- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Ben de regl haftası hep bir karmaşa oluyorda bu sefer neden anlamadım. Dün sporda çok mu zorladım bu küçük beynimi anlamadım ki sağ sola komutlar mı yorduBende ayniym niye boyle oldu niye su içemiyorum anlamadmbende dün 3tane ağrı kesici içtim ve bugün de şu saate kadar 500ml su anca içtim bu şekilde akşama 1lt yi bile zor tamamlıycak gibiyim sen yine iyi icmissin suyu arttir canm zaten spora da başladın sonrada hafta içi diyetisyenden de diyetini aldınmı artk seni kimse tutamaz uçar gidersin
Bende tam onu yazmistim kuzumkaptinn hedefin kaç canım ?
Patates detoksunu merak ediyorum bende yapicam sonunda ama belki haftaya yaparımBugünblonde ambition seninle bir ara yaptığımız patates detoksunu yapayım dedim. Sabah sularımı hazırladım. Patatesimi haşladım. Fakat sonrasında baş ağrım dinmeyince sapıttım. Gece yatana kadar o suyu içerim birde çay niyetine
Bugun misafirlige gittim orda yicemi bildiim icin kahvaltiyi hafif yaptim aksan yemegide yemem dengelerim insallah. Eşimin gelis tarihi belli oldu 15 aralikta burda insallah. Bugun arkadaslarim cok zayifladin yeter dedilerama 53 e incem insallahh
Bende tam onu yazmistim kuzum53 istiyorum 1 aya 2 kilo daha vereyim yeter onumuzdeki 29 gun cok sıkı tutcam spor yavastn yapiyodum zaten biraz daha arttiricam
Yok artkPatates detoksunu merak ediyorum bende yapicam sonunda ama belki haftaya yaparım
Evettttt onumuzdeki ay butun kilolar verilip yeni yila mutlu bi sekilde girixezharika önünde 1ay ve sadece 2kilo var süper tam 53e varnca eşin gelecek çifte mutluluk olacak
Benim de 09 aralık doğum günüm ve nişan günüm
11Aralık evlilik yıldönümümbende ozmana kadar 2kilo daha verip 58 de işi bitircem inşlh ❤❤❤
magickk htc71 kaptinn blonde ambition
Kızlar inanmıyorum ya 4ümüzün birden hedefine son 2kilohadi Aralıkta bu işi bitiriyoruz yeni yıla fit giricez
Baksana ya kalp kalbe karşıYok artkben de tam sana yazacaktm magick beraber patates detoksunu yapalım mı ama haftaya yapalım yada perşembe başlayalm diye
Baksana ya kalp kalbe karşıyapalım iyi olur ama kaç gün yapılıyor birde sabah öğle akşam 2 patates mi hiç bilmiyorum nette yazıyor ama farklı olanıda var
Senin su uzun uzun yazmalarina hayranim ,evt❤❤ 2gün patates canm 3. Ve 4. Gün de detoks sonrası kiloyu sabitleme diyeti yapılıyor
2gün sade patetesi 3öğün de 5er saat ara ile yiycez öğün saatinde patatesde sınır yok doyana kadar kaç patates istiyorsan yiyebilirsin yağ,tuz ve başka hiç bir şey eklememek şartı ile öğüne ara vermeden 1 oturuşta sınırsız patates yeniliyor sadece baharat serbest ve öğüne ara vermek yok yani 10dk ara verip yada 5dk ara verp devam edemezsen bir oturusta yiyceksin kalkinca tam tamina 5saat dolunca yiyebilirsin bunu ister haşla istersende fırın tepsisine yağlı kağıda dizip fırınla öyle çok güzel oluyor canm yaninda detok suyu hazirlaniyor oda sürekli wc ye cikartiyor ben bunla 2günde 2kilo verdim sonraki 2gunde de kiloyu sabitledim ve kalici olmustu uçuk genclik ve schonerde yaptilar bu schonerin 2.yapisi hatta canm onlarda da boyle çok guzel kilo attirdi bak schonerda gecen hafta 73lerden 70e geldi 2kilo direk attiriyor ve üstelik ödemle birlikte yağdan da atılım sağlıyor çünki diyetisyen önce ve sonrasini ölçmüştü 1kilosu direk yağdan gitmişti
Senin su uzun uzun yazmalarina hayranim ,takimda da boyleydin hic usenmeden bilgi veriyosun ama kiymet bilmediler
kazen fark etmiş olacak guru yapmış beni ahaaahaaa napiim bildigim yerden sorulunca bilmiyorum diyemiyorum herkes faydalansın
Biten haftanın eşleşme sonuçları=
@diyetlikadn rakiplerini geride bırakp aynı zmanda hedef kilonada ulaşmayı başardın iki dalda birden 1.oldun canm çifte vuruş tebrikler
