Donmek istiyorum ama donemiyorum canim
Valla bende bugün erken uyur bu kız dedim ama maşallah gece kuşu rolünü kaptırmıyorsun kuzum.Yaaa hani detoks yaptm diye bugün uyuyakalrdm ben yaayine saat gecenin 2si oldu hala uyayamıyorum
Amin sağol canım.Donmek istiyorum ama donemiyorum canimanneannem burada kalp rahatsizligi var tek kalmasin diye hergun uyanip kahvalti edip oraya gidiyorum annem babam calistigi için evde kimse yok erkek kardesim var oda calisiyor digeri de asker de zaten
Anama is yerinden İzin de vermiyorlar yazin yillik izinini kullanmıştı.
Diyet duzen kalmadi eve aksam 8 9 gibi anca dönebiliyorum canim orada ne pisiriyorsak mecbur ondan yiyorum.
Yarin da sabah gidip anneannemi alacagim aksama yemege annemlerde bana gelecek yine cok bakamam galiba
@cakilinannesi cok gecmis olsun canim@SchonerDuft sinavlarimi sormuşsun sagol tatli kiz 5 dersim vardi hepsinden de guzel notlar bekliyorum
@ucukgenclik gecmis olsun canim Allah sifa versin
Ben yatacaktm ortalık sana kalacaktu demiValla bende bugün erken uyur bu kız dedim ama maşallah gece kuşu rolünü kaptırmıyorsun kuzum.
65e varabilirsem eğer bende leri görmem artık :)seni cok iyi anliyorum 67-68 oldugum zamanlarda bende hemen 7 lere cikiveriodum… zor ya kilo vermek cok azim istio… bizim Burda yine cikolara kurabiye zamanlari basliyo bakalim nasil dayancam:)
bugün 68 i gördümCanm devam et bozma bak bu liste ile hedefine varacaksın6lara geçmişsin bile maşallah çok sevindim devamı da şakır şakır gitsin inşlh
bende 67 yi yarıladım muhtemelen c.tesi 66 lar gelmiş olur65e varabilirsem eğer bende leri görmem artık :)
rüyamda kurabiye yiyordumvalla zor olacak senin ara verirsin olmazsa diyete canım 1 haftalık
bugün 68 i gördüm
Maşallah kızlar bu ne hız bu gidişle yakın zamanda 60 i göreceksiniz bellibende 67 yi yarıladım muhtemelen c.tesi 66 lar gelmiş olur
tartıldın mı ? ne kadar vereceksiniz merak ediyorumKızlar detoksa başladm ve başlamadan önce de tartılaym dedim kac gundur hep kacamak diyet dışı biliyosunuzve dün de 1tabak pirinç pilavı yedigm için zaten direk +2 ödem çıkacak diyordum ve tartıldım korktuğum kadar çıkmadı 61.8 ile 62.1 arası gidip geldi tartı cumartesiye göre +1 gibi 1.300 filan gibi bir ödem çıktı bugün o ödemi atp yarın sabah 60.8 e hatta belki 60.5a geri inmiş olurum sonra ki günde 59a inşalhh
magickk tartıldın mı canım ? Senin ne kadar ödemin olmuş kuzum
birinci gün zorlar canım çok normal .Kızlar merhaba patates detoksuyla etrafta patates görmeye başladımmeğer patatese tat veren tuz ve yağmış böyle acayip yavan tadı var ve artık zor yiyiyorum neyse blonde ambition ile sabredeceğiz baharatı fazla kaçırmışım ağzım yandı göreceğim rakamı düşündükçe devam diyorum ha gayret yarından sonrayı hayal ediyorum artık o gun aktiva yoğurt yiyeceğiz yogurdumuda aldım şöyle baktım ağzım sulandı tamam neyse sabir allahtan yellowda yapıyor yoksa dayanamazdım destek oluyoruz birbirimize
süper gidiyosunuz kızlarcumartesi merakla bekliyorum keşkeee yarışmada olsaydık
Saka yapiyorum canim aynen simdi bile bi motivasyon yok bizde mezun olunca hic olmaztam kötü zamanda kilo vermeye niyetlendik SchonerDuft
bende 67leri görürüm bendebende 67 yi yarıladım muhtemelen c.tesi 66 lar gelmiş olur
Arap ati gibi sonradan acildikMaşallah kızlar bu ne hız bu gidişle yakın zamanda 60 i göreceksiniz belli
Biz burayi birakmak istemedigimizden vermiyorduk canimtartıldın mı ? ne kadar vereceksiniz merak ediyorummagickk
birinci gün zorlar canım çok normal .
