- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Yarn tartılırsın canm bişey olmaz bir gün geç tartlmaktanBen bugün tartılmadım. Şimdi pişman oldum. Keşke tartılsaydım.
Evet canım şu an sizin listeyi yapıyorum 5 günlük yapicam bakalım sonra belki diyetisyene gidip aylık liste yaparımben 19 : 30 gibi kapatırım yarın da 10,30 a çekerim gelen olmazsa büroya
yatakta oyalanırsın en kötüsü aklına yemek gelmez
sende bizim listeyi yapıyorsun değil mi ?
ooo senden zayıfım tatlı kız
Canım bende ekmek yemedim aynı karatay gibi bu ya ama karatayda arada bişey yemek yok bende onu sevmiyorum bu mantıklı geldi hem açlık hissetmiyoruz hele kefir çok doyurucu bu liste tam benlikmis ama brokoli çorbasının tadı nasıl acaba merak ettimBende 1dilim tambuğday,domates,çay ve listede 2yumurta vardı onun yerine 1yumurt1dilimpeynir olarak yaptım bu şekilde de tıka basa doyduğum için cevizleri yemedim fazla idi onları ilerleyen saatlerde diğer öğünlerime eklerimbu arada ben dün karar verdiğim gibi bugün ilk öğünümü 13:30 da yaptm tam 18 saat açlığı doldurup bitirdim 19.saate doğru yedim ❤ sabah da tartı bir 60.8 bir 60.5 çktı ikisinin arası tartı gidip geldi güzel bir başlngç oldu
istersen diyet listelerinin devamı var canm diyetisyende büýük ihtimal pek farklı bişi vermiycek ama sen bilirsin kuzum bu liste if ile birleştirince çok iyi sonuç veriyor kuzum if i 16/8 yapamazmisın bide lisle yi sen zaten yapıyorsun daha bide regle bitip onun şişlikleri ödmeleri ni de vucut bırakıcak ooo hoo bence kolaycık 58 olursun ama sen bilirsinEvet canım şu an sizin listeyi yapıyorum 5 günlük yapicam bakalım sonra belki diyetisyene gidip aylık liste yaparım
Karbonhidrat yerine protein li menü tercih etseydin keşke yada en azından patates dışındaki sebzelerden yeseydin canm neyse artk bugün son kez patates ye ozman bidaha en az 3-4 hafta kilo verme sürecinde yeme bence canm detoks dışında zaten patates hep yasak gıda kategorisindedir bide erken yetmişsin acıkırsan seni uzun süre tok tutabilcek bir ara öğün yap canm malum biz senle gece çok geç saatlerde uyuyoruzAkşam yemeğimi de yedim. Haşlanmış patatesi tavada ezip çok az yağda ters düz çevirip pişirdim. Yanında kıvırcık salatası.
Haklisin canım listenin devamı varsa sıkıntı yok 10 günde bilmiyorum hedefime ulaşırmiyim şişlik gider 1 haftaya regl şişliği ancak gidiyor bakalım ne kadar giderse kâr şimdi leslie yaptım 2 aydır bişey yapmiyodum iyi geldi ama kaslarım gevşemiş toparlamam lazımistersen diyet listelerinin devamı var canm diyetisyende büýük ihtimal pek farklı bişi vermiycek ama sen bilirsin kuzum bu liste if ile birleştirince çok iyi sonuç veriyor kuzum if i 16/8 yapamazmisın bide lisle yi sen zaten yapıyorsun daha bide regle bitip onun şişlikleri ödmeleri ni de vucut bırakıcak ooo hoo bence kolaycık 58 olursun ama sen bilirsin❤
Ay aynen ya o 1dilim ekmeği çkarnca bu direk karatay kahvaltısı hakikaten doğruCanım bende ekmek yemedim aynı karatay gibi bu ya ama karatayda arada bişey yemek yok bende onu sevmiyorum bu mantıklı geldi hem açlık hissetmiyoruz hele kefir çok doyurucu bu liste tam benlikmis ama brokoli çorbasının tadı nasıl acaba merak ettim
Aynen kuzum ilk defa dün gece 12 demeden yatağa girdim. Evet bugün son nişastayı yükledim vücuduma. Acıkmamak için kahve ve bitki çaylarına yüklenmeyi planlıyorum. İnşallah acıkmam.Karbonhidrat yerine protein li menü tercih etseydin keşke yada en azından patates dışındaki sebzelerden yeseydin canm neyse artk bugün son kez patates ye ozman bidaha en az 3-4 hafta kilo verme sürecinde yeme bence canm detoks dışında zaten patates hep yasak gıda kategorisindedir bide erken yetmişsin acıkırsan seni uzun süre tok tutabilcek bir ara öğün yap canm malum biz senle gece çok geç saatlerde uyuyoruz
Sabah hem tartılırsin canm net kilonu görüp öyle başlamış olursun sendeAynen kuzum ilk defa dün gece 12 demeden yatağa girdim. Evet bugün son nişastayı yükledim vücuduma. Acıkmamak için kahve ve bitki çaylarına yüklenmeyi planlıyorum. İnşallah acıkmam.
Bende hep öyleydim kedi tüm gece uyanık ışığı kapayınca başlıyor üstüme atlamaya kalk kalk benle ilgilen diye bende ışığı açıyorum yanında kitap okuyorum o zaman sakince beni izliyor.Sabah hem tartılırsin canm net kilonu görüp öyle başlamış olursun sendeben valla gece 04 de yattım bu ara yatağa girmem tam 04ü buluyor az daha zorlarsam millet uyanırken ben yatmaya gidicem
Bende de biraz delilik varBende hep öyleydim kedi tüm gece uyanık ışığı kapayınca başlıyor üstüme atlamaya kalk kalk benle ilgilen diye bende ışığı açıyorum yanında kitap okuyorum o zaman sakince beni izliyor.
Bende korku filmi izliyince kucağımda kaç kez korkudan hopladığını gördüm. Hatta birgün çizgifilm olan çizmelikedi vardı dinazor pat diye kediyi ağzına aldı bizimki bir korktu o günden sonra o yanımdaysa izleyemiyorum. Ama korku filminin yeri ayrı.Bende de biraz delilik vargeceleri geç saatte tek başıma salon da korku filmi izliyorum
☠ ☻ mira uyuyunca gidip seç izle klasürün de ne kadar korku filmi varsa geceleri sırayla uyuyana kadar izliyorum az deli diilim
Satanist filmi izletmeBende korku filmi izliyince kucağımda kaç kez korkudan hopladığını gördüm. Hatta birgün çizgifilm olan çizmelikedi vardı dinazor pat diye kediyi ağzına aldı bizimki bir korktu o günden sonra o yanımdaysa izleyemiyorum. Ama korku filminin yeri ayrı.
Dünyanın en korkak kedisi bana ait.Satanist filmi izletmekorkudan kedi bidaha uyuyamaz ahahaaa
Yellowcum ya çok teşekkür ederim kabul ediyorum listeyi 45 dakika yürüyüş ve açlık olayınıda yarın alırım eksik malzemeleri başlıypruuuuuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?