- 4 Ocak 2020
- 2.672
- 7.074
- 158
Anliyolar valla kendisi vermiş ben hiç farketmesim meselaAy bu adamlar beni öldürcekdijital tartı gibi gözleri artı yada eksi gram oynasak anlıyorlar
55 çok güzel gerçekten canm
49dan 63e mi çıktınçok almışsın canm 14kiloyu nasl aldın bidakika yanlıs anlamsda olabilirim yoksa hamilelik ile mi ayrıldın bu hamilelik kilo alması ise ozman 14 muhteş güzel çok ideal almışsın tabi
Geçmiş olsun canm iyileşmene sevindimsağlık olsun gerisi kolay kuzum sana insteden attğm kadının videoları varya ona başladik tubi,burcu,ben ordaki değişimler süper kuzum sende başla istersen haftada 4gün yapıcam ben sizde duruma göre bakarsınız 2 yada 3gnün de yeterli diyor zaten kuzum bende bol meyve yiyorum şimdi meyveyi kısmam ondan diyet yapmıyorum ama pazartesi daha dikkat etmeye başlarım yediklerime
Kan testi yaptrman en iyisi ama insülin direnci şeker den çok önceki ilk evre canm ve sadece kilo verme ile bile gidiyor ama seker malesef çok daha farklı canm benim hamilelik şekerim çıkmamıstı ölçümlerim ozmanda sonrasinda da hep normaldi zaten kilo el ver bir ara bünyeyi çok alt üst ettim ve kilomda 75i görünce insülin direncide hayatmda ilk kez çıkmştı onda da hemen tekrar kilo verince yok oldu canm bidaha da hiç 3kilo aldhlgm bile olmadı verdigimi koruya koruya ilerleyip tekrar ara ara kilo vererek gittim canm kiloyu alip vermek çok tehlikeli sık sık alıp vermemek lazım korumak hızlı vermemek ve herverdiğini korumak sağlıķ için çok önemli . Al verler hormonlari çok etkiliyor sağlığı bozuyor
Evet canım maalesef çok etkiliyor çok pişmanım ama yapacak bir şey yok inşallah en kısa zamanda verir ve korurum hepAy bu adamlar beni öldürcekdijital tartı gibi gözleri artı yada eksi gram oynasak anlıyorlar
55 çok güzel gerçekten canm
49dan 63e mi çıktınçok almışsın canm 14kiloyu nasl aldın bidakika yanlıs anlamsda olabilirim yoksa hamilelik ile mi ayrıldın bu hamilelik kilo alması ise ozman 14 muhteş güzel çok ideal almışsın tabi
Geçmiş olsun canm iyileşmene sevindimsağlık olsun gerisi kolay kuzum sana insteden attğm kadının videoları varya ona başladik tubi,burcu,ben ordaki değişimler süper kuzum sende başla istersen haftada 4gün yapıcam ben sizde duruma göre bakarsınız 2 yada 3gnün de yeterli diyor zaten kuzum bende bol meyve yiyorum şimdi meyveyi kısmam ondan diyet yapmıyorum ama pazartesi daha dikkat etmeye başlarım yediklerime
Canm olsun üzülme yine verirsin zaten kilon şuanda da iyi canım 59 olup 14 alıp 73 olsan çok yazık olmuş derdim ama sen 59 diil 49 ilen 14aldğın için almış halin bile anca 63 zaten gayet normal iyi bir kilodasın zaten yağdan vererek kas koruyarak ilerler isen bence 5 kilo versen bile yeter canm 49çok zayıf diil mi ?Evet canım maalesef çok etkiliyor çok pişmanım ama yapacak bir şey yok inşallah en kısa zamanda verir ve korurum hep
Yok canım ya hamilelikle ayrılmadım maalesef dün düz aldım işte iki senede aldım ama yavaş yavaş oldu o yüzden de pek takmadım sanırımhamilelikte diyet yaptım aksine yağdan falan kilo veriyordum :) sadece 8 kilo almıştım
gecmis olsun neyin var?Hastayım
zararin neresinden dönersen kar hemen basla dikkat etmeye:)Oldum bileçok gecccc
Çok geçmiş olsun canım herkes hasta bu ara. Kime sorsam hastayım diuo
ben beklerim snei eşim bugün diyo ki kilo almışım ekranı kapliyo
Başlamaya çalışıyorum ama pek olmuyozararin neresinden dönersen kar hemen basla dikkat etmeye:)
Al benden de okadarBaşlamaya çalışıyorum ama pek olmuyo
160 canım boyCanm olsun üzülme yine verirsin zaten kilon şuanda da iyi canım 59 olup 14 alıp 73 olsan çok yazık olmuş derdim ama sen 59 diil 49 ilen 14aldğın için almış halin bile anca 63 zaten gayet normal iyi bir kilodasın zaten yağdan vererek kas koruyarak ilerler isen bence 5 kilo versen bile yeter canm 49çok zayıf diil mi ?senin boyun kaçtı ki ?
