- 4 Ocak 2020
- 2.577
- 6.907
- 158
Olsun yavaş yavaş yaza kadar verirsin hepsini inşallahKim canım ben mi
Bensem eğer veriyorum vermesinede güncel kilo 60.2 falan işte 3 kusur kilo gitti 4 haftada arada kaçamak olmuyor değil tabi de bunada şükür
Sağol kuzuummm 2 gün sonra burda inşallahgözün aydın canım
senin adına çok mutluyum canım :)Olsun yavaş yavaş yaza kadar verirsin hepsini inşallah
Sağol kuzuummm 2 gün sonra burda inşallah
Çok güzel canımkızlar şaka gibi 60 olmak için 5 kilodan az vermem gerek
Ben buralardayım ama başka gelen giden yokKızlar Mart ayına giriyoruz bahar geldi ve yaz kapıdahadi toplaşıp yaz gelmeden incecik olalım
Burası artık tam anlamı ile birbirimizden kopmamamızı sağlayan tamamen muhabbet topiği olmuş canım kilo için ek olarak takımlar da da bulummak daha mantıklı kızlar da öyle yapmış bende 5.takımda takılıcam beklerim gel sende motive olalım ordaBen buralardayım ama başka gelen giden yok
Sağol canım 59 larida gördüm iki gün önce aslında ama dün oructum bugün kalkamadım ve ara ara oruç niyetim var sonrada ramazan inşallah almamisimdir almamda Ramazan daBurası artık tam anlamı ile birbirimizden kopmamamızı sağlayan tamamen muhabbet topiği olmuş canım kilo için ek olarak takımlar da da bulummak daha mantıklı kızlar da öyle yapmış bende 5.takımda takılıcam beklerim gel sende motive olalım ordaucukgenclik senide ve vermek isteyen başka arkadaşlarda varsa beklerim orayada zaten diğdr kızlar da 6.takıma gitmiş ama orayla benim yıldızım uyuşmadı ondam ben 5de takılıcam bu arada beni yakalamışsın 60.5 gibibişiler görmüştüm sanırım tebrikler
güzel gidiyor canım sen ne durumdasınÇok güzel canım
Nasıl gidiyor takımla diyet
Daha güzel olabilirdi ama bunada şükür veriyorum biraz sonra koruma gibi bı beslenme giriyor araya sonra bidaha başlıyorum falan karışık ama yavaş yavaş gidiyor iştegüzel gidiyor canım sen ne durumdasın
Ya of niye 6.takıma gelmiyosun canım bende gelirsin diye beklemiştim ama olmazki biz hep aynı takımda olduk 5.takımı biliyorum bir ara oraya da dahil olmuştumBurası artık tam anlamı ile birbirimizden kopmamamızı sağlayan tamamen muhabbet topiği olmuş canım kilo için ek olarak takımlar da da bulummak daha mantıklı kızlar da öyle yapmış bende 5.takımda takılıcam beklerim gel sende motive olalım ordaucukgenclik senide ve vermek isteyen başka arkadaşlarda varsa beklerim orayada zaten diğdr kızlar da 6.takıma gitmiş ama orayla benim yıldızım uyuşmadı ondam ben 5de takılıcam bu arada beni yakalamışsın 60.5 gibibişiler görmüştüm sanırım tebrikler
Ben 60 i hep görüyorum o kaciyo ben kovalıyorum derdim 60 da değil 59 ama 5 i göremedim gittikızlar şaka gibi 60 olmak için 5 kilodan az vermem gerek
Sen oraya gel canm 5takım çok güzelYa of niye 6.takıma gelmiyosun canım bende gelirsin diye beklemiştim ama olmazki biz hep aynı takımda olduk 5.takımı biliyorum bir ara oraya da dahil olmuştum
Öyle mi canım bilmiyordum keşke sana sorsaydım orayada yazdım ne diyeceğim ki şimdiSen oraya gel canm 5takım çok güzel
6nın muhabbeti beni sarmıyor oraya ısınamadm tubilere ilk bastan demistm ama onlar oraya karar verince orası beni hic sarmadigi halde yinede girmeye kalktm ve 2gunde birileri ile tartıştımbana çok zıt kişiler var ve eskiden de ters düştüğüm biri daha şimdi orda yani girmemem için saymakla biez neden var dahil olmayacağım tek takım orası canm başka takım olsa idi sen varsın diye zaten direk gelirdim ama o takım asla olmaz sen gel
Asıl listede diilsin zaten canm boşver ne olcak kiÖyle mi canım bilmiyordum keşke sana sorsaydım orayada yazdım ne diyeceğim ki şimdisiz beni hiç sarmadınız ya başka takıma bakayım ben mi desem ne desem bilemedim yada benim kankim başka takımda ben onsuz yapamıyorum diyeyim
Asıl listede diilsin zaten canm boşver ne olcak kisonuçta giriş çıkış bişile uğraşmıycaklar byyy diip çıkıcan sen bensiz yapamazsın gel hadi biz ayrılamayız beraber 58 olcaz seninle ahtımız var
Aynen öyle idi beraber 10-15 kilo atmışız ki arada alıp verdiklerimizi saysak ooo ooo yani okadar kiloları attık attık şimdi son 3-4 kiloyu ayrı mı verelim olacak iş diilaynen öyle kuzum biz ayrılamayız dusunsene seninle tanistigimizda kac kiloyduk nerden nereye ben 70 sende 75 din galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?