- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Olsun en azından istediğin vücuda kavuştun. Şimdi daha bir güzel durur. Sen de daha çok beğenirsin kendini.Aynen canm bende hep keratin bakım yaptryorum sarı saçda keratin şartbrezilya fönünüde kretinli brezilya fönü yaptryorum kalıcı olmuşken ışıl ışıl da oluyor ama bu kış yaptırmadım canm yaz bitişinden beri sözde yaptrcaktm kaynaklarıda taktrsmamı yok zaten güzel uzadı takılmasada olur vs. Dedim bu kış o kararsızlıkla önceki boyalarda yaptırmadım sonrada kaldı gitti öyle ama şimdi dibi yaptrır yaptırmaz fönüde halletmem lazım bakım şart artk baya erteledim kendimi spora ve diyete fazla kaptırdım
Aynen canm artk yeni kiloma göre çıkıp bişiler alayım bukadar yeter zaten bir iki güne tartı 59 yazar artık ideal kiloma geldim şükür çok uğraştm ama karşılığını aldmOlsun en azından istediğin vücuda kavuştun. Şimdi daha bir güzel durur. Sen de daha çok beğenirsin kendini.
Bundan sonra sadece spor yapsan bile yeterli bence. Sen istesen de miden kabul etmez zararlı şeyleriAynen canm artk yeni kiloma göre çıkıp bişiler alayım bukadar yeter zaten bir iki güne tartı 59 yazar artık ideal kiloma geldim şükür çok uğraştm ama karşılığını aldm❤ geçen kış diuetw başlamadan önce tartı yukarı doğru iyive çıkmıştı ve Aralık ayında tartıda 73.0 ı görmüştüm bu kış Aralık ayında ise 60.0 ı gördüm bu yıl tam 13kilo atmışım artk sporla sıkılaşma öncelikli benim için zaten bu haftadan sonra bidaha sıkı diyet yapmam
offf süper ya harikasin kirdin sonunda 70leri hadi bakalim kim tutar seni uzaklas 7lerden...ok canım sağol
66 ya kafa tutuyorum bakalım cumartesiye reglim de bitmiş şekilde kaç çıkacam
tokkende 6ları görüyorumofff süper ya harikasin kirdin sonunda 70leri hadi bakalim kim tutar seni uzaklas 7lerden...
bende düne Kadar cok iyi gidiodum ama dün aksam baya bi yedim saglikli yedim ama cok yediminsallah bugünden sonra bozmam aldigim kiloyu bi veremedim
ay cok iyi vallah okadar seviniyorumki senin basarmana kac senedir Burda birlikdeyiz cok istiyorum kilo verip o konuda cok mutlu olmanitokkende 6ları görüyorum
valla alındı mı gitmiyor canım. hoş sen 1 günde toparlarsın
sağol kuzum :)ay cok iyi vallah okadar seviniyorumki senin basarmana kac senedir Burda birlikdeyiz cok istiyorum kilo verip o konuda cok mutlu olmani
kaç oldun canımSağol canım iyiym valla bi kilo alıp bi veriyorum aynı
59.2 ye kadar indim bi ara sonra 60.6 çıktm bu sabahta 59.8 çıktm canımkaç oldun canım
Canm o normal zaten kilonu koruyorsun ozman59.2 ye kadar indim bi ara sonra 60.6 çıktm bu sabahta 59.8 çıktm canım
Ne güzel sayılar öyle59.2 ye kadar indim bi ara sonra 60.6 çıktm bu sabahta 59.8 çıktm canım
ay evet canim suan harikasin masallahsağol kuzum :)
valla bayağı oldu tanışalı senle ilk defa bu kadar düşüş yaşadım hep birşeylerin araya girmesine izin verdim sanırım
1.71 canım sende bu hızla yakında gelceksin bu kilolaraNe güzel sayılar öyle
Boy kaçtı senin
canım çok sevindim senin adınaKızlar geçen hafta bahsetmiştim ege üniversitesinin kilo problemi olan bireyler için bi müdahelesi vardı. Dün randevum vardı ve gittim. Psiko teknik merkezinde bi araştırma görevlisi yürütüyor bunu, doktorasını yapıyormuş yanlış anlamadıysam. Her neyse bilgisayarda 3 ayrı oyun oynayıp sonrasında form doldurdum ve en sonda da bi değerlendirme yaptık. Bundan sonra 3 randevu daha olcakmış, bi sonraki 1.5 ay sonra falan sanırım arıcaklar beni. Bu uygulama da yurt dışında baya yaygınmış ve bağımlılar için kullanılıyormuş, başarılı da oluyorlarmış. Sonra bizim türkler demişler ki neden yemek için uyarlaamıyoruz. Araştırmışlar yurt dışında yemek için de uygulayan varmış ve yine başarı elde etmişler. Şimdi egede ill defa yapılıyor deneme aşaması. Başarılı olursa düşünsenize bir çok kişi faydalanavilcek bundan. Umarım işe yarar. Bana gelince, beynime sinyal, mesaj yollamışlar tabiri caizse sağlıklı seçimler yapmam için. İş beyinde bitiyor, sağlıksız şeylere saldırmamam gerekiyor. Bu sabah henüz kahvaltı yapmadım, canım hiç kötü şeyler isteniyor. Çok güzel bir kahvaltı yapıcam. 