Grip canım hemde çok fenagecmis olsun neyin var?
Daha iyiyim canım. Ocak ayının bitmesine de çok sevindim. Bugün kilom 75.3 çıktı biraz sıkıntı ama yapacak birşey yok. Yeni ay yeni umut diyerek güne başladım bakalım bu hafta nasıl idare edicem büyüyen mideyi küçültcem bir şekilde.ucukgenclik nasıl oldun ?
Hoşbulduk canım memnun oldumKızlar geçtiğimiz ay benim için çok sıkıntılı geçtiği için baya uzak kaldım. Bu yüzden en merak ettiğim konuyu biliyorsunuz. Kimler kaç kilo oldu diyetler sporlar nasıl gidiyor?
En son aklımdaSchonerDuft 63 kilo oldu diye kalmış ama inşallah doğru kalmıştır.
blonde ambition kuzum sen 60 barajını aşmıştın sanki regl şişliğimi oldu?
tugbaFB çiftli detoks diyetiniz nasıl gidiyor?
P Pinarbartu kuzum eşin gelene kadar hedef koydun mu kendine?
Buki_89 kuzum sen nasılsın sen hep aklıma geldiğinde bana önerdiğin salatalık diyeti geliyor
Kizilbodur canım nişana az kaldı senin kilon nasıl?
Luluuu94 ben sizin kilo verme döneminizde yoktum sanırım aramıza hoşgeldiniz.
Yok kuzum aklımda yanlış kalmış 60ın altını hiç görmedim canm tam başladm kusuratları attm ve 59 u görmek üzere idim ama regle başlayınca zorlanıp bıraktım yine 60da kaldm canm schonerda bir ara 63.9 u görüp 64de sabitledi sonra görümcesi gelince bıraktı oda 64-65 arası gidip geliyordu tubide aynı oda 65 di canm pazartesi hep beraber tekrar başlayalım diyorduk bakalım inşlh yarın başlycazKızlar geçtiğimiz ay benim için çok sıkıntılı geçtiği için baya uzak kaldım. Bu yüzden en merak ettiğim konuyu biliyorsunuz. Kimler kaç kilo oldu diyetler sporlar nasıl gidiyor?
En son aklımdaSchonerDuft 63 kilo oldu diye kalmış ama inşallah doğru kalmıştır.
blonde ambition kuzum sen 60 barajını aşmıştın sanki regl şişliğimi oldu?
tugbaFB çiftli detoks diyetiniz nasıl gidiyor?
P Pinarbartu kuzum eşin gelene kadar hedef koydun mu kendine?
Buki_89 kuzum sen nasılsın sen hep aklıma geldiğinde bana önerdiğin salatalık diyeti geliyor
Kizilbodur canım nişana az kaldı senin kilon nasıl?
Luluuu94 ben sizin kilo verme döneminizde yoktum sanırım aramıza hoşgeldiniz.
Wc nin etkisi çok canım çıktıktan sonra şişliğin iner bir keresinde hatırlıyorum 500 gr birden gitti wc den sonra o yüzden dert etme bence diyette yapıyorsan sorun yokKızlar iki gündür WC ye çıkamıyorum karnım davul gibi
3 gündür iyiydi toparlıyor diye seviniyordum diyetle ama eski haline döndü resmen adetede bir hafta kaldı yoksa ondanmi bilmiyorum
Tartilmaya korkuyorum ya veremezsem korkusu sardı beni
Evet canım cikabildim bugün kahvaltıdan sonra çok şükürWc nin etkisi çok canım çıktıktan sonra şişliğin iner bir keresinde hatırlıyorum 500 gr birden gitti wc den sonra o yüzden dert etme bence diyette yapıyorsan sorun yok
1 kilo fark var çok iyi benceEvet canım cikabildim bugün kahvaltıdan sonra çok şükür
Ama kahvaltıdan önce tartıldım geçen pazartesi başlamıştım 63.5 la bugün 62.5 :)
ay gecmis olsun vallah bende gecen haftalarda atlattim fena olmustum ya160 canım boy
İşte benimde istediğim o yağdan vermek heleki göbek :)
Grip canım hemde çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?