- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Yok canm baksana o artıya çıkıp aldığı ödmelerin tamamını atmış uçmuş gitmiş 60.3 olmuşPes etmek yok yellowum. Sen magickk e bakma o bence sana uzak ara fark atmak için ara verdim diyebilirim. Sen yıkılma sakın
Ya ben dugunumde bi kadife elbise giymistim o zmn 52 kiloydum o bedene ulasmak istiyorum aslinda ams o zmn sagliksz verdim stres kosturma fln derkn yuzum gozum cöktüydüO öyle seviyodurda ondan canm yoksa tabiki tombiş diilsinama daha veriyim dal gibi olayım desen de istemez bence ne yapcak bir deri bir kemik olmaya da gerek yok tombiş diilim zayıfım işte deseydin
Daha onumuzde 1 ay varYok canm baksana o artıya çıkıp aldığı ödmelerin tamamını atmış uçmuş gitmiş 60.3 olmuştabi 2.ci günü yapmadan direk detoks sonrası 2gün programını yapsa bile artk cmts ye 59u garantiledi tabi ben bugün de patates yapsm bile 59u göremicek gibiyim ooff napsam ya spor yapma ihtimalimde yokki ayağa kalkamıyorum ki benide yatağa düşürdü bu detoks yaaa
Haklısın kuzum normalde hep uzun vadeye bakıyordum ama işte şimdi detoks da olunca detoksun karşılığını bekliyor insan okadar aç ve tatsız tuzsuz berbat yiyip içinceDaha onumuzde 1 ay varkisa vadede degil uzun vadede hedefine odaklan kuzu gerci rakiplerde gaza getiriyo ama
insallah canim yaaaa…. evet yada yine yemek yerine onlardan yerim65e varabilirsem eğer bende leri görmem artık :)
rüyamda kurabiye yiyordumvalla zor olacak senin ara verirsin olmazsa diyete canım 1 haftalık
Bencede canım bir daha hayatta yapmam patatesi hurma var mis gibi ya işte onu yapalım dimi ilk ve sondu benim içinHaklısın kuzum normalde hep uzun vadeye bakıyordum ama işte şimdi detoks da olunca detoksun karşılığını bekliyor insan okadar aç ve tatsız tuzsuz berbat yiyip içincebari ödmelerimin tamamını atayım da sonra yavaş vadede yağdan vermeye devam ama daha da patates detoksu yapmam artk bu kez son du 59olayım kıymetini bilicem
Etkisi olmazmi tabiki olur daha çok su tutarsın demekki daha fazla atacaktın neyse artık yanlış zamanlama regl yaklaşınca doğruyu tam anlayamıyorsun yinede vermişsin canım önemli olan o bitince daha düşersinKızlar şimdi aklıma geldi benim regleme 5gün kalmış salı günü regle olucam onun da etkisi vardır dimi
Bende sabah 60.3 olsa idim bende bırakırdm emin olBencede canım bir daha hayatta yapmam patatesi hurma var mis gibi ya işte onu yapalım dimi ilk ve sondu benim içinpatates gormek istemiyorum sık dişini yarına az kaldı bugünü yarıladın bu arada seni tebrik ediyorum hakkaten başardın bak ben bıraktım
Zorlama kendini hem regl olmana az kalmış. O yüzden bence bu kadar kendini harap etmeYok canm baksana o artıya çıkıp aldığı ödmelerin tamamını atmış uçmuş gitmiş 60.3 olmuştabi 2.ci günü yapmadan direk detoks sonrası 2gün programını yapsa bile artk cmts ye 59u garantiledi tabi ben bugün de patates yapsm bile 59u göremicek gibiyim ooff napsam ya spor yapma ihtimalimde yokki ayağa kalkamıyorum ki benide yatağa düşürdü bu detoks yaaa
Canm senin boyun kaçtı kuzum sanki 60dan aşşağı da idi 50küsürlu idi gibi hatrlyorum doğrumu canm öyle ise boyuna göre 52de gerçekten çok güzel olurYa ben dugunumde bi kadife elbise giymistim o zmn 52 kiloydum o bedene ulasmak istiyorum aslinda ams o zmn sagliksz verdim stres kosturma fln derkn yuzum gozum cöktüydüe bide simdi sezeryan gobegi var zor yani
Yok canm hiç bişi yapmyrm ki yattm tük gün zaten halada yatıyorumZorlama kendini hem regl olmana az kalmış. O yüzden bence bu kadar kendini harap etme
insallah canim yaaaa…. evet yada yine yemek yerine onlardan yerim
sende mi patatese başladınBu gidişle hepimiz patates görünce direk kaçıcaz. Etkisi güzel ama bir yerde beyin de kaldırmıyor
bencede en zoru oydu gerisi kolay gelir artıkKızlar dün detoks suyunu nerdeyse bu saattlere yakın ieye başlamstm çok geç baslayp geç bitirdim öype yapmasam belki daha fazla etki olurdu diye düşündüm ondan bugün erkenden içmeye başaladm ve erkenden de bitirdimşuan detoks suyu bitti kurtuldum en zoru onu içmekti maden sularımıda içtim kaldı geriye 2yeşil çay ,2form çay
Bende o detoksu basaramayanlardanmHaklısın kuzum normalde hep uzun vadeye bakıyordum ama işte şimdi detoks da olunca detoksun karşılığını bekliyor insan okadar aç ve tatsız tuzsuz berbat yiyip içincebari ödmelerimin tamamını atayım da sonra yavaş vadede yağdan vermeye devam ama daha da patates detoksu yapmam artk bu kez son du 59olayım kıymetini bilicem
1.58Canm senin boyun kaçtı kuzum sanki 60dan aşşağı da idi 50küsürlu idi gibi hatrlyorum doğrumu canm öyle ise boyuna göre 52de gerçekten çok güzel oluryapabilirim dersen devam et 52ye kadar
Sağol canmBende o detoksu basaramayanlardanmilla biseyler gider gitmezse de uxulme demek ki saglikli besleniyosn ki ödemin yokmus
Yiyin canm özlemişsinizdir sende ölçülü yersin ozman hiç almazsın zaten ev yemeklerinin yanında pilav ve ekmek yenmediği sürece kilo aldırmıyor1.58bakalm bi eşim gelsin gitsinde sonrasina bakcaz artik ama o burdayken cok dikkat edemem ev yemeklerini ozlemis liste yaoiyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?