- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Detoksmu yapiyosun canım sendünkü menüm :
sabah:
ananas+yoğurt+yulaf
öğlen:
tavuk şiş + ayran
ara:
10 badem + 1 mandalina
akşam:
hellimli salata
2 köfte
seni yakaladım desene hatta geçtim68.9'dum. Regl bitti. Bugün bol bol sıvı tüketicem. Fakat cumartesine göre artıyım.
yok canım bu hafta genelde böyle beslendim ama açlık hissetmedim hiçDetoksmu yapiyosun canım sen
Yok menün güzel kahvaltıyı görünce aklıma detoks geldi ananas çok güzel ödem attiriyor bilerek mi tuketiyosun ben çok sevmiyorum ananasi detoks görmüştüm nette kahvaltı aynı seninki gibiydiyok canım bu hafta genelde böyle beslendim ama açlık hissetmedim hiç
çok mu az geldi
Gitmekte sorun yok ama o dans videolarindan sonragiremezdim eve herhalde
diyetsyenim bi hafta kahvaltıda ananas vermişti ama normal kahvaltı şeklindeydi çok güzel kilo vermiştim o hafta o yüzden kendi kendimin diyetisyeni olup böyle bi liste hazırladım kendime ve sıfır kaçamaksız tamamladımYok menün güzel kahvaltıyı görünce aklıma detoks geldi ananas çok güzel ödem attiriyor bilerek mi tuketiyosun ben çok sevmiyorum ananasi detoks görmüştüm nette kahvaltı aynı seninki gibiydi
heee iyi bari kız adamın yüreğine iner vallahaAma benimkinin instegramı yok ki o vidyoları siz görüyorsunuz o diil
mutlu zaman geçirince aslında kilo olarak dönmüyor..Kızlar naslsnz dans gecesi çok güzeldi çok eğlendim2-3 şişe de bira içtim ve sabah a biranın da ödemi olur diye düşündüğüm halde tartldm 60.8
pek sanmıyorum 69,10 bir ütopya olur benim içinMuhteşem yarın 69.1 demeni hayal ediyorum
düşünürsen hiç yapamazsın yapacam deyip başlaman en doğrusu ama biraz ertelemen gerek yeni detoks yaaptın.Sabah öğle akşam patates ayy patates görmek istemez insan heralde artık ya eşimde 1 çuval patates almış hiç yemiyosun diyip duruyor bu patates detoksu şu an tam bana göre bolca patates mevcut
bende msj atacaktım nerdesin diyeAyy kizlar sifeemi unuttm kac fundr siteye giremiyodum
Uçuğun beklenti rakamları zaten hep böylemutlu zaman geçirince aslında kilo olarak dönmüyor..
5lere ne kaldı
pek sanmıyorum 69,10 bir ütopya olur benim için
düşünürsen hiç yapamazsın yapacam deyip başlaman en doğrusu ama biraz ertelemen gerek yeni detoks yaaptın.
eve patates bile almıyorum düşün o derecede tiksindim
bende msj atacaktım nerdesin diye
sanki bir ara yine unutmuştun
Belli mi olur tubi beni geçmiş geneUçuğun beklenti rakamları zaten hep böyle
Adı gibi uçuk rakamlar bekliyor hep bizden ama biz çakıl diiliz ki 2şer 3er gidelim dimi
sen kaçsın tahminen canımBelli mi olur tubi beni geçmiş geneSchonerDuft o da bence gelebilir bu kiloya.
68.9 mussen kaçsın tahminen canım
bencede büyük kapışma benim rakibem de benim ensemde ... 4lü olarak rekabetteyiz bakalım bayra kimde olacak yarın68.9 mus
Bende 68.7 idim büyük kapisma
Senin rakibenden fena tırsıyorum zatenbencede büyük kapışma benim rakibem de benim ensemde ... 4lü olarak rekabetteyiz bakalım bayra kimde olacak yarın
Ondan bende korkuyorum ben ezip geçecekSenin rakibenden fena tırsıyorum zaten
Ben verdim ama benide ezip gecerOndan bende korkuyorum ben ezip geçecek
Ay ben bu hafta az kilo verdim. Niye acababencede büyük kapışma benim rakibem de benim ensemde ... 4lü olarak rekabetteyiz bakalım bayra kimde olacak yarın
Nazar diyoruz biz bunaAy ben bu hafta az kilo verdim. Niye acabagündüz 3 hapım var 2si antibiyotik etkiler mi acaba? Bu ümide tutunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?