♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

hedefim 4 kilo vermek bakalım verecek gibi duruyorum ama proteine geçince belki yavaşlayacbilir. vermez mi ilk gün pişman oldum manyakmıyım ben dedim açım ben açım diye dolandım etrafta patatesten dha zor yeminle .
Canm devam et bozma bak bu liste ile hedefine varacaksın 6lara geçmişsin bile maşallah çok sevindim devamı da şakır şakır gitsin inşlh

Kızlar detoksa başladm ve başlamadan önce de tartılaym dedim kac gundur hep kacamak diyet dışı biliyosunuz ve dün de 1tabak pirinç pilavı yedigm için zaten direk +2 ödem çıkacak diyordum ve tartıldım korktuğum kadar çıkmadı 61.8 ile 62.1 arası gidip geldi tartı cumartesiye göre +1 gibi 1.300 filan gibi bir ödem çıktı bugün o ödemi atp yarın sabah 60.8 e hatta belki 60.5a geri inmiş olurum sonra ki günde 59a inşalhh
magickk tartıldın mı canım ? Senin ne kadar ödemin olmuş kuzum

Geceden beri nete giremiyordum telefon şirketiyle konuşunca durum düzeldi. Kotayı aşınca kitlenmiş. Şimdi düzeldi. Cumartesi kötü yapmıştı doğru diyorsun. Bende normal diyetime devam ettim yazamayınca

Kızlar merhaba patates detoksuyla etrafta patates görmeye başladım meğer patatese tat veren tuz ve yağmış böyle acayip yavan tadı var ve artık zor yiyiyorum neyse blonde ambition ile sabredeceğiz baharatı fazla kaçırmışım ağzım yandı göreceğim rakamı düşündükçe devam diyorum ha gayret yarından sonrayı hayal ediyorum artık o gun aktiva yoğurt yiyeceğiz yogurdumuda aldım şöyle baktım ağzım sulandı tamam neyse sabir allahtan yellowda yapıyor yoksa dayanamazdım destek oluyoruz birbirimize

Ahaahaa aynen bende dolaba gidip gelip aktivaya bakıyorum şu kalan 1.5 gün bitsede yesek diyorum şuan tek sevdigim şey kahve

süper gidiyosunuz kızlar cumartesi merakla bekliyorum keşkeee yarışmada olsaydık
Canm siz izin kilonuza geldinizmi gelmedi isenizde cumaya gelmis olursunuz zaten bizde cmaya yine mezuniyet kilosunun altında olurz ben 60.6 ile mezun olmstm ozman yarışa girebiliyoz hepimiz hadi takım seçelim ahaaahaaaa belki bu kez proluk verilir

Benim takimim belli ama tahmin edemezsiniz sizde 12.takima gidersiniz arkadaslarimiz orada ya

Benim takimim belli ama tahmin edemezsiniz sizde 12.takima gidersiniz arkadaslarimiz orada ya
Ahaaahaaa ozman cumaya kadar 59 olayim 59la takıma girip 58e inince mezun olurum
Ya şaka bir yana ama hakikaten uçukkız ve sen izin kilonuza dönünce bir takima girip mezun olana kadar güzel motive olabilirsiniz canm hem takda hem bizim topikte olsaniz daha iyi diilmi acaba özelliklede Kizilbodur için aslında onun yoluda uzun bide takımlarda çok güzel motive olup kilo veriyorlardı oda hem spor yarışına girer hem diyete fikir destek yeni yeni fikirler ve kişiler iyi oluyor çakıl güzel yarişıyordun hem takım da yarışıp hem bizim topike girersin diye düşündüm ama bilmiyorum sen ne düşünürsün tabi

magickk çaylar sular ne alemde
Ben detoks çayınin 1litresini bitirdim canm
Hatta 1tane yeşil çay,1tanede form çay içtim
Sade su da 500ml içtim ,1kupada kahve içtim
şimdi 1maden suyu içersem içecekleri yarılamş olcam bunlardan patatesi yicek yerim kalmıyor zaten maden suyuda en zor içtiğim şey

Biz bize yetmeyiz mi diyosun

Gün bitti bitecek zaten ne yarilamasi

Kızlar bu arada size sö
Gün bitti bitecek zaten ne yarilamasi
Daha gece uzun biz uçuk kizla gece 3lerde bile burda oluyoz geceler bizden sorulur ayrıca Detoks suyu dışındakileri yariladm canm detoks suyu zaten 1.5lt olcaktı 1.100 içtim 400ml kaldı 2büyük bardak daha içtim mi bitmiş olacak zaten şimdi de sodalarimi içiyorum Allahm miğdem küçülmüş nereme içcem bukadar anlamadm çok zor

Valla bizde anca iciyoz 3 gündür mideme kati bisi girmedi

Biz bize yetmeyiz mi diyosun
Olur mu kuzum yeteriz tabiki ama belki mezun olmak istersiniz diye dedim bide kaptin ve berkas hedefe vardi magick,ben ,htc de vardk sayılır schonerda 4kilo versem yeter diyor şimdi sizde son hız gidiyosunuz 1ayda hedefe varırsınız belki de zaten ama çakıl ın daha 3ay devam etmesi lazım ya ondan diyorum sadece tek bizle okadar motive olmaz bence takımlarda insn kendini mecbur gibi hissediyor ya ondan onun da 15-20 kilo var hedefine biz yetersiz kalırız ona diye düşündüm takımda hırs olur

Saka yapiyorum canim aynen simdi bile bi motivasyon yok bizde mezun olunca hic olmaz tam kötü zamanda kilo vermeye niyetlendik SchonerDuft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…