- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Sağol canım olsun ya önemli olan 60 dasin işte ödem oluyor arada yediklerimizden ictiklerimizden napalim haftaya 59 a gecermiyiz acaba ayy direk 60 olsam yeter sonraki hafta doğumgünü var off yandım yineAmin canm ❤çok güzel verdin sende 60a geri geldin tebrik rakibem Bende +300grm ile 60.8 im çıktm canm ikimizde 60.8 olduk gene gramı gramina aynı olduğumuz haftalardan biri kıran kırana bir kapışma çok çekişmeli gidiyoruz bakalm haftaya 59u görebilcekmiyiz melisa- bizi solladı
Hımm güzel bende tahinli versiyonunu yapıyorum canım olgunlaşmış cennet elmasını kabuğunu soyup ezip üzerine 1 yemek kaşığı tahinKızlarrr siz de biliyorsunuzdur belkiii, yapan vardır. Tatlı önerim var
1 cennet elması
Yarım minik muz
1 tatlı kaşığı kakao
Blendırdan geçiriyoruz mis gibi puding oluyor. Ben az öcne yaptım hepsi çok geldi yiyemedim. Bi dahakine cennet elmasını da yarım koyucam.yanına bir de sade kahve, tam kaçamaklık
Kuzum üzüldüm, baş ağrın stresten mi acabaTünaydın kızlar
Sabah tartıda bu rakamı görünce sahilde bir saat yürüdüm. Sonra wc çıktım eve geldim tartıldım 100 gramcık bir düşüş oldu. Moralim cidden bozuk. Zaten üç gündür baş ağrım hala devam ediyor.
Kızlar sizi tebrik ederim. Tubim mm en çokta senin için sevindim canım.
htc71 sınavların iyi geçmiştir umarım canım. Allah zihin açıklığı versin
Bunlaro dönüşğmlü yapmalıHımm güzel bende tahinli versiyonunu yapıyorum canım olgunlaşmış cennet elmasını kabuğunu soyup ezip üzerine 1 yemek kaşığı tahinoff deneyin harika aşk yaşıyorum resmen yedim bende biraz önce daha tarif isterseniz bol bende malum baya deneyimliyim
Sağol canım olsun ya önemli olan 60 dasin işte ödem oluyor arada yediklerimizden ictiklerimizden napalim haftaya 59 a gecermiyiz acaba ayy direk 60 olsam yeter sonraki hafta doğumgünü var off yandım yine
Tabi canım hepimiz için geçerli buBunlaro dönüşğmlü yapmalıbana kalsa 3 öğün yapar yerim de sonra bana elektirik su olarak geri döner
Kasımın sonu iki doğum günü var o haftaya kadar 59 a düşsem super olacak az çok yiycem tabi hadi inşallah ya kasım sonu 59 a düşelim sonra ver elini 58canm valla tam zamanda 60 kilo olduk bizimde habire doğum günleri kutlamalar vs. Hep bu ay oldu ve önümüzdeki ayda aynen devam edecek iyiki bu kilodayz diyorum bende ufak ufak tadımlık yiyorum içiyorum artk çünki bu hafta sıfır spordu bide hastalkdan yattm canm demekki sporumu yapabilse idim bu duzensiz beslenmeye rahmen artı olmaz dı spor yapinca o ödemi bir günde atarm zaten katlyrm aslinda bu hafta da 500grm daha verip 60.3 olsak yada 60.1 filan olsak süper olur bir sonraki haftaya da 59ları garantileriz
Bu hafta nerdeyse hiç su içmedim gibi bir şey. Hatta az yediğim için mi diye dua kadar baş ağrısı çekiyorum diye düşünmeye başladım bugün çünkü ağrı kesici içtim. Size yazdıktan sonra uyudum ki ağrı hafifler belki diye o da olmadı ağrı sanki sürekli şiddetleniyor. Annem yemekleri tuzlu yapıyor orası doğru hatta anne bu yemek tuzlu diyorum hiç mi tuz koymayalım diyor.Kuzum üzüldüm, baş ağrın stresten mi acabakilona da çok şaşırdım 1.5 kilo alacak bir menü görmedim sende ki spora da başladın. Benim gibi birazcık tuzlu mu tüketiyorsun peki yediklerini? Şişkinliğin vs var mı? Bi de bende şey oluyor, en çok regkiylen kilo alıyorum, özellikle az su içip tuzlu beslendiğimde
