- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
nerelerdesin senSelam kızlar nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsınnm?Selam kızlar nasılsınız
Ya ben nazarım değer diye çok konuşmuyorumoooo aynı olacağız desene
bugün 66.4 çıktım da
saol kuzum hadi senide bekliyoruz bir an önceYa ben nazarım değer diye çok konuşmuyorumballa 41 kere maşallahhh
hangisine veriyimoylamaya katılınız ❤
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
girmez olaydın o ne yemekler öleoylamaya katılınız ❤
Yöresel Tarif - Yöresel Yemekler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oyları aynı anda işaretleyip oyunuzu vereceksiniz.Daha sonra ikinci oy kullanma imkanınız yok. Tariflerimiz Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
Hayrlı olsun canm uzmanlarla birlikte ilerliyeceğine çok sevindim ❤ bence çok iyi bir şey yapmşsınKızlarr yine ben geldimdün tüm günümü aç bir şekilde hastanede geçirdim. Sabahtan gittik eve geldiğimizde saat 17 30du. Çakıl hanımla bi idrar tahlili veremedik gülüyorum ama çileden çıkmak üzereydim. Bazen tek seferde oluyor bazen böyle 2 gün uğraşıyoruz. Akşam kaynım gelicek. Çakıla çiş yaptırcam sonra hastaneye götürecekler koştur koştur ve ben dünkü açlıktan sonra eve gelince ellerim titriyordu. Tatlıya saldırdım akşam da bir bira yanında biraz cips yemiş olabilirm ama güzel bir haberim var, tam olarak ne kadar güzel bilmiyorum ama. Geçen gece instada gezerken bi gönderi gördüm. Ege üniversitesi yapıyor bunu, kilo problemi olan bireylerde sağlıklı yeme davranışının geliştirilmesi üzerine bilgisayarlılaştırılmış bir müdahale diye bir şey. Yaklaşık 20 dakikalık bir form vardı doldurdum. Dün de proje sahibi aradı beni haftaya perşembe için bi randevu oluşturduk. Bakalim gideceğim, tam olarak nasıl bir şey bişmşyoru ama içimde güzel bir his var. Umuyorum ki en iyi şekilde faydalanabileyim
Hoşgeldin canm ❤bende bir iilerleme yok bende bugün schonerla tğbya katlyorumŞükür bende iyiyim kızlar diyet nasıl gidiyo
Sağol canımm, içim içime sığmıyor benim de ümitliyimHayrlı olsun canm uzmanlarla birlikte ilerliyeceğine çok sevindim ❤ bence çok iyi bir şey yapmşsın
Hoşgeldin canm ❤bende bir iilerleme yok bende bugün schonerla tğbya katlyorum
O zaman ben senden azcik ondeyimoooo aynı olacağız desene
bugün 66.4 çıktım da
Hadi bakalim cumartesi butun taşlar dokulur ortayaSeni haftaya yakalarım artık
ooo rekabet en sevdiğimHadi bakalim cumartesi butun taşlar dokulur ortayaondan sonrada bakalim kim kimi yakalayacak
Her geçen gün daha iyiye gidiyor ama istiğfar etmem hala bitmediği için biraz sıkıntım var.ucukgenclik kuzum nasıl oldun? Vertigo annemde var benim, gerçekten çok zor allah yardımcın olsun. Ufacık şey bile etkiliyor sizi. Hele bi deprem olsun bi hafta hastaneye git acile git taoplayamıyor annem çok üzülüyorum. Bir an evvel iyi olursun umarım
Iyi olan kazansinnnooo rekabet en sevdiğim
Tubi 10günde kaç kilo gitmiş olduooo rekabet en sevdiğim
cips bira demen beni benden aldı vallaKızlarr yine ben geldimdün tüm günümü aç bir şekilde hastanede geçirdim. Sabahtan gittik eve geldiğimizde saat 17 30du. Çakıl hanımla bi idrar tahlili veremedik gülüyorum ama çileden çıkmak üzereydim. Bazen tek seferde oluyor bazen böyle 2 gün uğraşıyoruz. Akşam kaynım gelicek. Çakıla çiş yaptırcam sonra hastaneye götürecekler koştur koştur ve ben dünkü açlıktan sonra eve gelince ellerim titriyordu. Tatlıya saldırdım akşam da bir bira yanında biraz cips yemiş olabilirm ama güzel bir haberim var, tam olarak ne kadar güzel bilmiyorum ama. Geçen gece instada gezerken bi gönderi gördüm. Ege üniversitesi yapıyor bunu, kilo problemi olan bireylerde sağlıklı yeme davranışının geliştirilmesi üzerine bilgisayarlılaştırılmış bir müdahale diye bir şey. Yaklaşık 20 dakikalık bir form vardı doldurdum. Dün de proje sahibi aradı beni haftaya perşembe için bi randevu oluşturduk. Bakalim gideceğim, tam olarak nasıl bir şey bişmşyoru ama içimde güzel bir his var. Umuyorum ki en iyi şekilde faydalanabileyim
hadi bakalım dökelim taşlarıHadi bakalim cumartesi butun taşlar dokulur ortayaondan sonrada bakalim kim kimi yakalayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?