- 4 Ocak 2020
- 2.576
- 6.904
- 158
Bakalım kabul ederseler artık ama bnm ilk girişim olcak mesela hemen listeye giremicemartık nick değişikliği yapılmıyormuştaama kendini tanıttıktan sonra niye sorun olsun ki bi süre seni tanıdığımız resmini koyarsın olur biter yap valla direk takıma gireceklerde var zaten, takım sayısıda azaldı iyice güzel olur
Şu bakım bı mesaj atayım ne dicekhepimiz tecrübeliyiz canım hepimiz yardım ederiz sen konuş baharla hızlandır coşturdun bizi
MuhtişimYazdım.bahar muhteşem.ifadesi bırakmış
profil fotom nasil kizlar
YihuuuuuuuKizlar takım işi tamam bahar onay verdi hazırlayın kendiniz kemerlerini takin ucusa geçiyoruz
oooo hadi bakalım çok sevindimKizlar takım işi tamam bahar onay verdi hazırlayın kendiniz kemerlerini takin ucusa geçiyoruz
almamanı istediğimiz 1-2 isim verebilirizBakalım kabul ederseler artık ama bnm ilk girişim olcak mesela hemen listeye giremicemtoplanirsak eger güzel olur ama her önüme geleninde takıma almaya niyetim yok gördük olanları
OleyyyyKizlar takım işi tamam bahar onay verdi hazırlayın kendiniz kemerlerini takin ucusa geçiyoruz
kesinlikle veririz
Ivır cok aradım bulamicam diye çok korktumMuhtişim
oooo hadi bakalım çok sevindim
açılın 14.takım geri dönüyor
Alırım isimlerikesinlikle veririz
Valla görünüşte 4 5 kişiyiz gibi ama bakalm takıma geçince belli olur kuzum şimdilik yeterlide zatenkaç kişi olduk peki
isimler belliValla görünüşte 4 5 kişiyiz gibi ama bakalm takıma geçince belli olur kuzum şimdilik yeterlide zaten
ana pınarda pro olacakisimler bellirengarenk diyilim
proluk vereceklerse beni seç tubinin prosu var
her zaman yardım ederiz canımIvır cok aradım bulamicam diye çok korktum
mekanın aahibi geri geldi
Alırım isimleribide bağa yardımcı lazım tabiki takım açılınca kendime kurban seçeceğim
Pro mu olcam ben kaptan oluncaisimler bellirengarenk diyilim
proluk vereceklerse beni seç tubinin prosu var
Bak buna çok sevindim o kadar uğraştım zamanında olamadimdi içimde kaldıana pınarda pro olacak
yardımcıya yok
her zaman yardım ederiz canım
benim zamanımda veriyolardıPro mu olcam ben kaptan olunca
bende kazen abiye etiket yaparım kaç yıl uğraştık niye 1.yardımcıya proluk derimana pınarda pro olacak
yardımcıya yok
her zaman yardım ederiz canım
Pro mu olcam ben kaptan olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?