deme benimde 4 gün varKızlar şimdi aklıma geldi benim regleme 5gün kalmış salı günü regle olucam onun da etkisi vardır dimi
Evt canm yoksa sen 65 ben 58 çıkacaktkdeme benimde 4 gün var
bu regl fazlalığı halim mi yoksam
kesinlikleEvt canm yoksa sen 65 ben 58 çıkacaktk
En kısa zamanda o tartıda 65 yazacakkesinlikle
65 i duyunca elim ayağım titredi bi heyecan yaptım
Yok cumartesi yapmaya denedim en son baş ağrısı, baş dönmesi sürekli uyuyunca benim başlamadan bitti patates serüvenim.yerime de ye
rüyamda hep kurabiye gördüm zaten yiyordum sonra pişman oluyordum
sende mi patatese başladın
bencede en zoru oydu gerisi kolay gelir artık
Ay insallahEn kısa zamanda o tartıda 65 yazacakregle bitişi 65garanti bence canm
eşin burdyken onu yemem bunu yemem diye düşünme ye cnım zaten kaç zamandır yok .1.58bakalm bi eşim gelsin gitsinde sonrasina bakcaz artik ama o burdayken cok dikkat edemem ev yemeklerini ozlemis liste yaoiyo bana
boşver diyetisyenin dediklerine uy bak biz tuğba ile 3 gün karnabahar yedik akşamları iğrenç bir çorba içtik ödülümüzde bugün aldıkYok cumartesi yapmaya denedim en son baş ağrısı, baş dönmesi sürekli uyuyunca benim başlamadan bitti patates serüvenim.
ben bitter yesem mi diye sormayı düşünüyorumAy insallah
Ilk defa bi reglimde seker tüketemeyeceğim
Açıkcası diyet işi iyi oldu artık gece açım açım diye dolaşmıyorum. Açlıktan uyku uyuyamıyordum. Hala tartılmadım ama cumartesi durumumu merak ediyorum.eşin burdyken onu yemem bunu yemem diye düşünme ye cnım zaten kaç zamandır yok .
listede neler var
boşver diyetisyenin dediklerine uy bak biz tuğba ile 3 gün karnabahar yedik akşamları iğrenç bir çorba içtik ödülümüzde bugün aldık
Tarçın candır, lezzettir. Boşver sen şekeri şeker yağ, büyük toto şekilsiz biçimsiz toto daha fazla açlık hissi boşver sen onuAy insallah
Ilk defa bi reglimde seker tüketemeyeceğim
hahahahah ay kiz okadar canin cekiosa acik ye bariyerime de ye
rüyamda hep kurabiye gördüm zaten yiyordum sonra pişman oluyordum
Yok liste dışına çıkmayı düşünmüyorum kuzum.hahahahah ay kiz okadar canin cekiosa acik ye bariben busene saglikli olanlarindan yapcam bakalim bilrsürü Tarif buldum is yerinede getiririm artik burdakilerde saglikli saglikli yesinler
Bence sorma bana bi peyniri cok gördü gòrdun müben bitter yesem mi diye sormayı düşünüyorum
Yaa geçmiş olsun. Yatıp dinlen bari canım.Kızlar naslsnz betüm içecekleri eksiksiz içtim ve sonunda şükür detoksun 2.günü tamamlandı ama çok kötüyüm migrenim tuttu
hmm anladim ben gecenlerde bi yapmistim abimin ogluna seker yedirmek istemiolar daha Kücük diye birlikde yapmistik bayada güüzl olmustu… tekrar yapinca atarim:)Yok liste dışına çıkmayı düşünmüyorum kuzum.
ben denedim evde yapmayı olmadı yaparsan resim at bize de
Sağol canm benim tüm günüm uzanarak geçti diyebilirimYaa geçmiş olsun. Yatıp dinlen bari canım.
Hastalığı yeni atlatmışken bağışıklık sistemin gene zayıfladı. Yarında bence kendine çok yorma. Seni böyle görmeye alışkın değilim. O yüzden dikkat et kendineSağol canm benim tüm günüm uzanarak geçti diyebilirimmira açktkça birşeyler hazrlyp getirmek dışında hiç kalmadm zaten bugün baya kötü yaptı beni gecede uyumadm ya oda etkiliyor tabi canm insalh bu gece erkenden uyurum az öncede iyi gelsin bir kahve yaptm yanindada 1incir yedim biraz iyi geldi şimdi gene uzandm
Pazartesiye kadar spor yapmam canm bu patates+dekos suyu baya kötü yapyr insanı yarn ve sonraki günde sıfır karbonhidrat ondan gene halsizlik olur ama pazar günü normal yemeye geçince enerjim yerine gelir canm artk pazara kadar idare edicem spor ve ev işi yapmıycam ki dayanayımHastalığı yeni atlatmışken bağışıklık sistemin gene zayıfladı. Yarında bence kendine çok yorma. Seni böyle görmeye alışkın değilim. O yüzden dikkat et kendine
Et ve balik urunleri bide bolca sarma simdilik bunlareşin burdyken onu yemem bunu yemem diye düşünme ye cnım zaten kaç zamandır yok .
listede neler var
boşver diyetisyenin dediklerine uy bak biz tuğba ile 3 gün karnabahar yedik akşamları iğrenç bir çorba içtik ödülümüzde bugün aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?