- 4 Ocak 2020
- 2.672
- 7.074
- 158
Valla öyle kahvaltıyı 10 gibi. Yaptim öğle yemeği yicem birazdn dolapta da 1 tencere dolma varaynen canım yazmayınca zaten daha çok gidiyo
Bende yoktum bendeeeeee gezmektn gelemiyon tabi buralaraslm kizlar bayadir yoktumnapiosunuz bakalim?
Kaptin kız senmisinValla öyle kahvaltıyı 10 gibi. Yaptim öğle yemeği yicem birazdn dolapta da 1 tencere dolma var
Bende yoktum bendeeeeee gezmektn gelemiyon tabi buralara
bir garipBu arada beni tanıdınız mi
bir garip
isim değiştirme furyasına bende katılmak istiyorum ya
Aa kuzu napiyosun nerelerden düştü n buralaraYoo seninki gayet güzel bence
Nasılsın canım
Sanıyorum ki bı alt mesajda jeton düştüSen kimsenve beni nasi tanıdın
EveettAa kuzu napiyosun nerelerden düştü n buralara
Beninde 59Eveett
63 lu kilolar attı beni buralara
sen nerelerde gezion bakimmmmValla öyle kahvaltıyı 10 gibi. Yaptim öğle yemeği yicem birazdn dolapta da 1 tencere dolma var
Bende yoktum bendeeeeee gezmektn gelemiyon tabi buralara
Valla yaBeninde 59ne olecek bu halimiz
Nasılsın canımsen nerelerde gezion bakimmmm
Ben evdeyim cikmiyom bı yere yiyom habiresen nerelerde gezion bakimmmm
Yaz gelmeden dur demek lazımValla ya
Evet bence deYaz gelmeden dur demek lazım
İyiyim canım şükür sen nasılsın senin minik nasıl geçti şükür buyuyo 18 aylık olduEvet bence de
Nasılsın oglun nasıl bir yaşını geçti dimi
Maşallah ya hamileyim dediğin daha dün gibiydiİyiyim canım şükür sen nasılsın senin minik nasıl geçti şükür buyuyo 18 aylık oldu
Bi süre aynı vidyoyu yapıyodum ben canım ezberliyosun zaten sonra tabi vücutta alışıyo o yönü kötü olabilir ama leslinin çenesinden iyidirBende leslie yapıyorum canım ha bire konuşması sürekli gülmesi deli ediyo beni ama yapacak başka bişeyim yok diğerlerini denedim yapamadım zumba çok güzel hem konusmuyo şarkıyla dans ediyorsun ama hareketi tam yapamadığım için rahatsız oluyorum sanki kilo gitmiyo gibi geliyor illaki belli kalıpları yapicam yoksa zumba süper
Aç kaldığın günleri düşün yazık etme canım zaten ayarlıcam demişsin atlatmışsın tehlikeyicvb yazdım sanıyordum alkolde benim sınır yok işte uzun süredir ilk kez bu kadar abarttım bugün denge kurarım artık
Maşallah ya hamileyim dediğin daha dün gibiydi
Bizde 3yasimiza yaklaşıyoruz yavaş yavaş yaramazlık hat safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?