♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

yok canım bu hafta genelde böyle beslendim ama açlık hissetmedim hiç
çok mu az geldi
Yok menün güzel kahvaltıyı görünce aklıma detoks geldi ananas çok güzel ödem attiriyor bilerek mi tuketiyosun ben çok sevmiyorum ananasi detoks görmüştüm nette kahvaltı aynı seninki gibiydi

Yok menün güzel kahvaltıyı görünce aklıma detoks geldi ananas çok güzel ödem attiriyor bilerek mi tuketiyosun ben çok sevmiyorum ananasi detoks görmüştüm nette kahvaltı aynı seninki gibiydi
diyetsyenim bi hafta kahvaltıda ananas vermişti ama normal kahvaltı şeklindeydi çok güzel kilo vermiştim o hafta o yüzden kendi kendimin diyetisyeni olup böyle bi liste hazırladım kendime ve sıfır kaçamaksız tamamladım

Kızlar naslsnz dans gecesi çok güzeldi çok eğlendim 2-3 şişe de bira içtim ve sabah a biranın da ödemi olur diye düşündüğüm halde tartldm 60.8
mutlu zaman geçirince aslında kilo olarak dönmüyor..
5lere ne kaldı
Muhteşem yarın 69.1 demeni hayal ediyorum
pek sanmıyorum 69,10 bir ütopya olur benim için
Sabah öğle akşam patates ayy patates görmek istemez insan heralde artık ya eşimde 1 çuval patates almış hiç yemiyosun diyip duruyor bu patates detoksu şu an tam bana göre bolca patates mevcut
düşünürsen hiç yapamazsın yapacam deyip başlaman en doğrusu ama biraz ertelemen gerek yeni detoks yaaptın.
eve patates bile almıyorum düşün o derecede tiksindim
Ayy kizlar sifeemi unuttm kac fundr siteye giremiyodum
bende msj atacaktım nerdesin diye
sanki bir ara yine unutmuştun

Uçuğun beklenti rakamları zaten hep böyle
Adı gibi uçuk rakamlar bekliyor hep bizden ama biz çakıl diiliz ki 2şer 3er gidelim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…