Aynen canm bu haftaki platese derslerine gitmedimKasımın sonu iki doğum günü var o haftaya kadar 59 a düşsem super olacak az çok yiycem tabi hadi inşallah ya kasım sonu 59 a düşelim sonra ver elini 58gerçekten sen bu hafta spor falanda yapmadin ve öyle çok yükselme olmadı demekki yapsaydın 59 u görecektin neyse sağlık olsun yeterki bizim olsun
Canm su içmemek baş ağrısı yapar bende bu hafta su içemedim baş ağrım çok oldu iki gündür canm çünki beynin %80 i sudan oluşuyor ve vucuda yeterli su giremezse beyne gerekli su gitmiyor buda beyin fonksiyonlarını etkiliyor ve şiddetli baş ağrısı yapıyor canm bol bol su içip beynimizi rahatlatmamiz lazm hemde tuttuğumuz ödemide atmış oluruzBu hafta nerdeyse hiç su içmedim gibi bir şey. Hatta az yediğim için mi diye dua kadar baş ağrısı çekiyorum diye düşünmeye başladım bugün çünkü ağrı kesici içtim. Size yazdıktan sonra uyudum ki ağrı hafifler belki diye o da olmadı ağrı sanki sürekli şiddetleniyor. Annem yemekleri tuzlu yapıyor orası doğru hatta anne bu yemek tuzlu diyorum hiç mi tuz koymayalım diyor.
Vay be ikimiz aynı kilodayız hemde gramı graminaEşleşmeler
kaptinn 54.7
Verano_porteno 57
Kaptine eş bulunca son hız kaçtı
Yellow -fit blonde 60.8
magickk 60.8
Kıran kırana bir mücadele
htc71 64.2
Tek rakibi kendi✌(mezuniyete son 2kilo )
ucukgenclik 69.4
tgb1907 68.4
Schonerduft 70
cakilinannesi 73.8
Çok çekişmeli ve heycanlı bir grup dahabaklam ucuk kız tğb yı yakalayabilecek mi yoksa schor uçuk kızı mı geçecek ve yoksa arkadan son hız gelen çakıl ne zaman onları sollayıp öne geçecek
melisa- senide M MissHayaLet gibi formunu koruyanlar bölümünemi alıyoruz
Ay evet çok heyecanlıVay be ikimiz aynı kilodayız hemde gramı graminabakalım kim hedefe ulaşacak bitiş çizgisini erken geçecek çok heyecanlı ve adımizi altın harflerle kilomuzu koruyoruz cicim gibi hava atanların kısmına yazacağız en kısa zamanda
Bugün zaten berbat bir gün oldu benim adıma kaç tane ağrı kesici içtim emin bile değilim. Gece yatana kadar 2 litre tamamlamaya çalışayım. Beynim büzüldü susuzluktan.Canm su içmemek baş ağrısı yapar bende bu hafta su içemedim baş ağrım çok oldu iki gündür canm çünki beynin %80 i sudan oluşuyor ve vucuda yeterli su giremezse beyne gerekli su gitmiyor buda beyin fonksiyonlarını etkiliyor ve şiddetli baş ağrısı yapıyor canm bol bol su içip beynimizi rahatlatmamiz lazm hemde tuttuğumuz ödemide atmış oluruz
Bende ayniym niye boyle oldu niye su içemiyorum anlamadmBugün zaten berbat bir gün oldu benim adıma kaç tane ağrı kesici içtim emin bile değilim. Gece yatana kadar 2 litre tamamlamaya çalışayım. Beynim büzüldü susuzluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?