♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Sevindim gecmesine regli de baslamis odem varsa onlar da gider Cumaartesiye dogru şişmezsem insallahlah hizli bir hafta olacak bügun birde misafirlige gittim borekler kurabiyeler hava da uçuşuyordu en az hasarla atlatmaya calistim
Şuan dünden beterim stresli bir pazar günü geçirdim onun etkisi sanırım birde wc yok protein ağırlıklı yağ ağırlıklı gittim regli derken beynim patlıyor.
Gördüm toparlarsın canım cumartesiye kadar

Migrem mi var yoksa sende de elimden geldigi kadar yememeye çalıştım aksam da zaten 1 kase yogurt yedim cok etkilemez insallah

Bugünü hiç duyma
Başka yapmam 4 gün boyunca sıkı tutup pazartesi ye 62 yi görmem lazım
İfadeler duygularımı anlatmaya yetmiyo OMG ifadesi eksik şu anda tamda böyle bi ifadelik yorum yapmışsın
magickk melisa- nasl gidiyor bakalm?Kaç olucaz bu cumartesi?bende tam şimdi regl oldum sonunda
Gözün aydın canım bikaç gün çok yoğundum ya çok başarılı gidemedim ama dün eşimle beraber sıkı sıkı başladık tekrardan tartılmadm ctesi ye kadar tartılmak istemiyorm şöyle çıkıp bi sevinmek istiyorm senin nasıl gidiyo

Benimde bugüne kadar gayet güzel gitti canm ama bugün regle baya zorluyor sabah kalktgmda migrenim tutmuştu hala geçmedi ve şimdide tatlı krizim tuttu resmen gözüm dönüyor şu regli mahfediyor insanı

Diyeti bozmam mı 62yi görmek istemem mi bilemedim

magickk melisa- nasl gidiyor bakalm?Kaç olucaz bu cumartesi?bende tam şimdi regl oldum sonunda
Iyi ya sevindim onun şişliği gider şimdi senden benimde ctesi başlar şişlik iyi gidiyor canım kaçamak yok ama sporda yok sporsuzda gitmiyo benden ama yapabileceğim bişey yok haftaya inşallah spora başlarım yeniden

Benden de sporsuz asla gram gitmez canm
Sporu bırakmıyorum bende diyette bir haftadır kaçamaksız güzel gitti ama bugün migren ve tatlı krizi yaşadm reglemin ilk günü beni mahfetti şimdi dayanamayıp tatlı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…