♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

htc71 canım naslsın nasıl gidiyor ?
Aramıza ne zaman döneceksin ?
Donmek istiyorum ama donemiyorum canim anneannem burada kalp rahatsizligi var tek kalmasin diye hergun uyanip kahvalti edip oraya gidiyorum annem babam calistigi için evde kimse yok erkek kardesim var oda calisiyor digeri de asker de zaten
Anama is yerinden İzin de vermiyorlar yazin yillik izinini kullanmıştı.
Diyet duzen kalmadi eve aksam 8 9 gibi anca dönebiliyorum canim orada ne pisiriyorsak mecbur ondan yiyorum.
Yarin da sabah gidip anneannemi alacagim aksama yemege annemlerde bana gelecek yine cok bakamam galiba
@cakilinannesi cok gecmis olsun canim @SchonerDuft sinavlarimi sormuşsun sagol tatli kiz 5 dersim vardi hepsinden de guzel notlar bekliyorum
@ucukgenclik gecmis olsun canim Allah sifa versin

Amin sağol canım.
Anneannen içinde yaradanım şifa versin bir an önce hepimiz sağlıklı olalım.

seni cok iyi anliyorum 67-68 oldugum zamanlarda bende hemen 7 lere cikiveriodum… zor ya kilo vermek cok azim istio… bizim Burda yine cikolara kurabiye zamanlari basliyo bakalim nasil dayancam:)
65e varabilirsem eğer bende leri görmem artık :)
rüyamda kurabiye yiyordum valla zor olacak senin ara verirsin olmazsa diyete canım 1 haftalık
Canm devam et bozma bak bu liste ile hedefine varacaksın 6lara geçmişsin bile maşallah çok sevindim devamı da şakır şakır gitsin inşlh
bugün 68 i gördüm

tartıldın mı ? ne kadar vereceksiniz merak ediyorum magickk
birinci gün zorlar canım çok normal .
tartıda eksiyi düşün canım :)
süper gidiyosunuz kızlar cumartesi merakla bekliyorum keşkeee yarışmada olsaydık

takım birinci olurdu vala
Saka yapiyorum canim aynen simdi bile bi motivasyon yok bizde mezun olunca hic olmaz tam kötü zamanda kilo vermeye niyetlendik SchonerDuft

neyimiz doğru ki
bende 67 yi yarıladım muhtemelen c.tesi 66 lar gelmiş olur
bende 67leri görürüm bende

Biz burayi birakmak istemedigimizden vermiyorduk canim
Buraya gelmek icin bi bahanemiz var

Evet canım çok zorladı açıkçası patates boğazıma dizildi resmen 1 tanesini zor yedim kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum bugün o yüzden yapmiycam iştahım falan gitti ne biçim biseymis bu patates işin kötüsü misafirlerim gelecek bugün kalkamıyorum yerimden kahvaltı yapacağım güzelce ve vitamin içeceğim ölü balık gibiyim aynı

Biz burayi birakmak istemedigimizden vermiyorduk canim
Buraya gelmek icin bi bahanemiz var

Temizlik topiğine çeviririz pasta çörek tarifleri veririz
tartıldın mı peki ?
abartmadan yersen yine devamı gibi olur

Sağol kuzumm size de çok geçmiş olsun. Acil şifalar

Temizlik topiğine çeviririz pasta çörek tarifleri veririz

tartıldın mı peki ?
abartmadan yersen yine devamı gibi olur
Tartıldım canım 1 kilodan fazla vermişim 1 günde yani azıcık sıksam 59 u goruyomusum aman canım napayım senin dediğin gibi geçen hafta yaptım birde bu hafta ağır geldi sanırım hakliydin çok merak ediyodum patates detoksunu yalnız acayip kilo verdiriyor eğer tamamıyla uysaydım ctesiye 58 dim net bünyesi kaldirabilen ve benim gibi mide şikayeti olmayan yapsın benim midem çok sorunlu ilaç içiyorum patatese kattığım baharatlar falan mahvetti yok ya hiç-bir hayal kuramadım onu yerken bakalım yellowcum napti ondan ses yok blonde ambition

blonde ambition canim tartilarin arasi kilo farki nasil ? Benim ki bariz fazla tartiyor yaa gecen gün ögle saatinde üst basimla tartildim evde sabah ciktigim kilo ile ayniydim
Canm tartlar arası mutlaka fark olur zaten canm Allahtan benim ikisi arası fark az 500grm fark var

Benimde düne göre 1 kilo gitmiş canm ödemleri baya iyi atıyor baya ödem yapmstk bak çoğuda gitti bile ama devam etsek çok iyi olacaktı yaaa

Kızlar yaaa baya kötüyüm ağzımın tadı berbat herşeyi nefret ede ede yiyip içiyorum Allahım ama devam etmek zorundayım magick 500grm önüme geçti arkada kalıp tombiş tombiş bekliyemem bugün de patatese devam magick i yakalamak zorundaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…