♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ben de 12 de kahvaltı yapıcaktım ama sabah 7 'de uyanınca çok acıktım dayanamadım.

Canm benmm sallamışsın valla ortalığı 2 3 kilo daha atınca nolursun bilmiyorum
Ben yarın başlıcam canım ama çok güzel grup aktifleşmiş hep beraber başlamamız çok iyi olcak sporunuda yazmışsın benimde yapasım geldi yarın sabah tartılıp başlıyorm bende ama hala şişkinliğim gitmedi oda parantez içinde kalsın
İsterüz isterüz

10 gibi uyursan erken değil .
benim uyku saatim 12 yi bulur . 19 : 50 son benimde şuan bana da geç geldi
19.50 geç ama
10 da nerde uyumak benimde 12 yi bulur uyumam
erken uyuyan kız bu aralar cozuttu
gerçi uyku işi eşimde ama yinede onlardan önce uyumam

19.50 geç ama
Ben bugün uyuyakaldım kaç gündür uyutmadı kızım bugün acısını çıkarmışım 11 de yaptım kahvaltımı dahada birşey yiyesim yok dogrusu

kızlar 67,10 ile başladım çoğu ödem düzgün wcde yok bu aralar.
htc71 tartıldın mı bugün canım
Cogu dediğin gibi odem hemen gider tatli kiz ben yuruyusteydim 1 saat yurudum geldim cumartesi tartiliyoruz diye tartilmadim o zamana kadar hem biraz veririm odem de gider zaten.
bende suan 68 civariyimdir en son 67.7 falandi kardesim geldi yaptiklarimizdan yedim 68 kesin olmusumdur

19.50 geç ama
ben 19 : 30 gibi kapatırım yarın da 10,30 a çekerim gelen olmazsa büroya
yatakta oyalanırsın en kötüsü aklına yemek gelmez
Ben bugün uyuyakaldım kaç gündür uyutmadı kızım bugün acısını çıkarmışım 11 de yaptım kahvaltımı dahada birşey yiyesim yok dogrusu
sende bizim listeyi yapıyorsun değil mi ?

ooo senden zayıfım tatlı kız

Ben kızarmış iki dilim ekmek yanında peynir, zeytin, salatalık ve çayla başladım şimdi de Türk kahvesi içiyorum.
Bende 1dilim tambuğday,domates,çay ve listede 2yumurta vardı onun yerine 1yumurt1dilimpeynir olarak yaptım bu şekilde de tıka basa doyduğum için cevizleri yemedim fazla idi onları ilerleyen saatlerde diğer öğünlerime eklerim bu arada ben dün karar verdiğim gibi bugün ilk öğünümü 13:30 da yaptm tam 18 saat açlığı doldurup bitirdim 19.saate doğru yedim ❤ sabah da tartı bir 60.8 bir 60.5 çktı ikisinin arası tartı gidip geldi güzel bir başlngç oldu

❤ 60.8 ile 60.5 arsı gidip gelerek başladm ben bugün kuzumm liste ile birlikte if de yapıyoruz yani gece açlığın 16 saat olması lazm listeyi de atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…