♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

super canm birkaç gun önce sen de 62.8 görundü diyordun seninde benim gibi 2-3günde tam 1.100 geri gitmiş eşit vermişiz
Hadi yakala kuzumm

Haftanın en iyi kilo vereni sen oldun kuzum tebrikler haftaya seni 63 lerde 62 lerde görücek olmamız inanılmaz valla süpersin arap atı sonradan bir açıldın tutabilene aşk olsun

Zumba yapiyomuyuz kızlar hadi hep beraber yapalım ben haftanın iki günü zumba diğer 3 günü leslie yapicam hadi sizde katılın bana blonde ambition Bugün yapalım mı yine zumba ne dersin
Olur kuzum ben yine saat 18gibi yapabilirim
17den sonra müsaitim benim için uygun

Bünye beni bozmasa 63 ile gelecektim canım
Bakalım keto ile ne kadar gidecek .
Heyecanla bekliyorum galiba indiği en düşük kilo olcak

Anlayabiliyorum onu yalnızken insanın yiyesi geliyo ama bebek istiyosalr vermesi lazım gerçekten ben bı teşvik ederim onu
Yaa doğru ama bahane buluyor hep evde hrr gün kendine yemek yapsa hem zamanı geçer hem sağlıklı beslenir ben kasım ayından beri içeceğime kadar yapıyorum götürüyorum kendime yoksa hayatta veremezdim.
Valla oldum ketoda umarım aynı etkiyi verir bana kuzum Yağ dan vermek önceliğim gerçi
Zumba yapiyomuyuz kızlar hadi hep beraber yapalım ben haftanın iki günü zumba diğer 3 günü leslie yapicam hadi sizde katılın bana blonde ambition Bugün yapalım mı yine zumba ne dersin
Bende katılmaya çalışırım size canim
SchonerDuft ne ettin sen daha da yetisemem ben sana beklemezsen tabi tebrik ederim tatli kiz cok mükemmel gitmiş

27 ocak ve 2 şubatta yakaladın yakaladın yoksa tren kaçtı

Sen bu hafta 62-63 arası olursan zaten haticenin hedefine varmış oluyorsun kuzu daha nasıl yakalasın ama tubiyi yakalayabilir belki

Sen bu hafta 62-63 arası olursan zaten haticenin hedefine varmış oluyorsun kuzu daha nasıl yakalasın ama tubiyi yakalayabilir belki
Tubi memlkete gidiyor o arada yakalarsa eğer yakalar yoksa o trende kaçar bu arada benim de reglime 3 gün kalmış canım ellerim şişti neden şiş diyorum bende

Tubi memlkete gidiyor o arada yakalarsa eğer yakalar yoksa o trende kaçar bu arada benim de reglime 3 gün kalmış canım ellerim şişti neden şiş diyorum bende
Ondan 63 görünmemiştir regle başlar başlamaz 63ü görürsün be im regle de sadece karnım şişer elim ayağımın şiştiği hiç olmadı canm sen suyu tam regle zamanı azlttın diye heryerin şişmiş olabilir

Zaten haftaya 63 u gorursun daha nasil yakalayayım
Katiliyorum tubiyle aramizda 1.5 kilo var o olabilir
1.5 kilo var yakalayabilirim onu hem memlekete de gidiyormus

Zaten haftaya 63 u gorursun daha nasil yakalayayım

Katiliyorum tubiyle aramizda 1.5 kilo var o olabilir

1.5 kilo var yakalayabilirim onu hem memlekete de gidiyormus
Ketoya geçtim bugün vermem yavaşlar geri teper belki Öyle olursa yakalarsın birde regli durumu var her tarafım şiş bugün.
Evet onu yakalama ihtimalin var ama teyzesi hasta durumu iyi değil orda yeme içme ihtimali kısıtlı.

Bende onumuzdeki cumartesi ya da pazar olurum muhtemelen şişlik bende de olur ama bol bol maydanoz yerim artik
Hadi ya bilmiyordum canim ben normal ziyaret zannettim tugbaFB cok gecmis olsun kuzum allah şifa versin

Bende onumuzdeki cumartesi ya da pazar olurum muhtemelen şişlik bende de olur ama bol bol maydanoz yerim artik
Hadi ya bilmiyordum canim ben normal ziyaret zannettim tugbaFB cok gecmis olsun kuzum allah şifa versin
Ben ketoya başladım herşeyi yiyip içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…