- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende açlktan ölecek gibi oldum ve şimdi çeyrek yeşil elma yanında pulbiberli 3kaşık yoğurt yedim kesti canmKizlar neler yapiyorsunuz bakalim
Aradim daha cok hiskirarak aglamaya basladiOyy kıyamam ya özlemiş babasını görüntülü arasaydın belki susardı
S
Sirtta sıkılan sivilce migercekten cok ilgincmis hangi konu o topikten ögrenen bende okuyum
Yani eksi kesinde kac eksiSağol tatlım ooo demekki kendine guveniyosun yarın ekside göreceğiz seni galiba
gördüm canim anne kiz süoer olmusunuz, senin gòzün benimki gibi dönmüyorBende açlktan ölecek gibi oldum ve şimdi çeyrek yeşil elma yanında pulbiberli 3kaşık yoğurt yedim kesti canmbu akşamda Miranın başka bir arkadaşının doğum günü vardı fotoları görmüşsündür ve ben de orda 2şer çatal bisilerden yedim ve tabiki şimdide ondan açlık oldu bu hafta zaten diyet dışı kilo koruma gibi geçti hep bir öğün diyet dışı öbür öğün onu dengelemeye çalsma vs. O sekil gecti bu haftam ondan ancak kilomu korumuşumdur sanrm
Okudum kuzum topikte yazilani okuyunca icime dogdu eşim olduğu diyor ben şokSonunda boşanma davasını açıyorum
Merhaba kk kızları sonunda yıllardır can çekişen evliliğimi bitiriyorum ve sebebi tabiki aldatılma. Benim başıma yıllar önce gelen bi olayı da anlatmak istiyorum. Bu konuda kk da bir ilkim sanırım. 10 yıl önce bu forumda aktif yazıyordum. O yıllarda bi kız konu açmıştı. İş yerinde bi adam bunu...www.kadinlarkulubu.com
SchonerDuft
Çok ilginç gerçekten. Allah yaşatmasın kimseyeOkudum kuzum topikte yazilani okuyunca icime dogdu eşim olduğu diyor ben şok
Yani eksi kesinde kac eksi
gördüm canim anne kiz süoer olmusunuz, senin gòzün benimki gibi dönmüyorayarini biliyorsun o yuzden ben bi catal bile alsam onun dibini görmeden birakmayacagim icin bu hafta gercekten minicikte olsa kacamak yapmadim, meyve disinda seker ve paketli gida tüketmedim, kasim ortasina kaadrda bu sekilde gidecegim
Aslinda kuzum seninle bi spor plani yapsakyani sen yapsan bana süüper olur
Geçmiş olsun canım. Bol bol su içseydin. Su üretmek içinde aşırı çalışıp ağrı yapmış olmasınMaydonoz kaynatıp içtim böbreğim rahatsız ediyor bugün sen ne yaptın
içimde bir his var en yakın zamn da tartı 65 diycek canm maşallah ❤ son zamanlar hep menülerinde sporlarında çok iyi gidiyor karşılığı en yakın zamn da gelecektirBugünkü menüm
Kahvaltı 10.00 : klasik
12.00 : türk kahvesi, bir tane tuzlu kurabiye
15.00 civarları yeşil çay
17.00 : çorba, yanında yoğurt içine bir kaşık reçel koydum.
20.00 : 2 tane kestane
Daha sonra bir demlik ıhlamur çayı, büyük bir kupa zayıflama çayı.
Spor bir saat yürüyüş
Spor salonunda dövüş sporları antrenmanına katıldım. Tabi ilk gün kol hareketlerinde insanlar sağ yaparken ben sol yaptığım için komik görüntüler olmadı değil hani.
Tesekkur ederim. İnşallah canım. Tek korkum regl yüzünden 70 üstü gördüğüm gün aklıma geldikçe bu hafta kadın olmaktan nefret ettiğim. Onun vermiş olduğu şişliği ve tatlı isteğini yok saymak için çok uğraşıyoruz.içimde bir his var en yakın zamn da tartı 65 diycek canm maşallah ❤ son zamanlar hep menülerinde sporlarında çok iyi gidiyor karşılığı en yakın zamn da gelecektirsabah tugbaFB mi öne geçmiş olacak senmi çok merak ediyorum
Şuan daha da çok merak ettimBu arada sevgili rakiplerim yarın çanak çömlek patlıcak tartımı aldım geriye bakalm 65 mi çıkçam 55 mi ahahhahahah
Bu arada sevgili rakiplerim yarın çanak çömlek patlıcak tartımı aldım geriye bakalm 65 mi çıkçam 55 mi ahahhahahah
Bence sabah ikiniz de başa baş çıkacaksınız ve sonrada en yakın zmanda htc yi yakalayacaksınızTesekkur ederim. İnşallah canım. Tek korkum regl yüzünden 70 üstü gördüğüm gün aklıma geldikçe bu hafta kadın olmaktan nefret ettiğim. Onun vermiş olduğu şişliği ve tatlı isteğini yok saymak için çok uğraşıyoruz.
Tubi gene beni geçti sanırım
Oyy neyseki 1 gün kaldı bugün oyalarsın iyice yoruldu mu uyur diye düşünüyorum.Aradim daha cok hiskirarak aglamaya basladi
Bu kadar beklemiyordum valla
Çok içiyorum suyu canım belki ondan oldu diyorum.Geçmiş olsun canım. Bol bol su içseydin. Su üretmek içinde aşırı çalışıp ağrı yapmış olmasın
Ay hadi dört gözle bekliyorum kaç çıktığınıBu arada sevgili rakiplerim yarın çanak çömlek patlıcak tartımı aldım geriye bakalm 65 mi çıkçam 55 mi ahahhahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?