tartıda eksiyi düşün canım :)
takım birinci olurdu vala
neyimiz doğru ki
bende 67leri görürüm bende
Evet canım çok zorladı açıkçası patates boğazıma dizildi resmen 1 tanesini zor yedim kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum bugün o yüzden yapmiycam iştahım falan gitti ne biçim biseymis bu patates işin kötüsü misafirlerim gelecek bugün kalkamıyorum yerimden kahvaltı yapacağım güzelce ve vitamin içeceğim ölü balık gibiyim aynıtartıldın mı ? ne kadar vereceksiniz merak ediyorummagickk
birinci gün zorlar canım çok normal .
tartıda eksiyi düşün canım :)
takım birinci olurdu vala
neyimiz doğru ki
bende 67leri görürüm bende
Iyi oldu boşverArap ati gibi sonradan acildik
Baktik hepiniz yakinda gideceksiniz hizlandiralim dedik
Biz burayi birakmak istemedigimizden vermiyorduk canim
Buraya gelmek icin bi bahanemiz var
tartıldın mı peki ?Evet canım çok zorladı açıkçası patates boğazıma dizildi resmen 1 tanesini zor yedim kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum bugün o yüzden yapmiycam iştahım falan gitti ne biçim biseymis bu patates işin kötüsü misafirlerim gelecek bugün kalkamıyorum yerimden kahvaltı yapacağım güzelce ve vitamin içeceğim ölü balık gibiyim aynı
Sağol kuzumm size de çok geçmiş olsun. Acil şifalarDonmek istiyorum ama donemiyorum canimanneannem burada kalp rahatsizligi var tek kalmasin diye hergun uyanip kahvalti edip oraya gidiyorum annem babam calistigi için evde kimse yok erkek kardesim var oda calisiyor digeri de asker de zaten
Anama is yerinden İzin de vermiyorlar yazin yillik izinini kullanmıştı.
Diyet duzen kalmadi eve aksam 8 9 gibi anca dönebiliyorum canim orada ne pisiriyorsak mecbur ondan yiyorum.
Yarin da sabah gidip anneannemi alacagim aksama yemege annemlerde bana gelecek yine cok bakamam galiba
@cakilinannesi cok gecmis olsun canim@SchonerDuft sinavlarimi sormuşsun sagol tatli kiz 5 dersim vardi hepsinden de guzel notlar bekliyorum
@ucukgenclik gecmis olsun canim Allah sifa versin
Tartıldım canım 1 kilodan fazla vermişim 1 günde yani azıcık sıksam 59 u goruyomusum aman canım napayım senin dediğin gibi geçen hafta yaptım birde bu hafta ağır geldi sanırım hakliydin çok merak ediyodum patates detoksunu yalnız acayip kilo verdiriyor eğer tamamıyla uysaydım ctesiye 58 dim net bünyesi kaldirabilen ve benim gibi mide şikayeti olmayan yapsın benim midem çok sorunlu ilaç içiyorum patatese kattığım baharatlar falan mahvetti yok ya hiç-bir hayal kuramadım onu yerken
Temizlik topiğine çeviririzpasta çörek tarifleri veririz
tartıldın mı peki ?
abartmadan yersen yine devamı gibi olur
65e varabilirsem eğer bende leri görmem artık :)
rüyamda kurabiye yiyordumvalla zor olacak senin ara verirsin olmazsa diyete canım 1 haftalık
bugün 68 i gördüm
bende 67 yi yarıladım muhtemelen c.tesi 66 lar gelmiş olur
Canm tartlar arası mutlaka fark olur zaten canm Allahtan benim ikisi arası fark az 500grm fark varblonde ambition canim tartilarin arasi kilo farki nasil ? Benim ki bariz fazla tartiyor yaa gecen gün ögle saatinde üst basimla tartildim evde sabah ciktigim kilo ile ayniydim
Benimde düne göre 1 kilo gitmiş canm ödemleri baya iyi atıyor baya ödem yapmstk bak çoğuda gitti bile ama devam etsek çok iyi olacaktı yaaaTartıldım canım 1 kilodan fazla vermişim 1 günde yani azıcık sıksam 59 u goruyomusum aman canım napayım senin dediğin gibi geçen hafta yaptım birde bu hafta ağır geldi sanırım hakliydin çok merak ediyodum patates detoksunu yalnız acayip kilo verdiriyor eğer tamamıyla uysaydım ctesiye 58 dim net bünyesi kaldirabilen ve benim gibi mide şikayeti olmayan yapsın benim midem çok sorunlu ilaç içiyorum patatese kattığım baharatlar falan mahvetti yok ya hiç-bir hayal kuramadım onu yerkenbakalım yellowcum napti ondan ses yok blonde ambition
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?