- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
CUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.1/61.7/0.4
magickk = 61.8/61/0.8
blonde ambition = 61.5/60.8/0.7
SchonerDuft = 66.0/64.30/-1.70
tugbaFB = 65.2//
htc71 = 67.0/67.6/+0.6
ucukgenclik = 74.2/
Hadi yakala kuzummSchonerDuft oy naptın öyle canım nefesini ensemde hissediyorum tebrik ederim çok iyi vermişsin bu hafta
magickk blonde ambition tebrikler kızlar sizde harikasınızz ama eski irademe döndümm yakalıcamm siziii
Haftanın en iyi kilo vereni sen oldun kuzum tebriklerCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.1//
magickk = 61.8/61/0.8
blonde ambition = 61.5/60.8/0.7
SchonerDuft = 66.0/64.30/-1.70
tugbaFB = 65.2//
htc71 = 67.0/67.6/+0.6
ucukgenclik = 74.2/
Diyetli kadını düzelttim 62.1 di geçen hafta
Aynen kuzum geliyo hemde baya hızlımelisa- magickk şuan SchonerDuft un önünde sadece biz varız inanılmaz şaka maka derken kız bizi yakalamak üzere O.M.G kaçıııınnnn...
Olur kuzum ben yine saat 18gibi yapabilirimZumba yapiyomuyuz kızlar hadi hep beraber yapalım ben haftanın iki günü zumba diğer 3 günü leslie yapicam hadi sizde katılın banablonde ambition Bugün yapalım mı yine zumba ne dersin
Haftanın 5 günü spor olarak ayarladım canım aslında bugün yapmasamda olur bu şekilde daha rahat ilerliyorum ama yapabilirsem senin gibi 18 de yapmak istiyorumOlur kuzum ben yine saat 18gibi yapabilirim
17den sonra müsaitim benim için uygun
Bünye beni bozmasa 63 ile gelecektim canımSchonerDuft oy naptın öyle canım nefesini ensemde hissediyorum tebrik ederim çok iyi vermişsin bu hafta
magickk blonde ambition tebrikler kızlar sizde harikasınızz ama eski irademe döndümm yakalıcamm siziii
Yaa doğru ama bahane buluyor hep evde hrr gün kendine yemek yapsa hem zamanı geçer hem sağlıklı beslenir ben kasım ayından beri içeceğime kadar yapıyorum götürüyorum kendime yoksa hayatta veremezdim.Heyecanla bekliyorum galiba indiği en düşük kilo olcak
Anlayabiliyorum onu yalnızken insanın yiyesi geliyo ama bebek istiyosalr vermesi lazım gerçekten ben bı teşvik ederim onu
Valla oldum ketoda umarım aynı etkiyi verir bana kuzum Yağ dan vermek önceliğim gerçisuper canm birkaç gun önce sen de 62.8 görundü diyordun seninde benim gibi 2-3günde tam 1.100 geri gitmiş eşit vermişiz
Hadi yakala kuzumm
Haftanın en iyi kilo vereni sen oldun kuzum tebriklerhaftaya seni 63 lerde 62 lerde görücek olmamız inanılmaz valla süpersin arap atı sonradan bir açıldın tutabilene aşk olsun
Bende katılmaya çalışırım size canimZumba yapiyomuyuz kızlar hadi hep beraber yapalım ben haftanın iki günü zumba diğer 3 günü leslie yapicam hadi sizde katılın banablonde ambition Bugün yapalım mı yine zumba ne dersin
SchonerDuft ne ettin sen daha da yetisemem ben sana beklemezsen tabi tebrik ederim tatli kiz cok mükemmel gitmiş
Sen bu hafta 62-63 arası olursan zaten haticenin hedefine varmış oluyorsun kuzuBünye beni bozmasa 63 ile gelecektim canım
Bakalım keto ile ne kadar gidecek .
Yaa doğru ama bahane buluyor hep evde hrr gün kendine yemek yapsa hem zamanı geçer hem sağlıklı beslenir ben kasım ayından beri içeceğime kadar yapıyorum götürüyorum kendime yoksa hayatta veremezdim.
