- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Yapma sakın emeklerine yazıkkkEvet canim beni zorladi ve sıkıldım
Seker ve ekmek kesinlikle yok 20 gun bu sekilde oluncada normalde yemememe ragmen oturup 1 ekmek yiyesim geldi
görmedim ama yarın kesin görürüm diye düşünüyorum canm çünkü 2gündür tok karnına ve akşam uzeri bile 60.5 çıkıyorum ve bugün hiç sporda yapmîycam kaslarda şişmiycek ondan sabah mutlaka 59larda çıkarm canmEvet b3nim en büyük sorunumkilp veriyorum ama keisnlikle koruyamıyorum. Hep daha fazlasını alıyorum. Ben de güzel bi karar verdiğimi düşünüyorum, içimde bi dinginlik var güzel şeyler olcak artık.
Sen tartıldın mi peki bugün gördün mü 59u
İnşallah canımm arada bozsamda yarınına hafif beslenip düzenlemeye çalışıyorm inşallah korumaya devam ederimCanm o normal zaten kilonu koruyorsun ozmankilo zaten tek rakamda sabit kalamaz ki yiyip içtiğine göre 1-2 kilo oynar protein ağırlıllı ve düşük kalorili yediğinde normal çòlarsn karbonhidrat ağırlıklı beslendiğin günün ertesi 1-2 fazla çıkarsan ama 2gün sonra o tekrar normale döner su tüketimini düşürüp çıkarmak da aynı değişimler i yapar ve regle baslayp bieside öyle yani oynayan sadece 1- 1.5 kilo ise bu doğal olan şey ve formunu koruyorsun demek oluyor canm tebrik ederim bi daha da (hamilelik dışında) ömür boyu 61i bile görme inşallah ❤
Yaa 100 gram düş yakadannnCUMARTESi LiSTESi
Yellow -fit blonde = 61.2/60.0/1.2
magickk = 60.2//
htc71 = 66.0//
tgb1907 = 65.8//
SchonerDuft = 67.1/66.9/0.2
Çakılınannesi =
Uçukgençlik =
Sorma canm buraya kadar gel 00 da kalİnşallah canımm arada bozsamda yarınına hafif beslenip düzenlemeye çalışıyorm inşallah korumaya devam ederim
Yaa 100 gram düş yakadannn
Biz daha kahvalti etmedik kahvalti hazirliyoruz canim cok gec kalktik 11 i geçmiştiHeyoooo napıyosunuzzzz?
Ben bu sabah tartılmadım fakat dün 74 kiloyu bile gördüm bir süre daha bu psikolojide olduğum sürece zaten kilo veremem. İştahımı da kontrol edemiyorum. Kusura bakmayın kızlar. Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim. Benim yerime de 19 kilo verseniz hiç fena olmaz valla ben hemen geri alırım 4 kilosunuCUMARTESi LiSTESi
magickk = 60.2//sabit
htc71 = 66.0/66.3/+0.3
tgb1907 = 65.8/66.2/+0.3
Çakılınannesi =
Uçukgençlik =
Kizilbodur ucukgenclik kızlar siz bu haftada mı bildirim yapmıycaksınız ?
Afiyet olsun canımm. İyi yapmışsınız ihtiyacınız varmış demek kiBiz daha kahvalti etmedik kahvalti hazirliyoruz canim cok gec kalktik 11 i geçmiştisen ne yapiyorsun
Kuzum gidiyor musun spor salonuna? Bu ara rahatsızdın ilaç da kullandın iştah mı açıyo acaba onlarBen bu sabah tartılmadım fakat dün 74 kiloyu bile gördüm bir süre daha bu psikolojide olduğum sürece zaten kilo veremem. İştahımı da kontrol edemiyorum. Kusura bakmayın kızlar. Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim. Benim yerime de 19 kilo verseniz hiç fena olmaz valla ben hemen geri alırım 4 kilosunu
Düzenli gitmiyorum. Perşembe günü gittim, en son. İlaçlar sürekli uyutuyor ve dediğin gibi her an bir şeyler yiyebilir potansiyelindeyim. Yemekten kalkıyorum tokum gibi bir durum söz konusu olmuyor. Her an her şey yiyebilirim.Kuzum gidiyor musun spor salonuna? Bu ara rahatsızdın ilaç da kullandın iştah mı açıyo acaba onlar
Tersine yarışmışız tubiCUMARTESi LiSTESi
magickk = 60.2//
htc71 = 66.0//
tgb1907 = 65.8/66.2/+0.3
Çakılınannesi =
Uçukgençlik =
Kızlar bu arada haberlerim var bende bu hafta dediğim gibi bakım ,boya, kıyafet alışverişi vs. Hepsini yaptm✌ ondan pek yoktum buralarda ve bir sürü elbiseler,bluzlar,kazaklar,kotlar,deri etekler aldım kızlar kot 26beden etekler elbseler hepsi 36beden ve tüm mağzlarda 36 ve "s" beden ama kalıpları geniş ise "×s" giydim çok mutluyum ✌
Ahaahaaa hakkaten ikinizde +0.3Tersine yarışmışız tubieksileri yaristirmamiz lazim di
cok sevindim kuzum cooook guzelde eksi gormussun tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?