- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
ok canım sağolhe anladim canim tamam cevirir yollarim ben tarifleri:)
66 ya kafa tutuyorum bakalım cumartesiye reglim de bitmiş şekilde kaç çıkacamayyyy kiz harikasinnnnn masallah masallah bu gidisle 65 e gelcen cok yakinda
Bugün daha iyiyim kuzum sağolasınn. Doktora gittim hatta sabah. Geçen ay kulağımda delik görmüştü başka doktor. 2 aydır da tam geçti derken tekrarlıyor. Kronik mi oldu noldu bilmiyorum. Hem ağrım var hem de duyma kaybım. Eczanede solüsyon hazırlardım onu kullanıcam. Haftaya gidicrm tekrar bakalım. Bugünkü doktor zar görünmüyor dedi, iltihabı halledelim zarda hasar varsa tedavi ederiz dedi. Genel olarak iyiyim evdeki cadıyla uğraşıyorumİyiyim canım ben de senin kronik orta kulak iltihabın mı var acaba tam geçti diye düşünürken tekrar nüksetmesi iyi değil. Dişçiye gidip yirmilik dişlerine mi baktırsan ya da o da kulak ağrısı yapıyor.
Çakıl iyi canım. Cumadan beri ishali arttı onu da götürdüm doktora. Mikrobik dedi. Rota olablir dedi. Takip edicez bakalım kötüye giderse kaka tahlili yapılcak. Her yerde kaka görüyorum beynim bile sulandıucukgenclik canm naslsn ?
Nasl oldun ? Önceden sen bu saatlerde mutalaka buralarda olurdun ama artk ugramıyorsun
Kizilbodur çakıl nasıl oldu canm ?
Evet kuzum olaylar silsilesi bizde, gülüp geçiyorum artık, keyfi yerinde en azından.Kizilbodur canım çok geçmiş olsun. Zar görmeme durumu nasıl kulak kendini koruyacak böyle ilk defa duydum.
Çakıl ağız olayından sonra yavru kendini koruyamadı.
Senin yanında ben turp gibiyim kuzum. Sen boşver beni. Zarı göremiyorum deyince ben kulağındaki zar yırtıldı, bir daha duyamıycan sandım korktum.Evet kuzum olaylar silsilesi bizde, gülüp geçiyorum artık, keyfi yerinde en azından.Zarı görmeme sebebi de iltihap kapatıyor kuzum zarı ondan göremiyor. Biraz temizledi ama çok da kurcalamadı zara dokunmamak için. haftaya netleşicek durum iyileşince. Sen nasılsın bu arada soramadım?
Teşekkür ederim canım :)Vaaooovvvvv harikasınSchonerDuft harika zayıflamışsın
blonde ambition canım senide tebrik ederm bi adımcık kalmış 59a
Sen o açığı çok güzel kapatırsın canımKızlar nasılsınız bakalımm? Görüşmeyeli herkes zayıflıyor valla ne güzel benim yerime de kilo verinevren bana karşı, ben ümitsiz vaka yenş yıldan ööncelikli dileğim sağlık. Sonra da bedenen küçülme, hayırlısı bakalım
Sağol canım iyiym valla bi kilo alıp bi veriyorum aynıTeşekkür ederim canım :)
Nasılsın görünmüyorsun
Sen o açığı çok güzel kapatırsın canım
Amann iyi oll kuzummSenin yanında ben turp gibiyim kuzum. Sen boşver beni. Zarı göremiyorum deyince ben kulağındaki zar yırtıldı, bir daha duyamıycan sandım korktum.
Benim şuanki derdim bu bölgede komple elektrik gitti. Bu gece gelmezse biz ne yapıcaz şuan tek derdim. Elektrik yoksa biz de su da yok.
Bir saatten fazla bütün yerleşkede kesilmişti. Babam işten dönene kadar elektrik geldi en çok sevindiğim şey bu oldu.Amann iyi oll kuzummelektrik neden gitti arıza mi varmış? Hem elektrik hem şu yokluğu napcaksınız geröekten benim aklıma ilk gelen buzluktakiler oluyor. Gelir umarım bi an evvel
iyi bari galmiş canmBir saatten fazla bütün yerleşkede kesilmişti. Babam işten dönene kadar elektrik geldi en çok sevindiğim şey bu oldu.
Kesinlikle öyle elektrik ve su olmayınca hayat duruyor benim için.iyi bari galmiş canmelektrik çok önemli valla
Biz fönlü yellowumuza alıştık.Kızlar naslsnz
Ben bakımsızlıktan ölmek üzereyimsaçımın boyası geldi acil boya ve bakım olması lazm ve nezamandırda cilt bakımına gidiyim diyorum ama onada bir türlü gidemedim üstelik de şu son günlerde vakit bulup tırnaklarımı bile ojeleyemedim kendimi çok çok kötü hissediyorum bu ben diilim bu kim hayatımın en bakımsız zamanını yaşıyorum ve üzerime olan hiçbir kıyafet kalmadı bir poçozlukda ordan eklendi tam oldu resmen üstsüz başsüz kaldım acil alışverişede çıkmam lazım bu hafta inşlh bir aksilik çıkmaz ise alışveriş ve bakım işlerimi halledicem psikolojim bozuldu valla bu halden
Bukez zaten bur aksilik olmaz ise geçen yıl yaptgm gibi yapıcam dip boya yapılsın hemen üstünede brazilya fönü çektircem ozman çok rahat oluyor canm hiç kabarmıyor elektriklenmiyor dümdüz çok rahat ve güzel duruyor bide güzel kıyafet alışverişi yaptmmı kendime gelirim artkBiz fönlü yellowumuza alıştık.
Kalıcı fönü bende seviyorum. Ayda bir keratin bakımı yaptırınca daha uzun süre dümdüz kalıyor. Boyalı saçlarda ayrı bir hava katar hem canım.Bukez zaten bur aksilik olmaz ise geçen yıl yaptgm gibi yapıcam dip boya yapılsın hemen üstünede brazilya fönü çektircem ozman çok rahat oluyor canm hiç kabarmıyor elektriklenmiyor dümdüz çok rahat ve güzel duruyor bide güzel kıyafet alışverişi yaptmmı kendime gelirim artkbu hafta bide 59 ile uyansam ohh deymeyin keyfime olur tartı sabah çok gitgel oldu zaten bir 60.2 yazdı bir 60.00 yazdı veda etmem an meselesi 59ucundan görünsede rahat etsem
Aynen canm bende hep keratin bakım yaptryorum sarı saçda keratin şartKalıcı fönü bende seviyorum. Ayda bir keratin bakımı yaptırınca daha uzun süre dümdüz kalıyor. Boyalı saçlarda ayrı bir hava katar hem canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?