- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
acıktım yemek saatimi bekliyorum..slm kizlar napiosunuz bakalim
kacda yicen ve ne yicen:)acıktım yemek saatimi bekliyorum..
sen ne yapyon
Ay okudumda şimdi tebrik ederim gerçekten senide SchonerDuft da hala sürdürüyo olmanız harika ödülünü de alıyonuz kalanı diğer kiloların başınanerelerdesin sen
ben zayıflamaya başlıyorum herkes yok oluyor
bi destek olan yok
İyiym bende canm son güzel izmir havalarının tadını alıyorum hava süperİyiyiz canım sen nasılsınnm?
Veremediğin için üzüldüm katıldığın için sevindim canım çok başarılı ilerlemiş onlar sende 60tan kurtulursunHayrlı olsun canm uzmanlarla birlikte ilerliyeceğine çok sevindim ❤ bence çok iyi bir şey yapmşsın
Hoşgeldin canm ❤bende bir iilerleme yok bende bugün schonerla tğbya katlyorum
2.9 cicimTubi 10günde kaç kilo gitmiş oldu
Ay okudumda şimdi tebrik ederim gerçekten senide SchonerDuft da hala sürdürüyo olmanız harika ödülünü de alıyonuz kalanı diğer kiloların başına
İyiym bende canm son güzel izmir havalarının tadını alıyorum hava süper
Veremediğin için üzüldüm katıldığın için sevindim canım çok başarılı ilerlemiş onlar sende 60tan kurtulursun
15 dk sonra yerimkacda yicen ve ne yicen:)
bende gece fitbrownie yaptim zor bekledim sabahi onu yedim afiyetle:)
Bendende 2.5 gidermi 10günde acaba2.9 cicim
Canm saatli mi yemek gerekiyor15 dk sonra yerim
canım istiyor benimde diyet bitsin tadımlık yicem
bence kesin giderBendende 2.5 gidermi 10günde acaba
iki öğün arası 4 saat demişti ama ben çok saat tutmadımCanm saatli mi yemek gerekiyor
60.8 in üstü ödemde altı yağbence kesin gider
sen bide ödemim çok diyorsun o nedenle gider yani
saglikli ve kalorisiz ve sekersiz/unsuz olanlardami yasak sizin diyetde?15 dk sonra yerim
canım istiyor benimde diyet bitsin tadımlık yicem
Canim birebir uygulamana bagli60.8 in üstü ödemde altı yağönemli olan 60.8den 2kilo gitmesi o gidermi ki
ben saatli ayarladım elimden geldiğince geç yiyorum akşam ders çalışırken acıkmayım diyeCanm saatli mi yemek gerekiyor
saatli olunca dayanabiliyorum ama
bu 10 güne evet ysak ama onun dışında yapılabilir. sen bir ara tarif atsana bakayım yapabilceğim birşey misaglikli ve kalorisiz ve sekersiz/unsuz olanlardami yasak sizin diyetde?
Kuzum yaa internette sorun yasiyorum bide bsrtu dis cikartiyo gece gundz uyku yok bu ara cok bunalms vaziyetteyim diyet fln yalan oldu
Geçmiş olsun canmKuzum yaa internette sorun yasiyorum bide bsrtu dis cikartiyo gece gundz uyku yok bu ara cok bunalms vaziyetteyim diyet fln yalan oldukusura bakmayin sizde bildirim yapamiyorum hic ama 55.5 kiloya ciktm cunku sabaha kadar oturuyorx ve acikiyorm biseyler atiyorum agzima
Canım ya ctesi pazar doğumgünü kaçırırım diye korkuyorum birde regl olacağım yoksa başlardık beraber bilmiyorum ki ne gün başlasamHerkes nerde
magickk canm yarina migrenim geçmiş olursa ben kesin başlycam canm sen tam ne zaman başlıycaksın ?
Pazartesi yada salı hazır hissedersen katılırsın canmCanım ya ctesi pazar doğumgünü kaçırırım diye korkuyorum birde regl olacağım yoksa başlardık beraber bilmiyorum ki ne gün başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?