Valla oldum ketoda umarım aynı etkiyi verir bana kuzum Yağ dan vermek önceliğim gerçi
Bende katılmaya çalışırım size canim
27 ocak ve 2 şubatta yakaladın yakaladın yoksa tren kaçtı
Tubi memlkete gidiyor o arada yakalarsa eğer yakalar yoksa o trende kaçarSen bu hafta 62-63 arası olursan zaten haticenin hedefine varmış oluyorsun kuzudaha nasıl yakalasın ama tubiyi yakalayabilir belki
Ondan 63 görünmemiştir regle başlar başlamaz 63ü görürsün be im regle de sadece karnım şişer elim ayağımın şiştiği hiç olmadı canm sen suyu tam regle zamanı azlttın diye heryerin şişmiş olabilirTubi memlkete gidiyor o arada yakalarsa eğer yakalar yoksa o trende kaçarbu arada benim de reglime 3 gün kalmış canım ellerim şişti neden şiş diyorum bende
Zaten haftaya 63 u gorursun daha nasil yakalayayımBünye beni bozmasa 63 ile gelecektim canım
Bakalım keto ile ne kadar gidecek .
Yaa doğru ama bahane buluyor hep evde hrr gün kendine yemek yapsa hem zamanı geçer hem sağlıklı beslenir ben kasım ayından beri içeceğime kadar yapıyorum götürüyorum kendime yoksa hayatta veremezdim.
Valla oldum ketoda umarım aynı etkiyi verir bana kuzum Yağ dan vermek önceliğim gerçi
Bende katılmaya çalışırım size canim
27 ocak ve 2 şubatta yakaladın yakaladın yoksa tren kaçtı
Katiliyorum tubiyle aramizda 1.5 kilo var o olabilirSen bu hafta 62-63 arası olursan zaten haticenin hedefine varmış oluyorsun kuzudaha nasıl yakalasın ama tubiyi yakalayabilir belki
1.5 kilo var yakalayabilirim onu hem memlekete de gidiyormusTubi memlkete gidiyor o arada yakalarsa eğer yakalar yoksa o trende kaçarbu arada benim de reglime 3 gün kalmış canım ellerim şişti neden şiş diyorum bende
Ketoya geçtim bugün vermem yavaşlar geri teper belki Öyle olursa yakalarsın birde regli durumu var her tarafım şiş bugün.Zaten haftaya 63 u gorursun daha nasil yakalayayım
Katiliyorum tubiyle aramizda 1.5 kilo var o olabilir
1.5 kilo var yakalayabilirim onu hem memlekete de gidiyormus
Bende onumuzdeki cumartesi ya da pazar olurum muhtemelen şişlik bende de olur ama bol bol maydanoz yerim artikKetoya geçtim bugün vermem yavaşlar geri teper belki Öyle olursa yakalarsın birde regli durumu var her tarafım şiş bugün.
Evet onu yakalama ihtimalin var ama teyzesi hasta durumu iyi değil orda yeme içme ihtimali kısıtlı.
Ben ketoya başladım herşeyi yiyip içemiyorumBende onumuzdeki cumartesi ya da pazar olurum muhtemelen şişlik bende de olur ama bol bol maydanoz yerim artik
Hadi ya bilmiyordum canim ben normal ziyaret zannettimtugbaFB cok gecmis olsun kuzum allah şifa versin
Ben ketoya başladım herşeyi yiyip içemiyorumBende onumuzdeki cumartesi ya da pazar olurum muhtemelen şişlik bende de olur ama bol bol maydanoz yerim artik
Hadi ya bilmiyordum canim ben normal ziyaret zannettimtugbaFB cok gecmis olsun kuzum allah şifa versin
Ben ketoya başladım herşeyi yiyip içemiyorum
Benden 1-2 gün içinde bir süpriz daha gelirblonde ambition cok guzel verdi sende verirsin canim uygulamasi zor mu ben hic yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?