♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kizlar nabersiniz ben artık.kesin dönüş yapıyorum aranıza alın beni tekrar asla kendimi durdursmiyorum tabiri caizse hayvan gibi yiyorum dur demem lazım kendime 59 oldum resmen
pınar senide 61 alalım
tugbaFB biz onlara yetişmeden onlar bize yetişecek

yes ilk tartıldığımda 64.9 çıktım çığlık atacaktım sonra 65.8 çıktım ama buna da sevindim malum memleketten 54564654 kilo alarak dönen ben ilk defa kilo vermiştim
tartı şaaka yapmış sana
bence de bu sefer güzel korudun memlekette ben bir 67 68 bekliyordum vlla

Akşam saçlarımı kestim kahkul yaptım kendime hep ozenirdim çokta yakistirdim artık böyle kullancam sanırım. Saç kessme konusunda ustalastim.resmen Bartu doğduğundan beri kendim kesiyom kuaforum e gelcm diyip diyip vazgeçiyom

En azından bir parmak dedim bir karış saçımı kesti o cani kuaför deme durumun olmamış. Güle güle kullan canım.

iyidir kuzum sen ne yaptın nasılsın
bende iyim canim kosturmaca iste buara yine biraz yogun calisiyorum buara anca 8 gibi evde oluyorum… bide gecen hafta pasta yapmayla ugrastim hic bisey anlamadim günlerden anca simdi yorgunlugu cikio… ama kilo durumum iyi hic almadim ve seker, Beyaz un simdilik hayatimda yine yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…