- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
hmm haftaya da başka bir detoks patlatsana patates detoksu yap ben 4 gün yaptım bayağı gittiYok canım gitmiyorum netten buldum diyetisyen paylaşmış ödem olmasaydı bu kadar gitmezdi bence geçen hafta diyet dışı beslenmistim o yüzden bu kadar verdim
o azim olsa keşke olsaydı hedefteydim şimdi :) sen boydan kazanıyorsun kuzum 65 te olsan fitsin 63 te olsan fitsinya aslinda istedigin kilonun altina düsüp koruma olarak düsünüyorum ben onu yani diyelim 65 istiosam 63 olmam gerekioki en kötü bozdugum zamanlardada 66 Olim en en fazla cünki en gc orda frenleri cekerim diye düsünüyorum ama bilmiorum tabi
Yaparsin sende canim ya acik azimle aslinda hersey oluo
çok geçmiş olsun canım haber et bize deKızlar çakıl oyun oynarken düşmüş.diş etinden bi parça kopmuş ama alt dişi tutuyo hala eti. Bi de dişlerinden biri yamulmuş. Akşam akşam yüreğimiz ağzımıza geldi diş hekimine götürücez yarın
Ay evet ya zaten yapmadığım bir patates kaldıhmm haftaya da başka bir detoks patlatsana patates detoksu yap ben 4 gün yaptım bayağı gitti
o azim olsa keşke olsaydı hedefteydim şimdi :) sen boydan kazanıyorsun kuzum 65 te olsan fitsin 63 te olsan fitsin
çok geçmiş olsun canım haber et bize de
Geçmiş olsun canım ya benimde oğlan 2 yaşında düşmüştü bir baktım ağzı kan içinde dişi de düştü zor oluyor bir süre bişeyde yiyemediKızlar çakıl oyun oynarken düşmüş.diş etinden bi parça kopmuş ama alt dişi tutuyo hala eti. Bi de dişlerinden biri yamulmuş. Akşam akşam yüreğimiz ağzımıza geldi diş hekimine götürücez yarın
Kuzum cok üzüldüm cok gecmis olsunKızlar çakıl oyun oynarken düşmüş.diş etinden bi parça kopmuş ama alt dişi tutuyo hala eti. Bi de dişlerinden biri yamulmuş. Akşam akşam yüreğimiz ağzımıza geldi diş hekimine götürücez yarın
2.GÜN öğlenden itibaren zor gerisi kolay .Ay evet ya zaten yapmadığım bir patates kaldıonu bilmiyorum nasıl her gün patates mi yeniyor birde tuzsuzmus yellow öyle demişti iyy nasıl yenirki bilemedim
aynen resimde önce birayı gördüm ahan yakaladım dedimKızlar naslsnz dans gecesi çok güzeldi çok eğlendim2-3 şişe de bira içtim ve sabah a biranın da ödemi olur diye düşündüğüm halde tartldm 60.8
Benim ki dengesiz canm sağı solu belli olmuyoraynen resimde önce birayı gördüm ahan yakaladım dedim
kızım eşin valla iyi izin vermişbenimki bacaklarımı kırardı
Gitmekte sorun yok ama o dans videolarindan sonraBenim ki dengesiz canm sağı solu belli olmuyorbenimkininde izin verceğine kimse inanmazdı ama ikna yeteneği diye bir şey var Allah vergisi onu kullanıyorum ohh dans da ettim o biraları erittim ben zatn bir ara arka arkaya dansa kaldırdılar hiç oturmadan arka arkaya ettm biralarda yandı gitti
Muhteşem yarın 69.1 demeni hayal ediyorumgünaydın kızlar nasılsınız
bugün sabah tartım beni üzdü 69,80ü gösterdi önce sonra sonra 70 e çıktı sabah 6.30 gibi tartıldığımda 70 çıkmıştım. bugün biraz zumba yapayım diyorum belki direk 69ları görürüm. rakibem aradaki fark açılıyor.Kizilbodur
ucukgenclik sana da yetişiyorum
Hiç sanmıyorum. Umursamaman için sanırım evladın gibi görmemen lazımKızlar teşekkür ederim hepinize.Yenice geldik eve. Alttaki yan kesicilerden biri bakınca yamuk duruyor, dün kv de öyle gördü. Ama doktor dişinin sağlam olduğunu sıkıntı olmadığını söyledi. Çok şükür ki. Sadece diş etinde yırtılma var biraz doktor alayım onu dedi ama çektikçe daha derine gidiyo, elledikçe de kanıyor. O yüzden dursun zamanla incelir kendi kopar dedi. Ciddi bir şeyimiz yok. Akşam öyle kanayınca çok korktum. Bi de ilk defa böyle bi yeri kanayınca biraz endişelendim. Tecrübeli anneler söyleyin insan alışıyor mu zamanla?
Sabah öğle akşam patates ayy patates görmek istemez insan heralde artık ya eşimde 1 çuval patates almış hiç yemiyosun diyip duruyor bu patates detoksu şu an tam bana göre bolca patates mevcut2.GÜN öğlenden itibaren zor gerisi kolay .
sabah öğle akşam yiyorsun haşlama yada fırında ki haşlama daha iyi oluyor . yağsız tuzsuz sade patates yiyosun. detoks suyu var o çok iyi wcye çıkarıyor tokta tutuyor 1 2 hafta sonra 1 gün dene istersen
ay yap gitsin işte amaSabah öğle akşam patates ayy patates görmek istemez insan heralde artık ya eşimde 1 çuval patates almış hiç yemiyosun diyip duruyor bu patates detoksu şu an tam bana göre bolca patates mevcut
İlk defa rakibim oluyo cok heyecanliyim
Evet biraz aldim.canim ya 4 kilo kadar
Bn hedwf soylememistm dimi katilirken@htc71magickk @Verano_porteno kaptinn kızlar 5imizin de hedefine sadece 2-3 kilo kalmış durumda ne dersiniz kızlar hepimiz yılbaşında hedefimizi yakalamış olucaz dimi ? Yeni yıla fit ve ideal kilomuz ile girmek hedefimiz olsun
@diyetlikadn canm seni söylemiyorum bilen sen zaten fitsino son 1kilo da belki gitmiştr bile
68.9'dum. Regl bitti. Bugün bol bol sıvı tüketicem. Fakat cumartesine göre artıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?