♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Cok güzel olur canım inşallah hedefine ulaşırsın odemini bu sefer atacaksın bence

Kızlar günaydın, nasılsınızzz? Ben dün akşamüstü çakılı hastaneye götürdüm idrar tahlili için kalabalık olmasın diye. Akşaö verdik idrarı, şansımıza doktorumuz da nöbetçiymiş, sonuç temiz çıktı. Çakılın da keyfi çok yerindeydi, güle oynaya eve geldik. Akşam sütünü içti yattı. Bi saat sonra ağlama sesi duyduk, odaya bi girdik kusuyo . hastaneye gidene kadar 7 kez kustu . Kan tahlili yapıldı o da temiz çıktı. İki tane serum verdiler eve geldik sabaha karşı. Şimdi de ishali var tekrar götürcem doktora bu ara yine giremeyebilirim pek kusuruma bakmayın nolur. Fırsat buldukça yazarım yine. Kendinize çok iyi bakın tek tek yazamıcam ama diyette olanlar çok güzel gidiyorsunuz yellow sen de çok gğzrl verirsin umarımm kaptın bebene çok üzüldüm bir an evvel rahatlar umarım, bu dişler kolay çıkmıyor uçukkız sen de bugün daha iyisindir umuyorum gözden kaçırdığım biri yoktur umarım

Sağol canm inşlh bugün başladm bakalm ❤
Çakılada çok geçmiş olsun canm

Geçmiş olsun, vefalı arkadaşım benim. Çakıl biran önce eski sağlığına kavuşsun, gözler nazarlar sahibine geri dönsün minik kızımız iyileşsin biran önce.

Geçmiş olsun canım. Umarım baş ağrın geçmiştir. Bakalım doğum gününde kaç kilon gitmiş olacak şimdiden merak ediyorum.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Umarım baş ağrım geçmiştir. Bakalım doğum gününde kaç kilon gitmiş olacak şimdiden merak ediyorum.
Sağol canm kilom az ya artk ondam az gider benden ama keşke 2gitse yeter 1.5 da gitse razıyım bakalım ne olacak 09 Aralikta kilom
SchonerDuft ve tugbaFB kızlar nasıl gidiyor? On gün bittikten sonra devam alacağız demiştiniz aldınız mı?
Onlar ikinci programı alıp başladılar canm maşallah hala tam gaz gidiyorlar

Amin inşallh doğum günümde 58.8 olsa yeter 58ucundan görünsün razıyım
Sen başlayabildin mi canm diyetisyenin diyetine ?
Diyetisyenin diyetinden biraz korktum aslında haftasonu o kadar kötü olunca. Annemler de sağolsun hiç diyete uymuyor. Fakat üç gündür ekmek ve türevlerini yemiyoruz. Öğünleri salata, tavuk, balık ve etle kombinliyoruz. Menüleri üç öğün şeklinde yiyoruz. Diyetisyenin tek faydası kabızlık sorunum olmamıştı hergün wc çıkmıştım. Sanırım o da brokoli çorbası ve kabak yemeği sayesindeydi. O daha çok sıvı ve sebze diyeti gibiydi günde iki kez meyve vardı. Bir kahvaltı öncesi bir de ara da. Onu işte bizim versiyona çevirmeye çalışıyoruz.

Bizimkide öyle resmen sıvı diyeti miğdem sıvıyla doldu taştı yeni versiyondanda fayda görürsün inşlh canm baya benziyomuş ozman diyetler bizde de kabaklı brokolili çorba var ben regleyim ondan yarın ne çıkc bilmiyorum

SchonerDuft ve tugbaFB kızlar nasıl gidiyor? On gün bittikten sonra devam alacağız demiştiniz aldınız mı?
Aldık devam ediyoruz canım
Diyeti bozma o zaman wc rahatlaması çok önemli.
Bırakmadın dimi

Aldık devam ediyoruz canım

Diyeti bozma o zaman wc rahatlaması çok önemli.
Bırakmadın dimi
Çorba yerine hayvansal ürünler yiyoruz. Haşlama tavuk, biftek, kefal üç gündür sıra bu şekilde yaptık yemekleri. Baş dönmem ve ishal olayım başlayınca atak geçirme riskim olduğu için daha katılaştırdım. Pazar sınav geçsin zaten gene çorba style olacak. Haşlama, çorba, azdan az klasik kahvaltı arada bayılmıycak kadar en fazla 6 adet badem. Öğle yemeğine kadar 1.5 litre su. Aç karna ılık su tatlandırmak istersem bal. Annem bu arada benden daha katı diyette ilerlediği için bu hafta 3 kilo vermiş kızlar. Ben sınav bitene kadar tartılmıycam. Yüzümde zaten ergen sivilcesi gibi her yerim sivilce oldu. Altı üstü İngilizce sınavı oysaki hiç çalışmadım. Giricem çıkıcam bu yani ama her yerim sivilce içinde.

Neyse sınavdan sonra toparlarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…