Yok canım olmaz tabi imkansız hep beraber vermişiz zaten ayrı ayrı bence veremeyizAynen öyle idi beraber 10-15 kilo atmışız ki arada alıp verdiklerimizi saysak ooo ooo yani okadar kiloları attık attık şimdi son 3-4 kiloyu ayrı mı verelim olacak iş diil
kendimiz çalıp kendimiz söylerizSadece 3ümüz mü burdayız
kuzum geldi mi kocacığınOlsun yavaş yavaş yaza kadar verirsin hepsini inşallah
Sağol kuzuummm 2 gün sonra burda inşallah
Geldiiiii 2 gün erkenn geldi supriz yaptıkuzum geldi mi kocacığın
Öyle düşünme istedigin zaman girebilirsin bişey demez ki kimse ama tabi takım iyi geliyorsa önemli olam o canım geriyorsa ters tepiyorsa iyi düşün tabi önemli olan motive olmak nasl daha iyi motive oluyorsan öyle yapmak mantıklıSağol canım 59 larida gördüm iki gün önce aslında ama dün oructum bugün kalkamadım ve ara ara oruç niyetim var sonrada ramazan inşallah almamisimdir almamda Ramazan da
5. Takıma bende başlamıştım ama hergun menü yazmak spor puanı falan beni geriyor fazlasıyla sıkılıyorum neden böyle bilmiyorum iki gün sonra bırakmıştım şimdi dönmeye yüzüm yok :)
Canim gözün aydin kavusmusun esine valla iyi olmus Allah insallah Türkiyede de rizkinizi verirGeldiiiii 2 gün erkenn geldi supriz yaptı ❤
Yedik içtik şimdi diyet vakti bnde yavaş yan başlıyorum yoksa sen bana yeticscen bu gidisleyarın sabah tartilayim bakauim bide ben PC aldım aklımda takımı tekrar açmak var ama karar veremiyorum
Gözün aydın canmeşimin istekleri bitince diyete baslicamonla beraber bnde yiyorum resmen her yerim şişti aynaya baktıkça kendime şaşırıyorum bayadır 2 öğün besleniyorum geç kalktigim. İçin eşim işe baslyonca 3 öğüne gecicem
Sağol canım kaç gündür durdu sanki gitmiyor hiç kacamakta yapmıyorumÖyle düşünme istedigin zaman girebilirsin bişey demez ki kimse ama tabi takım iyi geliyorsa önemli olam o canım geriyorsa ters tepiyorsa iyi düşün tabi önemli olan motive olmak nasl daha iyi motive oluyorsan öyle yapmak mantıklıben mezun olduktan sonra 1 kilo bile vermedim yarışlar olmayinca veremiyorum onu farkettim bana iyi geliyormuş ondan girmek istedim yoksa böyle 2gün ye 3gün dikkat et sporla da destek ile anca formumu koruyorum ama takımda olsan haftanın 3günü diil 6-7 günü sıkı diyet yapıyordum ozman da sporla beraber düzenli kilo veriyordum ondan benim 57-58 olana kadar tekrar bir yarışa katılmam şart zaten özel durumlardan şu ara birazda şiştim 1-2 yukarı çıktı kilom hepsini birden yaz gelmeden atmam lazım sana maşallah bizden önce 59u sen gördün
ne zaman açmayı düşünüyorsun takımı... ben listedeyim hemen gelirim .... sen benGeldiiiii 2 gün erkenn geldi supriz yaptı ❤
Yedik içtik şimdi diyet vakti bnde yavaş yan başlıyorum yoksa sen bana yeticscen bu gidisleyarın sabah tartilayim bakauim bide ben PC aldım aklımda takımı tekrar açmak var ama karar veremiyorum
Aynen canım ben de gelirimne zaman açmayı düşünüyorsun takımı... ben listedeyim hemen gelirim .... sen bentugbaFB Luluuu94 @diyetlikadn magickk var
Sağol kuzum şükür buldu iş hemencik işlerini halledince baslicakCanim gözün aydin kavusmusun esine valla iyi olmus Allah insallah Türkiyede de rizkinizi verir
Ya valla ne güzel olur takimi açmanhepimiz kilo aldik ve dagildik baska takimlara
Gözün aydın canm
Sağolun kizlar Allah razı olsunne zaman açmayı düşünüyorsun takımı... ben listedeyim hemen gelirim .... sen bentugbaFB Luluuu94 @diyetlikadn magickk var
Hayırlısı canımSağolun kizlar Allah razı olsun ❤
Eşim işe başladıktan sonra diye düşündüm ama işte bı konusmak lazım tekrar actirirlar mi takımı bn kuralları unuttum açmadan önce oturup onları iyice okumam.lazim daha var yani
artık nick değişikliği yapılmıyormuştaSağol kuzum şükür buldu iş hemencik işlerini halledince baslicak
Ya istiyorum da şimdi ben farklı isimle burdayım ya kabul ederler mi bilemedim ben bilgisayar yok diye kaptanlığı kabul etmemistim ama şimdi hazır var esimde iset baslicak raaht raaht igilenebilirim gibi geliyo
hepimiz tecrübeliyiz canım hepimiz yardım ederiz sen konuş baharla hızlandır coşturdun biziSağolun kizlar Allah razı olsun ❤
Eşim işe başladıktan sonra diye düşündüm ama işte bı konusmak lazım tekrar actirirlar mi takımı bn kuralları unuttum açmadan önce oturup onları iyice okumam.lazim daha var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?