♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ooo çok demiş canm hiç gerek yok 450tl ye bide uygulayabilecegin liste verip vermiycegi belli diil belki tamamen boşa gidecek gerek yok zaten bu kiloda artk kendinde verirsin artk bişiyin kalmadı ki Artemiscim zaten senin boyunda uzun ondan incesin de ne gerek var son kilolarıda veririz biz takip ediyorum seni ama son kilonu görmedim canm kaç oldun ? Biz cmtsi günleri tartılyoruz son cumarteside 60.0 a geldim dayandım kaldım artk 5lere geçip kurtulmak istiyorum ama motivede gitmeye basladı sıkıldım ondan bir çıkış yolu arıyorum bende

Kızlarrrr haftasonu, haftaiçi çookk yoğun geçiyor. Ya4ın da misafirim var akşam kesin giricem siteye burayı çok boşladım tam olarak diyetteyim diyemem ama abartılı da yemiyorum. Biraz vermiş olabilirim c tesi görelim bakalım neler yapmışım. Bu ara daha çok saçlarıma taktım, senelerdir aynı renge boyarım ama gebeyken boyamadığım ve sonrasında da eski kullandığım oksidan kremi kullanmadığım artı olarak doğumdan sonra aylarca yine boyamadığım içim saç rengin eskisi gibi değil çok üzücü. Diyete takmayın da neye takarsam takayım modundayım sanırım. Hava da çok sıkıcı, salı günü güzeldi çakılı dıları çıkarfım fırsat yakalamışkrn, bu sabah bir uyabsı burun şelale, ıh ıh diye geçirdi tüm günü yarın yapmurdan fırsat bulursam sağlık ocağına götürcem ilerlemeden. Aslında şu bebeyle her gün dışarı çıksam tığ gibi kalirim da neyse. ruhum üşengeç

geçmiş olsun canım bizimkindede öksürük ve ateş vardı inşallah toparlarlar, sen yine yanındasın ben kreşe verdim geldim
tugbaFB çok komiksin ya herkesi yakalamışsın
zorla yazdıracam herkese
yada herkesi toptan kaçırırmışım

en son 62.4 geldim canım , yılbaşı öncesi belki bir detoks yaparım . sende baya vermişsin hiç birşey kalmamış,zaten çok da spor yapıyorsun. ben de bugün spora da başlıyorum sonunda

en son 62.4 geldim canım , yılbaşı öncesi belki bir detoks yaparım . sende baya vermişsin hiç birşey kalmamış,zaten çok da spor yapıyorsun. ben de bugün spora da başlıyorum sonunda
Spora başlamana çok sevindim canm 62de süper bukez daha kalıcı gitti kiloların en iyi yanıda o ve yakınca kalıcı şekilde 60ın altınada geçersin bende bu hafta hiç diyet yapmadm tüm hafta yedim özel günler vs. Derken haftasonuda öyle devam eder artk ama pazartesi hemen diyete tekrar başlycam 1hafta ara yeter bende yeni yıl öncesi 1yada 2gün hurma detoksu yapabilirim

zaten hep diyet psikolojisi sıkıyor insanı canım arada yemek lazim, hep diyet modunda olursak sonra sıkıcı geliyor tabi önce kiloları vermek gerek. belki bende başlarım yilbasi için izin vericem kendime o gün sonra yine devam ederim :) senin göbek nasıl oldu inceldin mi ,ayın 15inde ölçü Alicam bakalaim kaç cikicak kalcam belim

Evet canm ciddi incelip şekillendi doğum günü öncesi alışverişe çıktım 36 beden olmuşum onun da rahatlığı geldi galiba kotlar 26 elbise etekler 36 beden bir iki kadife bluz Smol aldım bide baya bir toplu kazak aldm kazakların da hepsi XS oldu canm ondan ❤ artk en küçük bedenlere geçmişim onun rahatlığı ile diyet psikolojisinden uzaklastm ama kilo korumaya geeden 1 - 2kilo daha atıp 3-4cm daha incelmiş olurum öyle korumaya geçeyim diyorum yeniyılda diyeti bırakıp sadece sporla ilerliycem canm artk kış ve bahar için tam istedigim görüntüdeyim çok mutluyum burdan sonra sadece bikini vucudu için spora devam edicem kuzum ❤ senin popo ne durumda bu arada ben son ay hiç ara vermeden hergün sguat yaptm şok edici bir şekillenme oldu popm top gibi yusyuvarlak tam bir sguat poposu oldu kuzum sende bence hergün sguat yap bide bisiklet basen ve kalaçyı kücültuyor o kucultup sguatda s3killendiriyor ya ben bisiklet üstüne sguat yaptm hep onlar alt karnıda toparliyor ya çifte fayda oldu tabi bid3 karın hareketleri ve plates zaten yapıyorum

Cok sevindim canım,bende indirimden 28 beden almıştım buyuk geldi 26 beden kotlarim var 59 olunca giymeyi dusunuyoru son 3 kilom kaldı. ben de xs oluyor ama omuzlarım geniş olduğu için salaş giyiyorum biraz daha zayıflayım salaş kazaklar altına deri tayt ,kareli taytlardan bakicam. senin fizik tamam o zaman :) squat günde kaç tane yaptın canım benim de popo yumuşak sert olsun istiyorum.

Ben günde bir kez yaptm koşu bandı+bisiklet+sguat olarak hergün yaptm canm ama ben kondisyonbisikleti hergün yapınca popom resmen kaya gibi olmuştu semsert taş gibi oldu bisikleti 1ydır hiç ara vermedim ben ondan sertti ama zayıfladıkça ve sıkılastıkça da eski kalkıklığı gidiyor gibi gelmeye başlaynca hemen sguatı ekledim onuda ekleyince tekrar yusyuvarlar kalkık haline döndü bide zaten semsert sımsıkı spordan dolayı bedenimde spordan dolayı kas artışından 50lerde görürüm dediğim cm lere ve kıyafet bedenlerine 60.00 da geldi canm benim omzum küçüktür dardır zaten tam s ve xs omuzlarm ve sırtım da hiç kilo almaz dardr ondan zayiflayincada iyice inceldi sırtım ve göğüs altım direk kemikler belli oluyor zaten miğdemin olduğu yerde taş gibi semsert kas oldu şuan canm ,aten belde oyuk du ondan üst bedende sadece ğöğüs var benim onlarda tam istediğim boyutta şuanda ama göbek çevresini biraz daha sporla inceltip bikinide manken karnı gibi olsun istiyorum ona ve kolları biraz daha inceltmeye çalışcam şuan bacaklarım da tamamen kas zaten

Supermis canım

sen 10 kiloyu hatta daha fazlasını nasıl verdin

yok inanmadığım için değil çok kısa bi zamanda verdiğin için sordum
bende 65 lerdeyim cumartesi 64 oluum insallah
Aslında hızlı almıştım kiloyu , o hıza rağmen 3 ay olacak daha veremedim diyetisyen listesiyle gidiyorum pazartesi başladım alışkın olmadığım bir liste geldi günde 5 6 dilim ekmek var 1 ay onu deneyip sonra başka bir diyetisyene gidicem. Beslenme bozukluğu da vardı bende uzman biriyle konuşmak istiyorum kilo verdikten sonra koruması benim için çok daha zor o süreç çok fazla yıpratıyor insanı. Sen de süper vermişsin , hızlı gitmiş senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…