- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
2020 ye sporla gir tüm yılın sporla geçsin canmKizlargeldim geldim yarın spora başlıyorum pazartesi olmaz bir türlü baslayamadim spora gorumcemin düğünü var Mart'ta Allah'tan o kadar yemeğe hala karın kaslarim duruyor iki çizgi 3 aya toparladım inşallah
Ay valla bende öyle.yapayim yok çocuklar yok okul okulun istekleri derken valla zaman buldukca dinleniyorum havalarda çok kasvetli iyice kasvet bastı beni bir türlü adepte olamadım2020 ye sporla gir tüm yılın sporla geçsin canm
Ben 2019a sporla girmiştim tüm yılım öyle geçti2020 yede sporla giricem ve Allah kaza bela vermedikçe tüm ömrüm sporla geçeck inşlh ✌❤
Baş dönmem ve mide bulantım var o da regl etkisi. Dün beslenmem üç öğündü. Eski halime dönmeye yavaş yavaş başladım. Spor sadece yürüyüş yaptım dün. Yemek konusunda azaltmayı ön planda tutuyorum şuan.
Canm en önemli şey miğdeyi küçültmek zaten porsiyon küçültmek o yüzden çok önemliBaş dönmem ve mide bulantım var o da regl etkisi. Dün beslenmem üç öğündü. Eski halime dönmeye yavaş yavaş başladım. Spor sadece yürüyüş yaptım dün. Yemek konusunda azaltmayı ön planda tutuyorum şuan.
Bugün 72.4 çıktım. Aynen en önemlisi mideyi küçültmekCanm en önemli şey miğdeyi küçültmek zaten porsiyon küçültmek o yüzden çok önemliben ara verdiğim zamanlar herşey yesemde hiçbirzaman ciddi bir artıya geçmememin nedeni miğdemi küçültmüş olmak canm porsiyonlarım baya küçük oluyor o kaloriyide zaten vucut sporla yakıyor kuzum ondan bol hareket +küçük porsiyonla kiloyu çok güzel korursun birde üstüne o porsiyonlarina ne koyduğunu da doğru seçersen kilo vermeye yönelik seçersen o zmanda çok güzel verirsin canm tek formul bu bak insanlar miğde ameliyatına girip miğdesini küçülttürünce herşey yedim 30kilo verdim vs. Diyor hep miğdeyi küçültmek çok önemli camm iyi düşünmüşsün azaltmak ile çok güzel başlangıç olmuş
Bak hemen gitmeye başlamış ne güzel 74ü geçti diyordun kuzu 2kilo ve belki fazlası gitmiş bile süper ❤ bide bu şuan yerleşmemiş bir kilo olduğu için hızla şakır şakır hemen 67 lere geri gelirsinBugün 72.4 çıktım. Aynen en önemlisi mideyi küçültmek
İnşallah canım. Dediğin gibi dikkat edersem, hızla gelen hızla gider. Bu yüzden ay sonuna kadar eski kiloma gelmeye çalışıcam. Bu birkaç gün ev temizliği yapıcaz. Ondada baya efor sarfederim.Bak hemen gitmeye başlamış ne güzel 74ü geçti diyordun kuzu 2kilo ve belki fazlası gitmiş bile süper ❤ bide bu şuan yerleşmemiş bir kilo olduğu için hızla şakır şakır hemen 67 lere geri gelirsin
Evet arada sitede sıkıntı oluyor. Bende bazen size beğen ifadesi koyuyorum sonra bakıyorum yok. Bazen de mesaj yazıyorum şu kadar saniye bekleyin diyor. Sonra ben çoktan çıkıyorum.kızlar nasılsınız . geçen alıntılarım yok oldu yazamadım sinirlendim bende çıktım.
şuan 67,10 üm diyete ara verdim korumaya geçtim gibi birşey oldu yarın 66mı tekrar görürüm diye düşünüyorum .
Buki_89 sen ne yaptıon çikolataları gömmüyorsun değil mi
O yogun zamandan sonra bir turlu toparlanamadim kuzumhtc71 canm nereye kayboldun ? Hiç sesin soluğun çıkmıyor yok oldun ?
Seni etiket yapmıştım gör gel die canm az önce oraya gel bak motive olursun sendeO yogun zamandan sonra bir turlu toparlanamadim kuzum2 hafta sonra yine sinav var tam arada bir yerdeyim saldim iyice ama diyete de baslayayim diyorum ama baslayamiyorum bir turlu
Tam oaraya bakiyordumSeni etiket yapmıştım gör gel die canm az önce oraya gel bak motive olursun sende
Geçmiş olsunnn. Kreşe bırakıp işe gitmek çok zordurgeçmiş olsun canım bizimkindede öksürük ve ateş vardı inşallah toparlarlar, sen yine yanındasın ben kreşe verdim geldim
zorla yazdıracam herkese
yada herkesi toptan kaçırırmışım
Biriken msj lar mı ahaahaaaKızlar biriken mesajları okuyamadım birazdan bakıcam tek tek. Herkes iyidir umarımm. Ben 75 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?