♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Tünaydın kızlar
Sabah tartıda bu rakamı görünce sahilde bir saat yürüdüm. Sonra wc çıktım eve geldim tartıldım 100 gramcık bir düşüş oldu. Moralim cidden bozuk. Zaten üç gündür baş ağrım hala devam ediyor.
Kızlar sizi tebrik ederim. Tubim mm en çokta senin için sevindim canım.
htc71 sınavların iyi geçmiştir umarım canım. Allah zihin açıklığı versin

Kızlarrr siz de biliyorsunuzdur belkiii, yapan vardır. Tatlı önerim var

1 cennet elması
Yarım minik muz
1 tatlı kaşığı kakao

Blendırdan geçiriyoruz mis gibi puding oluyor. Ben az öcne yaptım hepsi çok geldi yiyemedim. Bi dahakine cennet elmasını da yarım koyucam. yanına bir de sade kahve, tam kaçamaklık

Sağol canım olsun ya önemli olan 60 dasin işte ödem oluyor arada yediklerimizden ictiklerimizden napalim haftaya 59 a gecermiyiz acaba ayy direk 60 olsam yeter sonraki hafta doğumgünü var off yandım yine

Hımm güzel bende tahinli versiyonunu yapıyorum canım olgunlaşmış cennet elmasını kabuğunu soyup ezip üzerine 1 yemek kaşığı tahin off deneyin harika aşk yaşıyorum resmen yedim bende biraz önce daha tarif isterseniz bol bende malum baya deneyimliyim

Kuzum üzüldüm, baş ağrın stresten mi acaba kilona da çok şaşırdım 1.5 kilo alacak bir menü görmedim sende ki spora da başladın. Benim gibi birazcık tuzlu mu tüketiyorsun peki yediklerini? Şişkinliğin vs var mı? Bi de bende şey oluyor, en çok regkiylen kilo alıyorum, özellikle az su içip tuzlu beslendiğimde

Bunlaro dönüşğmlü yapmalı bana kalsa 3 öğün yapar yerim de sonra bana elektirik su olarak geri döner

Sağol canım olsun ya önemli olan 60 dasin işte ödem oluyor arada yediklerimizden ictiklerimizden napalim haftaya 59 a gecermiyiz acaba ayy direk 60 olsam yeter sonraki hafta doğumgünü var off yandım yine
canm valla tam zamanda 60 kilo olduk bizimde habire doğum günleri kutlamalar vs. Hep bu ay oldu ve önümüzdeki ayda aynen devam edecek iyiki bu kilodayz diyorum bende ufak ufak tadımlık yiyorum içiyorum artk çünki bu hafta sıfır spordu bide hastalkdan yattm canm demekki sporumu yapabilse idim bu duzensiz beslenmeye rahmen artı olmaz dı spor yapinca o ödemi bir günde atarm zaten katlyrm aslinda bu hafta da 500grm daha verip 60.3 olsak yada 60.1 filan olsak süper olur bir sonraki haftaya da 59ları garantileriz

Kasımın sonu iki doğum günü var o haftaya kadar 59 a düşsem super olacak az çok yiycem tabi hadi inşallah ya kasım sonu 59 a düşelim sonra ver elini 58 gerçekten sen bu hafta spor falanda yapmadin ve öyle çok yükselme olmadı demekki yapsaydın 59 u görecektin neyse sağlık olsun yeterki bizim olsun

Bu hafta nerdeyse hiç su içmedim gibi bir şey. Hatta az yediğim için mi diye dua kadar baş ağrısı çekiyorum diye düşünmeye başladım bugün çünkü ağrı kesici içtim. Size yazdıktan sonra uyudum ki ağrı hafifler belki diye o da olmadı ağrı sanki sürekli şiddetleniyor. Annem yemekleri tuzlu yapıyor orası doğru hatta anne bu yemek tuzlu diyorum hiç mi tuz koymayalım diyor.

