♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kizlar neler yapiyorsunuz bakalim
Bende açlktan ölecek gibi oldum ve şimdi çeyrek yeşil elma yanında pulbiberli 3kaşık yoğurt yedim kesti canm bu akşamda Miranın başka bir arkadaşının doğum günü vardı fotoları görmüşsündür ve ben de orda 2şer çatal bisilerden yedim ve tabiki şimdide ondan açlık oldu bu hafta zaten diyet dışı kilo koruma gibi geçti hep bir öğün diyet dışı öbür öğün onu dengelemeye çalsma vs. O sekil gecti bu haftam ondan ancak kilomu korumuşumdur sanrm

S

Sirtta sıkılan sivilce mi gercekten cok ilgincmis hangi konu o topikten ögrenen bende okuyum

SchonerDuft

Sağol tatlım ooo demekki kendine guveniyosun yarın ekside göreceğiz seni galiba
Yani eksi kesinde kac eksi
gördüm canim anne kiz süoer olmusunuz, senin gòzün benimki gibi dönmüyor ayarini biliyorsun o yuzden ben bi catal bile alsam onun dibini görmeden birakmayacagim icin bu hafta gercekten minicikte olsa kacamak yapmadim, meyve disinda seker ve paketli gida tüketmedim, kasim ortasina kaadrda bu sekilde gidecegim
Aslinda kuzum seninle bi spor plani yapsak yani sen yapsan bana süüper olur

Okudum kuzum topikte yazilani okuyunca icime dogdu eşim olduğu diyor ben şok

Kahvaltı = 1haslanms yumurta,peynir, 6zeytin,çay, 2dilim ekmek

Ara= sütlü çözünebilir kahve,1incir,1ceviz,2badem

Öğlen= menemen,ayran,1dilim tambuğday

Akşam 17:30 doğum günüsünde yediklerim
Akşam= kibrit kutusu kadar pasta, 1çikolatalı top,
2çatal kısır, 2çatal garnitürlü patates salatası,çay

Biraz önce =çeyrek yeşil elma,3kaşık pulbiberli yoğurt

teşekkür ederim canm benimmm❤❤❤
Bu hafta heo oraya buraya gidince giyinirken bende şaştım bacaklarım filan inaniĺmaz fark olmuş çok güzel incelip sıkılaşmş ve en zayıf zamnda giydigim dericeketler bile üstüme oturmadı darısı başına böyle devam çok güzel gidiyorsun menülerin harika çok doğru besleniyorsun canm bide spor oldumu seni kimse tutamaz yaparz tabi ki

Bugünkü menüm
Kahvaltı 10.00 : klasik
12.00 : türk kahvesi, bir tane tuzlu kurabiye
15.00 civarları yeşil çay
17.00 : çorba, yanında yoğurt içine bir kaşık reçel koydum.
20.00 : 2 tane kestane
Daha sonra bir demlik ıhlamur çayı, büyük bir kupa zayıflama çayı.
Spor bir saat yürüyüş
Spor salonunda dövüş sporları antrenmanına katıldım. Tabi ilk gün kol hareketlerinde insanlar sağ yaparken ben sol yaptığım için komik görüntüler olmadı değil hani.

içimde bir his var en yakın zamn da tartı 65 diycek canm maşallah ❤ son zamanlar hep menülerinde sporlarında çok iyi gidiyor karşılığı en yakın zamn da gelecektir sabah tugbaFB mi öne geçmiş olacak senmi çok merak ediyorum

Tesekkur ederim. İnşallah canım. Tek korkum regl yüzünden 70 üstü gördüğüm gün aklıma geldikçe bu hafta kadın olmaktan nefret ettiğim. Onun vermiş olduğu şişliği ve tatlı isteğini yok saymak için çok uğraşıyoruz.
Tubi gene beni geçti sanırım

Bence sabah ikiniz de başa baş çıkacaksınız ve sonrada en yakın zmanda htc yi yakalayacaksınız

Aradim daha cok hiskirarak aglamaya basladi
Bu kadar beklemiyordum valla
Oyy neyseki 1 gün kaldı bugün oyalarsın iyice yoruldu mu uyur diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım. Bol bol su içseydin. Su üretmek içinde aşırı çalışıp ağrı yapmış olmasın
Çok içiyorum suyu canım belki ondan oldu diyorum.
Bu arada sevgili rakiplerim yarın çanak çömlek patlıcak tartımı aldım geriye bakalm 65 mi çıkçam 55 mi ahahhahahah
Ay hadi dört gözle bekliyorum kaç çıktığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…