♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Benim yükselenim yay acaba o yüzden mi ne zaman hazır liste yapınca depresyona girip hastanelik oluyorum.

Ahahaaaa bencede yaylarin ruhu özgürdür yukselende olsa yakalamış seni
Bugün zaten yay burçlarının sağlığına dikkat etmesi gerektiğini en çok yayların kalça ve üst bacak sorunu yaşadığını duydum. Ay dedim ya hayatında bu kadar çok toto üstü düşen ben demekki yay burcu yüzünden yerleri öpüyormuşum dedim.

Kızlar en sevdiğim diyeti buldum ot diyeti.
Sabah : Buğday, yulaf gibi tahıllarla hazırlanmış besinler.
Öğle : Sadece yeşil yapraklı sebzelerden oluşan bol peynirli salata.
Akşam : Çok az tereyağında pişirilmiş mantar, avokado, zeytin ve yeşil sebzelerden oluşan salata.
Hayatımdaki en basit diyet.

Ay evet ya benimde kalça bacak sorunum çok hep bir ağrı sızı hissediyorum demekki bundanmis zaten bu sene yayları çok şey bekliyor hayırlı olur inşallah

Aymen biz senle diyetisyen listelerine 3günden fazla uyamıyoruz bende senin gibi çok yedirdiklerinden mutsuz oluyorum sürekli mutfak ve yemekle ilgilenmeyi bende sevmiyorum canm yaaa aynen miss gibi kahvaltımızı edelim tamam akşamda yemeğimizi yeriz ayni kafadaym canm arada zaten kahve 1-2 ceviz yada 1dolim ananas veye yarım muz gibi bisi ile bir kez ara yapmak bana yetiyor artıyor bile hiç miğdemizi genişletip iştahımızı öğünümüzü arttrcak işlere girmeyelim biz canm böyle güzel zaten ben loste öncesi ne güzel kendi yaptklarım ile 4günde 1600 vermiştim ya listeye baslamasam daha iyi idi yine kendi yaptgma döndüm

Ahahaaaa bencede yaylarin ruhu özgürdür yukselende olsa yakalamış seni
Aynen hiç bir konuda kural tanımam aynı şeyi tercih edersen deseler tercih ederim ama mecbursun deseler bitti öldürselér yapmam kurala gelemiyorum kendi tercihimi yapucam özgür olduğmu histetmem şart her konuda benim

Tipik yay burcuyuz işte canim napalim özümüz bu

Tabi canım kendimiz diyetisyen gibi olduk zaten liste işine gelemiyoruz ve 3 ana öğün demek stres demek benim içinde okulda oluyorum tam o zaman eve gel acele bir şekilde yemek hazırla hem kendine hem çocuklara aman ya boşver kendin yap az gitsin ama öz gitsin

Bende aynı stres oldum bide biliyosun ben stres oldum mu bırak kilo vermeyi tersine hemen şişiyorum ters tepiyor canm aynı öyle oldu ilk 2gün listeye uydum 600daha gitti sonraki 2gün bana sıkıntı stres oldu zorladm yetistiremiyorum öğünleri uyamıyorum saatler yetismiyor vs. Baktm 2gün daha zorlayark yapnca geri +600 oldum 2gün verdim sonraki 2gnün geri şiştm 5günlük diyet listesinin 5.gün sabahı 1.gün ki kilomdaym bu liste ile sıfıra sıfır elde var sıfır şu 2-3 gün kendi uygulamalarimı yapıp tekrar 60.2 olurum inşlh kendi yaptklarm hep kalıcı oluyor kendi yaptklarım ile indigm kilodaym zaten şuan cmtsy göre artıdayım ben 60.8 çkyrm

Son düzenleme:
Of ya bu ne millet listeyle kilo verir tam tersi biz alıyoruz bende aynısı oldum canım stresten daha çok yedim elde var sıfır neyse önümüze bakalım artık liste falan yok kendimiz varız bize uymuyo napalim zaten herşey beyinde bitiyor eğer kilo vereceğimize odaklanirsak veremeyeceğimiz kilo yok şimdiye kadar o kadar kilo verdik ki vız gelir gerisi boş

Ben sana yetişene kadar tekrar kilo verip alıp tekrar vermenden korkuyorum.
yaza kadar yetisirsennnn olur ama yoksa tekrar alcam çünkü eşim yazın gelxek
Yok ben vereyim 3 4 kilo hatta 5 kilo çünkü göbeğinin gitmesi lazim sen dayanamaz vermeye devam eder yetisirsin bana
valla bu ara en güzel diyeti hafta sonu yapıyorum
nişan ne zaman canım
Hafta sonu mu tam yemek yeme günlerin de mi nasıl Ağustos gibi diyolar yani tam 8 ay var sıfır bedene düşmek için

60küsüra geldin mi peki canım ? 61 demisin ?

melisa- nasl gidiyor diyet canm ? Sporda yapıyormusun? magickk senin durum nasl ?
Devam ediyorum canım arada yememem gereken şeylerde kaçıyo ama saate hala uyuyorm yalnız şu karnım hala düzelmedi çok rahatsız olmaya başladm doktora gitçem biraz daha düzelmezse koca şiş bi karın moralimi çok bozuyo yürüyüş yapıyorm bide kış insanı değilim ben spor enerjim olmuyo ya sen nasılsın fotoların harika imkan olursa izlicem seni

Sağol kuzum ❤ iyiyim bende benim karnımda şişti ve çok ağrıda var üşüttüm kesin bende canm kışın normal sende üşütüyosan ondan şişiyordur canm 2saatlik iş vardı dün yine ajamsta ve bizim ofis çok soğuktu dün orda üşüttüm bende

Ayy canım çok zor oluyo kadınların usutmemesi lazım bende üşütmüşüm kaç gün kasiklarim agridi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…