♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Evet canım şu an sizin listeyi yapıyorum 5 günlük yapicam bakalım sonra belki diyetisyene gidip aylık liste yaparım

Canım bende ekmek yemedim aynı karatay gibi bu ya ama karatayda arada bişey yemek yok bende onu sevmiyorum bu mantıklı geldi hem açlık hissetmiyoruz hele kefir çok doyurucu bu liste tam benlikmis ama brokoli çorbasının tadı nasıl acaba merak ettim

Evet canım şu an sizin listeyi yapıyorum 5 günlük yapicam bakalım sonra belki diyetisyene gidip aylık liste yaparım
istersen diyet listelerinin devamı var canm diyetisyende büýük ihtimal pek farklı bişi vermiycek ama sen bilirsin kuzum bu liste if ile birleştirince çok iyi sonuç veriyor kuzum if i 16/8 yapamazmisın bide lisle yi sen zaten yapıyorsun daha bide regle bitip onun şişlikleri ödmeleri ni de vucut bırakıcak ooo hoo bence kolaycık 58 olursun ama sen bilirsin

Akşam yemeğimi de yedim. Haşlanmış patatesi tavada ezip çok az yağda ters düz çevirip pişirdim. Yanında kıvırcık salatası.
Karbonhidrat yerine protein li menü tercih etseydin keşke yada en azından patates dışındaki sebzelerden yeseydin canm neyse artk bugün son kez patates ye ozman bidaha en az 3-4 hafta kilo verme sürecinde yeme bence canm detoks dışında zaten patates hep yasak gıda kategorisindedir bide erken yetmişsin acıkırsan seni uzun süre tok tutabilcek bir ara öğün yap canm malum biz senle gece çok geç saatlerde uyuyoruz

Haklisin canım listenin devamı varsa sıkıntı yok 10 günde bilmiyorum hedefime ulaşırmiyim şişlik gider 1 haftaya regl şişliği ancak gidiyor bakalım ne kadar giderse kâr şimdi leslie yaptım 2 aydır bişey yapmiyodum iyi geldi ama kaslarım gevşemiş toparlamam lazım

Ay aynen ya o 1dilim ekmeği çkarnca bu direk karatay kahvaltısı hakikaten doğru sana senin kahvaltıyı yazmşz zaten bizim için bu liste çok kolay canm biz senle bu listedekilerin hepsini yemeden doyuyoruz zaten hiç zorlanmadan zayıflıycaz

Aynen kuzum ilk defa dün gece 12 demeden yatağa girdim. Evet bugün son nişastayı yükledim vücuduma. Acıkmamak için kahve ve bitki çaylarına yüklenmeyi planlıyorum. İnşallah acıkmam.

Aynen kuzum ilk defa dün gece 12 demeden yatağa girdim. Evet bugün son nişastayı yükledim vücuduma. Acıkmamak için kahve ve bitki çaylarına yüklenmeyi planlıyorum. İnşallah acıkmam.
Sabah hem tartılırsin canm net kilonu görüp öyle başlamış olursun sende ben valla gece 04 de yattım bu ara yatağa girmem tam 04ü buluyor az daha zorlarsam millet uyanırken ben yatmaya gidicem

Sabah hem tartılırsin canm net kilonu görüp öyle başlamış olursun sende ben valla gece 04 de yattım bu ara yatağa girmem tam 04ü buluyor az daha zorlarsam millet uyanırken ben yatmaya gidicem
Bende hep öyleydim kedi tüm gece uyanık ışığı kapayınca başlıyor üstüme atlamaya kalk kalk benle ilgilen diye bende ışığı açıyorum yanında kitap okuyorum o zaman sakince beni izliyor.

Bende hep öyleydim kedi tüm gece uyanık ışığı kapayınca başlıyor üstüme atlamaya kalk kalk benle ilgilen diye bende ışığı açıyorum yanında kitap okuyorum o zaman sakince beni izliyor.
Bende de biraz delilik var geceleri geç saatte tek başıma salon da korku filmi izliyorum
mira uyuyunca gidip seç izle klasürün de ne kadar korku filmi varsa geceleri sırayla uyuyana kadar izliyorum az deli diilim

Bende de biraz delilik var geceleri geç saatte tek başıma salon da korku filmi izliyorum
mira uyuyunca gidip seç izle klasürün de ne kadar korku filmi varsa geceleri sırayla uyuyana kadar izliyorum az deli diilim
Bende korku filmi izliyince kucağımda kaç kez korkudan hopladığını gördüm. Hatta birgün çizgifilm olan çizmelikedi vardı dinazor pat diye kediyi ağzına aldı bizimki bir korktu o günden sonra o yanımdaysa izleyemiyorum. Ama korku filminin yeri ayrı.

Satanist filmi izletme korkudan kedi bidaha uyuyamaz ahahaaa

Yellowcum ya çok teşekkür ederim kabul ediyorum listeyi 45 dakika yürüyüş ve açlık olayınıda yarın alırım eksik malzemeleri başlıypruuuuuzzzz
çok sevindim canm Bende yürüyüş e başlamadım yarın başlarım ama bugünde yürüyüş yerine 45dakika kondisyon bisikleti yapıp üstüne kol çalıştm canm bu gece açlğa başla canm akşam yemeğini en son kaçta yiycek isen yada yediysen saat tut hesapla canm akşam yemeğinden tam 16 saat sonra kahvaltını yapıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…