♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Üzüldüm gerçekten. Umarım geçici bir süreçtir iştahın normale döner bir ara zayıflama çayı içiyordun sanki devam ediyor musun ona, iştah kapatıyordu sanırım onlar.
Ben de iyiyim kuzum, iltihap temizlendi muhtemelen, ilaç kullanmaya devam ediyorum ama, çarşamba kontrole gidicem. Çakılla mikropöarımızdan kurtulduk şükür

Ne güzell, adına çok mutluyum. Takdir ediyorummm bir deee allahım sen konuyu biliyorsun amin

İyi çok sevindim canım. Tekrardan geçmiş olsun ikinize de.

Ne güzell, adına çok mutluyum. Takdir ediyorummm bir deee allahım sen konuyu biliyorsun amin
Amin canm darısı hepinize inşlh
Ben istediğim zayıflaya geldim aslında kilo ve beden olarak istediğim yerdeyim sadece sporla az daha sıkı olsam hayalimdeki görüntüyü yakalms oluyorm ❤ kilo vermeme gerek kalmadı ama sadece takıntı yaptm 5leri göreyim diye ve 60ım demek istemiyorum sadece o yüzden 1kilo yada yarım kilo daha verip 59 larda olsam tamam ❤

kapışmalar

Yellow = 60.0
Magick= 60.2

Tuğba = 66.2
Hatice = 66.3
Schoner=66.9

Uçuk = 74
Çakıl = 76

Çok adil bir rekabet oldu bukez çok daha çekişmeli bir tablo oldu kızlar

ucukgenclik ve Kizilbodur yanlış yönde rekabet ediyosunuz haberiz olsun yanlış yoldan dönün hemen hadi bakalm kızlarrr... iyi olan kazansın

Son düzenleme:
Ben de 74 olcakmıymışım vay be gene gördüm bu kiloyu.

Seni ve çakılı buralarda görmek çok üzücü canm bir ara ikinizde harika kilolar veriyordunuz hatta sen sanki 67 lerdeydin diye hatırlıyorum 7kilomu aldın
Bu tedavi beni bir zamanlar 92 yapmıştı. Bende doktora sormadan aileme söylemeden bırakmıştım ilaçları içmiyordum. Düzeldim diye düşünmüştüm ara ara yaşıyordum ama serum yediğimde düzeliyordum diye umursamadım. Fakat işte iki hafta önce gene eskisi gibi kötüleşince bütün ilaçlara gene başladım. Üzgünüm böyle anlatınca acındırıyormuşum gibi geliyor kendimi daha da psikolojim bozuluyor kızlar.

Ben de 74 olcakmıymışım vay be gene gördüm bu kiloyu.
Canım üzülme ben kaç kere 7lere çıktım bilmiyorum . Hepn68 den 72 74 73 gibi sayılar gördüm birdende karar verdim başladım ilk kez böyle kararlı ilerledim sende yaparsın diyetisyen e de gidiyorsun spor salonuna da karşılığını mutlaka alırsın

Perşembe günü gittim randevum o gündü doktor izne ayrılmış pazartesi gelicek dedi. Sizi aramadılar mı dedi sinirlerim bozuldu. Spor salonunda bir tane hoca var. O da benim gitmediğim gün anneme şöyle şöyle sporunu yap şöyle beslen demiş. Bilmiyorum. Korkuyorum tekrar hastalanırsam diye sanırım. İlk önce bu psikolojiden çıkmam lazım.

Sağlık daha önemli tabiki canm hiç öylede düşünme öyle şey olurmu tabiki hepimiz sıkıntılarımızı birbirimiz ile herzamn paylaşıyoruz ilaçları mutlaka iç lütfen sağlık çok önemli tedaviyi tamamlamadan bırakma ama tedavi ile birlikte başarabilirsen zayıflamak senin için iyi olur canm herşey beyinde bitiyor birkez karar verirsen sen bile anlamadan bir gözünü açarsın 65lerdesin bak schonerde ne güzel demiş oda öyle idi ba 66ya geldi 65e geçmek üzereler sende kararlı başla yeterki

Ölene kadar bunu yaşayacağım. En son gittiğim doktor yapacak bir şey yok dedi. Bilmiyorum yellow eskiden bu ağrıların daha kötüsünü yaşadım. Elimi kolumu kullanamaz hale geldim. Hayatında benim kadar merdivenden düşen ve yuvarlanan yoktur emin olun artık komşumuz ses çıksın direk gene düştü deyip merdivende koşuyordu. Tabi her şey bizde bitiyor. Bugün müzik dinlerken izlediğimde bak onlar ne güzel ince uzun saçlı makyajlı bakımlı sende öyleydin gene olabilirsin deyip kendime motive etmeye çalıştım. Bugün açıkcası ilaçları içmedim ve yemek dışında açlık krizi yaşayıp ne varsa saldırmadım. İnanın evde ailem bile şoklarda.

Sorma canm buraya kadar gel 00 da kal
100 grm daha gitse 5ler yazacak diye gitmedi
En azından yeni yıla 5lere garantiledim bari
Saat toka filan yokmuydu üstünde çıkarsan düşerdi belki
Afiyet olsun canımm. İyi yapmışsınız ihtiyacınız varmış demek ki ben de bebemi uyutum çaykoydum kendime. Bu ara doğum yapan çok yakınım var, bebelere battaniye örüyorum
Ay pişti bende aynı durumdayım ama battaniye takı parası kadar tutuyo diye ayıcık ördüm iki tane şirinyer pazarındaki ip satan yeri biliyo musun
Canım ben kaçırmışım rahatsızlığın ne çok geçmiş olsun tabiki yaşadığın şeyler kolay şeyler değil ama anlattıklarını depresyon olarak ablam yaşadı 50li kilolardaydı ilaç kullandı iştahı açıldı kendini engellemedi 80e geldi sana tavsiyem ne şikayetin olursa olsun kendini salma hep yemek yemek isteyebilirsin ama bunun sonu yok genç yaşında ne gerek var çıtı pıtı gezmek yerine kilo almaya

Bu hafta eminim daha iyi olucam. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yellowcummmm doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun
Teşekkür ederim canım benim
blonde ambition dogum gunun kutlu olsun fıstık
Sağol canımmm beniimmm
Ayaklar koşuyor sahilde, kum taneleri parlıyor spor ayakkabılarında, vücudundan yağlar eriyip kaslaşınca hepimiz mutlu oluyoruz senin adına iyiki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.
ne güzel dilekler böyle
Teşekkür ederimmm canııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…