Oldu canım ya uzanıp yattım bendeblonde ambition ve magickk kızlar bir şey sorucam. Bugün sizde baş dönmesi, gözlerde hafif bulanık görme falan filan gibi bir durum oldu mu???
Canm bu yazdgn tansiyon düşmesinde oluyor genelde canm ben hiçbirşeye limon sıkmadm ki tansiyonumu düşürmesin diye ve detoks suyunda da bol bol tarçın var oda şekeri dengede tutuyor ondan tansiyonum şekerim hiç oynamadı yorucu sporda yapmadm dikkat ettim detoksdaym diye yormadm hiç kendimi sadece 4×15dakika olarak toplatam da 1saat kondisyon bisikleti sürdüm okadar ve sadece biraz halsizim başka bişi yapmadı |
Canm yarn hiç bişeye limon sıkma tansiyonun düşmesin ve maden sularını erkenden iç o da elektro likit dengwni sağliycak ozman başdönmesi vs. OlmazOldu canım ya uzanıp yattım bende
Her firsatta spora tesvik yapiyorum soorda artikEşin mi geldicanm bu boyla incecik dal gibi olunmaz ama için 5-10 kilo daha vermek lazım ama istek incecik diil de kaslı ve şekilli ve fit olmaksa sporla o olunur yada spor yapmaya bilir 7-8kiloda daha verir incecik dal olunur yada biraz balık etli kalrsn artk hangini seviyorsan
Oldu canım ya uzanıp yattım bende
Canm bu yazdgn tansiyon düşmesinde oluyor genelde canm ben hiçbirşeye limon sıkmadm ki tansiyonumu düşürmesin diye ve detoks suyunda da bol bol tarçın var oda şekeri dengede tutuyor ondan tansiyonum şekerim hiç oynamadı yorucu sporda yapmadm dikkat ettim detoksdaym diye yormadm hiç kendimi sadece 4×15dakika olarak toplatam da 1saat kondisyon bisikleti sürdüm okadar ve sadece biraz halsizim başka bişi yapmadı
Senin alerjin varsa zencefile olabilir yoksa zencefil yapmaz maydonoz ve limon onu yapar genelde yada insülin degerlerin nasldı insülin direnci olana patates yaptrmyrdu diyetisyenim canm insüline patates tehlikeli ünlsilini yükseltiyor ya ondanBende de cumartesi günü olunca sizlere sormak istedim acaba zencefil mi yapıyor diye
O öyle seviyodurda ondan canm yoksa tabiki tombiş diilsinHer firsatta spora tesvik yapiyorum soorda artikyok gelmedi foto atiyorum da ona diyo zsyiflamisim mi diyorum yoo tombisimsin hala diyo
Teşekkür ederimmKizilbodur çok geçmiş olusn canım bebekler çabuk toparlanır üzme kendini, popo temizliğinide bi süre doğal pamukla yapsan iyi olur canım
Suyu içtikten sonra başlamıştı. Patatesin böyle bir yaramazlığı olduğunu bilmiyordum. Demek dikkat etmek lazım.Senin alerjin varsa zencefile olabilir yoksa zencefil yapmaz maydonoz ve limon onu yapar genelde yada insülin degerlerin nasldı insülin direnci olana patates yaptrmyrdu diyetisyenim canm insüline patates tehlikeli ünlsilini yükseltiyor ya ondan
Ben limon sıktım çaya ondan oldu yellow diyince hemen bıraktım hiç aklıma tansiyon düşüreceği gelmediSuyu içtikten sonra başlamıştı.
Teşekkür ederimmmGeçmiş olsn cnmacil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsun. Çakıl mikrobu kaptı atamadı üstünden. Orta kulak iltihabı çok fena birşey kronikleşmeden çözüm bulsalar keşke.Kızlat iyi geceler diyim artık saat geç olmuş, ben geldimbebem hala hasta hala ateşli, bugün dii patlattı bi tane de. Dün çok zor geçti, benim kulak iltihabı tekrarladı kendini, p tesi hafif ağrım vardı dün arttı baya. Kafamı kaldıramıyorum çakılın ateş olmuş 39.8 napcağımı şaşırdım. Bi yandan yavrum ağlıyor ateş içinde, duşa sokayim diyorum kulağım mahvetti beni. Eşim işten geldi saat 9da uyumuşum sabah 9a kadar. Gece çakılın ateşi düşmemiş sabaha kadar onla ilgilenmiş. Sonra 9da onun telefonuna uyandım. Kameradan eve bakıyormuş, çakıl ağlıyormuş ve ben duymadım sesini. Çok üzüldüm nasıl duymam diye senelik izin aldı 3 gün eve geldi artık. İşin kötü yani annem de bronşit olmuş, o halde izni yok çalışıyor. Kayınvalidem izin alamıyor, iş yeri sıkıntılı. Kasım ayı kötü geçiyor bizim için. Bu haftayı tüm hastaliklarla beraber geride bırakmak istiyorum. Tüm beslenme düzenim alt üst oldu, spor deseniz hiç yapamıyorum. Üzerimde kara bulutlar dolaşıyor, kışkışlıcam hepsini
Kızlat iyi geceler diyim artık saat geç olmuş, ben geldimbebem hala hasta hala ateşli, bugün dii patlattı bi tane de. Dün çok zor geçti, benim kulak iltihabı tekrarladı kendini, p tesi hafif ağrım vardı dün arttı baya. Kafamı kaldıramıyorum çakılın ateş olmuş 39.8 napcağımı şaşırdım. Bi yandan yavrum ağlıyor ateş içinde, duşa sokayim diyorum kulağım mahvetti beni. Eşim işten geldi saat 9da uyumuşum sabah 9a kadar. Gece çakılın ateşi düşmemiş sabaha kadar onla ilgilenmiş. Sonra 9da onun telefonuna uyandım. Kameradan eve bakıyormuş, çakıl ağlıyormuş ve ben duymadım sesini. Çok üzüldüm nasıl duymam diye senelik izin aldı 3 gün eve geldi artık. İşin kötü yani annem de bronşit olmuş, o halde izni yok çalışıyor. Kayınvalidem izin alamıyor, iş yeri sıkıntılı. Kasım ayı kötü geçiyor bizim için. Bu haftayı tüm hastaliklarla beraber geride bırakmak istiyorum. Tüm beslenme düzenim alt üst oldu, spor deseniz hiç yapamıyorum. Üzerimde kara bulutlar dolaşıyor, kışkışlıcam hepsini
Sağol kuzumm. Bir buçuk ayda bu 4.tekrar. Benim değiştirdiğim 3.doktorÇok geçmiş olsun. Çakıl mikrobu kaptı atamadı üstünden. Orta kulak iltihabı çok fena birşey kronikleşmeden çözüm bulsalar keşke.
Aminnninşlh Aralık uğurlu gelir canm Aralıkla birlikte tüm dertler ,sıkıntılar ,hastalıklar yok olup gitsin inşlh
İnşallah canım hiçbir şeyiniz kalmaz.Sağol kuzumm. Bir buçuk ayda bu 4.tekrar. Benim değiştirdiğim 3.doktorşu an çakılı daha çok düşünüyorum tabi ki, onun hasta olması daha çok üzüyor ama ben iyi olmayınca onunla ilgilenemiyorum. 3 gündür iğne vuruluyor bugün ateşi 38 38.5 civarı en azından. Yarından daha ümitliyim ben de doktora görüncem, hafta başına kadar toparlarız diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?