♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Evet canim beni zorladi ve sıkıldım
Seker ve ekmek kesinlikle yok 20 gun bu sekilde oluncada normalde yemememe ragmen oturup 1 ekmek yiyesim geldi
Yapma sakın emeklerine yazıkkk nr güzel geldin 65e bi de listeyi çok merak ettim görebilir miyim?

görmedim ama yarın kesin görürüm diye düşünüyorum canm çünkü 2gündür tok karnına ve akşam uzeri bile 60.5 çıkıyorum ve bugün hiç sporda yapmîycam kaslarda şişmiycek ondan sabah mutlaka 59larda çıkarm canm

CUMARTESi LiSTESi

Yellow -fit blonde = 61.2//
magickk = 60.2//
htc71 = 66.0//
tgb1907 = 65.8//
SchonerDuft = 67.1//
Çakılınannesi =
Uçukgençlik =

İnşallah canımm arada bozsamda yarınına hafif beslenip düzenlemeye çalışıyorm inşallah korumaya devam ederim
CUMARTESi LiSTESi

Yellow -fit blonde = 61.2/60.0/1.2
magickk = 60.2//
htc71 = 66.0//
tgb1907 = 65.8//
SchonerDuft = 67.1/66.9/0.2
Çakılınannesi =
Uçukgençlik =
Yaa 100 gram düş yakadannn

İnşallah canımm arada bozsamda yarınına hafif beslenip düzenlemeye çalışıyorm inşallah korumaya devam ederim

Yaa 100 gram düş yakadannn
Sorma canm buraya kadar gel 00 da kal
100 grm daha gitse 5ler yazacak diye gitmedi
En azından yeni yıla 5lere garantiledim bari

CUMARTESi LiSTESi
Yellow -fit blonde = 61.2/60.0/1.2
magickk = 60.2//
htc71 = 66.0/66.3/+0.3
tgb1907 = 65.8/66.2/+0.3
SchonerDuft = 67.1/66.9/0.2
Çakılınannesi =
Uçukgençlik =

Ben bu sabah tartılmadım fakat dün 74 kiloyu bile gördüm bir süre daha bu psikolojide olduğum sürece zaten kilo veremem. İştahımı da kontrol edemiyorum. Kusura bakmayın kızlar. Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim. Benim yerime de 19 kilo verseniz hiç fena olmaz valla ben hemen geri alırım 4 kilosunu

Biz daha kahvalti etmedik kahvalti hazirliyoruz canim cok gec kalktik 11 i geçmişti sen ne yapiyorsun
Afiyet olsun canımm. İyi yapmışsınız ihtiyacınız varmış demek ki ben de bebemi uyutum çaykoydum kendime. Bu ara doğum yapan çok yakınım var, bebelere battaniye örüyorum

Kuzum gidiyor musun spor salonuna? Bu ara rahatsızdın ilaç da kullandın iştah mı açıyo acaba onlar

Kuzum gidiyor musun spor salonuna? Bu ara rahatsızdın ilaç da kullandın iştah mı açıyo acaba onlar
Düzenli gitmiyorum. Perşembe günü gittim, en son. İlaçlar sürekli uyutuyor ve dediğin gibi her an bir şeyler yiyebilir potansiyelindeyim. Yemekten kalkıyorum tokum gibi bir durum söz konusu olmuyor. Her an her şey yiyebilirim.
Senin kulağın nasıl oldu iltihap temizlendi mi?

Kızlar bu arada haberlerim var bende bu hafta dediğim gibi bakım ,boya, kıyafet alışverişi vs. Hepsini yaptm ✌ ondan pek yoktum buralarda ve bir sürü elbiseler,bluzlar,kazaklar,kotlar,deri etekler aldım kızlar kot 26beden etekler elbseler hepsi 36beden ve tüm mağzlarda 36 ve "s" beden ama kalıpları geniş ise "×s" giydim çok mutluyum

Son düzenleme:
cok sevindim kuzum cooook guzelde eksi gormussun tebrik ederim

Tersine yarışmışız tubi eksileri yaristirmamiz lazim di
Ahaahaaa hakkaten ikinizde +0.3 66.2 ve 66.3 başabaşsın haftaya eksileri yarıştırın kızlar burcuda yakaladı sizi oda 66larda çok çekişmeli bir hafta olacak rakipler süper
cok sevindim kuzum cooook guzelde eksi gormussun tebrik ederim
sağol kuzum evet valla süper gitti bide ayrıca analiz cihazı ile baktm kas da artmış yine yoksa 59yazacaktı ama her zamanki gibi kas artışıda olunca 60.0 da kaldı ama ona rağmen çok güzel eksim var veee sporların karşılığınıda artk incelmelerimden aldım şükür en küçük bedenlere inmişim ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…