- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Tamam canım. O zaman şimdi aç karna ilk soğanı kaynatayım. Bende anlamadım. Temizlik yaptığım gün çıplak ayakla hareket ettim. Sonraki gün dağ yürüyüşü akşam sahil yürüyüşü o gün birden fazla duşa girdim.Aynen canım.
Kasıklarin ağrıyor ise soğuk yemiş olma ihtimalinde var hava geçiş dönemi yellowun dediği gibi soğan içebilirsin ama onu adetin belli günü içmeye başlıyorsun maydonoz kaynat iç adet olunca adetin 2. Günü idi sanırım soğan iç kist varsa onu da temizler sabah akşam aç karnına içeceksin. Onun dışında sıcak suya gir belini iyice sar rahatlarsın
ben bir kişi gordum oy verip pro olan ama hic bize denk gelmediPro olmak için tatlı yarışmasına oy verdim ama o da yalan sanırım
Aaaa yani veriyorlar brkas biz oy vermeye devam desene belli mi olurben bir kişi gordum oy verip pro olan ama hic bize denk gelmedi
Belki denk gelirAaaa yani veriyorlar brkas biz oy vermeye devam desene belli mi olur
Spor mu o bence spor ötesi kuzum 4 kat diyorsun. Bende 6.30'dan beri uyanığım hala kahvaltı yapmadım. Balkona üst kattan hep birşeyler düşmüş peynire varana kadar onu yıkayıp kediyi yıkıcam yavru dört gündür beni yıkayın diye banyoya kim giderse peşine gidiyor önünde yatıyor.Daha kahvalti etmedim açimmmaç karnina 4 katli binanin merdivenlerini supurup silmek de spordan sayilir mi
Ayda herkes 1 kere siliyor bastan aşağı her hafta silinmiş oluyor sira bendeydi bende aradan ciksin dedim esimle kizim uyuyordu sildim geldim kahvalti hazirlayacagimSpor mu o bence spor ötesi kuzum 4 kat diyorsun. Bende 6.30'dan beri uyanığım hala kahvaltı yapmadım. Balkona üst kattan hep birşeyler düşmüş peynire varana kadar onu yıkayıp kediyi yıkıcam yavru dört gündür beni yıkayın diye banyoya kim giderse peşine gidiyor önünde yatıyor.
Ben geçen yemek yarışmasına oy verdim sectigim birinci oldu ama yine yokben bir kişi gordum oy verip pro olan ama hic bize denk gelmedi
Ya tutarsaBen geçen yemek yarışmasına oy verdim sectigim birinci oldu ama yine yokbakalım bunuda deneyelim belki tutar
Yok kızlar bana da hiç oylamalarda verilmediYa tutarsaben de ayni sen gibi daha once birinci olana vermisim oyumu ama yine yok
Bende o yüzden yıkamayı pek sevmiyorum ama banyoya giriyoruz hiç ses çıkmıyor bebek gibi iki patisini koluma atıyor göbişini rahat yıkayayım diye. Bayılıyor suya. Ama bebekkende haftada bir yıkardım. O zamandan alışkın canım.Ayda herkes 1 kere siliyor bastan aşağı her hafta silinmiş oluyor sira bendeydi bende aradan ciksin dedim esimle kizim uyuyordu sildim geldim kahvalti hazirlayacagim
Yika bari yazik ama benim bildigim kediler sudan firlayarak kaciyor sizin ki de kapilarda yatiyor
Yellow um haklısın aslında. Kahvaltımı 13.00 'de yaptım. Bu saate kadar evi süpürdüm, sildim, toz aldım. Balkonu yıkadım. Kediyi yıkadım. Aç karna o kadar hareket ettim yoruldum valla. Kasları sürekli çalıştırıyoruz.
Onlara rojet veriyorlar diye biliyorumBir dahakine yemek yapma yarışmasına katılıcam.
Bana da mezun olunca Rozet verildi ondan mı guru oldum acaba ama rozet ve guruluk bir işe yaramıyor kiOnlara rojet veriyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?