- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Ben de 12 de kahvaltı yapıcaktım ama sabah 7 'de uyanınca çok acıktım dayanamadım.Afiyet olsun biz if yapmaya karar verdik kahvaltımı biraz önce yaptım bende 1 yumurta 1 etimek 3 ceviz vardı yemeyi unuttum ayrıca kıramamıştım da
iyi yıllar canım .
hadi bakalım herkes başladı diyebilirim
bende erken uyandım 12 yerine 11 yapabilirsin tubi öyle yaptıBen de 12 de kahvaltı yapıcaktım ama sabah 7 'de uyanınca çok acıktım dayanamadım.
11 değil 10 da yaptımbende erken uyandım 12 yerine 11 yapabilirsin tubi öyle yaptı
Canm benmmAy canm beniiimm ne güzel bunları duymak❤❤ çok teşekkür ederim bende sana bayılıyorum biliýorsun çok şükür artk sonunda istediğimiz kombinleri giyebilecek fiziğe ulaştk harika bir duygu imiş Bu kez birlikte 5leride gördük mü artk yazın sahiller içinde tamam olucaz ❤ başlıyormuyuz yarın
İsterüz isterüzKesinlikle canm ben sık detoksa hep karşı idim biliyosun 2ayda bir filan diyordum ama detoks deneyimlerim ve şimdi indiğim son kilodan sonra artık ömür boyu detoks yapmamaya karar verdim kesinlikle kıtlık moduna sokup ters etki yaratıyor ve giden rakam hiç de kalıcı diil aynen katılıyorum sana önemli olan yağdan verip incelip şekillenip kalıcı kilo kaybı sağlamak oda sağlıklı beslenme+spor canm biz tubinin elindeki 10günlük bir liste var ona başlycaz 3müz canm yapamak istersen sanada atabiliriz magick de berkas da belki yapmak ister se yaparz Tuğba ve schoner birebir uyguliycak listeyi ama bizler zor gelirse üzerinde ufak degsklikler yapabilirz diye düşünüyorum bu arada diyet listesi ifle birlikte yapıcaz 16saat açlık 8saat tokluk yani o çok iyi geliyor sen denemişmiydin if i ?
11 değil 10 da yaptım
akşamı 6 da kapatıyorum
ay pardon doğru şaştım ben
senle aramızda 2 saat olmuş oldu desene
Ben de 10 da kahvaltı yaptım. Akşam en geç 5 de yemeği planlıyorum. Garip ama ilk günden gurultu sesleri gelmeye başladı.akşamı 6 da kapatıyorum
şu an fazla erken geldi
bakalım çok acıkırsam yarın bende kahvaltıyı biraz geç saate alırım
10 gibi uyursan erken değil .akşamı 6 da kapatıyorum
şu an fazla erken geldi
bakalım çok acıkırsam yarın bende kahvaltıyı biraz geç saate alırım
eee haftalardır dolu olmaya alışık olunca mide bi afalladı ne oluyor orda diyordurBen de 10 da kahvaltı yaptım. Akşam en geç 5 de yemeği planlıyorum. Garip ama ilk günden gurultu sesleri gelmeye başladı.
19.50 geç ama10 gibi uyursan erken değil .
benim uyku saatim 12 yi bulur . 19 : 50 son benimde şuan bana da geç geldi
Ben bugün uyuyakaldım kaç gündür uyutmadı kızım bugün acısını çıkarmışım 11 de yaptım kahvaltımı dahada birşey yiyesim yok dogrusu19.50 geç ama
10 da nerde uyumak benimde 12 yi bulur uyumam
erken uyuyan kız bu aralar cozuttu
gerçi uyku işi eşimde ama yinede onlardan önce uyumam
Yakında su içsem yarayacak bari su iç diye yalvaracak.eee haftalardır dolu olmaya alışık olunca mide bi afalladı ne oluyor orda diyordur
Cogu dediğin gibi odem hemen gider tatli kiz
Evet kuzum 63 62 idealOndan götürmüyorum zatenöyle sevmem beni bilirsin kas olacak kaslarıda eritmeyelim ondan kaslar sana kalsın diye sana 62-63 yeter bizede 57-58
ye ye sonra su içsem yarıyorYakında su içsem yarayacak bari su iç diye yalvaracak.
ye ye sonra su içsem yarıyoro SU ları iyi bilirim ben (SU böreği,SUpangle,SUfle,TiramiSU )
ben 19 : 30 gibi kapatırım yarın da 10,30 a çekerim gelen olmazsa büroya19.50 geç ama
10 da nerde uyumak benimde 12 yi bulur uyumam
erken uyuyan kız bu aralar cozuttu
gerçi uyku işi eşimde ama yinede onlardan önce uyumam
sende bizim listeyi yapıyorsun değil mi ?Ben bugün uyuyakaldım kaç gündür uyutmadı kızım bugün acısını çıkarmışım 11 de yaptım kahvaltımı dahada birşey yiyesim yok dogrusu
ooo senden zayıfım tatlı kızCogu dediğin gibi odem hemen gider tatli kizben yuruyusteydim 1 saat yurudum geldim cumartesi tartiliyoruz diye tartilmadim o zamana kadar hem biraz veririm odem de gider zaten.
bende suan 68 civariyimdir en son 67.7 falandi kardesim geldi yaptiklarimizdan yedim 68 kesin olmusumdur
Bende 1dilim tambuğday,domates,çay ve listede 2yumurta vardı onun yerine 1yumurt1dilimpeynir olarak yaptım bu şekilde de tıka basa doyduğum için cevizleri yemedim fazla idi onları ilerleyen saatlerde diğer öğünlerime eklerimBen kızarmış iki dilim ekmek yanında peynir, zeytin, salatalık ve çayla başladım şimdi de Türk kahvesi içiyorum.
Canm benmmsallamışsın valla ortalığı 2 3 kilo daha atınca nolursun bilmiyorum
Ben yarın başlıcam canım ama çok güzel grup aktifleşmiş hep beraber başlamamız çok iyi olcak sporunuda yazmışsın benimde yapasım geldi yarın sabah tartılıp başlıyorm bende ama hala şişkinliğim gitmedi oda parantez içinde kalsın
İsterüz isterüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?