♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Pes etmek yok yellowum. Sen magickk e bakma o bence sana uzak ara fark atmak için ara verdim diyebilirim. Sen yıkılma sakın
Yok canm baksana o artıya çıkıp aldığı ödmelerin tamamını atmış uçmuş gitmiş 60.3 olmuş tabi 2.ci günü yapmadan direk detoks sonrası 2gün programını yapsa bile artk cmts ye 59u garantiledi tabi ben bugün de patates yapsm bile 59u göremicek gibiyim ooff napsam ya spor yapma ihtimalimde yokki ayağa kalkamıyorum ki benide yatağa düşürdü bu detoks yaaa

O öyle seviyodurda ondan canm yoksa tabiki tombiş diilsin ama daha veriyim dal gibi olayım desen de istemez bence ne yapcak bir deri bir kemik olmaya da gerek yok tombiş diilim zayıfım işte deseydin
Ya ben dugunumde bi kadife elbise giymistim o zmn 52 kiloydum o bedene ulasmak istiyorum aslinda ams o zmn sagliksz verdim stres kosturma fln derkn yuzum gozum cöktüydü e bide simdi sezeryan gobegi var zor yani

Daha onumuzde 1 ay var kisa vadede degil uzun vadede hedefine odaklan kuzu gerci rakiplerde gaza getiriyo ama

Daha onumuzde 1 ay var kisa vadede degil uzun vadede hedefine odaklan kuzu gerci rakiplerde gaza getiriyo ama
Haklısın kuzum normalde hep uzun vadeye bakıyordum ama işte şimdi detoks da olunca detoksun karşılığını bekliyor insan okadar aç ve tatsız tuzsuz berbat yiyip içince bari ödmelerimin tamamını atayım da sonra yavaş vadede yağdan vermeye devam ama daha da patates detoksu yapmam artk bu kez son du 59olayım kıymetini bilicem

Bencede canım bir daha hayatta yapmam patatesi hurma var mis gibi ya işte onu yapalım dimi ilk ve sondu benim için patates gormek istemiyorum sık dişini yarına az kaldı bugünü yarıladın bu arada seni tebrik ediyorum hakkaten başardın bak ben bıraktım

Kızlar şimdi aklıma geldi benim regleme 5gün kalmış salı günü regle olucam onun da etkisi vardır dimi
Etkisi olmazmi tabiki olur daha çok su tutarsın demekki daha fazla atacaktın neyse artık yanlış zamanlama regl yaklaşınca doğruyu tam anlayamıyorsun yinede vermişsin canım önemli olan o bitince daha düşersin

Bende sabah 60.3 olsa idim bende bırakırdm emin ol geçen hafta ki 60.5 e bile dönemedim canm sırf ondan hırs ettim devam ediyorum ama dediğin gibi reglenin etkisi var ondan bukadr ödem olmuş demek ki bakalm yarın sabah a artk ödem kalmaz sanrm ödemsiz halimi görürüm bende aynen artk bundan sonra tek favori hurma zaten 59a da gecince bidaha bukadar sıkı bir şey yapla gereyimiz kalmamş olucak gerek duyarsakta hurma yaprz

Kızlar dün detoks suyunu nerdeyse bu saattlere yakın ieye başlamstm çok geç baslayp geç bitirdim öype yapmasam belki daha fazla etki olurdu diye düşündüm ondan bugün erkenden içmeye başaladm ve erkenden de bitirdim şuan detoks suyu bitti kurtuldum en zoru onu içmekti maden sularımıda içtim kaldı geriye 2yeşil çay ,2form çay

Zorlama kendini hem regl olmana az kalmış. O yüzden bence bu kadar kendini harap etme

Ya ben dugunumde bi kadife elbise giymistim o zmn 52 kiloydum o bedene ulasmak istiyorum aslinda ams o zmn sagliksz verdim stres kosturma fln derkn yuzum gozum cöktüydü e bide simdi sezeryan gobegi var zor yani
Canm senin boyun kaçtı kuzum sanki 60dan aşşağı da idi 50küsürlu idi gibi hatrlyorum doğrumu canm öyle ise boyuna göre 52de gerçekten çok güzel olur yapabilirim dersen devam et 52ye kadar

Zorlama kendini hem regl olmana az kalmış. O yüzden bence bu kadar kendini harap etme
Yok canm hiç bişi yapmyrm ki yattm tük gün zaten halada yatıyorum iştah filanda kalmadı zaten çaylardan patatesi bile yicek yanım yok zaten sadece şimdi bir tramüsü, chesskek yada profiterol olsa harika olurdu diye düşünüyorum okadar oda reglenin etkisi tabi onlarn yerine sabah yiyeceğim kuru üzümlü bademli activayı düşünüyorum ve avunuyorum

insallah canim yaaaa…. evet yada yine yemek yerine onlardan yerim
yerime de ye
rüyamda hep kurabiye gördüm zaten yiyordum sonra pişman oluyordum
Bu gidişle hepimiz patates görünce direk kaçıcaz. Etkisi güzel ama bir yerde beyin de kaldırmıyor
sende mi patatese başladın
bencede en zoru oydu gerisi kolay gelir artık

Bende o detoksu basaramayanlardanm illa biseyler gider gitmezse de uxulme demek ki saglikli besleniyosn ki ödemin yokmus

Canm senin boyun kaçtı kuzum sanki 60dan aşşağı da idi 50küsürlu idi gibi hatrlyorum doğrumu canm öyle ise boyuna göre 52de gerçekten çok güzel olur yapabilirim dersen devam et 52ye kadar
1.58 bakalm bi eşim gelsin gitsinde sonrasina bakcaz artik ama o burdayken cok dikkat edemem ev yemeklerini ozlemis liste yaoiyo bana

Bende o detoksu basaramayanlardanm illa biseyler gider gitmezse de uxulme demek ki saglikli besleniyosn ki ödemin yokmus
Sağol canm ama cumartesiden sonra düne kadar diyet dışı beslemiştim ondan baya ödem tuttdum cumartesi kilomun baya üstene çıktm canm ödemi geri atp en son indgm 60.5 kiloya geri ineym dedim ordanda 59a geçerim diye bakalm zaten 2gün yaplıyrdu patates detoksu canm dün yaptm bugün ikinci gündü artk bugünde bitti saylr zaten görev tamam yarın detoks sonrası 2günlük program var onu yapıcam canm o daha rahat zaten detoks suyuda icilmicek artk kurtuldum sayılır

1.58 bakalm bi eşim gelsin gitsinde sonrasina bakcaz artik ama o burdayken cok dikkat edemem ev yemeklerini ozlemis liste yaoiyo bana
Yiyin canm özlemişsinizdir sende ölçülü yersin ozman hiç almazsın zaten ev yemeklerinin yanında pilav ve ekmek yenmediği sürece kilo aldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…