Yaa bende aç kalcam bu korkuyla niye bu acelen yavaş yavaş kilo versene a aaa7lerin üstüne çıktı 8lere varırsa şaşırmam. doktor da demiş kilo vermen lazım gebelik için hep bahane buluyor .
yaa kork canım kork wc sorunum var birde 3gündür sabit çıkıyorum bugün annemde kalacam yarın eve geçene kadar bir şey yemicem tartılabilmek için
meyve miktarı çok olmuş 2 ideal canım
bu listeyi kopya yapsam 3 gün yapsam sence etki eder mi ?
hepimize süpriz olacak canım
Ay ne güzel canım başka türlü dayanılmaz gibi duruyo çünkü bu korku ve gazla baktm veremiyorum bende dalıveririm senin programateşekkür ederim canm benim
Menü böyle yazınca gerçekten az ve zorlayıcı görünüyor yazınca bende şaşıyorum sadece bunumu yedim diye ama yaparken öyle olmuyor tatlım yağ ve protein bir arada alındığı için müthiş bir tokluk hissi yaratıyor ve iştah kapatıyor ondan kolay oluyor aslında
Avlıcaklar beni anneemmmm Magickk zaten bana yakınburcu önce berkas ı yakalasın sonra magick e göz diker biz bu hafta yine 61 den geri 60a geçiyoruz magick ile siz önce berkas a göz dikin o 62.8 diyor du
Ayçiçek,mısır ,kanolayı ben zaten diyet yapmiyorken de eve sokmuyorum canm sağlıksız yağ bizim evde olmaz ben normalde de yemeklerime sadece soğuk sıkım zeytin yağı kullanırım o yağlarıda ,beyaz ekmeğide,beyaz unu da eve hiç almıyorum benzeytinyağı tereyağı hindistan cevizi yağı dışında yağlar yasak canım komple ayçiçek mısır kanola gibi yağlar yani
valla berkastan sonra magick ile sarıkızı gözüme kestirmiştim
Harika bir menüKeto 3.gün menüm
Kahvaltı= pastırmalı yumurta , 1dilim peynir, 8zeytin
Öğlen = 100grm döner,1dilim domates,1biber,yeşillik
-Kahvenin yanın da 1 kaşık keto nutellası
(içine kakao katılmış fındık ezmesi )
Akşam = 90grm köfte ,1dilim domates,maydonoz
Spor olarak birazdan zumba yapıcammagickk Karne olayları miranın kaprisleri akşam yemeği derken fırsat olmadı canm zumbayı birazdan yapıcam bende canm 2yeşil çay,2form çay, 2.500 su
Bende şimdi yaptm canm senin attığn videoyuHarika bir menücanım afiyet olsun zumbayi yap da farketmez zamanı benim vaktim olunca hemen yaptım şimdi dinleniyorum
Valla öyle bugün free takıldım çok kaçtı ama sabit çıkarım yine . Yarın keto yaparım devam edebilirsem 1 hafta yapacam yağdan gitmesini istiyorum. 5leri şubat ortasına bıraktım. Sizin bir geçin rüzgar güzel esiyorsa bende gelirimYok canım şaka maka arkamızdan hızla geliyosun yani hayal falan değil yakında 5 leri bile görürsün bu hızla
Bugün dinlenme günümdü sende yiyebilirdinYaa bende aç kalcam bu korkuyla niye bu acelen yavaş yavaş kilo versene a aaayürüyüş yaptım bu rüzgarda kilo vereyim diye hasta olcam sizin yüzünüzden ahahahha
Oğlana da kesmiştim de o yemeyince ben süpürdüm kalan meyveleri ondan biraz çok oldu
Ay ne güzel canım başka türlü dayanılmaz gibi duruyo çünkü bu korku ve gazla baktm veremiyorum bende dalıveririm senin programa
Avlıcaklar beni anneemmmm 
Bende almıyorum canım kızartma da pek yapmam sadece bira varsa yaparımAyçiçek,mısır ,kanolayı ben zaten diyet yapmiyorken de eve sokmuyorum canm sağlıksız yağ bizim evde olmaz ben normalde de yemeklerime sadece soğuk sıkım zeytin yağı kullanırım o yağlarıda ,beyaz ekmeğide,beyaz unu da eve hiç almıyorum ben
Döneri hazır mi aldın sen mi yaptın kuzumKeto 3.gün menüm
