♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

yerime de ye
rüyamda hep kurabiye gördüm zaten yiyordum sonra pişman oluyordum

sende mi patatese başladın

bencede en zoru oydu gerisi kolay gelir artık
Yok cumartesi yapmaya denedim en son baş ağrısı, baş dönmesi sürekli uyuyunca benim başlamadan bitti patates serüvenim.

1.58 bakalm bi eşim gelsin gitsinde sonrasina bakcaz artik ama o burdayken cok dikkat edemem ev yemeklerini ozlemis liste yaoiyo bana
eşin burdyken onu yemem bunu yemem diye düşünme ye cnım zaten kaç zamandır yok .
listede neler var
Yok cumartesi yapmaya denedim en son baş ağrısı, baş dönmesi sürekli uyuyunca benim başlamadan bitti patates serüvenim.
boşver diyetisyenin dediklerine uy bak biz tuğba ile 3 gün karnabahar yedik akşamları iğrenç bir çorba içtik ödülümüzde bugün aldık

Açıkcası diyet işi iyi oldu artık gece açım açım diye dolaşmıyorum. Açlıktan uyku uyuyamıyordum. Hala tartılmadım ama cumartesi durumumu merak ediyorum.

yerime de ye
rüyamda hep kurabiye gördüm zaten yiyordum sonra pişman oluyordum
hahahahah ay kiz okadar canin cekiosa acik ye bari ben busene saglikli olanlarindan yapcam bakalim bilrsürü Tarif buldum is yerinede getiririm artik burdakilerde saglikli saglikli yesinler

hahahahah ay kiz okadar canin cekiosa acik ye bari ben busene saglikli olanlarindan yapcam bakalim bilrsürü Tarif buldum is yerinede getiririm artik burdakilerde saglikli saglikli yesinler
Yok liste dışına çıkmayı düşünmüyorum kuzum.
ben denedim evde yapmayı olmadı yaparsan resim at bize de

Yok liste dışına çıkmayı düşünmüyorum kuzum.
ben denedim evde yapmayı olmadı yaparsan resim at bize de
hmm anladim ben gecenlerde bi yapmistim abimin ogluna seker yedirmek istemiolar daha Kücük diye birlikde yapmistik bayada güüzl olmustu… tekrar yapinca atarim:)

Yaa geçmiş olsun. Yatıp dinlen bari canım.
Sağol canm benim tüm günüm uzanarak geçti diyebilirim mira açktkça birşeyler hazrlyp getirmek dışında hiç kalmadm zaten bugün baya kötü yaptı beni gecede uyumadm ya oda etkiliyor tabi canm insalh bu gece erkenden uyurum az öncede iyi gelsin bir kahve yaptm yanindada 1incir yedim biraz iyi geldi şimdi gene uzandm

Hastalığı yeni atlatmışken bağışıklık sistemin gene zayıfladı. Yarında bence kendine çok yorma. Seni böyle görmeye alışkın değilim. O yüzden dikkat et kendine

Hastalığı yeni atlatmışken bağışıklık sistemin gene zayıfladı. Yarında bence kendine çok yorma. Seni böyle görmeye alışkın değilim. O yüzden dikkat et kendine
Pazartesiye kadar spor yapmam canm bu patates+dekos suyu baya kötü yapyr insanı yarn ve sonraki günde sıfır karbonhidrat ondan gene halsizlik olur ama pazar günü normal yemeye geçince enerjim yerine gelir canm artk pazara kadar idare edicem spor ve ev işi yapmıycam ki dayanayım

Et ve balik urunleri bide bolca sarma simdilik bunlar ama ben su an cumartesiye gore artidaym neden oldu anlamadim 55 e ciktim gerci bi kac gundur kabizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…