Ben 19.30 da yedim canım yani yarın 12 de kahvaltı yapicammagickk sen akşamı kaçta yedin canm? Sende 16snaat sonra kahvaltı yapma işine başlycaksın dimi ?
Bizim listeler var canım boşa gitme diyetisyeneEvet canım şu an sizin listeyi yapıyorum 5 günlük yapicam bakalım sonra belki diyetisyene gidip aylık liste yaparım
Yellow yüklemiş canım istersen insta dan da atabilirimSchonerDuft canim sizin liste nasil cokmu zor?
Evet canım teşekkürler çok iyi olduBizim listeler var canım boşa gitme diyetisyene
Yellow yüklemiş canım istersen insta dan da atabilirim
İyi geceler kızlar. Uykumuzda yansın yağlar.
Harika canım yarın 59 u görürsün belki
Çok iyi canım wc etkiliyor yarın 65 i görürsün bence67,10 İLE başladım kızlar wc siz 66,60 çıktımnedir bu 66 dan çektiğim yarına 66,00 belkide ucundan 65 i görürüm .
htc71 devam mı tamam mı tartıldın mı bugün
inşallah kendimi çok üşüttüm ondan böyle oldu sanıyorum .Çok iyi canım wc etkiliyor yarın 65 i görürsün bence
yarın tartı günü aşağı yukarı ne kadar gittiğini tahmin edersin.Ben tartılmadım kızlar bakalım yarın kaç çıkarım ama ödemleri yavaş yavaş atıyorum çünkü çok wc ye çıkıyorum haftaya düşüş görürüm diye düşünüyorum
Ben beğendim canım çok tok tutucuydu armut yoktu elma koydum güzeldiinşallah kendimi çok üşüttüm ondan böyle oldu sanıyorum .
yarın tartı günü aşağı yukarı ne kadar gittiğini tahmin edersin.
dünkü kefirin tadını beğendin mi
hadi ya ben ve tubi zor içtik çok berbattı tadı içemedim benBen beğendim canım çok tok tutucuydu armut yoktu elma koydum güzeldi
Benimki açlıktan dı galiba o an ne yesem tadı iyi gelecektihadi ya ben ve tubi zor içtik çok berbattı tadı içemedim ben
valla bende çok açtım ama yok yani çorbayıda içemedim akşamBenimki açlıktan dı galiba o an ne yesem tadı iyi gelecekti
Çorbayı hiç sorma bende içemedim tavuğu zor yedim sabaha kadar midem gurul gurul öttüvalla bende çok açtım ama yok yani çorbayıda içemedim akşambızzz lar beni bende alıyor
TAVUĞU YOĞURT İLE PİŞİRDİM . haşladım yoğurt baharat ekledim kızarttım yoksa bende yiyemezdim .Çorbayı hiç sorma bende içemedim tavuğu zor yedim sabaha kadar midem gurul gurul öttübugünde açım sabah hiç tatmin etmedi yok ya yumurtasız yapamıyorum ben
Evet ya yarın sabah iyi bende öğleni sevmedim brokoli haşladım aklıma o geldi zor yedim yağsız hiç gitmediTAVUĞU YOĞURT İLE PİŞİRDİM . haşladım yoğurt baharat ekledim kızarttım yoksa bende yiyemezdim .
bugün ananası yiyebildim sadece sabah yoğurt ve chia yı yiyemedim . yarınki kahvaltı güzel doyarız onunlaöğleni sevmedim gerçi
Yok canım sanmam okadar gitmez 200grm daha anca gider belki çünki bu hafta zaten baya ciddi ödem attm kuzum artk yavaşlar daha az gitmeye başlar ama inslh sabaha en azından 200-300grm daha düşüş yaşarımHarika canım yarın 59 u görürsün belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?