Ne ifade bırakıcağımı şaşırdımCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.5//
magickk = 61.8//
blonde ambition = 61.5/60.8/0.7
SchonerDuft = 66.0//
tugbaFB = 65.2//
htc71 = 67.0/67.6/+0.6
ucukgenclik = 74.2//
drdotty = 74.3//
3 haftadir bir ileri iki geri gidip duruyorumbir turlu tam adapte olamadim 3 gün guzel 1 gun kotu 4 gun guzel yine kotu nerde eski htc71 hergun duzenli menu paylasimi bana iyi geliyor.
Hedef aksatmadan menuleri paylaşıp bu hafta 1 kilo vermek
Olsun canım boşver kafana takma bundan sonra dikkat edersin bir daha hataya düşmezsinCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.5//
magickk = 61.8//
SchonerDuft = 66.0//
tugbaFB = 65.2//
htc71 = 67.0/67.6/+0.6
ucukgenclik = 74.2//
drdotty = 74.3//
3 haftadir bir ileri iki geri gidip duruyorumbir turlu tam adapte olamadim 3 gün guzel 1 gun kotu 4 gun guzel yine kotu nerde eski htc71 hergun duzenli menu paylasimi bana iyi geliyor.
Hedef aksatmadan menuleri paylaşıp bu hafta 1 kilo vermek
Çok güzel vermişsin kuzum yine başabaşızCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.5//
magickk = 61.8/61/0.8
SchonerDuft = 66.0//
tugbaFB = 65.2//
htc71 = 67.0/67.6/+0.6
ucukgenclik = 74.2//
drdotty = 74.3//
Sağol canım asıl sen çok güzel vermişsin 60.9 dun 100 gr daha gitmiş tebriklerÇok güzel vermişsin kuzum yine başabaşız
Tesekkur ederim destegin için Ay ne bileyim canim kendimi kotu hissettim bir şeye başlayınca elimden geldigince yapmam lazim bu hafta sanki bu ben degilim olmadıOlsun canım boşver kafana takma bundan sonra dikkat edersin bir daha hataya düşmezsin
VerecegimNe ifade bırakıcağımı şaşırdımçünkü kilona üzgünüm ☹ ama verdiğin karar muhteşem kesinlikle menü paylaş haftada 1kilo rahat verirsin
Aynen kuzum 100grm daha gittiSağol canım asıl sen çok güzel vermişsin 60.9 dun 100 gr daha gitmiş tebrikler
Harikasın canım tebriklerAslında 66.60 ile başlamıştım kızlar cumartesi tartılmadım diye biliyorum tartıldıysam da unuttum kisa süre de verdim bu kilolari da
Oluyo öyle arada işte hepimiz bozuyoruz geçenlerde bizde çok bozduk fitblondeyle sonra irademize sahip çıkıp yeniden basladik canım sende başka ve bozmamaya çalış 1 ay böyle devam et bak ne kadar değişecek herşey şu an bozmak bize göre değil ancak korumada bozarızTesekkur ederim destegin için Ay ne bileyim canim kendimi kotu hissettim bir şeye başlayınca elimden geldigince yapmam lazim bu hafta sanki bu ben degilim olmadıcok iradesiz kacamakli bir hafta oldu
Sağol kuzum sende verdin tebrikler yok bizi yakalayamazsın bu sefer fena kafaya koydukSchonerDuft oy naptın öyle canım nefesini ensemde hissediyorum tebrik ederim çok iyi vermişsin bu hafta
magickk blonde ambition tebrikler kızlar sizde harikasınızz ama eski irademe döndümm yakalıcamm siziii
Heyecanla bekliyorum galiba indiği en düşük kilo olcakBekle canm bekle belki biz gelirizschoner cumartesiye herkesi şok etmeye hazırlanıyor ondan gizli gizli geliyor sessiz durandan kork demişler
Anlayabiliyorum onu yalnızken insanın yiyesi geliyo ama bebek istiyosalr vermesi lazım gerçekten ben bı teşvik ederim onu7lerin üstüne çıktı 8lere varırsa şaşırmam. doktor da demiş kilo vermen lazım gebelik için hep bahane buluyor .
yaa kork canım kork wc sorunum var birde 3gündür sabit çıkıyorum bugün annemde kalacam yarın eve geçene kadar bir şey yemicem tartılabilmek için
meyve miktarı çok olmuş 2 ideal canım
bu listeyi kopya yapsam 3 gün yapsam sence etki eder mi ?
hepimize süpriz olacak canım
Aslında 66.60 ile başlamıştım kızlar cumartesi tartılmadım diye biliyorum tartıldıysam da unuttum kisa süre de verdim bu kilolari da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?