rakibine açık ara fark atankaptinn
tebrikler canm
kendi kulvarında rakip tanımayanhtc71
ve güzel kilo verip beni gramı gramına yakalayan sevgili rakibimmagickk tebrikler
Vee 2ayrı dalda oskar ödülü2rakibini birden sollayp öne geçmesi yetmezmis gibi bir önündeki rakibi olan ve gecen hafta aslnda htc ile eşlenmiş olan uçuk kızı bile sollayp kendi gerisinde bırakmayı başaran kulvarının en önüne geçerek koşan yarışmacımız tugbaFB tebrikler
rakiplerinin bu hafta gerisinde kalan bizler de haftaya daha iyi performan sergiliyip öne geçmeye çalşyrz arkadaslarherkese başarılar hepimizin emiğine sağlık ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Toplam iki gün patates o zaman internete baktım 7 gün falan yazıyodu süpermiş ya doyana kadar hemde kaç tanede doyarimki aslında ilk duyduğumda patates kilo aldırır ya hadi canım demiştim ama sen verince anladım deneyimlisin sonuçta bana anlatırsın doyana kadar onu anladım detoks suyu iki gün mü yapılacak kilo sabitleme normal düzene mi döneceğiz yoksa arada patates var mı yine ayy 2 kiloysa daha ne olsun yellowcum düşünsene 58 aman allahımevt❤❤ 2gün patates canm 3. Ve 4. Gün de detoks sonrası kiloyu sabitleme diyeti yapılıyor
2gün sade patetesi 3öğün de 5er saat ara ile yiycez öğün saatinde patatesde sınır yok doyana kadar kaç patates istiyorsan yiyebilirsin yağ,tuz ve başka hiç bir şey eklememek şartı ile öğüne ara vermeden 1 oturuşta sınırsız patates yeniliyor sadece baharat serbest ve öğüne ara vermek yok yani 10dk ara verip yada 5dk ara verp devam edemezsen bir oturusta yiyceksin kalkinca tam tamina 5saat dolunca yiyebilirsin bunu ister haşla istersende fırın tepsisine yağlı kağıda dizip fırınla öyle çok güzel oluyor canm yaninda detok suyu hazirlaniyor oda sürekli wc ye cikartiyor ben bunla 2günde 2kilo verdim sonraki 2gunde de kiloyu sabitledim ve kalici olmustu uçuk genclik ve schonerde yaptilar bu schonerin 2.yapisi hatta canm onlarda da boyle çok guzel kilo attirdi bak schonerda gecen hafta 73lerden 70e geldi 2kilo direk attiriyor ve üstelik ödemle birlikte yağdan da atılım sağlıyor çünki diyetisyen önce ve sonrasini ölçmüştü 1kilosu direk yağdan gitmişti
Harika canim leslie fast adi üstünde yağ yakmaya yönelik arada leslieyi yap çok faydası oluyor benim sırt bel çok inceltti bende 5 km yürüyüş yaptım bugün
Sizin sayenizde kizlar
Sporada basladim leslie fast yaptim yarim saat (hic bir leslie beni bu kadar zorlamamisti)
Kizim uyuyunca yine yapma planim var
Evt canm 58Toplam iki gün patates o zaman internete baktım 7 gün falan yazıyodu süpermiş ya doyana kadar hemde kaç tanede doyarimki aslında ilk duyduğumda patates kilo aldırır ya hadi canım demiştim ama sen verince anladım deneyimlisin sonuçta bana anlatırsın doyana kadar onu anladım detoks suyu iki gün mü yapılacak kilo sabitleme normal düzene mi döneceğiz yoksa arada patates var mı yine ayy 2 kiloysa daha ne olsun yellowcum düşünsene 58 aman allahım
Cok güzelmiş canım şimdiden teşekkürlerEvt canm 582gün cnm sonra patates hiç yok detoks suyu da sadece 2gün patates yaplrken içicez o ne var ne yok söktürüyor vucutta zaten 3.gün menüsunü ve diğer detayları sana atarm 3.gün sabah aktiva yoğurdundan sonraki öğün tavuk filan olan bir menü var listeyi bulup özelden sana ataym bide diyetisyenin bu 4gün de içilecek ek içecekleri var
Ne zman başlayalım peki ? Çarşba yada perşembe uygunu canm senin reglin ne zman dı sanki ikimizin regliside aynı idi dimi
Cok güzelmiş canım şimdiden teşekkürlerbenim regl aralık 1 olması lazım bakalım bazen erken yada geç olabiliyor sen söyle banada uyarsa o gün başlarız canım çarşamba perşembe olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?