Kahvaltı= pastırmalı yumurta , 1dilim peynir, 8zeytin
Öğlen = 100grm döner,1dilim domates,1biber,yeşillik
-Kahvenin yanın da 1 kaşık keto nutellası
(içine kakao katılmış fındık ezmesi )
Akşam = 90grm köfte ,1dilim domates,maydonoz
Spor olarak birazdan zumba yapıcammagickk Karne olayları miranın kaprisleri akşam yemeği derken fırsat olmadı canm zumbayı birazdan yapıcam bende canm 2yeşil çay,2form çay, 2.500 su
Çok bozmamaya çalıştm ama yarın sabah kaç çıkçaz bakalmValla öyle bugün free takıldım çok kaçtı ama sabit çıkarım yine . Yarın keto yaparım devam edebilirsem 1 hafta yapacam yağdan gitmesini istiyorum. 5leri şubat ortasına bıraktım. Sizin bir geçin rüzgar güzel esiyorsa bende gelirim
Bugün dinlenme günümdü sende yiyebilirdin
Aç kalma tatlı kız
Bende almıyorum canım kızartma da pek yapmam sadece bira varsa yaparım
Bizde sağlıklı yaşamayı seviyoruz
Döneri hazır mi aldın sen mi yaptın kuzum
Beni de gaza getirdin şimdi kalkayım da 30 dk leslie yapayım.Çok bozmamaya çalıştm ama yarın sabah kaç çıkçaz bakalm
Ayy evet canım ya zumba çok yoruyor her yerim koptu yerimden kalkamıyorumBende şimdi yaptm canm senin attığn videoyubayadır zumba yapmıyordum dansada bayadr gitmedim ya hamlasm valla yordu video beni
Döner hazır et döner canmValla öyle bugün free takıldım çok kaçtı ama sabit çıkarım yine . Yarın keto yaparım devam edebilirsem 1 hafta yapacam yağdan gitmesini istiyorum. 5leri şubat ortasına bıraktım. Sizin bir geçin rüzgar güzel esiyorsa bende gelirim
Bugün dinlenme günümdü sende yiyebilirdin
Aç kalma tatlı kız
Bende almıyorum canım kızartma da pek yapmam sadece bira varsa yaparım
Bizde sağlıklı yaşamayı seviyoruz
Döneri hazır mi aldın sen mi yaptın kuzum
Canm ikigündür menün baya azdı senin kesin yarın güzel bir düşüş olucakÇok bozmamaya çalıştm ama yarın sabah kaç çıkçaz bakalm
Beni de gaza getirdin şimdi kalkayım da 30 dk leslie yapayım.
Benim kilom gayet güzel bir kilo canım şok olacaksınız
Hangi marka kalorisi yazıyor mu.Döner hazır et döner canm
Ohh yansın yağlarCanm ikigündür menün baya azdı senin kesin yarın güzel bir düşüş olucak
yap canm yap bizde magick ile 30ar dkka zumba yaptk
Kalori ,yağ ,protein ,karbonhidrat oranı üzerinde yazıyor canm migrosdan aldım erşan et dönerHangi marka kalorisi yazıyor mu.
Bende pazara yaparım olmazsa kolay hem.
Ohh yansın yağlar
Yarın bakayım canımKalori ,yağ ,protein ,karbonhidrat oranı üzerinde yazıyor canm migrosdan aldım erşan et döner
Karbonhidratı zaten yok yani 90grmda 0.4 düYarın bakayım canım
Bakayım menülerim şekillendi öğleni süzme peynir ile gecistircem bazi günler 2 öğün yaparım 1 hafta geçer gider hemencikKarbonhidratı zaten yok yani 90grmda 0.4 dü
Yağıda proteinden daha yüksekdi tam bir keto öğün
Pc başındayken yapayım dedim canımCUMARTESİ BİLDİRİMLERİ VE KAPIŞMALAR
melisa- = 62.1//
magickk = 61.8//
blonde ambition = 61.5/60.8
SchonerDuft = 66.0//
tugbaFB = 65.2//
htc71 = 67.0//
ucukgenclik = 74.2//
drdotty = 74.3//
Kızzlarrrr cmtsiye göre -700vee hafta ortası 61.9a kadar çıkp ketoya başlamaştm hafta ortası ve 3günlük keto sunucuna göre -1.200 veee regle günüm geldi yarın regle olmam lazım ona rağmen daha reglem başlamadan 60.8
SchonerDuft erkenden listeyi hazır etmişsin ellerine sağlık kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?