ara vermelerin sayesinde kendini topliycak zmanı olmuş oldu ama dediğim gibi senin vücudun senin kararın canm ben sadece uyarmak istedim sen doğru nasl geliyorsa öyle yaparsın yoksa ister 3ay da verirsin ister 5ay da tercih tabiki seninKuzum benim yapım bu şekilde. Daha önce defalarca kilo aldım verdim. Çok hızlı alıyorum ve aynı şekilde de çok hızlı veriyorum. Hamileliğime kadar olan kısımda ne bir çatlağım ne de sarkmam hiç olmadı. Doğumdan sonra çok fazla kilo aldım ilk defa kollarım çatladı. Ama yine şanslıyım süt beyazı tenim var ve çatlaklarım kendini göstermiyor. İlk defa karnım aşağı sarkmış durumda ama verdiğim bu 11 kiloda bile oldukça toplandı eski haline göre. Çatlaktan, sarkmaktan ya da hızlı kilo vermekten korkmuyorum. Göbeğimin bile toplanacağına inancım tam. Ha diyelim ki istediğim gibi olmadı, sorun değil benim kabulümm. Yine diyelim ki bu sürede ı kadar kilo veremedim, bu da sorun değil o da kabulüm.
Çay içiyorum sen napiyosun tubisKizlar neler yapiyorsunuz bakalim
Afiyet olsun tatlimÇay içiyorum sen napiyosun tubis
Elimde çayım topik kurcalıyorum.Kizlar neler yapiyorsunuz bakalim
Maydonoz kaynatıp içtim böbreğim rahatsız ediyor bugün sen ne yaptınKizlar neler yapiyorsunuz bakalim
Sirtta sıkılan sivilce miElimde çayım topik kurcalıyorum.insanlar aldatıldıklarını nasıl öğreniyorlarrr, şaşırıyorum gerçekten. Farklı yumuşatıcı kokusu ya da sırtta sıkılan sivilce vs duymuştum ama şimdi denk geldim, kadın bundan 10 yıl önce okuduğu bir topikten öğrenmiş
Hangi konuElimde çayım topik kurcalıyorum.insanlar aldatıldıklarını nasıl öğreniyorlarrr, şaşırıyorum gerçekten. Farklı yumuşatıcı kokusu ya da sırtta sıkılan sivilce vs duymuştum ama şimdi denk geldim, kadın bundan 10 yıl önce okuduğu bir topikten öğrenmiş
Gecmis olsun kuzumMaydonoz kaynatıp içtim böbreğim rahatsız ediyor bugün sen ne yaptın
Oyy kıyamam ya özlemiş babasını görüntülü arasaydın belki susardıGecmis olsun kuzum
Alya bugun baba baba diye cok agladi bende arkadaslari cagirdim cocuklariyla oynar kafasi dagilir diye onlar gitti yine basladi aglamaya, ic ceke ceke uyuduuzuntuden uykum gitti kös kös oturuyorum
Sağol tatlım ooo demekki kendine guveniyosun yarın ekside göreceğiz seni galibaAfiyet olsun tatlimbenimde karnim zil caliyor oturuyorum sabah olsunda artik tartilak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?