- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Cmtsy kesin canm ama ben çarşamba 59u ucundan görür diye düşünüyorum bakalımSenden de bir 59 geliyor cumartesiyebelki cumartesiyi bile bulmaz
BencedeCmtsy kesin canm ama ben çarşamba 59u ucundan görür diye düşünüyorum bakalım
Evetttt60.5 mu oldun canım
Hadi inşallah canımBencedebu hafta ikinizde 5 li rakamlar cok yakin
O da doğru canım .Tek ya ondan canı istemiyodur bence bak ben hergn çorba mecbur yapıyorum e sebzede yapmam lszim Bartu yesin diye onla beraber bende yiyorum
Ooo süperBende merak ettim tartıldım -500 gr daha gitti
Afiyet olsun canımKahvaltı ama kahvalti gec yapmistim 12 yi gecmisti kahvalti oglen birlikte
1 yumurtalı menemen
Yarim haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
9 zeytin
1 cay kasigi tereyag bal
Ara
Yarim portakal
2 ceviz
Aksam
4 5 yk et
1 kase tarhana
Kozlenmis patlican yogurt
1 lokmacik ekmek
Suyu takip etmedim uyuyana kadar bol bol icerim artik
Tahin serbest miydi yarın hemen alacamKahvaltı: yumurtalı sucuk(1yumurt 30garm sucuk)
50grm süzme beyaz peynir ,çay,kahve
Öğlen = 100grm döner, bir tutam maydonoz
Akşam(18:30)= 130grm kuzu pirzola, yeşillik
(20:00)= 1tatlı kaşığı tahin ve sade kahve
Dikkat edersek cok şişmeyiz herhalde benimde ayni denk geliyorHadi inşallah canımya ama o gün regl günüm offf
Sagol kuzum sana da afiyet olsun oglen sadece atıştırmis gibi olmussun nasil gecti bugün doydun muO da doğru canım .
Bartu nasıl kaç yaşında oldu
Ooo süper
Afiyet olsun canım
Akşam ağır öğlen az geldi yarın tersini yapacam .Dikkat edersek cok şişmeyiz herhalde benimde ayni denk geliyor
Sagol kuzum sana da afiyet olsun oglen sadece atıştırmis gibi olmussun nasil gecti bugün doydun mu
Yarinda oyle denersin nasil etkiliyor bakarsın duruma gecmis olsun cok agriyorsa agri kesici falan alsaydınAkşam ağır öğlen az geldi yarın tersini yapacam .
Onun dışında başım ağrıyor ya tansiyonumu yükseltti fazla protein ya da soğukta dışarı çıktım bayağı ondan oldu bilmiyorum
Ilac almayı sevmiyorum canım idare etmek daha iyi .Yarinda oyle denersin nasil etkiliyor bakarsın duruma gecmis olsun cok agriyorsa agri kesici falan alsaydın
Ya senindemi regl o güne rastliyo canım ben hep fazla çıkıyorum ya ne yaparsam yapayım bilmiyorum artık o gün göreceğizDikkat edersek cok şişmeyiz herhalde benimde ayni denk geliyor
Sagol kuzum sana da afiyet olsun oglen sadece atıştırmis gibi olmussun nasil gecti bugün doydun mu
Nasil oldun tatli kiz gecti mi bas agrinIlac almayı sevmiyorum canım idare etmek daha iyi .
Bende genelde 700 gr falan fazla oluyorum ama odem olmasin diye elimden geleni yapicam bakalim son 5 gun kaldi bugun de -300 gr gordumYa senindemi regl o güne rastliyo canım ben hep fazla çıkıyorum ya ne yaparsam yapayım bilmiyorum artık o gün göreceğiz
GEÇTİ tatlı kız şükür regli oldum sabah belki onun etkisi ile oldu bugün yok çünküNasil oldun tatli kiz gecti mi bas agrin
Bende genelde 700 gr falan fazla oluyorum ama odem olmasin diye elimden geleni yapicam bakalim son 5 gun kaldi bugun de -300 gr gordum66 göründü
Sevindim gecmesine regli de baslamis odem varsa onlar da giderGEÇTİ tatlı kız şükür regli oldum sabah belki onun etkisi ile oldu bugün yok çünkü
ooo hızlı geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?