♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

nerelerdesin sen
ben zayıflamaya başlıyorum herkes yok oluyor
bi destek olan yok
Ay okudumda şimdi tebrik ederim gerçekten senide SchonerDuft da hala sürdürüyo olmanız harika ödülünü de alıyonuz kalanı diğer kiloların başına
İyiyiz canım sen nasılsınnm?
İyiym bende canm son güzel izmir havalarının tadını alıyorum hava süper
Hayrlı olsun canm uzmanlarla birlikte ilerliyeceğine çok sevindim ❤ bence çok iyi bir şey yapmşsın

Hoşgeldin canm ❤bende bir iilerleme yok bende bugün schonerla tğbya katlyorum
Veremediğin için üzüldüm katıldığın için sevindim canım çok başarılı ilerlemiş onlar sende 60tan kurtulursun

Canm saatli mi yemek gerekiyor
ben saatli ayarladım elimden geldiğince geç yiyorum akşam ders çalışırken acıkmayım diye
iki öğün arası 4 saat demişti ama ben çok saat tutmadım
SchonerDuft çok titiz yaklaşıyor bu duruma
saatli olunca dayanabiliyorum ama akşam 7 gibi yiyim diyorum yemeğimi mesela .
dün kv lahmacun yapmış göndereyim diye sordurdu yok dedim1 minik gömemiydim protein niyetine
saglikli ve kalorisiz ve sekersiz/unsuz olanlardami yasak sizin diyetde?
bu 10 güne evet ysak ama onun dışında yapılabilir. sen bir ara tarif atsana bakayım yapabilceğim birşey mi

@Verano_porteno
kaptinn
Karşılıklı iki rakip kilonuzu gizliyormusunuz
Kuzum yaa internette sorun yasiyorum bide bsrtu dis cikartiyo gece gundz uyku yok bu ara cok bunalms vaziyetteyim diyet fln yalan oldu kusura bakmayin sizde bildirim yapamiyorum hic ama 55.5 kiloya ciktm cunku sabaha kadar oturuyorx ve acikiyorm biseyler atiyorum agzima

Geçmiş olsun canm

Kızlar naslsnz reglemin ikinci günü bitti ve karnım şuan baya indi inanılmaz rahatladm
regle beni davul gibi şişirmişti öyle görünce moralim çok bozulmuştu birde sabah migrenim tuttu tüm gün bulantıdan ve ağrıdan yattm kızlar ondan schonerların fiyetine başlıyamadm bişey yiyip içicek halde diildim ama sabah mutlaka başlıycam inşlh sabaha iyi olurum başlamayı çok istiyorum ❤

Herkes nerde
magickk canm yarina migrenim geçmiş olursa ben kesin başlycam canm sen tam ne zaman başlıycaksın ?
Canım ya ctesi pazar doğumgünü kaçırırım diye korkuyorum birde regl olacağım yoksa başlardık beraber bilmiyorum ki ne gün başlasam

Canım ya ctesi pazar doğumgünü kaçırırım diye korkuyorum birde regl olacağım yoksa başlardık beraber bilmiyorum ki ne gün başlasam
Pazartesi yada salı hazır hissedersen katılırsın canm haftaya pazarteside benim doğum günüm var yarın başlycam programa 10günlük program ve tam 11.sabah program bittiginde doğum günüm olmuş olacak hedef doğum günüme 58 olmak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…