♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Aman bir kere de görme iyiyim canım ufaklığı babanneye bıraktım azıcık dinleniyorum baktım herkes zayıflıyor maşallah @SchonerDuft ve sen çok güzel ilerliyorsunuz devamı da gelsin inşallah
ahahaha çok pis yakalarım
bakıp kaçacaktın dimiiiii yemezler
iyi yapmışın canım sefan olsun

offf süper canim ya diyete hala devammi?

aaa negüzel biliyorum orayi:) nekadar kalcaksiniz Burda?
evet canım 60 olana kadar devam
orda sadece 1 gece kalacağız
bi kaç saat gezme imkanım var bana güzel ve ucuz (malum aldığımız herşeyi 5.5 ile çarpacağız ) çikolata ve oyuncak satan yer isimi verirsen çook sevinirim
kızımın Almanyaya göndermek için bazı şartları varda

anladim canim cok iyi ya negüzel gezmis görmüs olcan resim atarsin artik yada eger sakincasi yoksa instagramdan takiplesebiliriz:)….
Valah ucuz biraz zor canim ama egerki hepsini bir arada bulmak istersen carsi icine gidersiniz kesin diye tahmin ediyorum orda Karstadt diye biyer var oraya girebilirsin buaralar yilbasi cikilatalarini ucuzlatirlar zaten denk gelebilirsin bazi seylere orda hem Oyuncak Hemde cikolata bulursun…

Cikolatayi en Uygun bulabilecegin Marketler isim verim egerki denk gelirsen gir mutlaka: ALDI yada LIDL

hemen kaydettim söylediğin yerleri
en son 6 sene önce gelmiştim o zaman yana döne birkenstock terlik aramıştık (alman arkadaşlara sormuştuk) o zaman euro yüksek değil tabi ama sizin orda o marka terlik ev terliği olarak kullanılıyormuş dışarıda giymek ayıp karşılanıyormus burdada dışarıda giymeyeni dövüyorlar
bu arada özelden yazıyorum sana canım

blonde ambition yellow hanımcım biz bize kalmışız hoşgelmişiniz
nasılsınız efendim ne ikram edelim
Bir latte alayım canm ama aromasız,kremasız ve liht süt ile hazırlansın lütfen malum hala diyetteyiz gelmeyenler kendi bilir biz şimdiden bikini vucudunu hazır ediyoruz onlar kaybeder biz böyle olucaz yazın

çözülebilir kahve yapıyım sana
biz tam gaz devam ama motive edilsekte fena olmazdı hani

çözülebilir kahve yapıyım sana
biz tam gaz devam ama motive edilsekte fena olmazdı hani
Sade turk kahvesi ve sade maden suyuda olur ahh ahh nerde eski damak tadımız şimdi anca böyle şeyler içiyoruz eskidenmiş o frappeler,milksehakler onları artk gençler içsin
Valla bir motiveli ortam olsaydı dabende 60.0 a kadar gelip dayanmışken son bir nefes ile 5lere geçip kurtulsaydım motive artık sıfır buralarda motive içim başka topiğe taşınalım biz

bi takımamı girsem acep
sen bırak gül gibi takımı şimdi takım arayışına gir
bu arada yazın yine frappelerden içeriz kız

artık yazabiliyorum heralde bu topige kazene mesaj atmıştım diğer üyelikle bunu birleştirdi ne alemdesiniz arada okuyorum yellow az kalmış 5lere geçmesine. ben de diyetisyene gidiyorum ama şu sizin detoks veren diyetisyene yazılcam tugbaFB 50₺ en uygun o birisine özel mesaj attım 1 aylık 450₺ dedi diyetisyen.

hahaha yok kiz artik burdada giyolar… hatte benim calistigim yerde tüm markalarin outletleri var gelme imkaniniz olsa kacirmayin derdim cikolatada markalarida Uygun en iyi Burda bulurdunuz:)
tamam canim ekledim seni

ooo sıkı takipçimizsin demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…