♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

blonde ambition ve magickk kızlar bir şey sorucam. Bugün sizde baş dönmesi, gözlerde hafif bulanık görme falan filan gibi bir durum oldu mu???
Canm bu yazdgn tansiyon düşmesinde oluyor genelde canm ben hiçbirşeye limon sıkmadm ki tansiyonumu düşürmesin diye ve detoks suyunda da bol bol tarçın var oda şekeri dengede tutuyor ondan tansiyonum şekerim hiç oynamadı yorucu sporda yapmadm dikkat ettim detoksdaym diye yormadm hiç kendimi sadece 4×15dakika olarak toplatam da 1saat kondisyon bisikleti sürdüm okadar ve sadece biraz halsizim başka bişi yapmadı

Her firsatta spora tesvik yapiyorum soorda artik yok gelmedi foto atiyorum da ona diyo zsyiflamisim mi diyorum yoo tombisimsin hala diyo

Oldu canım ya uzanıp yattım bende

Bende de cumartesi günü olunca sizlere sormak istedim acaba zencefil mi yapıyor diye

Bende de cumartesi günü olunca sizlere sormak istedim acaba zencefil mi yapıyor diye
Senin alerjin varsa zencefile olabilir yoksa zencefil yapmaz maydonoz ve limon onu yapar genelde yada insülin degerlerin nasldı insülin direnci olana patates yaptrmyrdu diyetisyenim canm insüline patates tehlikeli ünlsilini yükseltiyor ya ondan

Son düzenleme:
Her firsatta spora tesvik yapiyorum soorda artik yok gelmedi foto atiyorum da ona diyo zsyiflamisim mi diyorum yoo tombisimsin hala diyo
O öyle seviyodurda ondan canm yoksa tabiki tombiş diilsin ama daha veriyim dal gibi olayım desen de istemez bence ne yapcak bir deri bir kemik olmaya da gerek yok tombiş diilim zayıfım işte deseydin

Son düzenleme:
Kizilbodur çok geçmiş olusn canım bebekler çabuk toparlanır üzme kendini, popo temizliğinide bi süre doğal pamukla yapsan iyi olur canım
Teşekkür ederimm son bir senedir hep pamukla temizliyorum. Çok nadirdir dışarda vs zorda kalmadıkça ıslak mendille temizlemem

Suyu içtikten sonra başlamıştı. Patatesin böyle bir yaramazlığı olduğunu bilmiyordum. Demek dikkat etmek lazım.

Kızlat iyi geceler diyim artık saat geç olmuş, ben geldim bebem hala hasta hala ateşli, bugün dii patlattı bi tane de. Dün çok zor geçti, benim kulak iltihabı tekrarladı kendini, p tesi hafif ağrım vardı dün arttı baya. Kafamı kaldıramıyorum çakılın ateş olmuş 39.8 napcağımı şaşırdım. Bi yandan yavrum ağlıyor ateş içinde, duşa sokayim diyorum kulağım mahvetti beni. Eşim işten geldi saat 9da uyumuşum sabah 9a kadar. Gece çakılın ateşi düşmemiş sabaha kadar onla ilgilenmiş. Sonra 9da onun telefonuna uyandım. Kameradan eve bakıyormuş, çakıl ağlıyormuş ve ben duymadım sesini. Çok üzüldüm nasıl duymam diye senelik izin aldı 3 gün eve geldi artık. İşin kötü yani annem de bronşit olmuş, o halde izni yok çalışıyor. Kayınvalidem izin alamıyor, iş yeri sıkıntılı. Kasım ayı kötü geçiyor bizim için. Bu haftayı tüm hastaliklarla beraber geride bırakmak istiyorum. Tüm beslenme düzenim alt üst oldu, spor deseniz hiç yapamıyorum. Üzerimde kara bulutlar dolaşıyor, kışkışlıcam hepsini

Çok geçmiş olsun. Çakıl mikrobu kaptı atamadı üstünden. Orta kulak iltihabı çok fena birşey kronikleşmeden çözüm bulsalar keşke.

inşlh Aralık uğurlu gelir canm Aralıkla birlikte tüm dertler ,sıkıntılar ,hastalıklar yok olup gitsin inşlh

Şu msj bölümünü iptal edip yeni bir tane açmak lazım kızlar 509 msj olmuş onuj için son iletileri artk açmıyor kasıyor ve yenisini açtım bile hayırlı olsn uğurlu gelsin bize

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Çakıl mikrobu kaptı atamadı üstünden. Orta kulak iltihabı çok fena birşey kronikleşmeden çözüm bulsalar keşke.
Sağol kuzumm. Bir buçuk ayda bu 4.tekrar. Benim değiştirdiğim 3.doktor şu an çakılı daha çok düşünüyorum tabi ki, onun hasta olması daha çok üzüyor ama ben iyi olmayınca onunla ilgilenemiyorum. 3 gündür iğne vuruluyor bugün ateşi 38 38.5 civarı en azından. Yarından daha ümitliyim ben de doktora görüncem, hafta başına kadar toparlarız diye umut ediyorum

İnşallah canım hiçbir şeyiniz kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…