2 haftadır tartılmadım çok da kötü besledim. Yarın tartı neyi gösterir bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum geleceğin içinn. Bugün yeni bir gün. Herkese sağlıklı günlerrr, hepinizin neşesi yerinde olsun
Kızlar geçen hafta bahsetmiştim ege üniversitesinin kilo problemi olan bireyler için bi müdahelesi vardı. Dün randevum vardı ve gittim. Psiko teknik merkezinde bi araştırma görevlisi yürütüyor bunu, doktorasını yapıyormuş yanlış anlamadıysam. Her neyse bilgisayarda 3 ayrı oyun oynayıp sonrasında form doldurdum ve en sonda da bi değerlendirme yaptık. Bundan sonra 3 randevu daha olcakmış, bi sonraki 1.5 ay sonra falan sanırım arıcaklar beni. Bu uygulama da yurt dışında baya yaygınmış ve bağımlılar için kullanılıyormuş, başarılı da oluyorlarmış. Sonra bizim türkler demişler ki neden yemek için uyarlaamıyoruz. Araştırmışlar yurt dışında yemek için de uygulayan varmış ve yine başarı elde etmişler. Şimdi egede ill defa yapılıyor deneme aşaması. Başarılı olursa düşünsenize bir çok kişi faydalanavilcek bundan. Umarım işe yarar. Bana gelince, beynime sinyal, mesaj yollamışlar tabiri caizse sağlıklı seçimler yapmam için. İş beyinde bitiyor, sağlıksız şeylere saldırmamam gerekiyor. Bu sabah henüz kahvaltı yapmadım, canım hiç kötü şeyler isteniyor. Çok güzel bir kahvaltı yapıcam. 2 haftadır tartılmadım çok da kötü besledim. Yarın tartı neyi gösterir bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum geleceğin içinn. Bugün yeni bir gün. Herkese sağlıklı günlerrr, hepinizin neşesi yerinde olsun
Sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz.canım çok sevindim senin adına
schoner,ben ve yellow online diyet listesini uyguluyoruz yarın son inşallah 20 gün aldık 65.7 oldum be,burcu 66 larda,yellowda inşallah bugün 59 olacakbiliyosun burcuyla 70 lerdeydik biz
bu 20 gün sıfır ekmek, sıfır şeker bana biraz ağır geldi bi 2 gün dinlenme yapıp sonra kendi listelerimizle devam etmek istiyoruz
sende yarın tartıl bakalım ne kadar çıkacaksın , yapabilirim dersen bizim listeyi bi 10 gün denersin
Evet canim beni zorladi ve sıkıldımSizin adınıza çok sevindim gerçekten. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz.yarın kaç öıkıca bilmiyorum ama 2 hafta önceye göre fazla olabilir listeniz nasıl pekii çok çokmu zor? Ama sonuçlar harika
Evet b3nim en büyük sorunumsenin adına çok sevindim canm kesinlikle herşey beyinde bitiyor zaten beyinde bitirmedikten sonra kilo vermenin hiç bir anlamı yok çünki 8verilir 10alınır yada 5i verilir 4ü alınır basladiginin 5aşşagsı yada 3yukarsina geri dönülür kilo vermenin de hiçbir anlamı olmaz canm önemli olan kalıcı şekilde beyinde bitirip sağlıklı beslenme ve sporu yaşam şekline çevirmek onun için çok doğru bir şey yaptn tebrik ederim hadi bakalm başlamak bitirmenin yarısıdır demişler✌ ❤bende tubinin dediği gibi onların listeyi yapmaya başladm canm son 2 kiloyu atmaya çalsrken bari bir hafta bunu deniym dedim ama biraz degstrip sporuma uygun hale getirdim listeyi yani sabaha proteinini arttırdım ve listedeki meyveleri çıkarttm ama sebzelerini,çayını ve çorbasını 1hafta yaptm canm bugün son zaten yarn ara vericem 9gün filan ara verp kilo koruma yapıp sonra 1hafta daha diyet ile komple bitiş düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?