♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Demeknki standart uzun süreli diyet sana yaramiyo bu gazla devam 62 olan 60 da olur kuzu ha gayret
o 500 ü sen ödede aklın başına gelsin ben ödemem diyorlarmış ahaahaaa
Sanki tek biz ısınıyoz aman benanaaa odicekler ,

Demeknki standart uzun süreli diyet sana yaramiyo bu gazla devam 62 olan 60 da olur kuzu ha gayret

Sanki tek biz ısınıyoz aman benanaaa odicekler ,
Aynen kendi çocukları ısınıyor mecburlar sen 58de frene bastın mı bakkim yoksa 60a yanımıza mı geliyosun senle aramızda 2kilocuk kalmış bak bence çabuk geldiğin yöne geri dön

Aynen kendi çocukları ısınıyor mecburlar sen 58de frene bastın mı bakkim yoksa 60a yanımıza mı geliyosun senle aramızda 2kilocuk kalmış bak bence çabuk geldiğin yöne geri dön
Tünelin ucu nasıl ona göre yok sabah 57.5 çıktım bakayım hızlı gitcek gibi ama bakalım siz bana yetisin

Bugün çok zor geçti evde olunca sıkıldım sanırım.
Şimdilik iyi gidiyor 62 ye kadar durmak yok
Hafta sonları diyet hep sıkıyor zaten ev dışarısı farketmiyo niyeyse bende 20 gun hiç tutmadım kendimi inan ki her saat yedim az bile aldım şimdi yaza kaynima nişan yapcaz onun için zayiflamam lazım güzel bı elbise giyebileyim

Tünelin ucu nasıl ona göre yok sabah 57.5 çıktım bakayım hızlı gitcek gibi ama bakalım siz bana yetisin
Geri gitmis hemen ne güzel bu haliylede aramızda 3kilocukdan daha az var hiç bişi diil ama benim yetişmem için senin diyeti bırakıp korumaya geçmen lazım yoksa hedefimin altında kalıyorsun 57-58 de ben sabitliycem şuan tam hedefimdesin yani üstüne bastın ayağını kaldır diyorum
Ben sana yetişene kadar tekrar kilo verip alıp tekrar vermenden korkuyorum.
Yani sonuçta aranızda 15 kilocuk filan var o koşarken sen uçağa bin yetişirsin

Işınlanmayı icat etmek daha mı kolay ne

valla bu ara en güzel diyeti hafta sonu yapıyorum
nişan ne zaman canım

Kendimce diyet yapıyorum canım şu an sizin listeyi bıraktım
klasik bizz bende bıraktm canm yok listeye göre gitme bize göre diil ama schoner ve tubiye harika uyuyor liste işi biz kendi bildigmiz ile en iyi gidiyoruz yoksa var olan bisiye şarrlamaya zorlaynca stres e giriyoruz ters tepiyor bende kendi listemi kendim oluşturcam yine canm bide 2öğünden fazla ana öğün ben yapamıyorum fazla geliyor bana kahvaltı ve akşam yetiyor canm onlara ek sadece kahvenin yanında 1 yda 2 ara minik ara öğün yetiyor gene ona dömcem ama if e devam

aynen klasik biz yani ikimiz yok ya kurallara uyanıyorum bende burcumuz yay olduğundan mıdır nedir oldum olası kuralları sevmem hep kendi olusturdugum listeyle mutlu oldum bende 3 öğünü sevmiyorum hep mutfak hep mutfak doyurucu olsun akşama kadar tok tutsun öyleyim bende evet tubiyle burcu ya çok iyi geldi maşallah onlar devam etsin tabi ama bana göre değil kaç kere diyetisyene gidip listeyi alt üst etmisimdir üstüme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…