Canm sen diyettemisin kiiOf diyetime çok fena ihanet ettm sufle yedim yababam yapmamı istemişti tatmıcam tatmıcam dedim hallettm bitaneyi
canım senin avantajın midenin küçük olması saydığım şeylerden az az yediğin için almiyorsun bizim gibi potansiyel yiciciler olsa 3 5 alırCanm sen diyettemisin kii
Ben seni korumada sanıyordum
Ben bu hafta neler yedim neler her çeşit tatlı yedim pastadan ,tramüsü,şerbetli tatlı da yedim iki gün hariç haftanın hergünü yani 5gün güzel yedik içtik ama neyseki hepsinde rağmen 60daym +500grm ile sıyırdım kendimipazartesi tekrar başlıyorum
Doğru kuzum tuğba ve schonerda aynını demişticanım senin avantajın midenin küçük olması saydığım şeylerden az az yediğin için almiyorsun bizim gibi potansiyel yiciciler olsa 3 5 alır
e yani canımDoğru kuzum tuğba ve schonerda aynını demiştidoğru haklısınız ben miğdeyi küçüktüm o avantaj yani bunların hiç birin oturup bir porsiyonunu yemedim gerçekten az az yedim hep onları da önce hafta sonu +gezme+alış veriş diye dışarda yedik sonrası pazartesi doğum günümdü sonrada çarşamba evlilik yıl dönümü olunca bu hafta 5gün diyet dışı beslendim ama gerçektende herşeyi yarım yda çeyrek porsiyon yiyirum mesela kızımda yanıda ise bir porsiyonluk şeyi onla ikiye bölüyorum hatta onun kini az daha fazla bölüyorum ikimiz tam doyuyoruz evdede öyle ikimize aynı porsiyonda dolduruyorum tabakları kızım ile miğdemiz tam aynı olmuş yani o şuan 5.5 yaş 6ya giricek o porsiyonda olunca ne yersen kilo aldırmıyor onu anladım yani
Bende 60.0 a dayandm burdan sonrası mecbur 5ler derken bu hafta özelgünler sayesinde gene 60.5e yani canımo yüzden az kilo alman çok normal işin özü bu olmalı zaten dozunda yemek. şu 6lardan bir kurtulsam göbek aticam ya
şimdi de regl oldum diye +700 geldim.
valla bende ne yapsam bilmiyorum canım sen yine iyisin tam 61 görürüm dedim regl oldum bu seferdeBende 60.0 a dayandm burdan sonrası mecbur 5ler derken bu hafta özelgünler sayesinde gene 60.5ay kurtulamadık 6dan ya yemin ederim nefret geldi bişeyler yapalım Artemiz ya yeter artık ben 50li kilolarda olmak istiyorum 60istemiyorum ya 59.9u görsem göbek atıcam
Yok biz onu dünvalla bende ne yapsam bilmiyorum canım sen yine iyisin tam 61 görürüm dedim regl oldum bu seferderegl bitisn hurma yoğurt mu yapsak ne yapsak
tamam olur canım da daha nereedene yaag vericen Dal gibi olursun sonraYok biz onu dünmagickk ile birlikte 1günlüj yaptk ve hiç bir düşüş olmadı ikimizde yine 60ız anladm ki bunlar 60a gelip dayanınca çözüm olmuyor canm artk ödem yok son yıllar alınan kilo yyok hicbisi yok benim burdan altı direk yılladr vucudumda duran kalıcı yağ canm o detoks la diil yağyakımı yaparak ancak gider spora tekrar saldırıp beslenmemi tekrar düzenliycem öyle yapalım yılbaşına kadar 15 gün hiç kaçamaksız yapalım
tamam olur canım da daha nereedene yaag vericen Dal gibi olursun sonraresminde gayett iyi ideal duruyordun , bence sen sadeece bölgesel kol yap .benimde dumbelleri çıkardım onlarla hareketler yapıyorum bacaklarım acımaya basladi ama hala bacakta yağlar var onları nasıl eritebilirim
canım senin de bacaklarin kalcan benden ince ve sıkıYaaa bide bana dio sen daha incesin kiii senin belin 65miş bak benim anca 69indi kaldı bel karın kısmı daha incelsin senin ki gibi bel 65 olsun istiyorum canm bide ek olarak biliyosun ki kollarımı beğenmiyorum ordan da vericem buarada bacaktan da daha incelsem daha da güzel olabilir sonuçta şu var ki senin boyun benden uzun ondan aynı kiloda olunca aynı durmayz ki uzunlar daha ince duruyor onun için aslında bazen bu şekilde düsününce diyorum ki en fazla en fazla 58 olmam lazim benim
