♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Tek ya ondan canı istemiyodur bence bak ben hergn çorba mecbur yapıyorum e sebzede yapmam lszim Bartu yesin diye onla beraber bende yiyorum
O da doğru canım .
Bartu nasıl kaç yaşında oldu
Bende merak ettim tartıldım -500 gr daha gitti
Ooo süper
Afiyet olsun canım

Kahvaltı: yumurtalı sucuk(1yumurt 30garm sucuk)
50grm süzme beyaz peynir ,çay,kahve

Öğlen = 100grm döner, bir tutam maydonoz

Akşam(18:30)= 130grm kuzu pirzola, yeşillik

(20:00)= 1tatlı kaşığı tahin ve sade kahve

Tahin serbest miydi yarın hemen alacam
Güzel menü afiyet olsun canım

Sabah
Kızarmış yumurta
1 dilim süzme 28 gr
1 yk zeytinyağı
2 dilim salam
Ara
Türk kahvesi

Öğlen
3 dilim salam
35 gr kaşar

Akşam
Yumurtalı kuzu kıyma
150 gr karnabahar sıcak su da beklettim

Suyu 2 lt içtim içmeye devam

Dikkat edersek cok şişmeyiz herhalde benimde ayni denk geliyor

Sagol kuzum sana da afiyet olsun oglen sadece atıştırmis gibi olmussun nasil gecti bugün doydun mu
Akşam ağır öğlen az geldi yarın tersini yapacam .
Onun dışında başım ağrıyor ya tansiyonumu yükseltti fazla protein ya da soğukta dışarı çıktım bayağı ondan oldu bilmiyorum

Akşam ağır öğlen az geldi yarın tersini yapacam .
Onun dışında başım ağrıyor ya tansiyonumu yükseltti fazla protein ya da soğukta dışarı çıktım bayağı ondan oldu bilmiyorum
Yarinda oyle denersin nasil etkiliyor bakarsın duruma gecmis olsun cok agriyorsa agri kesici falan alsaydın

Dikkat edersek cok şişmeyiz herhalde benimde ayni denk geliyor

Sagol kuzum sana da afiyet olsun oglen sadece atıştırmis gibi olmussun nasil gecti bugün doydun mu
Ya senindemi regl o güne rastliyo canım ben hep fazla çıkıyorum ya ne yaparsam yapayım bilmiyorum artık o gün göreceğiz

Ilac almayı sevmiyorum canım idare etmek daha iyi .
Nasil oldun tatli kiz gecti mi bas agrin
Ya senindemi regl o güne rastliyo canım ben hep fazla çıkıyorum ya ne yaparsam yapayım bilmiyorum artık o gün göreceğiz
Bende genelde 700 gr falan fazla oluyorum ama odem olmasin diye elimden geleni yapicam bakalim son 5 gun kaldi bugun de -300 gr gordum 66 göründü

Nasil oldun tatli kiz gecti mi bas agrin

Bende genelde 700 gr falan fazla oluyorum ama odem olmasin diye elimden geleni yapicam bakalim son 5 gun kaldi bugun de -300 gr gordum 66 göründü
GEÇTİ tatlı kız şükür regli oldum sabah belki onun etkisi ile oldu bugün yok çünkü
ooo hızlı geliyorsun

GEÇTİ tatlı kız şükür regli oldum sabah belki onun etkisi ile oldu bugün yok çünkü
ooo hızlı geliyorsun
Sevindim gecmesine regli de baslamis odem varsa onlar da gider Cumaartesiye dogru şişmezsem insallahlah hizli bir hafta olacak bügun birde misafirlige gittim borekler kurabiyeler hava da uçuşuyordu en az hasarla atlatmaya calistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…