♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

CUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR

melisa- = 62.5//
magickk = 61.8//
blonde ambition = 61.5/60.8/0.7

SchonerDuft = 66.0//
tugbaFB = 65.2//
htc71 = 67.0/67.6/+0.6

ucukgenclik = 74.2//
drdotty = 74.3//

3 haftadir bir ileri iki geri gidip duruyorum bir turlu tam adapte olamadim 3 gün guzel 1 gun kotu 4 gun guzel yine kotu nerde eski htc71 hergun duzenli menu paylasimi bana iyi geliyor.
Hedef aksatmadan menuleri paylaşıp bu hafta 1 kilo vermek

Ne ifade bırakıcağımı şaşırdım çünkü kilona üzgünüm ☹ ama verdiğin karar muhteşem kesinlikle menü paylaş haftada 1kilo rahat verirsin

Olsun canım boşver kafana takma bundan sonra dikkat edersin bir daha hataya düşmezsin

Olsun canım boşver kafana takma bundan sonra dikkat edersin bir daha hataya düşmezsin
Tesekkur ederim destegin için Ay ne bileyim canim kendimi kotu hissettim bir şeye başlayınca elimden geldigince yapmam lazim bu hafta sanki bu ben degilim olmadı cok iradesiz kacamakli bir hafta oldu

Tesekkur ederim destegin için Ay ne bileyim canim kendimi kotu hissettim bir şeye başlayınca elimden geldigince yapmam lazim bu hafta sanki bu ben degilim olmadı cok iradesiz kacamakli bir hafta oldu
Oluyo öyle arada işte hepimiz bozuyoruz geçenlerde bizde çok bozduk fitblondeyle sonra irademize sahip çıkıp yeniden basladik canım sende başka ve bozmamaya çalış 1 ay böyle devam et bak ne kadar değişecek herşey şu an bozmak bize göre değil ancak korumada bozarız

Bekle canm bekle belki biz geliriz schoner cumartesiye herkesi şok etmeye hazırlanıyor ondan gizli gizli geliyor sessiz durandan kork demişler
Heyecanla bekliyorum galiba indiği en düşük kilo olcak
Anlayabiliyorum onu yalnızken insanın yiyesi geliyo ama bebek istiyosalr vermesi lazım gerçekten ben bı teşvik ederim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…