- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Aynen öyle. Boşuna dememişler insanın kendine yaptığını başkası yapamaz.Ca o ilaçları en başta içse idin şimdi ye düzelmisti bence hiç aksatma bidaha biran önce düzelsin sağlık çok önemli sonra başka şeyleri tetikliyor o eksiklikler
Demeknki standart uzun süreli diyet sana yaramiyo bu gazla devamCanım tubi ile kapışma halindeyiz zaten onla aramda çok kalmadı 400 500 gr kaldı sanırım.
5leri bu sene düşünmüyorum 60 ta sabitleyip bölgesel e geçer kilo korumaya başlarım yeter bana.
Dimi
Valla patates detoksu ile başladım sonra 20 gün diyetisyen kontrolünde detoks yaptım. Sonra klasik listelere geçtim sonra 4 5 gün 2 öğün beslendim o çok iyi geldi. Sonra 8/16 ya geçtik kızlar ile 10 gün bu şekilde gidecek if yapıyorum yani . Sonra 3 ana 3 ara öğün yapacam 15 gün kadar bu 25 günde toplam 5 kilo verirsem 62 yi görecem
Sanki tek biz ısınıyoz aman benanaaa odicekler ,o 500 ü sen ödede aklın başına gelsin ben ödemem diyorlarmış ahaahaaa
Aynen kendi çocukları ısınıyor mecburlarDemeknki standart uzun süreli diyet sana yaramiyo bu gazla devam62 olan 60 da olur kuzu ha gayret
Sanki tek biz ısınıyoz aman benanaaa odicekler ,
Hadi biran önce 7leri bırakın artk biran önce 7ye veda ettim şuan 69 oldum demenizi bekliyorumBizimKizilbodur nerelerde. Yoksa bu kız 70 olduda beni mi bekliyor.
İnşallah inşallah amin.Hadi biran önce 7leri bırakın artk biran önce 7ye veda ettim şuan 69 oldum demenizi bekliyorum
Bugün çok zor geçti evde olunca sıkıldım sanırım.Demeknki standart uzun süreli diyet sana yaramiyo bu gazla devam62 olan 60 da olur kuzu ha gayret
Sanki tek biz ısınıyoz aman benanaaa odicekler ,
Tünelin ucu nasıl ona göreAynen kendi çocukları ısınıyor mecburlarsen 58de frene bastın mı bakkim yoksa 60a yanımıza mı geliyosun senle aramızda 2kilocuk kalmış bak bence çabuk geldiğin yöne geri dön
Hafta sonları diyet hep sıkıyor zaten ev dışarısı farketmiyo niyeyse bende 20 gun hiç tutmadım kendimi inan ki her saat yedim az bile aldımBugün çok zor geçti evde olunca sıkıldım sanırım.
Şimdilik iyi gidiyor 62 ye kadar durmak yok
Ben sana yetişene kadar tekrar kilo verip alıp tekrar vermenden korkuyorum.Tünelin ucu nasıl ona göreyok sabah 57.5 çıktım bakayım hızlı gitcek gibi ama bakalım siz bana yetisin
Geri gitmis hemen ne güzel bu haliylede aramızda 3kilocukdan daha az var hiç bişi diil ama benim yetişmem için senin diyeti bırakıp korumaya geçmen lazımTünelin ucu nasıl ona göreyok sabah 57.5 çıktım bakayım hızlı gitcek gibi ama bakalım siz bana yetisin
Yani sonuçta aranızda 15 kilocuk filan varBen sana yetişene kadar tekrar kilo verip alıp tekrar vermenden korkuyorum.
Işınlanmayı icat etmek daha mı kolay neGeri gitmis hemen ne güzel bu haliylede aramızda 3kilocukdan daha az var hiç bişi diil ama benim yetişmem için senin diyeti bırakıp korumaya geçmen lazımyoksa hedefimin altında kalıyorsun 57-58 de ben sabitliycem şuan tam hedefimdesin yani üstüne bastın ayağını kaldır diyorum
Yani sonuçta aranızda 15 kilocuk filan varo koşarken sen uçağa bin yetişirsin
valla bu ara en güzel diyeti hafta sonu yapıyorumHafta sonları diyet hep sıkıyor zaten ev dışarısı farketmiyo niyeyse bende 20 gun hiç tutmadım kendimi inan ki her saat yedim az bile aldımşimdi yaza kaynima nişan yapcaz onun için zayiflamam lazım güzel bı elbise giyebileyim
Kendimce diyet yapıyorum canım şu an sizin listeyi bıraktım
neden ki ?Kendimce diyet yapıyorum canım şu an sizin listeyi bıraktım
Bilmemneden ki ?
iyi geliyors ve mutluysanBilmemkaratay yapıyorum şu ara canım pek farkı yok aslında sadece her gün yumurta
Kendimce diyet yapıyorum canım şu an sizin listeyi bıraktım
klasik bizz bende bıraktm canm yok listeye göre gitme bize göre diil ama schoner ve tubiye harika uyuyor liste işi biz kendi bildigmiz ile en iyi gidiyoruz yoksa var olan bisiye şarrlamaya zorlaynca stres e giriyoruz ters tepiyor bende kendi listemi kendim oluşturcam yine canm bide 2öğünden fazla ana öğün ben yapamıyorum fazla geliyor bana kahvaltı ve akşam yetiyor canm onlara ek sadece kahvenin yanında 1 yda 2 ara minik ara öğün yetiyor gene ona dömcem ama if e devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?