♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Eveett
63 lu kilolar attı beni buralara
taze kan geldi garip ensendeyim
nasılsın hoş geldin
bugün dibe vurdum ama hepsi ödem dikkat etmeye başladım ama yarın ve cumartesi de sıkıntı

Kızlar nasılsınız çok hastayım diyet e başlayamadım bol bol mandalin,portakal vs. Ve boğazlarım için bitki çayı ile 1er kaşık Bal,pekmez de tüketiyorum ondan artk pazartesiye toparlanınca diyetime başlıycam ama hastayım diip yatıyormuyum hayırrrr spora devam beslenmeyi de artıya geçmeyip kilo korumak için dikkat etmeye çalışıyorum dün sabah merak edip tartıldım ve hala 60.8 dim kızlar pztsye kadar korumaya devam pazartesi sporumun yanına diyetimi de eklerim artk

Aynı aynı valla Bartu da evin sltini üstüne getiriyo canları sağolsun
Canım 59 olmuşsun schoner yazınca özendim ben de sana yazayım ensendeyim ahaahaa 1hafta daha 59da bekle beni yada hiç uğraştırma 1kilocuk daha al 60 da buluşalım burdan birlikte ineriz aşşağılara doğru

iyiyim canım bende bir iki göründün yok oldun neler yaptın
Bı ara giremedim canım buralara sonra döneyim diye gelince de takımı bulamadım
5takimla başladım ama ısınamadım ya yeni insanlar falan
Sonra burayı gördüm atladım hemen
Bide bı ara yellow girl mi ne öyle biri vardı insülin direnci vardı o yokmu ? Kendim için de şüpheleniyorum da

Merhaba
Geçmiş olsun
Maşallah hastayken nasıl yapıyorsun spor falan ben iki gündür yapamıyorum baş ağrısı halsizlik

Benim canm o ben seni tanıyamadım ama konuşmuşmuyduk eski nike in ne idi bende nike değistm canm 14.tkm a ilk geldiğimde 72 küsür kilolarda ve insülin direncim olarak başlamaşdm evt doğru kuzum ben takıma başlamadan önce 75 kiloya kadar çıkmiştm ve ozman kan testimde insülin dirncim çıkmıştı oda kilo vermeye engel çok zor veriliyor ama insülin direncide yine kilo vererek ortandan kalkıyor canm 10kilo verince benimki bitti 75den 65 e düştüğm de insülin direncim ortadan kalkmıştı benim canm bidaha da kilo almadm zaten hatta 5 daha verip 60a indim canm kan testinde çıkıyorvarsa ama sende 63 imişsin sanirım o kiloda varmısır bilmiyorum neden şüphelendin ki acaba canm bide kaç kilo olmak istiyorsun merak ettim?

Bende hastaydım canım kızımla beraber ne çektik yeni ayaklandık iyi spor yapmışsın ben hayatta yapamam valla hep yattım bol meyve yedim artıya gecmemisimdir sanmıyorum napalim sağlık olsun başlarız yine

Tahmin ettim aslında ama yalnis olmasın diye soramadım
Bir garip ti canım eski nike
Benim gebelik şekerim vardı canım doğumdan sonra ara ara olcmelerimde herşey normaldi ( aslında doktorum yükleme yaptirmami söylemişti ama malum bebekle olunca yaptiramadim unuttum falan) geçenlerde özellikle yatarken ayaklarım yanıyor du ve eşimin şekerini ölç demesiyle sabah ilk iş ölçtüm ve 100 un üzerinde biseydi ertesi gün de aynı tokluk şekeri normal aslında... Zaten diyabet adayıyım (annemde dedemde teyzemde vs var) hamilelikte de olunca herhalde bı 10-15 sene sonra nurtopu gibi bı diyabetli olucam öyle olunca da insülin direnci de olurmu ki otomatik olarak bilemiyorum kafam karman corman yazimdanda anlaşılacağı üzere
En kısa zamanda da kan testi yaptırmam lazım

Nasıl yendin nelere dikkat ettin diye sormak istedim sendende

hahahaha yemeeee vallah sonra cok pisman oluo insannn
Oldum bile çok gecccc
Çok geçmiş olsun canım herkes hasta bu ara. Kime sorsam hastayım diuo
ben beklerim snei eşim bugün diyo ki kilo almışım ekranı kapliyo

Kan testi yaptrman en iyisi ama insülin direnci şeker den çok önceki ilk evre canm ve sadece kilo verme ile bile gidiyor ama seker malesef çok daha farklı canm benim hamilelik şekerim çıkmamıstı ölçümlerim ozmanda sonrasinda da hep normaldi zaten kilo el ver bir ara bünyeyi çok alt üst ettim ve kilomda 75i görünce insülin direncide hayatmda ilk kez çıkmştı onda da hemen tekrar kilo verince yok oldu canm bidaha da hiç 3kilo aldhlgm bile olmadı verdigimi koruya koruya ilerleyip tekrar ara ara kilo vererek gittim canm kiloyu alip vermek çok tehlikeli sık sık alıp vermemek lazım korumak hızlı vermemek ve herverdiğini korumak sağlıķ için çok önemli . Al verler hormonlari çok etkiliyor sağlığı bozuyor

Oldum bile çok gecccc

Çok geçmiş olsun canım herkes hasta bu ara. Kime sorsam hastayım diuo

ben beklerim snei eşim bugün diyo ki kilo almışım ekranı kapliyo
Ay bu adamlar beni öldürcek dijital tartı gibi gözleri artı yada eksi gram oynasak anlıyorlar
Ha bu arada 55 te olsam yeter benim derdim göbeğimle ki 49 la mezun olmuştum
55 çok güzel gerçekten canm
49dan 63e mi çıktın çok almışsın canm 14kiloyu nasl aldın bidakika yanlıs anlamsda olabilirim yoksa hamilelik ile mi ayrıldın bu hamilelik kilo alması ise ozman 14 muhteş güzel çok ideal almışsın tabi
Bende hastaydım canım kızımla beraber ne çektik yeni ayaklandık iyi spor yapmışsın ben hayatta yapamam valla hep yattım bol meyve yedim artıya gecmemisimdir sanmıyorum napalim sağlık olsun başlarız yine
Geçmiş olsun canm iyileşmene sevindim sağlık olsun gerisi kolay kuzum sana insteden attğm kadının videoları varya ona başladik tubi,burcu,ben ordaki değişimler süper kuzum sende başla istersen haftada 4gün yapıcam ben sizde duruma göre bakarsınız 2 yada 3gnün de yeterli diyor zaten kuzum bende bol meyve yiyorum şimdi meyveyi kısmam ondan diyet yapmıyorum ama pazartesi daha dikkat etmeye başlarım yediklerime

Tamam canım videolara bakıcam uyarsa yaparım önce mutlaka cardio yapilmasi lazımdır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…