♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Tamam canım. O zaman şimdi aç karna ilk soğanı kaynatayım. Bende anlamadım. Temizlik yaptığım gün çıplak ayakla hareket ettim. Sonraki gün dağ yürüyüşü akşam sahil yürüyüşü o gün birden fazla duşa girdim.
Adet olmama iki hafta var. Soğan kaynatayım bakalım.

Daha kahvalti etmedim açimmm aç karnina 4 katli binanin merdivenlerini supurup silmek de spordan sayilir mi
Spor mu o bence spor ötesi kuzum 4 kat diyorsun. Bende 6.30'dan beri uyanığım hala kahvaltı yapmadım. Balkona üst kattan hep birşeyler düşmüş peynire varana kadar onu yıkayıp kediyi yıkıcam yavru dört gündür beni yıkayın diye banyoya kim giderse peşine gidiyor önünde yatıyor.

Ayda herkes 1 kere siliyor bastan aşağı her hafta silinmiş oluyor sira bendeydi bende aradan ciksin dedim esimle kizim uyuyordu sildim geldim kahvalti hazirlayacagim
Yika bari yazik ama benim bildigim kediler sudan firlayarak kaciyor sizin ki de kapilarda yatiyor

Benim yine artılar bugünde devam etmiş ki dün akşam resmen tatlı ktrizi yaşayıp tatlı yemedim ve bayada aç hissederek yattım ucukgenclik canm bence yağ kaybediyoruz ondan şuan yukarı çıktı rakamlarımız ve sonra birden eskisinden de daha düşükhale geçecek canm bak bu tabloda detaylı anlatıyor yağ verirken niye artı oluyoruz diye

Bak tabloda Yağ kaybı sürecin de 80den 82ye kadar çıkıp sonra 76ya kadar düştü canm zaten sen gecen seferde öyle olup 2küsür kilo birden düşmüştün bende 1.200 birden düşmüştüm canm sabredelim böyle devam yine birden düşücek bu kas yada sudan diil gerçen yağdan kilo verdiğimiz için oluyor sabırla devam

Bende o yüzden yıkamayı pek sevmiyorum ama banyoya giriyoruz hiç ses çıkmıyor bebek gibi iki patisini koluma atıyor göbişini rahat yıkayayım diye. Bayılıyor suya. Ama bebekkende haftada bir yıkardım. O zamandan alışkın canım.
Ellerine sağlık canım mis gibi olmuştur merdivenler şimdi.

Yellow um haklısın aslında. Kahvaltımı 13.00 'de yaptım. Bu saate kadar evi süpürdüm, sildim, toz aldım. Balkonu yıkadım. Kediyi yıkadım. Aç karna o kadar hareket ettim yoruldum valla. Kasları sürekli çalıştırıyoruz.

eline sağlk canm ❤ Kalori yakmaya ve diyete uymaya devam bir kaç gün sonra birden harika bir düşüş görünücek
htc71 senin de eline sağlık canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…