- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Şuan dünden beterim stresli bir pazar günü geçirdim onun etkisi sanırım birde wc yok protein ağırlıklı yağ ağırlıklı gittim regli derken beynim patlıyor.Sevindim gecmesine regli de baslamis odem varsa onlar da giderCumaartesiye dogru şişmezsem insallahlah hizli bir hafta olacak bügun birde misafirlige gittim borekler kurabiyeler hava da uçuşuyordu en az hasarla atlatmaya calistim
Migrem mi var yoksa sende deŞuan dünden beterim stresli bir pazar günü geçirdim onun etkisi sanırım birde wc yok protein ağırlıklı yağ ağırlıklı gittim regli derken beynim patlıyor.
Gördüm toparlarsın canım cumartesiye kadar
Var canım çok tutmuyor allahtan karanlıkta kalınca geçiyor.Migrem mi var yoksa sende deelimden geldigi kadar yememeye çalıştım aksam da zaten 1 kase yogurt yedim cok etkilemez insallah
Benimde regli zamanlari tutuyor ama ilac almazsam gecmiyor bazen 2 3 gunu buluyor gecmesi.Var canım çok tutmuyor allahtan karanlıkta kalınca geçiyor.
Yarın akşamı daha hafif atlatırsan dengelenir bence
Olsun canim devaminda baska kacamak yapma guzelce devam et en kotu sabit ciksan bile arti olma yeterKizlarrrrr 64.00 çıktım sabah çok kaçamak yaptım amayapmasaydım 63 ü görmüştüm bu hafta 63 hayal oldu bana ama olsundu gözüm doydu
Benim de regli zmanı tutuyor ve tuttu sabah dan beri 2. ilacımı aldımBenimde regli zamanlari tutuyor ama ilac almazsam gecmiyor bazen 2 3 gunu buluyor gecmesi.
Bu ara da ben yine eksi gördüm
Bugün de dünde cozuttum yaa stres altındayken yapıyorum ama yarın toparliyorum kendimiKızlaaarrrrrrr nasıl gidiyor diyetlergrup halinde topluca regle olundu galiba
Bugünü hiç duymaOlsun canim devaminda baska kacamak yapma guzelce devam et en kotu sabit ciksan bile arti olma yeter
İfadeler duygularımı anlatmaya yetmiyo OMG ifadesi eksik şu anda tamda böyle bi ifadelik yorum yapmışsınBugünü hiç duyma
Başka yapmam 4 gün boyunca sıkı tutup pazartesi ye 62 yi görmem lazım
Gözün aydın canım
Benimde bugüne kadar gayet güzel gitti canm ama bugün regle baya zorluyor sabah kalktgmda migrenim tutmuştu hala geçmedi ve şimdide tatlı krizim tuttu resmen gözüm dönüyorİfadeler duygularımı anlatmaya yetmiyo OMG ifadesi eksik şu anda tamda böyle bi ifadelik yorum yapmışsın
Gözün aydın canımbikaç gün çok yoğundum ya çok başarılı gidemedim ama dün eşimle beraber sıkı sıkı başladık tekrardan tartılmadm ctesi ye kadar tartılmak istemiyorm şöyle çıkıp bi sevinmek istiyorm senin nasıl gidiyo
Diyeti bozmam mı 62yi görmek istemem miİfadeler duygularımı anlatmaya yetmiyo OMG ifadesi eksik şu anda tamda böyle bi ifadelik yorum yapmışsın
Gözün aydın canımbikaç gün çok yoğundum ya çok başarılı gidemedim ama dün eşimle beraber sıkı sıkı başladık tekrardan tartılmadm ctesi ye kadar tartılmak istemiyorm şöyle çıkıp bi sevinmek istiyorm senin nasıl gidiyo
Iyi ya sevindim onun şişliği gider şimdi senden benimde ctesi başlar şişlik iyi gidiyor canım kaçamak yok ama sporda yok
Benden de sporsuz asla gram gitmez canmIyi ya sevindim onun şişliği gider şimdi senden benimde ctesi başlar şişlik iyi gidiyor canım kaçamak yok ama sporda yoksporsuzda gitmiyo benden ama yapabileceğim bişey yok haftaya inşallah spora başlarım yeniden
Nerde oldu canım iyimisinizOfff nasıl şiddetli bi depremdi ve uzun☹☹☹☹
Ah o tatlı krizleri yok muBenden de sporsuz asla gram gitmez canm
Sporu bırakmıyorum bende diyette bir haftadır kaçamaksız güzel gitti ama bugün migren ve tatlı krizi yaşadm reglemin ilk günü beni mahfettişimdi dayanamayıp tatlı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?