♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Süper çarşamba başlayalm ozman canm
Doğru hatrlyrm ozman canm bende ay sonu regle olucam 27-28 kasım gibi olmam lazm çünki 30ekimde olmsm regle öncesi yapalm ozman detoksumuzu
Bu çarşamba mi başlayalım o zaman haftaya regl olacaksın kilon yüksek çıkar

Kızlar sizinde yapacağınızı bileydim. Sizinle başlardım. İyi hoş bugün başaramadım ama bir tencere suyun hala yarısına gelemedim sadece suyu mu içsem bir işe yarar mı acaba
Canım bekle istersen hep beraber yapalım ne dersin hem yalnız olmamış olursun tabi sen bilirsin

Yaaa çok sağol canım bende hiç almadığım kadar begeni aldm o fotoya zayıf yüzüm sayesindr desene ahahhaha
melisa- seni listeden mezun edelim mi canım 59.7 yeterlimi devam mı?
Mezunummm ama yine buralarda olurum canım bırakınca hemen kilo alıyorum
Darısı bize tebrikler canım
Çok sağol canım sıra sizde
İhihihih sessiz atın çiftesi pek olurmuş muydu neydi o laf
Kız benimde 10 aralık bigünle kaçırmışız aynı günü

Canım bekle istersen hep beraber yapalım ne dersin hem yalnız olmamış olursun tabi sen bilirsin
Zaten sadece kahvaltıda ve Öğlende patates yedim akşam çorba yedim. İçiceğide bitiremedim bitki çaylarınıda bugün baş ağrım baş dönmem beni mahvetti, öğleden sonra uyumama rağmen baş ağrım hafiflemeyince bende o yüzden bıraktım

Aaa yayları çok severim belli idi yay olduğun aynen canm çok güzeldi yüzün zaten insn zayıfladkça yüzünün güzelliği daha da ortaya çıkıyor (tabi bizim gibi bol bol yanaklilar için geçerli bu ) ❤ güzel anne hep burda ol tabiki formunu koru canm

Tam yapamamışsın zaten geçmiş olsun bu arada baş ağrısı çok fena su az mi ictin geçen benimde fazla su icmedigim icin ağrıdi belki ondandır birde ağır spor falanmı yaptin

Kızlar sizinde yapacağınızı bileydim. Sizinle başlardım. İyi hoş bugün başaramadım ama bir tencere suyun hala yarısına gelemedim sadece suyu mu içsem bir işe yarar mı acaba
Canm baslycagnı hiç söylemedin ki
Biz de bugün karar verdik zaten ama magickin dediği gibi istersen çarßamba birlikte başlayalım canm

Yaylar çoğaldı desene nedense bende çok severim yayları

Canm baslycagnı hiç söylemedin ki
Biz de bugün karar verdik zaten ama magickin dediği gibi istersen çarßamba birlikte başlayalım canm
Ben de bu sabah karar verdim. Anneme sordum tamam dedi sabah suyu kaynattım. Patates haşladım. Sonra yürüyüş ne olduysa sahilde kötüleştim baba kötüyüm dedim eve geldik sudan içtim patates yedim size yazdım uyudum. Sonra baktım yapabilcek gibi değilim gizli iş çevircektim tartıda o kiloyu görünce ama elime yüzüme bulaştırdım.

Tam yapamamışsın zaten geçmiş olsun bu arada baş ağrısı çok fena su az mi ictin geçen benimde fazla su icmedigim icin ağrıdi belki ondandır birde ağır spor falanmı yaptin
Yellow da aynısını dedi cidden bu hafta hiç su içmedim. Bitki çayı içiyorum diye umursamıyordum. Dün spor hocasıda dedi. Sporun bitene kadar 1.5 litre bitireceksin diye. Dün biraz sporda zorladım kendimi bugünde öyle yapayım dedim olmadı yarın spor salonu kapalı çünkü.

Tabi canım su çok önemli spordan sonra fazla ter attığımız için en az yarim litre içmek gerekiyormus yani spor yapıyorsan günlük 3 lt gibi ona dikkat et bundan sonra yoksa günün bu şekilde gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…