- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
pınar senide 61 alalımKizlar nabersiniz ben artık.kesin dönüş yapıyorum aranıza alın beni tekrarasla kendimi durdursmiyorum tabiri caizse hayvan gibi yiyorum dur demem lazım kendime 59 oldum resmen
az kaldı az
tartıldın mı kuzu bugünaz kaldı az
yes ilk tartıldığımda 64.9 çıktım çığlık atacaktım sonra 65.8 çıktım ama buna da sevindimtartıldın mı kuzu bugün
tartı şaaka yapmış sanayes ilk tartıldığımda 64.9 çıktım çığlık atacaktım sonra 65.8 çıktım ama buna da sevindimmalum memleketten 54564654 kilo alarak dönen ben ilk defa kilo vermiştim
çaktırma bende öle bekliyodumtartı şaaka yapmış sana
bence de bu sefer güzel korudun memleketteben bir 67 68 bekliyordum vlla
bizim metonun maşallahı vr bu ara benceçaktırma bende öle bekliyodum
değerlendirelim o zamanbizim metonun maşallahı vr bu ara bence
bencede bugünden sonra alkol alma planım yok bana yetti kalan günleri porsiyon kontolü olarak atlattım mı olay tamamdırdeğerlendirelim o zaman
Dur demezsem sonum o
En azından bir parmak dedim bir karış saçımı kesti o cani kuaför deme durumun olmamış. Güle güle kullan canım.Akşam saçlarımı kestim kahkul yaptım kendime hep ozenirdim çokta yakistirdim artık böyle kullancam sanırım. Saç kessme konusunda ustalastim.resmen Bartu doğduğundan beri kendim kesiyomkuaforum e gelcm diyip diyip vazgeçiyom
Evet ama bn kısa saç sevdiğim için pek sorun etmiyorum çok kesilmesiniEn azından bir parmak dedim bir karış saçımı kesti o cani kuaför deme durumun olmamış. Güle güle kullan canım.
menüleri yazmaya başla canımVe ben ilk gunden diyete uyamdim nolcak böyle ya
Bugün basliyayim bari belki yazarsam az yerim ,menüleri yazmaya başla canım
aynen canım yazmayınca zaten daha çok gidiyoBugün basliyayim bari belki yazarsam az yerim ,
iyidir kuzum sen ne yaptın nasılsınslm kizlar bayadir yoktumnapiosunuz bakalim?
bende iyim canim kosturmaca iste buara yine biraz yogun calisiyorum buara anca 8 gibi evde oluyorum… bide gecen hafta pasta yapmayla ugrastim hic bisey anlamadim günlerdeniyidir kuzum sen ne yaptın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?