♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

61 cok az olur boyumla kilom arasinda 11 fark olacak 64 bile cok iyiydi 63 62 ye çekeyim dedim ama daha aşağısı olmaz gibi kuzum
SchonerDuft haticeye diil neticeye bak demişler sen haticeyi bırak kendi boyuna göre rakip bul canm mesala bizzz ne işin var 1.70 ve üstü rakip mi olur onlar şuan bile kiloları boylarından az bizi 5ler paklar canm sen buraya boyu boyuna suyu suyuna uygun burda magick var ben varım tuğba var

Hiç mi kullanmiyomus 4 TL ne , valla bnmde komşular aradı geçmiş olsuna
Kullanmayanın ki 4tl nasl gelcek ki saat okuma bedeli vs. Yokmu ? Yazın doğalgaz ile ısınmıyoruz yaz boyu petekler kapalı iken bile 4tl faturam olmadı Allah Allah uçuk kız ben şok diyorum yani bu arada benim de 500geldi ben adama fatura kaç geldi şok olursun diyorum oda 700 mü diyor iyi dedim sen öyle diince rahatladim ozman okadar yüksek diil sen sevin ozaman 500geldi dedim

ufukta canınız sağolsun dedi ne dicekler başka

Canım tubi ile kapışma halindeyiz zaten onla aramda çok kalmadı 400 500 gr kaldı sanırım.
5leri bu sene düşünmüyorum 60 ta sabitleyip bölgesel e geçer kilo korumaya başlarım yeter bana.
65 mi aramizda 10 kilodan az kalmış nasıl verdinnnn
Dimi
Valla patates detoksu ile başladım sonra 20 gün diyetisyen kontrolünde detoks yaptım. Sonra klasik listelere geçtim sonra 4 5 gün 2 öğün beslendim o çok iyi geldi. Sonra 8/16 ya geçtik kızlar ile 10 gün bu şekilde gidecek if yapıyorum yani . Sonra 3 ana 3 ara öğün yapacam 15 gün kadar bu 25 günde toplam 5 kilo verirsem 62 yi görecem

Canm oraya kadar zorlar sıkılır ederim vs. Diyor isen 60da sabitleyince benim gibi yapabilirsin yani sıkıldıkça 1-2 ay ara ver hazır hissettikçe tekrar 5lere geçebilirmiyim diye denersin canm ❤ acelesi yok zaten ne gitse kâr

Ocak sonu şubat başı gibi 10 günlük if listesini tekrar yapacam o dönemde misafirim de gitmiş olur o dönemde ne verirsem artık veririm.
Marttan sonra güzelce sporuma da başlarım

Şimdi baktım elektrik tam 537.77. Birde evde iki kişiler. Biz de aynı fatura geldi dedim annem 600 mü dedi. 537 deyince tamam dedi. Apartmanda bize en yakın 137 lira valla onları görünce biz ne yapıyoruz diyorum ondan bana çok geldi.

Mükemmel cidden. Salıdan itibaren bende bunu deniyim bakalım.

Aynen canm elektrik ise çok gelmiş ama ısınma için kilima yada elektrikli soba vs. Kullanıyorsanız ondan olabilir yoksa elektrik 150 - 200 normal yani ben hiç elde tek bir tabak bile yıkamam mesela surekli hergün bulaşık ,çamşır makimesi çalşyr internet,tv filan sürekli açık bide tavan ışıkları ledli spotlu bizim salonda 18 tane spot var 2tur da led döşeli bide onlar açık geceleri yani baya elktrik kullanıyoruz ama bize kışları 150-200civarı geliyor canm siz elektriği ısınma ya kullanıyor iseniz ondan öyle fatura gelmiş olabilir

Tabiki klima var. Bizdede çamaşır, bulaşık, kedi yüzünden hergün iki kez ev süpürünce normalde. Apartman beni şaşırtıyor. Nasıl bu kadar az geliyor. bir de onlar bizden kalabalık.

Tabiki klima var. Bizdede çamaşır, bulaşık, kedi yüzünden hergün iki kez ev süpürünce normalde. Apartman beni şaşırtıyor. Nasıl bu kadar az geliyor. bir de onlar bizden kalabalık.
Canm onlar doğal gaz yada başka ısınma kullanıyor iseler ozman normal 130 elektrik faturası zaten dediğm gibi ısınmaya elektrik çok gidiyor yoksa bizim de yoğun kullanıma reğmen 150 -200 ü anca buluyor ama 550de doğal gaz gelince ikisi bukez de700-750 tl yi bulmuş oluyor biz birazda rahata düşkünüz de ondan bence canm o az gelenler tasarruf yapıyordur ben doğal gazları açıp tşört ile geziyorum ondan oluyor bence başka adam olsa beni öldürür heralde

Yok kuzum Marmaris'e daha doğalgaz gelmedi. Biz çok fakir bir memleketiz zavallı bizleri düşünmüyorlar.

Ben İzmirde okurken öyleydi. Tek başıma yaşamama rağmen üstümdeki kız arkadaşımda tek yaşıyordu bir de ben her hafta sonu ailemin yanına geliyordum. Ona 50 geliyor bana 230 geliyordu. Bana kızıyordu biraz tasarruflu ol. Nasıl napıyosun anlamıyorum diyordu.

Yok kuzum Marmaris'e daha doğalgaz gelmedi. Biz çok fakir bir memleketiz zavallı bizleri düşünmüyorlar.
Yazlık taraflar öyle o kesimlere döşemeleri zor mu oluyor diye niye bilmiyorumda öyle oluyor canm bodrumda da çoğu yerde yok zaten oraların kışları az oluyor ne de olsa boşver 3aycık kış size zaten turistler 8ay bile denizi kullanıyor oralarda

Aynen ben uzun kollu giyinmeye başlıyorum. Bir sahile iniyorum insanlar bikinili denizde. Ben yaşlanmışım diyorum. Ah şu kansızlık mahvetti beni. Yazın o sıcağında bile elim buz gibi oluyor.

Aynen ben uzun kollu giyinmeye başlıyorum. Bir sahile iniyorum insanlar bikinili denizde. Ben yaşlanmışım diyorum. Ah şu kansızlık mahvetti beni. Yazın o sıcağında bile elim buz gibi oluyor.
Ca o ilaçları en başta içse idin şimdi ye düzelmisti bence hiç aksatma bidaha biran önce düzelsin sağlık çok önemli sonra başka şeyleri tetikliyor o eksiklikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…