♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Çok iyi canım wc etkiliyor yarın 65 i görürsün bence
inşallah kendimi çok üşüttüm ondan böyle oldu sanıyorum .
Ben tartılmadım kızlar bakalım yarın kaç çıkarım ama ödemleri yavaş yavaş atıyorum çünkü çok wc ye çıkıyorum haftaya düşüş görürüm diye düşünüyorum
yarın tartı günü aşağı yukarı ne kadar gittiğini tahmin edersin.
dünkü kefirin tadını beğendin mi

inşallah kendimi çok üşüttüm ondan böyle oldu sanıyorum .

yarın tartı günü aşağı yukarı ne kadar gittiğini tahmin edersin.
dünkü kefirin tadını beğendin mi
Ben beğendim canım çok tok tutucuydu armut yoktu elma koydum güzeldi

valla bende çok açtım ama yok yani çorbayıda içemedim akşam bızzz lar beni bende alıyor
Çorbayı hiç sorma bende içemedim tavuğu zor yedim sabaha kadar midem gurul gurul öttü bugünde açım sabah hiç tatmin etmedi yok ya yumurtasız yapamıyorum ben

Çorbayı hiç sorma bende içemedim tavuğu zor yedim sabaha kadar midem gurul gurul öttü bugünde açım sabah hiç tatmin etmedi yok ya yumurtasız yapamıyorum ben
TAVUĞU YOĞURT İLE PİŞİRDİM . haşladım yoğurt baharat ekledim kızarttım yoksa bende yiyemezdim .
bugün ananası yiyebildim sadece sabah yoğurt ve chia yı yiyemedim . yarınki kahvaltı güzel doyarız onunla öğleni sevmedim gerçi

Evet ya yarın sabah iyi bende öğleni sevmedim brokoli haşladım aklıma o geldi zor yedim yağsız hiç gitmedi bakalım deneyeceğim birkaç gün canım olmazsa kendi sistemime dönerim başım döndü işte o kötü oldu tansiyonum düştü sanırım iki çocuk olunca birde gerisini Sen düşün biri acıktım biri susadım benim tansiyon yerlerde gezdi yani

Harika canım yarın 59 u görürsün belki
Yok canım sanmam okadar gitmez 200grm daha anca gider belki çünki bu hafta zaten baya ciddi ödem attm kuzum artk yavaşlar daha az gitmeye başlar ama inslh sabaha en azından 200-300grm daha düşüş yaşarım sen başlayabildin mi?

Kızlar dün çok güzel uyguladm ve busabah da gene açlık için tam 17saati doldurdum ama menuleri bugün birebir yapamadm ajansta idim işler vardı ondan karştı benim ama akşamda kurufasülyemi pisirmistim ondam akşam ki menüyü yani kurubaklagil+cacık+ekmek i aynen uyguladım kızlar ofistede de ara kahve+2karebitter i aynen uyguladm ama öğlen yemeği orda olunca ve aniden gidince malesef farklı oldu birde ordan çıkınca emlak ile ilgili göŕüşmelerim vardı onları da ard arda akşamı buldular dönüp sofrayı kurdum oturup yememiz 20:30 da ancak masadan kalktk yemek bitmisti ondan yarını nasl ayrlıycam bilmiyorum yine 12:30da yemem lazım ooff çok karsk gecti inşlh sabaha em azından 200grm daha düşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…