Hadi bakalim bekliyoruzBenden 1-2 gün içinde bir süpriz daha gelir
Ekmek un seker meyveyi anladim da sut yogurt olmamasina sasirdim kuzumhtc71 yasak şeyler var süt yoğurt mesela ekme pirinç un şeker meyve komple yasak .
Şeker oranından dolayı yanılmıyorsam.Ekmek un seker meyveyi anladim da sut yogurt olmamasina sasirdim kuzum
Yapabildigin kadar dene bakalim guzel bir düşüş gorursun insallah canimŞeker oranından dolayı yanılmıyorsam.
Bugün zorlandım valla bakalım kaç gün yapabilcem
Şeker oranından dolayı yanılmıyorsamEkmek un seker meyveyi anladim da sut yogurt olmamasina sasirdim kuzum
Reglime 3 gün kaldı bence güzel bir düşüş görecem bu diyetle ama işte görümcem gelecek onun gelmesi ketoyu bozdurcak banaYapabildigin kadar dene bakalim guzel bir düşüş gorursun insallah canim63 e az kaldi
Ne zaman gelecekti canmReglime 3 gün kaldı bence güzel bir düşüş görecem bu diyetle ama işte görümcem gelecek onun gelmesi ketoyu bozdurcak bana
Olsun canim o gelene kadar yaparsin sonra zorlanirsan normal diyet seklinde devam etmeye calisirsin abartmadan olmaz mi oyleReglime 3 gün kaldı bence güzel bir düşüş görecem bu diyetle ama işte görümcem gelecek onun gelmesi ketoyu bozdurcak bana
Benim ki eserekli keyfi gelirse çarşamba günü gelirNe zaman gelecekti canm
inşalh gelmeden 63ü görürsün de 63ün keyfini çıkarırsın bari
2 öğün ya da tek öğün yapmaya çalışacam .Olsun canim o gelene kadar yaparsin sonra zorlanirsan normal diyet seklinde devam etmeye calisirsin abartmadan olmaz mi oyle
Benimkide gelebilir kesin birsey demediBenim ki eserekli keyfi gelirse çarşamba günü gelir
Bir tek regliyi anladım gerisini niye anlamadım benBenimkide gelebilir kesin birsey demedi
Universtede okuyor tatilde kv. Lerin oraya evine gitmek istiyor cok esyasi varmış dedim bize de gel 1 haftaligana ugrar belki
Acele acele yarim yamalak okuyup yazinca oyle olmusBir tek regliyi anladım gerisini niye anlamadım ben
Acele acele yarim yamalak okuyup yazinca oyle olmuso ara sofra hazırlıyordum esime.
yellow gorumcen ne zaman gelir diye soruyor du ya regliyi mi sormusben gorumce olarak anladim onu benim kucuk gorumcemde bize gelebilir gibisinden yazmıştım onlar da okul tatil oldu uzak sehirde okuyor evinede bize de uzak dedim bize de gel esyam cok dedi muhtemelen gelmeyecek ama belki gelir onu yazmaya calismistim
Yarışlar kızıştı çok fenaaSağol kuzum sende verdin tebrikler yok bizi yakalayamazsın bu sefer fena kafaya koyduk
Benim o şişkinlik sonunda gitti canım ondan bi ferahlama geldi ya moralim düzeldi artık bu hafta 5lere geçer beni 6larda bırakırsınsuper canm birkaç gun önce sen de 62.8 görundü diyordun seninde benim gibi 2-3günde tam 1.100 geri gitmiş eşit vermişiz
Hadi yakala kuzumm
Haftanın en iyi kilo vereni sen oldun kuzum tebriklerhaftaya seni 63 lerde 62 lerde görücek olmamız inanılmaz valla süpersin arap atı sonradan bir açıldın tutabilene aşk olsun
Okudum da yazılanları hem regl yakınmış kesin 63lerdesinnnBünye beni bozmasa 63 ile gelecektim canım
Bakalım keto ile ne kadar gidecek .
Yaa doğru ama bahane buluyor hep evde hrr gün kendine yemek yapsa hem zamanı geçer hem sağlıklı beslenir ben kasım ayından beri içeceğime kadar yapıyorum götürüyorum kendime yoksa hayatta veremezdim.
Valla oldum ketoda umarım aynı etkiyi verir bana kuzum Yağ dan vermek önceliğim gerçi
Bende katılmaya çalışırım size canim
27 ocak ve 2 şubatta yakaladın yakaladın yoksa tren kaçtı
Evet canim bir kucuk var benden 5 yaş kucuk bir buyuk var buyuk yurt disinda yasiyor evli bide benim eskm var 3 kardeşlerblonde ambition sen görümcemin ne zaman geleceğini sordun değil mi ?
27 ocakta gelcek . ben regliyi soryor anlamışım
senin yazdığını anladım htc senin küçük görümce mi vardı
büyük ihtimal ile birde 3 4 gündür wc yok cumartesi 62 çıkabilirim benceYarışlar kızıştı çok fenaa
Benim o şişkinlik sonunda gitti canım ondan bi ferahlama geldi ya moralim düzeldi artık bu hafta 5lere geçer beni 6larda bırakırsın
Okudum da yazılanları hem regl yakınmış kesin 63lerdesinnn
kendime çok güldüm yaEvet canim bir kucuk var benden 5 yaş kucuk bir buyuk var buyuk yurt disinda yasiyor evli bide benim eskm var 3 kardeşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?