♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Yok canım gitmiyorum netten buldum diyetisyen paylaşmış ödem olmasaydı bu kadar gitmezdi bence geçen hafta diyet dışı beslenmistim o yüzden bu kadar verdim
hmm haftaya da başka bir detoks patlatsana patates detoksu yap ben 4 gün yaptım bayağı gitti
o azim olsa keşke olsaydı hedefteydim şimdi :) sen boydan kazanıyorsun kuzum 65 te olsan fitsin 63 te olsan fitsin
çok geçmiş olsun canım haber et bize de

Ay evet ya zaten yapmadığım bir patates kaldı onu bilmiyorum nasıl her gün patates mi yeniyor birde tuzsuzmus yellow öyle demişti iyy nasıl yenirki bilemedim

Geçmiş olsun canım ya benimde oğlan 2 yaşında düşmüştü bir baktım ağzı kan içinde dişi de düştü zor oluyor bir süre bişeyde yiyemedi

Kuzum cok üzüldüm cok gecmis olsun yamulan dis icinde bisey yapamiyorlar, bununla gecmis olsun ❤

Ay evet ya zaten yapmadığım bir patates kaldı onu bilmiyorum nasıl her gün patates mi yeniyor birde tuzsuzmus yellow öyle demişti iyy nasıl yenirki bilemedim
2.GÜN öğlenden itibaren zor gerisi kolay .
sabah öğle akşam yiyorsun haşlama yada fırında ki haşlama daha iyi oluyor . yağsız tuzsuz sade patates yiyosun. detoks suyu var o çok iyi wcye çıkarıyor tokta tutuyor 1 2 hafta sonra 1 gün dene istersen

Kızlar naslsnz dans gecesi çok güzeldi çok eğlendim 2-3 şişe de bira içtim ve sabah a biranın da ödemi olur diye düşündüğüm halde tartldm 60.8
aynen resimde önce birayı gördüm ahan yakaladım dedim
kızım eşin valla iyi izin vermiş benimki bacaklarımı kırardı

Kızlar teşekkür ederim hepinize. Yenice geldik eve. Alttaki yan kesicilerden biri bakınca yamuk duruyor, dün kv de öyle gördü. Ama doktor dişinin sağlam olduğunu sıkıntı olmadığını söyledi. Çok şükür ki. Sadece diş etinde yırtılma var biraz doktor alayım onu dedi ama çektikçe daha derine gidiyo, elledikçe de kanıyor. O yüzden dursun zamanla incelir kendi kopar dedi. Ciddi bir şeyimiz yok. Akşam öyle kanayınca çok korktum. Bi de ilk defa böyle bi yeri kanayınca biraz endişelendim. Tecrübeli anneler söyleyin insan alışıyor mu zamanla?

aynen resimde önce birayı gördüm ahan yakaladım dedim
kızım eşin valla iyi izin vermiş benimki bacaklarımı kırardı
Benim ki dengesiz canm sağı solu belli olmuyor benimkininde izin verceğine kimse inanmazdı ama ikna yeteneği diye bir şey var Allah vergisi onu kullanıyorum ohh dans da ettim o biraları erittim ben zatn bir ara arka arkaya dansa kaldırdılar hiç oturmadan arka arkaya ettm biralarda yandı gitti

Gitmekte sorun yok ama o dans videolarindan sonra giremezdim eve herhalde

Muhteşem yarın 69.1 demeni hayal ediyorum

Hiç sanmıyorum. Umursamaman için sanırım evladın gibi görmemen lazım

Sabah öğle akşam patates ayy patates görmek istemez insan heralde artık ya eşimde 1 çuval patates almış hiç yemiyosun diyip duruyor bu patates detoksu şu an tam bana göre bolca patates mevcut

Sabah öğle akşam patates ayy patates görmek istemez insan heralde artık ya eşimde 1 çuval patates almış hiç yemiyosun diyip duruyor bu patates detoksu şu an tam bana göre bolca patates mevcut
ay yap gitsin işte ama
yeni detokstan çıktın biraz ara ver canım

kaptinn sana çok güzel bir rakip buldum
İlk defa rakibim oluyo cok heyecanliyim
Iyi olur canim katilirim tabi , kaptinn kilo almissin
Evet biraz aldim.canim ya 4 kilo kadar
Bn hedwf soylememistm dimi katilirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…