Aynen canm bu haftaki platese derslerine gitmedim
Dans derslerine giedim ,yürüyüş ve ev sporunuda yapmadm hepsini birden bir hafta bıraktm ve hastaym diye 2günde ağrı kesici içip hep yatmstm devamında da bide dogum günü dans gecesi hep kaçamakalrm oldu artı alkolde aldım hepsine rağmen kilo almasam bile ödem olacak zatn diyordum ve ödem bile sadece +300grm çktı hala 60 çıktm gidenler kalıcı gitmiş demek ki canm bir hafta yiyip içip spor yapmasam bile 60da kalyrm ondan mutluyum ❤ aynen kasım sonu 59 a geçeriz tam 2hafta var 2haftada en az 1kilo rahat gider canm geçeriz Aralık da artk biz 59kilo olacağz bu ay 60lı kiloların son ayı idi 1Aralık 59lar ve 9Aralıkta doğum günüm inşlh 58ler

Canm su içmemek baş ağrısı yapar bende bu hafta su içemedim baş ağrım çok oldu iki gündür canm çünki beynin %80 i sudan oluşuyor ve vucuda yeterli su giremezse beyne gerekli su gitmiyor buda beyin fonksiyonlarını etkiliyor ve şiddetli baş ağrısı yapıyor canm bol bol su içip beynimizi rahatlatmamiz lazm hemde tuttuğumuz ödemide atmış oluruz

Eşleşmeler

kaptinn 54.7
Verano_porteno 57
Kaptine eş bulunca son hız kaçtı

Yellow -fit blonde 60.8
magickk 60.8
Kıran kırana bir mücadele

htc71 64.2
Tek rakibi kendi✌(mezuniyete son 2kilo)

ucukgenclik 69.4
tgb1907 68.4
Schonerduft 70
cakilinannesi 73.8
Çok çekişmeli ve heycanlı bir grup daha baklam ucuk kız tğb yı yakalayabilecek mi yoksa schor uçuk kızı mı geçecek ve yoksa arkadan son hız gelen çakıl ne zaman onları sollayıp öne geçecek

melisa- senide M MissHayaLet gibi formunu koruyanlar bölümünemi alıyoruz

Biten haftanın eşleşme sonuçları=

melisa- rakiplerini geride bırakp aynı zmanda hedef kilonada ulaşmayı başardın iki dalda birden 1.oldun canm çifte vuruş tebrikler

rakibine açık ara fark atan kaptinn
tebrikler canm

kendi kulvarında rakip tanımayan htc71

ve güzel kilo verip beni gramı gramına yakalayan sevgili rakibim magickk tebrikler

Vee 2ayrı dalda oskar ödülü 2rakibini birden sollayp öne geçmesi yetmezmis gibi bir önündeki rakibi olan ve gecen hafta aslnda htc ile eşlenmiş olan uçuk kızı bile sollayp kendi gerisinde bırakmayı başaran kulvarının en önüne geçerek koşan yarışmacımız tugbaFB tebrikler

rakiplerinin bu hafta gerisinde kalan bizler de haftaya daha iyi performan sergiliyip öne geçmeye çalşyrz arkadaslar herkese başarılar hepimizin emiğine sağlık❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Vay be ikimiz aynı kilodayız hemde gramı gramina bakalım kim hedefe ulaşacak bitiş çizgisini erken geçecek çok heyecanlı ve adımizi altın harflerle kilomuzu koruyoruz cicim gibi hava atanların kısmına yazacağız en kısa zamanda

Ay evet çok heyecanlı 2kilo daha versek yetecek bakalm kim önce verecek
htc71 in de 2kilosu var
Yakında 3müzde kiloma korumaya berkas ve zeynebin yanına geçeriz kaptinde geçer bakalım bu 4lüden en önce kim mezun olacak

Bugün zaten berbat bir gün oldu benim adıma kaç tane ağrı kesici içtim emin bile değilim. Gece yatana kadar 2 litre tamamlamaya çalışayım. Beynim büzüldü susuzluktan.

Bugün zaten berbat bir gün oldu benim adıma kaç tane ağrı kesici içtim emin bile değilim. Gece yatana kadar 2 litre tamamlamaya çalışayım. Beynim büzüldü susuzluktan.
Bende ayniym niye boyle oldu niye su içemiyorum anlamadm bende dün 3tane ağrı kesici içtim ve bugün de şu saate kadar 500ml su anca içtim bu şekilde akşama 1lt yi bile zor tamamlıycak gibiyim sen yine iyi icmissin suyu arttir canm zaten spora da başladın sonrada hafta içi diyetisyenden de diyetini aldınmı artk seni kimse tutamaz uçar gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…