♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bugün daha iyiyim kuzum sağolasınn. Doktora gittim hatta sabah. Geçen ay kulağımda delik görmüştü başka doktor. 2 aydır da tam geçti derken tekrarlıyor. Kronik mi oldu noldu bilmiyorum. Hem ağrım var hem de duyma kaybım. Eczanede solüsyon hazırlardım onu kullanıcam. Haftaya gidicrm tekrar bakalım. Bugünkü doktor zar görünmüyor dedi, iltihabı halledelim zarda hasar varsa tedavi ederiz dedi. Genel olarak iyiyim evdeki cadıyla uğraşıyorum

ucukgenclik canm naslsn ?
Nasl oldun ? Önceden sen bu saatlerde mutalaka buralarda olurdun ama artk ugramıyorsun
Kizilbodur çakıl nasıl oldu canm ?
Çakıl iyi canım. Cumadan beri ishali arttı onu da götürdüm doktora. Mikrobik dedi. Rota olablir dedi. Takip edicez bakalım kötüye giderse kaka tahlili yapılcak. Her yerde kaka görüyorum beynim bile sulandı

Kizilbodur canım çok geçmiş olsun. Zar görmeme durumu nasıl kulak kendini koruyacak böyle ilk defa duydum.
Çakıl ağız olayından sonra yavru kendini koruyamadı.
Evet kuzum olaylar silsilesi bizde, gülüp geçiyorum artık, keyfi yerinde en azından. Zarı görmeme sebebi de iltihap kapatıyor kuzum zarı ondan göremiyor. Biraz temizledi ama çok da kurcalamadı zara dokunmamak için. haftaya netleşicek durum iyileşince. Sen nasılsın bu arada soramadım?

Senin yanında ben turp gibiyim kuzum. Sen boşver beni. Zarı göremiyorum deyince ben kulağındaki zar yırtıldı, bir daha duyamıycan sandım korktum.
Benim şuanki derdim bu bölgede komple elektrik gitti. Bu gece gelmezse biz ne yapıcaz şuan tek derdim. Elektrik yoksa biz de su da yok.

Vaaooovvvvv harikasın SchonerDuft harika zayıflamışsın
blonde ambition canım senide tebrik ederm bi adımcık kalmış 59a
Teşekkür ederim canım :)
Nasılsın görünmüyorsun
Sen o açığı çok güzel kapatırsın canım

Amann iyi oll kuzumm elektrik neden gitti arıza mi varmış? Hem elektrik hem şu yokluğu napcaksınız geröekten benim aklıma ilk gelen buzluktakiler oluyor. Gelir umarım bi an evvel

Amann iyi oll kuzumm elektrik neden gitti arıza mi varmış? Hem elektrik hem şu yokluğu napcaksınız geröekten benim aklıma ilk gelen buzluktakiler oluyor. Gelir umarım bi an evvel
Bir saatten fazla bütün yerleşkede kesilmişti. Babam işten dönene kadar elektrik geldi en çok sevindiğim şey bu oldu.

Kızlar naslsnz
Ben bakımsızlıktan ölmek üzereyim saçımın boyası geldi acil boya ve bakım olması lazm ve nezamandırda cilt bakımına gidiyim diyorum ama onada bir türlü gidemedim üstelik de şu son günlerde vakit bulup tırnaklarımı bile ojeleyemedim kendimi çok çok kötü hissediyorum bu ben diilim bu kim hayatımın en bakımsız zamanını yaşıyorum ve üzerime olan hiçbir kıyafet kalmadı bir poçozlukda ordan eklendi tam oldu resmen üstsüz başsüz kaldım acil alışverişede çıkmam lazım bu hafta inşlh bir aksilik çıkmaz ise alışveriş ve bakım işlerimi halledicem psikolojim bozuldu valla bu halden

Biz fönlü yellowumuza alıştık.

Biz fönlü yellowumuza alıştık.
Bukez zaten bur aksilik olmaz ise geçen yıl yaptgm gibi yapıcam dip boya yapılsın hemen üstünede brazilya fönü çektircem ozman çok rahat oluyor canm hiç kabarmıyor elektriklenmiyor dümdüz çok rahat ve güzel duruyor bide güzel kıyafet alışverişi yaptmmı kendime gelirim artk bu hafta bide 59 ile uyansam ohh deymeyin keyfime olur tartı sabah çok gitgel oldu zaten bir 60.2 yazdı bir 60.00 yazdı veda etmem an meselesi 59ucundan görünsede rahat etsem artk hak ettim valla

Kalıcı fönü bende seviyorum. Ayda bir keratin bakımı yaptırınca daha uzun süre dümdüz kalıyor. Boyalı saçlarda ayrı bir hava katar hem canım.

Kalıcı fönü bende seviyorum. Ayda bir keratin bakımı yaptırınca daha uzun süre dümdüz kalıyor. Boyalı saçlarda ayrı bir hava katar hem canım.
Aynen canm bende hep keratin bakım yaptryorum sarı saçda keratin şart brezilya fönünüde kretinli brezilya fönü yaptryorum kalıcı olmuşken ışıl ışıl da oluyor ama bu kış yaptırmadım canm yaz bitişinden beri sözde yaptrcaktm kaynaklarıda taktrsmamı yok zaten güzel uzadı takılmasada olur vs. Dedim bu kış o kararsızlıkla önceki boyalarda yaptırmadım sonrada kaldı gitti öyle ama şimdi dibi yaptrır yaptırmaz fönüde halletmem lazım bakım şart artk baya erteledim kendimi spora ve diyete fazla kaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…