♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Dikkat et kendine insallah hemn atlarirsin canim
Ölene kadar beni bırakmayan bir hastalık işte tek istediğim krizi girip atak geçirmemek. Çünkü o zaman bir serum bile yetersiz kalıyor ve o acılara dayanamıyorum.
Ama bunları düşünmemek için uçuk olmaya devam diyorum.
Büyük annen nasıl oldu? Bir sonraki sınavın ne zaman?

Iyi kuzum istanbula gitti. Devam et o zaman sen uçuk kız olmaya
Birdaha ki sinav bir ay sonra

geçmiş olsun cnım kendini rahatlatma yöntemi bulsan işe yaramıyor mu ? olur mu canım öyle şey . şeker isteğin için kakaolu süt iç ya da içine bir kare bitter at ya da tarçınlı süt iç .tuz içinde salatana tuz at .
SchonerDuft , tugbaFB kızlar sizlerdeki değişimden etkilenen blonde ambition baktı olcak gibi değil sizdeki püf noktasını alıp siz ona yetişmeden gazlama kararı aldı gibime geliyor.
biz ona yetişemeyiz
ilk hedefim htc71 bakalım onun ensesindeyiz gibi bir tartılsa da bilsek kilosunu

Cumartesiye 65.5 yada 65.8 gibi birsey cikarim diye tahmin ediyorum bakalim tutturabilecekmiyim

Bilmiyorum dediğin gibi kendimi çok kasıyorum sanırım. Kahvaltı yaptım ama hala kendimi aç hissediyorum.
Normalde ben salataya hiç tuz koymam. Ama garip bir duygu önleyemiyorum.

Kızlarr yine ben geldim dün tüm günümü aç bir şekilde hastanede geçirdim. Sabahtan gittik eve geldiğimizde saat 17 30du. Çakıl hanımla bi idrar tahlili veremedik gülüyorum ama çileden çıkmak üzereydim. Bazen tek seferde oluyor bazen böyle 2 gün uğraşıyoruz. Akşam kaynım gelicek. Çakıla çiş yaptırcam sonra hastaneye götürecekler koştur koştur ve ben dünkü açlıktan sonra eve gelince ellerim titriyordu. Tatlıya saldırdım akşam da bir bira yanında biraz cips yemiş olabilirm ama güzel bir haberim var, tam olarak ne kadar güzel bilmiyorum ama. Geçen gece instada gezerken bi gönderi gördüm. Ege üniversitesi yapıyor bunu, kilo problemi olan bireylerde sağlıklı yeme davranışının geliştirilmesi üzerine bilgisayarlılaştırılmış bir müdahale diye bir şey. Yaklaşık 20 dakikalık bir form vardı doldurdum. Dün de proje sahibi aradı beni haftaya perşembe için bi randevu oluşturduk. Bakalim gideceğim, tam olarak nasıl bir şey bişmşyoru ama içimde güzel bir his var. Umuyorum ki en iyi şekilde faydalanabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…