Aynen canm spor yapiyorum ondan sıkıyım ama onun için de 58 olursam tam istedigim gibi olucam yoksa kas oranım diil yağ oranım yüksek olsa zaten kassız spor yapmayan kadınlarda bu boylara 52-53 kilolar güzel oluyor canm ama onlar dedigin gibi yumusak kassız vucut benim onun için 52-53 -55 e filan gerek kalmaz ama benim biyumdaki 53inceliği için bana 57-58 gereklicanım senin de bacaklarin kalcan benden ince ve sıkıincelik önemli değil ki kalın olup sıkı olmak daha iyidir etlerim ekmek hamuru gibi yumuşak duruyor hiç memnun değilim son kiloları verip tamamen sikilasma odaklı gitmek istiyorum rahatsız olmaya başladım zaten
artı spor yaptığın için boy acigini kapatiosun ama hangi kiloda iyi hissedeceksen kesinlikle o kiloda ol derim
hmm evet canım 57 az olur ama 58 bence tam olur sana sen 58e düşüp sabitle. hedefine ulasirsin spor insanı değiştiriyorAynen canm spor yapiyorum ondan sıkıyım ama onun için de 58 olursam tam istedigim gibi olucam yoksa kas oranım diil yağ oranım yüksek olsa zaten kassız spor yapmayan kadınlarda bu boylara 52-53 kilolar güzel oluyor canm ama onlar dedigin gibi yumusak kassız vucut benim onun için 52-53 -55 e filan gerek kalmaz ama benim biyumdaki 53inceliği için bana 57-58 gereklizaten kollarımda hem yağ hem kas olduğu için kalın kaldı koldan vermem gereken yağ var kollarımdaki yağı sıfır a indirip sadece kas ve kemik kalsın istiyorum karnımıda sadece kas ve kemik kalsın istiyorum yani ğöğüs ve popo dışında vucutta yağ ķalmıcak canm hedefim o şu profil fotomdaki gibi belden üstüm de sadece göğüs kalsın istiyorum o yöndede gidiyor şuan vucudum canm belden alt zaten isteigim hale geldi diyebilirim bacaklar sırf kas zaten bende ince ve yumusacik bacaklari sevmiyorum canm azcık kalın ve kaslı taş gibi bacakları ve popoları seviyorum onu zaten 1yıl aralıksız 1saat ve üzeri bisiklet ile yaptım ve ek hareketler sguat filan ile destekledim şimdi kilo verirken aynı çalışmayı kola odaklı yapıp sımsıkı kol yapmam lazım ama kolumda sadece yağ olsa iş çok kolay fakat çok kas da var sıkınca kocaman geniş bir yumurta çıkıyor ondan korkuyorum dambılla yapmıyorum artk çünkü öyle jenifer lopezin son zamanki kolları gibi ben sevmiyorum kas kas yumurta yumurta olsun istemiyorum şu son şekillendirmeler hakketen zor işmiş
Son 10 sayfayı okumamıştımBiriken msj lar mı ahaahaaabunu bizim topuk e yazmış olamazsın dimi
10 saydayı artk 10günde filan anca yazmışzdr da onadan dedim canmSon 10 sayfayı okumamıştım
Evet oku oku bitiremedim valla. Yazarken parmaklarınız kopmuş olmalı10 saydayı artk 10günde filan anca yazmışzdr da onadan dedim canmıssız çöl gibi oldu topik birini görünce serap mı gördüm diycem o derece hadi pazartesi birlikte diyet ve spora başlıyormuyuz sen onu söyle
Canm daha önce de sana sormuştum yarışları10 saydayı artk 10günde filan anca yazmışzdr da onadan dedim canmıssız çöl gibi oldu topik birini görünce serap mı gördüm diycem o derece hadi pazartesi birlikte diyet ve spora başlıyormuyuz sen onu söyle
Aynen öyle oldu canm tubi ve schonera sadece burda kilo vermek imkansız takimada girelim dedim ıssız ada da motive olmuyorEvet oku oku bitiremedim valla. Yazarken parmaklarınız kopmuş olmalıdoğru söyleyin ben yokken hiç topiğe giresiniz yok di miiiii başlayalım p tesi diyete siz 2.5 kilo verin. Ben 25 anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?